Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
The cake is a lie.
Portal játékból van az idézet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Akkor én kérek elnézést<#smile> Azt hittem a csatornával.

Egyébként ez: "dö kék iz a láj!"-ból ez a kék mi? Hiába ma nincsenek beolajozva az agyi fogasakerekek...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A tv-vel van baja.

Miért te melyik csatorna híradóját nézed???

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
"m1 híradó"

Do not watch tv, they'll eat yer' brain out!
And don't forget, dö kék iz a láj!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én vagy 1 hónapja folyamatosan, esténként csak gép elé ülök, vagy TV-tuner - m1 Híradó -, vagy anime, és nagy ritkán Quake 3, botok ellen, 2-3 meccs erejére.
Hihetetlenül apatikus tudok lenni néha, máskor meg pörgök, mint a gép 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

4 hete lett újratelepítve a gép és azóta csak 4 játék járt a gépemen (holott régebben ilyenkorra már tele lett volna az asztal ikonokkal).

Amit legutóbb rendeltem: jade empire, fable, godfather több, mint 9 napja megérkezett, de még ki se bontottam (csomagolásból persze igen) a fóliából és le se teszteltem, hogy mûködik-e.

IMYke2.0.0.0
Nekem is egyre több porosodik polcon, és dobozban is ...
Nincs annyi IDÕ a világon, emberi életben, hogy azt a csekélyke játékmennyiséget végigjátsszam, kivesézzem, újrajátsszam, dédelgessem a karaktereket stb...!
Ha 240 évig élnék, akkor talán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azért szeretem, mert nyomasztó... - Így vettek StarCraft-ot az emberek.

Hát még mindig nem tudom igazán eldönteni, hogy megvegyem-e ezt az olcsó obliviont, még van 3 óra a licit lejártáig, a kolléga vállalja a postázást, utánvétet is, de még sem vagyok biztos benne, hogy kell-e ez nekem (lehet csak ott fog porosodni a polcon...)

Kipróbáltam tegnap starcraft 2 w. verzióját! Én senkit nem akarok lebeszélni a vételrõl, sõt, ha szeretsz multizni vedd meg.

De mivel én nem szeretek multizni, ezért csak a singlerõl írnék egy pár gondolatot:

-Grafika: színes, szagos,részletgazdag, remek, nem eszi nagyon a gépet.

-Játékmenet: a már jól megszokott starcraftos irányítás némi tupírral, még csak az elején járok (3. küldetés),de eddig még semmi állejtõ.
Egyedül a köztes helyszínek megjelenése,valamint a másodlagos küldetések jelentenek üdítõ felüdülést (itt nagyon sok átvezetõ, ami a sztori mélységét növeli jelentõsen).

-Átvezetõk, kisfilmek: Blizzard minõség (nem is kell ehhez nagyon plusz dolgot mondani), hihetetlen képi világ, részletgazdagság. Ilyenbõl nyugodtan jöhetne pár film is, mivel hihetetlenül magas színvonalú alkotások!

-Sztori: 3 pálya után ez még mindig a jövõ ködének rejtekében leledzik, így errõl többet nem is mondanék.

Összességében nekem az elsõ benyomások között az merült fel, hogy ez egy starcraft 1 feltupírozott grafikával. Köztes helyszínek sokat nem adnak a játékhoz, csupán mint a kalandjátékokban van pár interaktív tárgy, de azokhoz sem odamegy Raynor, csak rájuk lehet kattintani.

Én eddig nem bántam meg, hogy nem vettem meg egyáltalán. Ennyi tesztelés után (ami természetesen még folytatódik tovább a játék végéig) nem is érzek rá 1 csöppnyi késztetést sem hogy megvegyem.

Ui.: A fentebbiekben megformált véleményem megváltoztatási jogát a játék végigjátszása utánig fenntartom. Úgyis mondhatnám "Minden jog fenntartva!" :-D

Atkamon
Úgy, hogy le volt árazva, és most nincs is nekik raktáron...

Na ezt, ha valaki megfejti nekem, akkor õ egy okos ember:
Sima Fallout 3-at és Fallout Goty-ot nézzétek

Hogyan lehet az, hogy a sima Fallout 3 kétszer olyan drága, mint ugyanazon játék Goty verziója???<#wow1>

Tinman
Dungeon Siege ügyben: Sajna ebbõl tonnányi rendelhetõ külföldrõl is bontatlan fillérekért... de ami tartalmazza a Legends of Arana kieget is és nem ilyen Exclusive, XPLOSIV kiadás az gyakorlatilag beszerezhetetlen emberi áron.
Nekem azért sikerült... éppen úton vanik ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Dungeon Siege (1) - megbontva, jó állapotban;
Age of Empires (1) - bontatlan, régi dobozos.

IMYke2.0.0.0
Jobb lenne, természetesen, de közben megenne a frász hétvégén, hogy mi van a termékkel. 😊

Atkamon
Ehh, ez vicces 😄 Nem lenne jobb, ha már hétfõn meglenne??😄

IMYke2.0.0.0
Persze, el tudom hinni, hogy némelyeknek sikerül egy-egy ilyen üzletet lebonyolítani, de hogy ez univerzálisan általános jelenség, az "ziher".
Ergo: a nyakukon marad a digitális vásárlás - a kényelem ára.

w77d
amikor nekem a kezembe nyomták kikerekedett a szemem, hogy hûbammeg, ebbe egy konkrét életnagyságú bigdaddy ruhát suvasztottak bele? XXD

Azon én is olyan jókat vigyorgok mindig... Szerintem steam accot még nem sok ember tudott eladni. Ez nekem olyan, mint a WoW account és karakter eladás.

IMYke2.0.0.0
Smuge-tõl tudom, hogy a ME2CE pontos súlya 531 gramm - a Bioshock 2 CE már ránézésre is 2000+ grammnak tûnik 😊

w77d
akkor egyszer emelj meg egy Bioshock 2 CE-t, na annak van igazi súlya XD

Köszi!

Smuge
Én is köszi még egyszer, jó helyre került 😊

IMYke2.0.0.0
Egyik sem - tudtommal.
Siklósiaknak: TESCO-ban kapható a Dragon Age: Origins 3.990 Ft-ért. Nem kell postaköltséggel bajlódni.
Én azért nem vettem meg tegnap, mert a CE-t értékállóbbnak tartom. Meg is veszem majd valamikor, de most a monitor fontosabb.

A Magyarországon forgalmazott magyar feliratos Dragon Age és Mass Effect 2 (normál kiadások) tartalmazzák az angol feliratot is vajon?

Tinman
6k valóban baráti ár érte, nekem nagy pozitív csalódás a játék... ráadásul olvastam az Isteni színjátékot, meg eléggé képben vagyok vallás terén :-)
Nem minden nap esik meg játékban, hogy eldöntheted, hogy Poncius Pilátust feloldozod-e vagy megbünteted ;-)

IMYke2.0.0.0
OFF:
A 27"-es Samsung még ezen a héten az iponnál marad, mert megnéztem, milyen határidõvel kerül kiszállításra, és pont hétvégére esne , ergo: megõrülnék míg eljönne a következõ hét.
Helyette, majd hétfõn megrendelem, és csütörtök-péntekig csak megjön a monitor... 😊

IMYke2.0.0.0
Rengeteget költötök srácok, rengeteget... <#ravasz1><#hehe>

balee4
Jövõ héten jön a Death Edition, postával 6k lesz, nem pénz érte. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Sajnos nem olyan paráztatós, mint az elsõ rész volt, de azért megjárja... jó szórakozást hozzá!

Most éppen a Dante's Inferno-t tolom, nekem iszonyatosan bejön a játék... ajánlom szíves figyelmedbe.

IMYke2.0.0.0
Smuge: A Mass Effect 2 Collector's Edition épségben megérkezett! Nagyon szépen köszönöm! <#worship><#worship>
Van ám súlya, rendesen! 😊

Apus
szerintem nem olyan beszaratós, de van olyan jó, mint az elsõ volt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

w77d
nem, mivel megvan 😄

balee4
Condemned 2 - Bloodshot

Na végre ez is megjött, 1 hét kellett hozzá, már a magyar postát szidtam, végül kiderült, hogy némethonból jött. 3000 Ft volt, a postát a srác fizette. (borítékon 5,45 euró szerepelt postaköltségként, szal rendes volt, hogy állta)
Kíváncsi vagyok mennyire beszaratós az elsõ részhez képest, remélem legalább olyan jó.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Smuge
Nem érdekel egy könyvtámaszos Angyalok és démonok díszdoboz? 😊

w77d
persze hogy gyûjtöm, több ezer eredeti filmem van, köztük jónéhány limited meg stb.. 😊

Hello,nemtudom hogy a filmeket is gyüjtitek e?de most vettem meg az obudai osanban a karib tenger kalozai 3. részét 2 dvd kiadás dombornyomott változat 1299ftér,ha vkit érdekel😊

múltkor valaki kérdezte:

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/akcio_call_of_duty_modern_warfare_2_pc_uj_176782040.html

én is tõle vettem,ennyiért,megbízható ember.Galaxisba és mindenhol még mindig 10k....
Tinman
Nekem egy laza 100-as abba is belefolyt... minden kis apró küldit megcsináltam. Már jöhetne a folytatás :-/

w77d
óó most éppen Witcherezek, egyszerûen fenomenális... napok óta a gép elé köt...

Shep
Mondjuk én igazából mindenevõ vagyok, bármivel el tudok játszani, de azért az akció a fõ irányvonal nálam, egyedül a menedzser és szimulátorok azok amiket nem bírok, mondjuk az Apache Longbow-val azért elszórakoztam anno ja és persze a netes RPG-k ilyen WoW és társai.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Így van, más az ízlésünk, te lövöldözõseket csíped inkább, én meg az RPG-jellegûeket. Sajnos a Wizardry, Witcher CSODÁK elég ritkák a mai világban :-/

Tinman
0:00-0:30-tól szoktam 6:50-ig aludni :-) Így hétközben is van simán 2 órám játszani, meló és párom mellett.

Atkamon
Heh, és mikor alszol??😄

Shep
Értem, köszönöm a válaszodat. 890-ért mondjuk tényleg megéri annak aki szereti az ilyesmit, én annak idején kipróbáltam, de elég hamar meguntam, nem az én világom az ilyen mászkálósdi. Egy végig Wizardry 7-ezett nyár után már nem nagyon fognak meg az ilyen játékok utolsó amit végig vittem a Witcher volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Tóslájtban csalódtam picit. Jópofa, de valahogy könnyen unható.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Hát öööö... :-D
Amúgy õ a kalandjátékokat kedveli inkább, szóval, ha veszek egy Syberia-at, akkor ez neki is szól.

Bármilyen hihetetlen, a válaszom: Igen.
Végig is viszem õket... GTA3-at már végigtoltam warezba, de 1x még biztos letolom.
Amúgy az elmúlt 8 hónapban 21 db játékot vittem végig, köztük volt a 114 órás Lost Odyssey, vagy a 36 órás Saints Row I., szóval nem 2 órás flashjátékokról van szó. Nem, nem vagyok munkanélküli, min. napi 9 órát kell dolgoznom a cégnél...
És igen, gyûjtõ is vagyok valamilyen szinten, de kispályás.

- Legend- Hand of God, nagyon érdekel, fõleg magyar felirattal 890 Ft-ért :-D
- Torchlight pedig alap. Minden Diablo rajongónak ott a helye a polcon.