Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Link
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Bármennyire is szemét lesz ha 1 hónap múlva dob én akkor sem fogok lealacsonyodni a szintjére azzal, hogy a netre képet rakok róla.
Viszont az érdekes, hogy ránézésre meg úgy beszélgetés alapján nem tûnik ribancnak de ez a 2 hónapos dolog meglepett. Viszont úgy vagyok vele, hogy saját kárán tanul az ember. Én mondjuk szívesen terveznék komoly kapcsolatot de sok lánnyal egyszerûen nem lehet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- még idõben szóltál volna
- játékra is telt volna a csaj mellett 😄
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1 hónapja járunk de múlt héten bejelentette, hogy õ 2 hónap alatt megunja a pasikat. Az fasza <#wilting>#wilting>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
""amúgy ott a librarynak nevezett digitális "polc" ott nézegetheted."
Így van, nõkre sincs szükség... elég a 3.14-na.hu." 😄 😄
Errõl jut eszembe, hogy most 1 hónap alatt a nyáron annyi pénzt elszórtam a barátnõmre, hogy már nem hogy eredeti játékra de már másra sincs pénzem de végül is nyár van, szórakozás idõszaka. 😄
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
õ
XDD
Valamint elindítottam a régebbi nagydobozos PC-s játékoknak egy oldalt. Akit érdekelnek ezkek a ritkaságok, netán van neki is belõle, az csatlakozzon, töltse fel, nézegessük egymásét.
bigbox.blogja.net
lll l ll lllll l lll ll
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sokan MÁR végigjátszották a játékot (Az isten szerelmére tegnap jelent meg!!!!!) (bammeg, hogy bizonyos embereknek mennyi kibb....aszott ideje van) és elkezdték lehúzni, hogy rövid és sz....ar. Erre a másik fele meg, hogy nemúgy van ám.
Most éppen már a bioware és blizzard játékait hasonlítják össze.
Tiszta barátok közt, ha most otthon lennék elõ venném a popcorn-t és a sört... XD és úgy olvasnám tovább ...XD Minek ide tévé... van starcraft 2 topik!!! XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elsõdleges a monitor!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondjuk úgy, hogy nekem szakmai ártalom lett a politikai erõvonalak deformálódásának követése.
Nem mellesleg, szeretem tudni, mikor hol basz... használnak ki.
PÓTOLNI :-) De tényleg ám! Alap!
Aztán ott van még a lelkemnek hiányzó Dragon Age Collector's... basszus, monitor is kellene, mert gamma sugaraktól kiég a szemem otthon!
Nem tudom mi lesz így.
Még az utolsó 30 másodpercben majdnem licitáltam rá, de nem tettem! Megtette helyettem a licit lejárta elõtt 10 másodperccel 1 kolléga!
Most megkíméltem magam 3500 Ft fölösleges kidobásától (amit ahogy ismerem magam úgyis valami másik baromságra fogok elkölteni) :-D
Éljen-éljen az ember és a játék (Man vs Food mintájára, Man vs GAme) csatájából ezúttal az ember jött ki gyõztesen!!!<#pias>#pias>
Múltkor párom nézett valamit híradóban... elkezdtem vele nézni, 15 perc után konstatáltam, hogy nagyrészt indulat és gyûlöletkeltés megy burkoltan, akár csak régebben. Rendesen ideges lettem a megtekintése után, hogy már megint a dolgozók szívnak, meg a kormány, meg a ci... ci... cickányok. Nem kell ez nekem.
Dante poklában megnyugszom, a híradón felhúzom magam. Ilyen egyszerû.
http://cdgalaxis.hu/PC/17031/mirrors-edge.html
Annyira mégse😄..ráadásul a mocskos classic változat.
Fontos közlemény: Fald fel Amerikát címû mûsort éhesen ne nézzünk, mert súlyos önkínzásnak minõsül (emlékszem a hamburgeres részre, hát ott konkrétan majdnem elindultam a helyi hamburgerezõbe :-D )
Svindelerek, meg iszonyatosan tanulságos.
Igazad van a balesetek, meg politika terén, de vannak olyan gazdasági döntések, amik téged is érinthetnek: benzin ár, közüzemi díjak, energiaárak, támogatások adása-megváltoztatása-megvonása, kamatok, hitelek alakulása, árfolyamok, miegymás. Én gyakorlatilag nézhetnék csak gazdasági híreket is, de mégis megnézem a híradót, mert az életünket befolyásoló dolgokról IS esik szó. Persze ezeket mind meg lehet tudni a neten is, de szóban mégis más (egyéni szuverén vélemény).
Persze aki tévét néz az nem lesz boldogabb, vagy több, annál aki nem néz. (Utóbbinak esetleg kevesebb lesz a villanyszámlája XD)
A híradótól nem leszek okosabb. Most mivel jobb nekem, hogy tudom, hogy meghaltak 400-an balesetben? Szomorú dolog de nem tudok vele mit kezdeni.
Politika meg szintén nem érdekel.