Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Jön még a karódra varjú ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

2 font kedvezmény, ha még nem vásároltál a zavvi-n és regisztrálsz az eurogamer-en:
Link

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

grebber
Metro 2033-at áraznák már le 2.500-3500ft környékére.

Next PC upgrade: 2022

balee4
Na úgy néz ki jövõ hétre összejön a Starcraft 2 alap de angol papírtokos kiadása, 13000 lesz. Kár volt nekem belenéznem a trialba, hihetetlen durván jó. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

davidka003
Akkora f*sz azért nem vagyok, hogy képet rakjak. 😄
Bármennyire is szemét lesz ha 1 hónap múlva dob én akkor sem fogok lealacsonyodni a szintjére azzal, hogy a netre képet rakok róla.
Viszont az érdekes, hogy ránézésre meg úgy beszélgetés alapján nem tûnik ribancnak de ez a 2 hónapos dolog meglepett. Viszont úgy vagyok vele, hogy saját kárán tanul az ember. Én mondjuk szívesen terveznék komoly kapcsolatot de sok lánnyal egyszerûen nem lehet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Képt a lyányról😊csak hoyg tuggyuk mit veszítesz majd 1 honap mulva ,,addig meg bû nyálall azt csokolom,

arty
ha 1 hónappal korábban irsz
- még idõben szóltál volna
- játékra is telt volna a csaj mellett 😄

Forza.

w77d
ember élvezd ki azt az egy hónapot akkor XXXD amúgy ha nekem ezt mondaná a csajom, hogy 2 havonta váltogat, abban a pillanatban adnám kezébe a cuccait oszt ne is lássalak...

Tinman
Tapasztalatból mondom, hogy "hold yer horsez" vagyis tartsd vissza gyeplõt, ha elkapatod a csajt túlságosan, annak csak 1 vége lehet...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
De végül is nem zavar amennyit ráköltöttem, mert nyújt bizonyos szolgáltatásokat. <#idiota>
1 hónapja járunk de múlt héten bejelentette, hogy õ 2 hónap alatt megunja a pasikat. Az fasza <#wilting>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
én mostanság lejjebb vettem a kurvázásból mert kezdtek kizsákmányolni a nõk XXXD

davidka003
Tinman megmondja a frankót:

""amúgy ott a librarynak nevezett digitális "polc" ott nézegetheted."

Így van, nõkre sincs szükség... elég a 3.14-na.hu." 😄 😄

Errõl jut eszembe, hogy most 1 hónap alatt a nyáron annyi pénzt elszórtam a barátnõmre, hogy már nem hogy eredeti játékra de már másra sincs pénzem de végül is nyár van, szórakozás idõszaka. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Lassan 3 hete nem válaszolnak...

Tinman
NFS 2 SE elõtt le a nagy kalappal!

Dj Tommy
Grat a NFS2 SE-hoz<#eljen>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

" nézegessük egymásét."

õ

XDD

KRi2
Legújabbak zsákmány:

Valamint elindítottam a régebbi nagydobozos PC-s játékoknak egy oldalt. Akit érdekelnek ezkek a ritkaságok, netán van neki is belõle, az csatlakozzon, töltse fel, nézegessük egymásét.
bigbox.blogja.net

lll l ll lllll l lll ll

Zorall,nem rossz stuff.

Shep
Ezeket még õ csinálta, azóta meg nem változott 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

képt

Shep
Na megjött a "kollégától" a Balcksite és ahhoz képest, hogy Top Seller kiadás egész jó, kézikönyv, igényes dupla férõhelyes tok 1500-ért mindennel együtt nekem megérte.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Sajnos, zenei CD-t nem említenek...

PC hír:

PS3 hír:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tényleg Imy Fallout New Vegas Ce-hez lesz szerinted zenei cd? Mert nagyon szívesen venném, ha lenne!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igen, van.

Ebben a Classicos verzióban van plusz zenei cd?

IMYke2.0.0.0
Az lesz. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na starcraft 2 topikban megindult a te anyukád a nagyobb sarki téma:

Sokan MÁR végigjátszották a játékot (Az isten szerelmére tegnap jelent meg!!!!!) (bammeg, hogy bizonyos embereknek mennyi kibb....aszott ideje van) és elkezdték lehúzni, hogy rövid és sz....ar. Erre a másik fele meg, hogy nemúgy van ám.

Most éppen már a bioware és blizzard játékait hasonlítják össze.

Tiszta barátok közt, ha most otthon lennék elõ venném a popcorn-t és a sört... XD és úgy olvasnám tovább ...XD Minek ide tévé... van starcraft 2 topik!!! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ne viccelj!

Elsõdleges a monitor!

IMYke2.0.0.0
Nekem is kellene... a tréning pályák (vagy csak néhány volt az?) közül úgy fél tucattal végeztem egy este, és félretettem, hogy majd... azóta se.

Igenis tanár úr! <#email>

IMYke2.0.0.0
Sajnos (?), már kezdek én is így gondolkodni... <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk. De...
Mondjuk úgy, hogy nekem szakmai ártalom lett a politikai erõvonalak deformálódásának követése.
Nem mellesleg, szeretem tudni, mikor hol basz... használnak ki.

Tinman
Házi Feladat

PÓTOLNI :-) De tényleg ám! Alap!

Ha a Róma címû sorozatot még nem láttad, akkor azt tudom még ajánlani (HBO gyártású, Ókori rómában játszódó 2 évados sorozat).

IMYke2.0.0.0
Megmondom õszintén - rohadtul viszketett ma reggel is a mutatóujjam az egéren - a linkelt ajánlatok közül a dobozos, bontatlan AoE még mindig bizgerálja az agygyökömet. Csak, akkor kéne venni az illetõtõl még valamit, hogy rentábilis legyen a posta...
Aztán ott van még a lelkemnek hiányzó Dragon Age Collector's... basszus, monitor is kellene, mert gamma sugaraktól kiég a szemem otthon!
Nem tudom mi lesz így.

Tinman: Nincs ezzel semmi baj. Egyébként tényleg csak a sárdobálás megy többnyire. Az általad említett mûsorok, meg igazi gyöngyszemek: Showder Klub az egyik legjobb. Én még szeretem a Monk,a flúgos nyomozó címû sorozatot (hipohonder, tisztaság és rendmánisá modern kori Sherlock Holmes a csávó )is, meg az NCIS (Gipsz ügynök faragatlan, nyers és hûvös modora)is jó

Tinman
Ne feledd itt fõleg gyûjtõk vannak. Egy Classic kiadás hiába olcsóbb, a legtöbbünk szemében közel értéktelen.

Na addig gondolkodtam, hogy lecsúsztam az oblivionról 2500 Ft+postáért!

Még az utolsó 30 másodpercben majdnem licitáltam rá, de nem tettem! Megtette helyettem a licit lejárta elõtt 10 másodperccel 1 kolléga!

Most megkíméltem magam 3500 Ft fölösleges kidobásától (amit ahogy ismerem magam úgyis valami másik baromságra fogok elkölteni) :-D

Éljen-éljen az ember és a játék (Man vs Food mintájára, Man vs GAme) csatájából ezúttal az ember jött ki gyõztesen!!!<#pias>

Tinman
Esküszöm nem divatmajmolásból. Egyszerûen nem érdekel SEMMI ami a TV-ben van, kivéve: Showder Klub, Mi történne ha, Fringe (hundub), de ezeket mind torrentrõl.

Múltkor párom nézett valamit híradóban... elkezdtem vele nézni, 15 perc után konstatáltam, hogy nagyrészt indulat és gyûlöletkeltés megy burkoltan, akár csak régebben. Rendesen ideges lettem a megtekintése után, hogy már megint a dolgozók szívnak, meg a kormány, meg a ci... ci... cickányok. Nem kell ez nekem.

Dante poklában megnyugszom, a híradón felhúzom magam. Ilyen egyszerû.

Pedig rendelve de. Igaz akkor már mást is kell hogy megérje, de így lényegtelen hogy a vateráról vagy a boltból veszed. Classic kit zavar? Nekem is úgy van meg, és nem bántam meg a vételt.

IMYke2.0.0.0
Nálam ez egyszerû képlet: csak a PC-m megy. TV-tuner kártyám van, mióta komolyabban saját PC-zek <10 éve>.

Hátö..
http://cdgalaxis.hu/PC/17031/mirrors-edge.html
Annyira mégse😄..ráadásul a mocskos classic változat.

ÚÚÚ azokat én is szeretem a spektrumon:

Fontos közlemény: Fald fel Amerikát címû mûsort éhesen ne nézzünk, mert súlyos önkínzásnak minõsül (emlékszem a hamburgeres részre, hát ott konkrétan majdnem elindultam a helyi hamburgerezõbe :-D )

Svindelerek, meg iszonyatosan tanulságos.

Igazad van a balesetek, meg politika terén, de vannak olyan gazdasági döntések, amik téged is érinthetnek: benzin ár, közüzemi díjak, energiaárak, támogatások adása-megváltoztatása-megvonása, kamatok, hitelek alakulása, árfolyamok, miegymás. Én gyakorlatilag nézhetnék csak gazdasági híreket is, de mégis megnézem a híradót, mert az életünket befolyásoló dolgokról IS esik szó. Persze ezeket mind meg lehet tudni a neten is, de szóban mégis más (egyéni szuverén vélemény).

Persze aki tévét néz az nem lesz boldogabb, vagy több, annál aki nem néz. (Utóbbinak esetleg kevesebb lesz a villanyszámlája XD)

én évekkel ezelõtt vettem a vaterán 800 ft-ért a HL:Source és HL2 volt rajta-azóta persze bõvült 10 15 játékkal,szóval én nem bántam meg.
davidka003
Én nem is nézek TV-t. Ami kell film letöltöm, max a Spektrumon nézem a Fald fel Amerikát vagy a Svindlereket.
A híradótól nem leszek okosabb. Most mivel jobb nekem, hogy tudom, hogy meghaltak 400-an balesetben? Szomorú dolog de nem tudok vele mit kezdeni.
Politika meg szintén nem érdekel.

Akkor azért nem értettem! Az a játék nekem kimaradt <#zavart2>

Hehe, CDG-bõl olcsóbb 😊