Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mától nem sajnálom, hogy nem szállít a play.com magyarországra... 😞 oké, néha jó áraik vannak, de hogy 3 napig nem voltak képesek feladni az "in stock"-ban levõ játékot? még szerencse, hogy a cancel gomb aktív volt...(spanyolba szállítanak, ide rendeltem volna vmit)
Forza.
Az hogy lassabban jon nem baj, nem fontos kedden jatszanom vele.
Zavvi, The Hut: 0,99 Font.
A bankod középárfolyamon átváltja levonáskor.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugydontottem hogy kulfoldrol rendelem meg, nem fontos nekem mar kedden jatszanom.
Zavvi-t neztem ki elsore, de a hut es game is szoba johet.
Akinek mar van tapasztalata megmondana hogy menyiert szallitanak pl zavvin? mert nem talalom. illetve hogy euroban vagy fontban valtja e?
Eddig egyszer rendeltem tõlük, akkor viszonylag gyorsan 5-6 nap alatt megjött. Annyit tudok várni.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Úgy örülök, hogy engem teljesen hidegen hagy a Starcraft xD Nem olvasok mást, csak a sok problémát vele kapcsolatban😄
Ugye külföldön a Starcarft 2 alapkiadása is igényes kihajthatós papírtokban jön, mint kiderült az itthon megjelenõ magyar változat, csak sima DVD-tokos lesz, mindezt 13k-ért, nevetséges, már megint a spórolás..., de az ára még drágább mint külföldön. Egy ilyen nagynevû játékot elcseszni ilyen egyszerû kiadással. Grat a magyar forgalmazónak.
CD Galaxis:
"A játék normál változatának hazai kiadása normál DVD tokban jelenik meg, nem papírdobozos változat."
Szóval most én sem tudom mi legyen, 12k-ért kapható a platinumshop-ban szal 2k-val olcsóbb mint máshol, de egy ilyen gagyi kiadásért azért akármilyen jó is a játék ennyit elkérni pofátlanság...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
checkout-kor a SHOOT10 -t kell beirni kódként és kapsz 10%-ot a 25 fontos árból - elvileg holnap éjfélig él az akcio.
Forza.
En ugy csinaltam hogy a megerosito level tetejere be irtam hogy megsem kel es vissza kuldtem a mail-t. 1-2 ora mulva jot is a valasz hogy, ok torolve a rendeles.
A hatályos magyar törvények szerint Ön - amennyiben a mûvet csomagküldéssel vásárolta meg - az átvételtõl számított 8 munkanapon belül elállhat a megvásárlásától.
Fontos azonban - hogy mivel szerzõdi jogi mûvekrõl van szó - ez a jog csak akkor érvényesíthetõ, ha magát a mû csomagolását nem bontotta fel.
Az elállási szándékáról kérjük, hogy elõre, írásban tájékoztassa cégünket a fenti email linkre kattintva, vagy levélben, az átvételtõl számított 8 munkanapon belül (elegendõ az elállási nyilatkozatot elküldeni ezen határidõn belül).
Szintén a törvények határozzák meg, hogy a mûvet Önnek, a saját költségén (nem utánvéttel!) kell visszaküldenie, a fent leírt originál, bontatlan állapotban, aminek a kézhezvételétõl számított 30 napon belül cégünk eljuttatja Önnek a vételárat. Fontos megjegyeznie, hogy a törvényi rendelkezések egyrészt a visszaküldés költségét is Önre róják, másrészt az eredeti kiküldés költsége sem visszatérítendõ az elállás esetén. Szintén komoly elõírás, hogy a mûnek bontatlannak kell lennie. Azaz amennyiben kiderül, hogy Ön kibontotta - hiába juttatja vissza hozzánk azt - az elállási joggal nem élhet.
Amennyiben az elállást üzletünkben, személyesen kívánja intézni, kérjük, hogy legyen önnél a vásárláskor kapott számla eredeti, elsõ példánya. Amennyiben csomagban juttatja vissza a mûvet, úgy a számla másolatát kell elküldenie. Ennek hiányában sajnos elállási kérését nem tudjuk fogadni.
Cégünk szintén fenntartja a jogot, hogy amennyiben bontatlan, ám sérült állapotban érkezne vissza a mû, a kárát a vásárlóval megtéríttesse.
Személyes vásárlás esetén ilyen elállási lehetõség nincsen. A közhiedelemben ma is helyenként megtalálható, 3 napos, vagy 72 órás visszaadási jog nem létezik, bontatlan mû esetén sem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem az üzletedet kívánom rontani, csak Imykét védeném, mert õ szerintem nem tudja, hogy ezek hogyan mûködnek.
http://hardverapro.hu/apro/f_e_a_r_2_gyemant_kiadas_2_dvds_3/hsz_1-50.html
Nem tudom miért 3000-ért akarja eladni ez a srác, én idén áprilisban vettem az egyik Tuskóban 1490Ft-ért ugyanezt a Gyémánt kiadást, most akkor én is adjam el 3000-ért? <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha komolyan érdekel, akkor 5900 Ft-ba a tied. Jobbat most nem tudok mondani 😄
Új tápegységre gyûjtök, 2007-ben vettem egy vackot (8 ezerért) és eddig bírta 1 év garanciával... Most laptopról írok, de jó lenne ha az asztali gépem is mûködne, de ahhoz valami márkásabb és megbízhatóbb tápegység kéne! <#szomoru1>#szomoru1>
Igaz hogy az Online RPG és az sokaknak nem jön be nem úgy mint a StarCraft 2, de szerintem tuti lehet majd még beszerezni gyûjtõi változatot pár év múlva (Nekem személy szerint a használt is jó lesz majd, csak ne 20 vagy 10 ezrekért adják)!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spore CE 11k körül volt indulóban, most 4k,
ME 2 CE 10k volt, most 5-6k.
Dragon Age CE 10k volt, most 5-6k... akkor szvsz ez is megy lejjebb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az én véleményemet már amúgy is ismerik jó páran.
Még 19.xxx-ért is...
Mert maga az alapjáték szvsz télre 6k körül lesz, amit mellé csomagoltak az meg ér vagy 5 ezret.
Túlzó ez az ár... nagyon túlzó.
Döntöttem, kivárok. Ha lecsúszok róla, ez van... ha nem, akkor meg 15k körül elviszem.
2011-ben jön a Zerg és 2012-ben a Protoss hadjáratot tartalmazó kiegészítõ, bár a Blizzard-ot ismerve... :-D