Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miközben volt olyan fórumozónk is, aki épp a ME2:CE-t meg is kapta onnan.
Hát, most így legyen okos az ember...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Totti: Fene tudja, Burning Crusade CE itthon 30k-val nyitott, késõbb pedig már 20k-ért osztották <#idiota>#idiota>
Most is vannak leárazott CE-k, de garancia nincs rá, hogy ebbõl is marad.
Mindenesetre most bepróbáltam a Zavvit, ha küldik, akkor azért járok jól, ha nem, akkor remélem, hogy kapok késõbb leárazva. Istenítélet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.supergamer.hu/mass-effect-2-hu-collectors-edition-p-5820.html
"Csak" 4.390Ft!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt akkor miért hagynák ki ezt, sõt még szerintem gyûjtõi változat is lesz, mert ténylegesen csak akkor lesz teljes a StarCraft 2, a fanatikusoknak meg mindent el lehet adni... A pénzéhes Activision/Blizzard meg miért hagyna ki egy ekkora lehetõséget?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nem veheted meg, nem veheted meg, nem veh.....Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó így? <#hehe>#hehe>
Komolyra fordítva: Én nagyon bánnám, ha megvenném.
I2k: Légy oly kedves lebeszélni, mert remek a kezem az order gombon. Köszi elõre is!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy pedig köszi a tanácsot, pontosan ezért kérdeztem, hogy hátha egy nem függõ is mond véleményt. Még alszok rá... vagy nem tudom. :-/
Nem tudok dönteni, most elõször.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Durván 19200 Ft átszámolva! És még durván 400 Ft-ért le is szállítják a hazai 990Ft-os vagy 1500Ft-os szállítási költségek helyett!
Persze az ember nyugodtan költsön arra amit nagyon szeret de az szerintem túlzás amit te csinálsz, több tíz ezer Ft-ot elkölteni játékra havonta.
Marhára nem éri meg a 25k-s árat a Starcraft 2 bármennyire is jó.
Ez a véleményem, nem kell vele foglalkozni csak ha már felhoztad a témát akkor gondoltam leírom. A te életed végül is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bioshock 2 CE-hez is ugyanez van írva, és mégis elküldték nekem ugyanúgy 1 fontért...
Még 350 Ft-al számolva is valóban olcsóbb... 1500 Ft-al, mint itthon bárhonnan.
Mert jóval olcsóbb az StarCraft 2 Collectors kiadása mint idehaza!
Ms Flight Simulator X a GOLD edition? Azt én is megakarom venni.
Blacksite vásárlásod viszont megbocsáthatatlan. :-D
Más...
Kéne egy kis segítség.
Hogy lehet:
1. Kimagyarázni egy SC2 CE-t asszony elõtt? Mostanában kicsit sokat vásároltam, már így is a jó érzés határait feszegetem nála. Természetesen saját fizumból költök, de tudom, hogy nem esik neki jól, mert folyamatos lakásfelújítás van.
2. Eltüntetni a CE-t, hogy ne vegye észre?
3. Behozni a lakásba a CE-t, hogy ne vegye észre? Túl nagy :-/
Gyûlölöm az epizodikus megjelenést, de egyszerûen nem olvasok róla negatívat, mindenki odáig van érte, SC 1-et nagyon szerettem én is. Igaz nem multizok, de a single-t többször is letoltam. Szóval gondolkodóba ejtettek...
Szerintetek? Nagy baromság?
Nekem nincsen ennyi játékom.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Arab money
Pedig eléggé népszerû az a sorozat is, de ide akkor úgy látom komolyabb emberek járnak.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ha megjelenéskor is sikerülne ennyi pénzért árulni talán már akkor megvenném,+ ugye honosítva is van,ennyi pénzért nem lehet otthagyni😊
és ha azt nézed ugye ezek kb dvd9 méretûek,bemész 1 boltba és kb 800ft kapsz csak 1 db üres dvd9est.
A strangehold vmi 1600ftra jött ki,szintén vatera,és Fóliásan,abban pl 2db dvd9 lemez van.
Ne rontsuk el a topikot ilyenekkel...
A játék az eredeti 2008-as kiadású és nem az EA Classic által 2009-ben kiadott változat!
Tartalmaz egy kétoldalas lemezborítót, bétakulcsot illetve egy kisebb méretû Red Alert 3 posztert!
továbbá:
Eladó teljesen új, bontatlan, fóliás állapotban lévõ Battlefield Bad Company 2 PC játékszoftver!
Érdeklõdni itt lehet: [email protected]