Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Löksz neki is valamit? Így lehet takarózni ,hogy hát de neked is vettem ... 😊 Amúgy végig is viszed ezt a sok mindent amit megveszel, vagy nálad ez olyan, mint másnál a bélyeg gyûjtés?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
hááát... mondjuk csak egy terran kampány miatt 20K...nemtom. Én valahogy nem gerjedek a multi csatákra a script kiddie-k és a HC Kóreaiak ellen. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Zavvi-tól preorderben 19.5k körül jött ki... szóval nem is annyira hiú ábránd ám.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
annyiért engem is érdekelne. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Galaxistól jött:

Nyugi, Hospital Tycoon páromnak lesz és csak 490 Ft volt a vastagtokos, füzetkés CD Project verza:

Szó szerint utolsó darab volt! Ennyit megért :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Rendben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így is lehet 😊
Én így gondolok rá:

StarCraft II/1. rész
StarCraft II/2. rész
StarCraft II/3. rész

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Légyszi szóljatok, ha van/lesz BONTATLAN CE 15-16k körül...

Carlos
SC2 3/1
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Már adják is el (tovább) a StarCraft 2 simát... gyors volt.

Szerk.: StarCraft II/1-et.

Tinman
Speciel tudom.
Igen, augusztusban még érvényes egész hónapban... akkor is, ha közben küldik a másik kártyád!

Nem fos, csak qrva sok bug van benne. Ha többet dolgoztak volna rajta, akkor tényleg maradandó lehetett volna.

Shep
Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot õk jobban tudják, mint mi (szerintem).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
srácok nem tudjátok, hogyha a kártyám augusztusban jár le, akkor augusztusba még tudom használni, vagy már nem?

balee4
Na lol, tegnap szidtam a magyar postát, erre kiderült, hogy Németországból jött a csomag. 😊
Majd délután rakok be képet a játékról.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
True.

Shep
Szerencsére nem neked veszem 😊 Nekem amúgy nagyon bejön, könnyed pörgõs lövölde, pár látványos résszel. Igaz, hogy nem egy világmegváltás és tényleg vannak benne gagyi megvalósítások, de nekem mégis tetszik, hát ez van, nem vagyunk egyformák.

Shep
Advent Rising, szerintem nagyon jó, sok választási lehetõség, pörgõs akciók, viszont mivel már nem mai játék ezért a grafika nem az igazi, bár szerintem mikor kijött akkor sem volt az.

Planescape Torment egy klasszikus RPG a legnagyobbak közül

Korea F C. na ezt gyorsan felejtsd el, elvileg egy Commandos klón akart lenni, de meg sem közelíti azt.

Spell Force 2, na ehhez én nem tudok mit hozzáfûzni, nem játszottam vele.

Tinman
Blacksite? Ugye rosszul olvasom?
Akkora fosadékot, mint az a játék... atyaég... ha 700 Ft-ot adtál érte, akkor ok, annyit ér pontosan.

Shep
Hát nekem is jó lett volna ilyen, de hát égen földön sehol nincs, ahol meg esetleg mégis ott irreálisan magas az ára, így aztán azért az árért amit kért érte nekem megéri, mert ugyan a boltban meg tudnám venni 2500-ért, de azt meg sokallom érte.

w77d
gyerekek info kéne a következõ játékokról, hogy mennyire élvezhetõ gamek:

Advent Rising
Planescape Torment
Korea Forgotten Conflict
SpellForce 2

nem mai gamek, de érdemes értük pénzt kiadni??

balee4
Jah most nézem Topselleres, akkor ok. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Érdekes az a Blacksite kiadás amit a gyerek elakar adni, ahogy nézem nincs hozzá papírtok. Lehet vmi újrakiadás.

Az elsõ kiadás ilyen volt:

Shep
Az durva 😊 Kollégától a másik topicban megrendeltem a Blacksite-ot (régóta tervben van). Remélem a héten meg is érkezik!

balee4
576 webshopban 3 ezer a Brütal Legend, PS3-as és X360-as változat egyaránt. Szerintem kár kihagyni, ha még nincs meg. 😊

Fabio Capello
én speciel nyolc éve várom a nyelvvizsga értesítõmet 😄

balee4
Eddig nekem is megjött max két nap alatt, sõt a legtöbb esetben elsõbbségi nélkül másnapra.
Legközelebb csak elsõbbségivel rendelek.

Shep
A posta amúgy érdekesen mûködik, nekem volt amikor 2 napra rá ott volt valahol a levél, viszont volt amikor 2 hétig vándorolt.

Tinman
De igaz sajnos... nekem volt, hogy elõbb megjött UK-bõl a pakk, mint az ország másik felébõl.

balee4
Múlt hét kedden adta fel a srác a Condemned 2-met és még mindig nem jött meg. Kezdjek aggódni?
Országon belül azért nem igaz, hogy 4 munkanap alatt nem bír megjönni a csomag.

giorgio81
Bad Company 2 12.95-ért elég jó a Mega Mondayben

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

arty
3-30 nap

Forza.

Tinman
Zavvi-ról végre megvettem 2 olyan játékot, amit eddig drágáltam... ráadásnak a Mega Monday keretében még egyet.

337.5 Ft-al váltotta a CiB a Fontot... gondoltam hátha valakinek hasznára válik az info, mert én többre számítottam ma.

Tinman
4-5 munkanap.

IMYke2.0.0.0
Smuge: Átutaltam az összeget - remélem, minden gond nélkül meg is érkezik majd a számládra.

Daell Drow
akkor legjobb esetben penteken mar jatszhatunk.
balee4
Nekem 5 nap.

Atkamon
Másfél hét volt nekem.

Sheltem
Sziasztok!

Zavvi.com ról kinek mennyi idõ alatt jött meg a rendelt játéka?

Nagyátlagban érdekelne(starcraft 2t rendeltem ma onnan , de már az elpostázva üzenet is megjött ma)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

IMYke2.0.0.0
De. Majd módosítom a bannert.

a negyedik nagy angol cégtõl a hmv.com-tól valaki rendelt már?ott 2.50-et ír a szállításra.
Fabio Capello
g2play-t nem akarjuk felrakni a listába? :]

nyomja valaki a MOH bétát?sokkal inkább adja az igazi háborús hangulatot mint a COD 6.Tiszta mintha Black Hawk Down,Generation Kill,Green Zone filmekben ábrázolt hangulat.nálam tuti vétel😊
aki nem ismerné annak ajánlom figyelmébe:
http://www.wecollectgames.com/page/2?lang=hu
én meg azon gondolkodom,hogy elõrendelem az új Medal of Honort.a game-n van a limiteden kívül egy Tier 1 verzió is+multi tartalmakkal.
Kicsit konkrétabban? Mi jót láttál és mennyiért? Hadd fájjon a kis szívünk! 😄

Én alapvetõen jó kritikákat olvastam róla (illetve az elõzõ részekrõl is), ha szimulátor fan lennék (mármint az autós mûfajon kívül), akkor biztosan beruháznék rá <#eljen>

Akkor egybõl el is indulok. Futva lazán odaérek hamar....
....innen Miskolcról!<#idiota>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

w77d
bammeg pont ma voltam pécsett.... de vissza nem emgyek, a fenének van kedve megint 6 órát autókázni XXXD

Ha valakit erdekel a pécsi Tescoban vegkiarusitas van rengetek jatekbol, 700,- 1300,- es 2000,- Ft-os arakon.

REAL MADRID