Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tinman: az xpaddert - bár végsõ esetekben használom - nem szeretem, nem adja ugyan azt az érzést, mint a nativ gamepados irányítás. Ráadásul a kissé elbonyolított pc-s gombkiosztást állítolag ne könnyû jól áttenni a bio2 esetébem.
Forza.
Ez a remek kis játék ilyen indulatokat tud kavarni? :-(
Greyfox múltkor mondott valami emut, kérdezz rá, azzal elméletileg lehet emulálni azt is, hogy WASD = elõrehátrajobbrabalra kar, meg az YXAB-t is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Honnan tudod, hogy nincs?"
Mert valahol hír is volt, hogy a 2K még patch formájában sem fogja utólag megoldani. Mert topikja is van a 2K forumon, és párszor már leírták, hogy NEM ÉS NEM. Egér + WSAD marad és pont.
"nincs benne split screen multiplayer
szóval minek is a gamepad?"
Mi köze a kettõnek egymáshoz? Egyedül nem lehet gamepaddal játszani?
"Hát hogy ágyból fekve játszhasson vele."
Ülve szoktam játszani, ezt sem fogom másképpen.
"akkor miért merül fel hogy a pc gaminget gyalázza?"
Hol gyaláztam a pc géminget te szerencsétlen? a "buzi 2K" = pécégyalázás??
"Fogalmam sincs - én is értetlenül állok a dolog elõtt. Szerintem, ha az elsõ rész támogatta a kontrollert, akkor a második is biztosan."
Pontosan! Fogalmad sincs.
Forza.
Unreal (1) - nagy dobozos kiadás;
Dragon Age: Origins - olcsó, bontatlan, 2 nap;
Mass Effect 2 - olcsó, bontatlan, 2 nap.
csak nem találok hozzá semmit, ami még érdekelne (hogy a postaköltség per darab javuljon...)
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy k. nagy plusz pötty The Hut-nak.
Mert:
Megrendeltem már jó egy hónapja a CLASSIC kiadást, nevetségesen olcsón... akkor in stock volt.
Aztán kaptam a mailt, hogy sorry, de elfogyott.
Mondom mindegy, ez az utolsó héjló, amit még nem toltam kivárom.
Múlt héten pénteken jött a mail, hogy ráterhelték az árát a netkártyámra, már dispatched is. Láttam, hogy term. az ár maradt u.a. az alacsony ár, pedig közben emeltek rajta a webshopon.
Ma kibontom és látom, hogy nem a Classic gagyi :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hosszú játék lesz így, hogy várnak a DLC-k is, amikrõl nem nagyon hallani rossz szót. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Én is várhattam volna velük, de amúgy is nagyon megválogatom, hogy mire vagyok hajlandó pénzt adni, ennyit meg megérdemeltek az én szememben a fejlesztõk ezekért az alkotásokért. 😊
PoP-ot már nagyon kéne tolnom nekem is... vevõs, egyelõre nem ennyiért.
GTA EfLC is must have, de még egyelõre ezért is sajnálom a jelenlegi árat. Kivárok.
Erõsen jó játékot! Szerintem nem lesz panaszod!
Amúgy az alap kiadás is széthajthatós papírtokos lesz, láttam róla képeket szép.
Illetve jövõ héten jön a Dante's Inferno Death Edition. Reményeim szerint holnap meg egy Condemned 2.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A FUEL-hez járt kézikönyv is, csak most perpillanat nem találom.
Nem mintha valaha is elõvenném a közeljövõben amúgy a játékot, csak megjelenésekor a fél nyaramat vele töltöttem szinte. Igaz, könnyen unalomba tudott fulladni a játék, de akkor is teljesítettem benne mindent, amiért achievement járt, mert végül is a tájak meg a látvány miatt kellemes volt vele mindig játszani, fõleg ha szólt is mp3 közben Windows-ból. 😊 Szóval ezért azt a pénzt, amit manapság kérnek érte, egyáltalán nem sajnáltam rá.
Azt a Far Cry-t már régóta meg akartam venni ilyen borítóval, az az 1000-es igazán nem pénz érte.
Sokáig tartottuk úgy haverral, hogy ez a játék egyszerûen az idõ múltával nem akar csúnyulni, bár azért a trópusi tájak mára picit mesésnek, sterilnek tûnnek...fõleg ugye egy jó pár Crysis végigjátszás után. 😄
A PoP: TFS esete elég érdekes. Ugye Ubisoft, egybõl is látszik a kiadás minõségén, de nem zavar nagyon. Még az az alig 10 oldalas kézikönyv sem (állítólag ugye a közeljövõben Ubi már fizikai kézikönyvet sem készül játékhoz mellékelni), bár azt nem értem, hogy miért dupla-lemezes tokban adják, mikor csak egy lemezes a játék (azt sem értem, hogy ez miért van még külön papírtokban is, miért nem pedig a tokba bepattinva) mert így pl a kézikönyv is csak lötyög a tokban, nem lehet beszorítani semmi pöcök mögé, mint a normális tokokban (gondolom az új Splinter Cell is hasonló minõségû kiadás lehet, kíváncsi lennék arra is, de azt max késõbb veszem meg, még nem játszottam ki 😊).
De nem is a kiadásért elsõsorban, hanem magáért a játékért vettem meg, mert szerintem igazi Prince of Persia, lekötött az elejétõl végéig, igaz, egyszerûsített az egész, de helyenként azért tud szívatni. Elõbb fogom ezt végigjátszani megint, mint az elõzõeket már csak az újszerûsége és a látványa miatt is (meg mert ugye eredetivel mindig jobb érzés játszani 😊).
GTA: EfLC-rõl nem érdemes szót ejteni, az úgy "must have" ahogy van.
(amúgy szolnoki Teszkóban láttam még 2 db Maximális kiadású féle Crysis-t 1990-ért 😉
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha jelszavas neted van, fogod bedugod a ps3-ba a kábelt, beírod neved passod, azt csókolom😊.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Jaja én.
Te írtad gameszaron h "már csak net kellene a ps3-ra"?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
US kiadás, annyi, hogy más a borítója.
Viszont érdekes, hogy a 3 napja feladott Condemned 2-m még mindig nem jött meg. :unsure:

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elõbb utóbb úgy is lesz ebbõl is Goty (én az ME 2-nél és a DA-nél is ezt várom, addig nem veszem meg, pedig az a 3990-es mostani áruk csábító, de kemény leszek, ellenállok).
Egyébként szép kis pakk lesz, de azthiszem ez csak a sima változat.
De ha még nem vetted meg, akkor nem vagy átverve.
12370-es hsz-t sasoljátok... Hát nem gyönyörû?