Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ahogy érzed Imy. Egy gyûjtõnek biztosan megéri ennyiért, csak vigyázz, mondták már nekem hardveraprón, hogy bontatlant árulnak, aztán kiderült, hogy már egyszer kibontotta ("de hát az mit számít"--- szerinte nem sokat)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerintetek, megéri? Van valahol, elérhetõen, rendelhetõen olcsóbban?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megvenném, ha mind3 bennelenne. Akkor megérne ennyit. De igy nem.
Þór vígi þessi rúnar
Én neked ezt ajánlanám (én is 3000-ét vettem használtan gyémánt kiadást, tökéletes állapotban).
Rinyáltam is a "leáldozottban", kaptam az oltást szépen, hogy jó is az, hogy 3 részletben kapjuk meg a királyságot... szerencsére, nem csak én érzem az átverés/lehúzás szagot a levegõben.
Mindenesetre, majd olcsóbban - késõbb - meg lesz véve, egyszer.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
CoH Limitedrõl lecsúsztál szerintem... talán ha 1-2 napig volt ennyiért game-en... kizártnak tartom, hogy ennyiért még be lehet szerezni bontatlanul.
A párom szerintem el sem hitte, hogy 4.99 GBP volt, annyira gazdag felszereltség ez ennyiért és még akkor rendeltem amikor 332 volt a középárfolyam és rendeltem mellé mást is, így p.k. is szépen eloszlott, ergo így jött ki a nevetséges 2300 Ft a CoH Limitedre.
Így már világos, hogy miért kérdezem, hogy ez hogy érheti meg az eladónak? Jelen esetben a game-nek? Így már érthetõ a Tesco összefüggés? Ott sem értettem, hogy ha ingyen adnak egy nem gagyi mellé szintén nem gagyit, vicc áron, akkor az hol jó az eladónak? Ezt nem értem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Apropó egyre jobban foglalkoztat ez a maffia 2 CE (zenei összeállítás biztos nagyon fincsi lesz ), csak az az egy problémám van vele, mint a dragon age-nél is, hogy mindenhol más + tartalmat adnak hozzá (én olyan vagyok, hogy nekem minden + tartalom kell, az meg sajnos nehezen kivitelezhetõ).
Amennyiben valaki tudna nekem vásárolni egy ilyen pakkot, mint a tied: company of heroes (ez limited verzió akkor pláne) és dawn of war-os képen látható összeállításra, akkor azt hajlandó vagyok 2300 Ft-ról 3000 Ft-ra felkerekíteni és még a postaköltséget is teljes mértékben állnám.
Olyan félig kész produktum, hiányoznak feature-k: pl. iron sight, hogy lehet, hogy egy profi zsoldos nem tud 2 lövést egymás után ugyanoda lõni.
Mindegy még tesztelgetem, aztán ha megérdemli megveszem (1000-et supergamernél).
De árban galaxisnál is megkaptam volna ennyiért másnapra (kivéve a jade empire-t ami most 2200, én 1000-ért vettem). Na mindegy 1000 Ft-ot nyertem.
Az a problémám tudod, hogy sajnos képtelen vagyok hosszú idõn keresztül haragudni (viszont hirtelen haragú, de hálisten vissza tudom fogni magam) és legfõképpen kiba....ni a másikkal. Úgyhogy egyszerûen annyival megoldom, hogy tõle legközelebb nem vásárolok, de mivel az adásvétel árban és tartalomban úgy zajlott ahogy megbeszéltük (nem volt szó szállítási határidõrõl végülis), ezért kap egy pirosat.
Persze tudom hü...lye vagyok, vagy nem tudom milyen jelzõ illik rám.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A baj csak az, hogy a "sima" is rohadt drága lesz.
A Dungeon Siege 2 Deluxe Edition a szemem fénye - imádom.
Sajnos, aprócska faluban élek, tecsó nélkül, így csak <#guluszem1>#guluszem1> mik vannak... a CoH-csomag felizgatott.
És megint egy elméletem beigazolódni látszik, hogy kis idõ elteltével a multiplatform konzol címek jó része PS3-ra egyszerûen olcsóbb.
Nézd... az Eredeti Játékaink topicban vagyunk, engem már meg sem lep, hogy mennyi normális/hasonló arccal futok itt össze. Egyszerûen azért, mert, ha eredeti játékot veszel a mai zûrös és wrz-al telített világban, akkor ez a viselkedési norma már feltételez sok értékes tulajdonságot... ugyanis megtehetnéd, hogy... és mégsem teszed, tisztán játszol szó szerint, nem lopsz, nem vagy igénytelen aki esténként borítókat nyomtat, miközben beírogatja a fórumokba, hogy 900k-val jön a Singularity.
Mondom... részemrõl Marina-árok mélységû tisztelet az itteni topiklakóknak, igen a sztímeseknek is :-D
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ja, amúgy nem voltam és nem is leszek IDÉN sem nyaralni... nem balcsi se, max strand... tavaly se voltam nyaralni.
Tudod, hogy nem szoktam drágán játékokat venni ;-)
Gyors fejszámolás után nekem erre pakkra, 15k se jött ki. Maholnap ezrek baxnak ki az ablakon szarkraftra majdnem u.e. lét :-D
Láttátok? A gyûjtõi 25k!!! MUHAHAHAHAHA!
Dante ügyben annyit, hogy Death Edition ment volna 7k-ért bontatlan, de megfogadtam, hogy XBOX-ra nem tartok meg semmit.. letolom és vigyék. Ez 4k volt.
Dungeon Siege 2 Deluxe nekem is megvan, gyönyörû kiadás, imádom.
Dante's Inferno most fog megjönni, több más címmel együtt, ráadásul a szebbik kiadás a Death Edition.
Gothic 3 CE, Zó ajánlásával. Némi öröm, némi üröm. Öröm, mert fémdoboz, térkép, így készült és soundtrack, alacsony ár... de üröm, mert ez nem az a CE amit vártam és aminek a képe a webshopon szerepelt.
Egyúttal egy NULLA km-es Gothic 3 és Gothic 3 - Forsaken Gods eladó, mert mégis csak CE kedvelõ vagyok, így a korábban megvásárolt alapjáték és kieg PERFEKT állapotban keresi gazdiját... akit érdekel ne habozzon :-)
Igen, tudom, hogy sokunknak megvan, nekem még csak most sikerült... evvan :-) Aki viszont nem látta belülrõl, annak egy kis képes összefoglaló.
A következõ játékosunkról, azért elmélkedjünk kicsit.
2 hete voltam Tescoba. Ki volt cseszve egy csomó jó dolog 2 fizet 3 fizet akcióba... tényleg nem gagyi dolgok... Nestlé gabonapelyhek, Bio energiaital, Gliss Kur samponok, Baba kozmetikumok, Felix ketchup, Silan öblítõ, Chio Stickletti, stb. Azért ezek nem a gáz kategória.
Bevásároltunk rendesen párommal. 2 alkalommal tettük ezt meg, elsõ alkalommal egy 1000 Ft-os Tesco újságból kivágott bónt is felhasználtunk. Elsõ vásárláskor 6000 Ft kedvezményt kaptunk a végösszegbõl! Így is, úgy is meg kellett volna vennünk csomó mindent, max más márkába, esetleg olcsóbban. A második alkalommal majdnem 4k engedményt mínuszoltak le. Nem értettem és nem is értem, hogy hol éri meg BÁRKINEK 969 Ft-os gabonapelyhet ingyen adni, ha kettõt veszel mellé. Kizárt, hogy ezen akkora haszon legyen, mert így is az akciós vételezésû termékek, mind amúgy is alacsonyabb áron voltak, mint bárhol máshol! Kit érdekel ez? Ki ne szarja le a Tesco-t? Mi a francnak hozom ezt itt fel?
EZÉRT:
Fizettem érte tokkal vonóval 2300 Ft körül.
A kérdésem változatlan: EZ MELYIK ELADÓNAK ÉRI MEG?
Idehaza pl. a Warhammer 40k Goty a legolcsóbb helyen is 2k magában... hol van ehhez még a CoH Limited? Nem értem.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
RESPECT!<#eljen>#eljen>