Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Csajjal nyomultam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fery02
El nem merem képzelni, milyen pénzek mehetnek az ilyenek mögött.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

A tankoknál ok, de ezt pl. dzsipnél csinálja, a fegyver mozgást a háton én (lehet ez a skullptura törés hibája lehet) se tudom mire vélni, ilyen hibával senki nem találkozott (chris default ruhánál nagyon feltûnõ), nemtudom a többi karakternél lehet ilyen nincs (szerintem az emberek 99 %-a a pánk svéddel nyomult úgyis).

Viszont a helikopterezés nagyon jó, mondjuk egyik küldinél elképzeltem, hogy én leszek a jani egy támadó helikopterrel (nevét ne kérdezd), melyen van rakéta 2 géppuskakiállás. Telirakom gerillákkal a gépet, berepülök a városba, ahol 3 lerombolandó épület van. Beérek, elkezdek célpontot keresni és hirtelen már 1 légvédelmi rakéta el is talált. Megpróbáltam elmenekülni, de addigra már a 2. is követett--> becsapódás, gép felrobban, merc. repül a föld felé, becsapódik--> és aztabetyárúristenit neki, hát nem életben maradt XD!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát az emberen fegyveres dologgal én nem találkoztam se a wareznál, se az eredetinél, ellenben a jármûveken tényleg mozog a fegyver, de ez engem nem zavart 😊 Az elmosódás dolog amit írsz érdekes, nem arra gondolsz ,hogy a tankoknál a motornál felmelegszik a levegõ és olyan érdekesen lett megoldva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
Csak a szám nagy, a jól végzõdõ történetek után én se tudtam sose negativat adni... 😞 😊

Forza.

0:31-0:41

Így mozognak a jármûveken a fegyverek, mint ebben a videóban és kb. így rázkódnak a muki hátán is csak egy kicsit lassabban.

IMYke2.0.0.0
Én nem láttam ilyen bugot, de legalábbis nem emlékszem.
Textúrán átmegyek dolog majdhogynem természetes a sandboxokban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nálad ez a fegyver rázkódás úgy van ahogy leírtam vagy nincs ilyen (ha nincs akkor warez miatt van nálam és akkor a teljesben jó)

Én a skulptura féle tömörített verziót szedtem, aminek egyéni telepítõje van és nem tudom, hogy milyen verziójú és nagyon erõs a gyanúm, hogy nem tudom rádobni az 1.1-es patchet!

IMYke2.0.0.0
Az 1.1 Patch feltelepítése szinte kötelezõ - nélküle elég komoly gondokkal is szembe kerülhet az ember.
Én már a WRZ-re is rátettem, de a full oridzsinált is így telepítettem már fel <+ NoDVD>.

Nálad van olyan, hogy a fickó (merc.) hátán, hogyha olyan szögbõl nézed a kamerával, akkor folyamatosan mozog a fegyver? Megyek 2 métert (szinesbõrû srác) és az alap ruhájában a pisztolytáskában folyamatosan "rezeg" a fegyver.

Ugyanezt megfigyeltem például a mozgó katonai jármûveknél a felszerelt géppuska csöve folyamatosan fel le mozog. + ha elindulsz egy autóval, akkor a elmosódik kicsit a jármû (ami szerintem iszonyat rosszul néz ki).

A kérdés az lenne, hogy ezek benne vannak az eredeti verzióban is vagy csak warez betegség, esetleg az 1.1-es patch javította?

Ui.: Egyébként a helikopterezés nagyon király benne.

Húúú. Bocs nem tudtam! Gyorsan szétnéztem hardveraprón, vaterán és arra jutottam, hogy ha az alábbi linkrõl veszed egyben akkor jársz a legjobban (feltéve, ha a játék kell csak és a kézikönyv+ egyéb nyalánkságok nem olyan fontosak számodra). És ehhez még crysis war is van. + hivatalos üzlet és bontatlan cuccok. Ha maximum edition nem jön be, vagy nem kell, akkor a 2 simából is ugyanannyira összerakod (szerintem maximum jobban megéri)

Bontatlan Crysisok

Warez verzió befigyel (nekem ne frissítsen semmi magától... ki engedte meg...ki kérte egyáltalán...)

IMYke2.0.0.0
Rohatttttyanak mek!

köszönöm😊..ám a Crysisok csak cdkulcsok ,,már érdeklödtem.csak ugye hivatalosan a kulcsokat tilos árulni ezért kell a kamu hirdetés.

dienesoft
Sziasztok!

Valakinek esetleg van BF2:Bad company 2-je eladó?😊

balee4
Hehe, de jó hogy konzolra veszem meg. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atkamon
Oh wow... ennek sokan nem fognak örülni😊

"Valve and 2K Games today announced an agreement to power all PC versions of the highly anticipated MafiaŸ II with a host of Steamworks features. All Mafia II players will enjoy the benefits of the Steamworks features included in all PC versions, such as auto-updating, Steam Achievements, Statistics, downloadable content, and more."

ok,de hátha valakinek nem megy a vásárlás külföldrõl.én is megvettem galaxisba megjelenéskor,de aztán úgy bontatlanul tovább is kelett adnom
IMYke2.0.0.0
10000 + Vatera futár...

Jó kis ismertetõt írtál a számomra. A Zerg kampány tetszene nekem. A Terran Starcraft 2-õt biztosan nem veszem meg, de talán a Zerget már igen. A xel'naga frakció lehet végül elmarad? Pedig hatalmas beharangozás rémlik nekem róla.. :/
Atkamon
Zavvin is ennyi újan.

IMYke2.0.0.0
Az AvsP STEAM-es játék?! Na, akkor sose-nem veszem meg.

acp helyett AvP
akit esetleg még érdekelhet.jó állapotban van:

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/egyeb/bioshock_2_special_edition_pc_175704617.html
az acp az steames,bár lehet hogy tudod.én is innen vettem 0 day mert féltem,hogy elfogy a fémdobozos,de nem így lett😊nem baj nem bántam meg
IMYke2.0.0.0

A DoW tudtommal alapból ehhez a kiadáshoz tartozik, nem az akció kedvéért adta hozzá a GAME, ráadásul a kiegészítõi nélkül körülbelül eladhatatlan. Ahogy a CoH is, nyilván ezért kell kisöpörni a polcról, mert a tárolással csak a pénzt viszik már, az akciók pedig mindig jól mutatnak.

Egyébként is ez a válasz a kérdésedre: ami már "valós" áron nem piacképes, attól olcsóbban kell megválni, mert csak még többe kerül hosszú
távon. Mellesleg ti talán nem szoktok rá, hogy minden hétvégén minden fölösleges vackot megvegyetek a Tescóban, de sokan az akciók miatt igen, szóval nem tartok attól, hogy csõdbe viszitek õket. De azért hajrá! 😉
Szerintem a legjobb megoldas a kalozkodas ellen a JO JATEK. Ha tobb jo jatek lenne en mindet megvennem, de mivel csak ev 3-4 jatek tetszik, ennyit veszek. Az idei ev lehet az rekord. Iden mar 6 uj jatekot vettem (MassE 2, AC2, DA:Awekening, 2 db Fallout DLC, GTA4:EFLC) es meg csak felev van. Jon meg legalabb 4-5 kotelezo vetel. Lehet hogy sokan nem engedhetik meg maguknak az evi 10-15 jatekot, de biztos hogy sokkal jobb lenne az eladas es kevesebb a kalozkodas ha jobb jatekok keszulnenek.
Persze a "nekem tetszo jatek" meg a "jo jatek" szubjektiv fogalom. De gondolom ha Fallout es MassEffect szintu jatekbol tobb lenne azt nem csak en vasarolnam.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Engem a DRM annyira nem izgat, viszont ha leviszik az árát 4 k körülire nálam kötelezõ vétel lesz.

Csak még egy utolsó gondolat ehhez az utóbbihoz: Jó játéknak a warez nem ellensége, csak reklámhordozója!
A rossz játéknak viszont ellensége, mert felszínre kerülnek a hype-hoz képesti gyermekbetegségek.

Ami megérdemli, azt úgyis megveszed!

A mai játékoknál már a becsületes vevõ szív lásd. pl. Assassins Creed 2 DRM (szerver leállások az elsõ héten) vagy bármilyen más játék, ami a rossz minõség miatt nem fut rendesen.

Ezért is tartok a 0-day vásárlástól: Mi lesz, ha fallout new vegas vagy fable 3 úgy kerül polcra, hogy valaki baromi nagy hiba lesz benne, vagy esetleg nem lesz kielégítõ minõségû számomra...

Ass. Creed 2 is nálam egy olyan játék, hogy abban a pillanatban, amikor kiveszik a netre mentést és az állandó netkapcsolat szükségességét (max egyszeri aktiválás) meg is veszem, mert jó játék, de ilyen sza....rokat az én gyomrom nem vesz be.

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyetértünk. Köszönöm, hogy helyettem leírtad. <#eljen><#worship>

Igen vannak ilyen hülye döntések: epizódikusság (Valve), Drákó DRM (Ubisoft), rövid játékidõ miatt csalódás, minõségi problémák miatti csalódás,javítások hanyagolása a nagy kiadóknál, optimalizálás elrontása, amikkel nem hogy a legalitást serkentik, de még rontanak rajta.

Ellenpélda lásd. Kotor 1: kiváló minõség, hosszú játékidõ, DRM hiánya, de írhatnám ide a witchert is vagy a fahrenheitet (mondjuk az annyira nem hosszú)

Ez a pakk 11.310 Ft posta nélkül ehhez még hozzá jön supergamertõl 1500+ cdgalaxis 1000+ hardverapro 1000 így összesen 14810-ért megveszed a javát!

IMYke2.0.0.0
Én a netes aktiválás és a STEAM miatt nem álltam sorba a HL2 miatt, annak idején. WRZ-zel sem játszottam azonnal... az epizódikusság végleg kivágta nálam a biztosítékot.

Tinman
EP2-vel, hogy nem lehet végezni? Leülsz reggel, mire kész az ebéd végeztél. LEWAREZOLTAM és úgy játszottam végig! IGEN, ÉN! Mert belexarok a valve arcába az epizodikus baromságukkal, meg 0-day ötezeré, 4-5 óra gametime, anyátok az!

A Portal mikor külön megjelent 0-day vettem 4.000 Ft-ért. Ha õk úgy, akkor én is... ha nem...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Diablo III 2011 õszén jön ki... tekintve, hogy a StarCraft 2/1 elviszi a hátán a következõ 3 negyedévet.
Értelemszerûen, a D3 után 3 negyedévvel kell jönnie megint valami Money Bomb-nak... SC2/2, esetleg egy bolhafingnyi D3 kieg/DLC, meg a szokásos WoW.

jövõre, ha beesik véletlenül a diablo 3, akkor hány sc 2 kieget kapunk szerinted Imy??? (Ez egy költõi kérdés) :-D

Crysisok

Quake 4 CE ráadásul

Max payne 1-2 anthology verzióban

Fahrenheit
Ezt hogy nem vettem én még észre????

Peter Jacksons King Kong

A HL2-t meg ezek után szerintem már te is összebogarászhatod. Ami a lényeg az az, hogy a banner feletti linkek gyakorlatilag a rendelkezésre álló beszerzési források 90%-át lefedik, jó bogarászást.

IMYke2.0.0.0
Ha gonosz akarok lenni: jó, hogy nem jött ki, mert még az Ep2-vel se végeztem...
Ha játékosként gondolkodom, és a korábban - mert hát a Szelep mondj(t)a! - elhitt marketing fényében eszembe jut az ígéretük, akkor:

<#violent><#violent><#violent><#violent>

Tinman
Még szép!
Még a HalfLOL Episode 3 se jött ki... száni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"Ide a rozsdás bökõt", hogy idén csak 1 StarCraft II - még leírni is fura - fog megjelenni... jövõre még egy, aztán késõbb még egy... <#zavart2>

Varázsszavak, amik ezt indokolják:
profit, pénzügyi negyedév, részvény, eladási mutatók, árukapcsolás, marketing, megvásárolható kiegészítõk, egyéb termékek StarCraft II adott kiadvány fényében... stb...

Kiadási sorrendben:

Terran: Wings of liberty 2010. júl. 28
Zerg: Heart of the Swarm
Protoss: Legacy of the Void

Egymás után kronológikusan mesélik el a storyt és én mintha azt olvastam volna, hogy még 2010-ben ki is adják a zerg és protoss (mivel egyik fejlesztése sem folyik függetlenül az alaptól, ezért valszeg új egységek nem várhatók. Egységek adottak, graf adott, storiban és játékelemekben kapunk majd újat) részt, de már csak kiegészítõ árban (dátum egyáltalán nem biztos).

Zerg rész erõs rpg elemekkel fog rendelkezni (valszeg kerrigan a zergek királynõjének fejlõdésére lesz kihegyezve)

Protoss rész diplomáciára és a protoss nép összekovácsolásáról fog szólni (ugye kerrigan-ék elpusztították a protoss anyabolygót aiur-t, ezért a túlélõ protossok a rég társadalmukból kitaszított csoport a dark templarok anyabolygójára költöznek. Mivel a kitaszítottak még be vannak rágva az "árja" protossokra lesz konfliktus dögivel) Itt Zeratul fogja a fõbb szerepet játszani. Egyébként jó kis starcraft regények vannak, én is olvastam már 1-2-t.

Na de nagyon elragadtattam magam, szóval én semmit nem olvastam xel'naga frakcióról.

Én szeretném még megvenni a köv. lemezeket,Ezek azok amiket régen kitoltam és megérdemlik hogy a Lakás Díszei legyenek,természetesen ien Ezt vedd meg és hasonlo bugyuta társaiktúl kiráz a hideg és vérhast is kapok,ezek nemigazán hoznak lázba,ha találtok jó árban vmerre akkor dobjatok már majd linket,leginkább fóliás uj termékek érdekelnének,persze jóval áron alul😊
Ja,és ami lehet az magyar felirattal vagy szinkronnal mert uyg az igazi.

Péter Jackson King Kong
The Matrix: Path of Neo
FAHRENHEIT
Half life 2 (és ami mögötte van,vagyis az epizodok meg iesmi,Orange box annyira nem tetszik jobb lenne mindegyik rész külön.)
Crysis + Warhead
Quake 4
Max Paxne 1,2

Egyelõre ennyi lenne.

Shep
Igen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Linket sajnos nem tudok, de már réges-régen olvastam hivatalos hírt arról, hogy a protoss-terran fajt késõbb, egy kiegészítõben fogják csak kiadni. Ebben az idõben még nem volt hivatalos bejelentés a külön terran, protoss és zerg kiadásról sem. Ti errõl nem tudtok semmit?
IMYke2.0.0.0
Eddig csak használtakat vettem hardveraprón - ezért is tartok a dologtól...
Meg aztán, nem vet fel annyira a pénz, hogy "habokra" kidobjak ~14 ezret.
Utánanézek, külföldön hol, mennyiért.