Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem onnan van a Jericho, de sajnos csak Legjobb Választás gagyi :-/
Dante't tegnap este vittem végig... nem akarok nagy feneket keríteni neki, de bizony 1x sem unatkoztam, elképesztõen élveztem és mivel 3-4 nap vittem végig
Végig remekül szórakoztam és igaz amit írtak, hogy a játék leül egy kicsit, veszít a varázsából egy ponton túl, de nem az elsõ negyedétõl, hanem az utolsó negyedétõl és ott sem vészesen, mindig van ami fenntartja az érdeklõdét.
Remélem hasonlóan kellemes élményeket ad majd neked a játék, bár az tény, hogy picit mélyebb történelmi és teológia ismeret csak jót tesz az összhatásnak.
Far Cry <#eljen>#eljen> Nekem is ez az elsõ kiadás van belõle!
Max Payne <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Nincs mit hozzáfûzni, gyönyörû!
Fahrenheit <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Életem egyik legnagyobb kalandja, játékélménye volt, mikor elõször játszottam! Még elõ fogom venni párszor, az tuti. A készítõk újabb munkáját, a Heavy Rain-t is szivesen megnézném, de ha nincs PC-re, hát nincs <#levele>#levele>
Te tulajdonképpen mi a francért vásárolsz játékot? Befektetésként? Mert az már régen rossz... Akinek van egy kis esze, az Steam-en is ugyanúgy vásárol, mint a boltban. Nem kell minden szart megvenni ott sem (akkor sem, ha olcsó). Olcsón kell vásárolni és jót, ami idõtálló, és elõveszed nosztalgiából akár 15 év múlva is. Én pl soha nem úgy veszek játékot, hogy közben az forog a fejemben, hogy "vajon mennyiért és mikor fogok én ezen túladni?"... Oké, volt pár ilyen, amikor valami nagyon pofátlan összegért hozzámvágtak egy dobozos játékot, amivel úgy voltam, hogy "legfeljebb eladom"... De pl. Steam-en fél euróért sem veszek meg olyasmit, ami számomra nem idõtálló, mert nem akarom, hogy "csúnyítsa" a profilom 😄
Had mondjak egy saját példát: Steam-es akció keretében megvettem a Men of War Gold-ot és a Death to Spies Gold-ot (mindkettõ két-két részt takar). Kb 2100 Ft-ra rúgott csomagonként. Namost te hol kapod meg ezeket ennyiért? Illetve mennyit kell neked ahhoz várnod, hogy a két részt megvásárold ennyiért (valami ultragáz sorozat tagjaként 😄)? Illetve tutira biztos vagy abban, hogy a "kommersz" verziókon (ha már felhozták ezt a találó kifejezést) nem buksz legalább annyit (legalább, de inkább sokkal többet), amennyiért én egyáltalán megvettem? 😊
Ergo a nyakukon marad... Ergo te többet teszel bele, annak reményében, hogy majd legalább pénzednél maradsz, de nem fogsz. Tudomásul kell venni, hogy ez egy ilyen mûfaj - a megjelenéstõl kezdve rohamosan csökken az értéke ezeknek a termékeknek. Nomeg azért veszel CE-t, mert az értékállóbb? Ha tényleg csak korlátozott példányszámban jelennének meg ezek a CE-k meg "limited"-ek, akkor még úgy is lenne, de lassan már ezeket is az áruházak ládáiból turkászhatod potom pénzért 😊 Ám az is igaz, hogy elég sok CE-hez adott plusz tartalom annyit is ér... Szerintem ne nagyon vegyétek ezt az egészet befektetésnek, mert annak nagyon nem éri meg.
#5734: Azért szeretem, mert nyomasztó... - Így vettek StarCraft-ot az emberek.
Legalább nem drogra, piára vagy valami egyéb hülyeségre verik el a pénzt, hanem értelmes szórakozásra (persze mint mindenben, a mértéktartás itt is nagyon fontos). Jó látni a lelkesedésüket, meg tudom érteni ezeket az embereket. Én mondjuk nem vagyok annyira oda a Starcraft-ért (bár kétségkívül remek játék, meg is van eredetiben egy sokadik kiadás), így aztán én is pofátlannak tartom az árazását, de ha ekkora fan lennék, akkor valószínûleg nem az árán vekengenék, meg ujjal mutogatnék, hogy "nímán a hüjéket"...
#5747: A híradótól nem leszek okosabb.
Hát "okosabb" nem is, mert az "okosságot" nem ilyen formán mérik. Viszont tájékozottabb lehetsz, ami valamilyen szinten feltétele az "okosságnak" és a mûveltségnek... Persze nem az ilyen hörrtévés meg átávés "híradókra" gondolok, ezek pártmédiák, ezektõl jó esetben csak félretájékoztatott leszel, rosszabb esetben agymosott zombi. Érdekességképpen persze én is megnézem ezeket néha, mert érdekes látni, hogy ugyanazt a hírt hogyan lehet homlokegyenest ellentétes színben tálalni úgy, hogy hihetõ legyen mindegyik verzió... Az egyéb mûmájer, polkorrekt meg ilyen-olyan konform, ám valójában csak szofisztikáltan fröcsögõ mûsoraikat meg nem nézem, mert azoktól mindig iszonyatosan dühös leszek... Az m1 meg ugyan "közszolgálati", de én a köz szolgálatát valahogy nem így képzelem el, fõleg adófizetõi forintokból... De ezt hagyjuk, nagyon off 😊
Amúgy az internetes hírportálokat én már elõnyben részesítem.
#5757: monitor is kellene, mert gamma sugaraktól kiég a szemem otthon!
Játékok vagy monitor? Ne viccelj, a monitor sokkal fontosabb! Mármint a "szemed világa"! Én már 2001-ben lecseréltem a monitoromat egy Philips 15"-os TFT-re, ami azóta is megvan. Akkoriban még nem voltak ennyire elterjedve, iszonyatosan drága is volt, de életem egyik legjobb befektetése volt az akkor. Elõzõ munkahelyemen (teleház) unalmamban naphosszat interneteztem, és nap végére már majd' kifolyt a szemem meg fájt a fejem a katódcsöves monitor vibrálásától... A régi kis "szutyok" Philips elõtt pedig akármennyit ülök, semmi bajom nincs.
Más:
http://store.steampowered.com/app/22600/
Szökõévente egyszer teszek ilyet, de ez 0-day kell!!! Fõleg, hogy ennyi nem pénz érte! Sõt, szerintem haveromnak is megveszem ajándékba (még egyetemista), mert mindketten imádjuk, csak sajnos tört verzióval Hamachi-n nem tudunk egymással játszani interneten keresztül.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Crysis Maximum Edition 3100ft Vatera,Új
Vmi füzetet vagy hasonlókat azért elbírtam volna képzelni még hozzá,nem tudom az alap elsõ kiadásban mik vannak,NadeHát anno kitoltuk Warezban,megérdemli hoyg itt csücsöljön,Sztem 2000évek után az egyik legklafább lövölde.
Õk pedig cdgalaxisból,éppen arra vezetett utunk ígyhát betértünk,990ftéér mind,,jah vannak starcraftos polok is 2400ft korul akit érdekel.
Talán eccer majd ezeket is feltelepítem
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Action-Adventure/Mafia-II-Special-Edition/~r350431/?s=mafia&d=1z13mn1
de ha igen akkor ne habozzon aki meg akarta venni...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na én meg végül mégiscsak megrendeltem a Starcraft 2-t, az angol papírtokos kiadást. Jövõ hét szerdán jön elvileg.
Elõtte meg a hét elején a Dante's Inferno Death Edition.
És egybõl 20k kiadásnál leszek mindjárt a hónap elején. 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tinman köszi, egyelõre úgy tûnik nem rendelek onnan.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mi a kérdés?
Esetleg nincs valakinek eladó Punisher (2005) játéka PC-re?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(nem steames neszeittakód és a szép távcsõ meg a hacuka ha nálam veszed meg a DIGITÁLIS!!!!! verziót)
Þór vígi þessi rúnar
FNW CE-vel kapcsolatosan kicsit hiányérzetem van, mely egy soundtrack formájában tárgyiasul...
Ettõl még szerintem nem tántorodok el CE-tõl (feltéve, ha marad ennyi az ára és nem emelkedik magasabbra)! Azt a 3000 Ft-ot 1 óra alatt vígan el lehet kocsmázni is, akkor meg már jobb helyre megy ide. (Még 0-day ennyiért nem vettem játékot!!!)
"Most reggel jött meg ide is a max.Edit.
Vaterárol Origin,3100ft..kár hogy csak lemezek vannak benne,"
Azért mertem írni, hogy ugyanaz lesz, mert az elsõ hír a CE-vel kapcsolatban ezt tartalmazta.
Fallout New Vegas elõrendelési bónuszok
És íme a bizonyíték (feltett kérdésemre a válasz): a Steame-es packot kapjuk valószínûleg mi magyarok:
Fallout New Vegas elõrendelés
igen, van 1-2 ritka kiadás, ami esetleg sok sok év mulva többet érhet, mint megjelenéskor, de kétlem, hogy a "kommersz" CE-k ára el is viszi azt a hasznot bõven...
szvsz ezekre nem lehet/szabad befektetésként gondolni.
Forza.
Þór vígi þessi rúnar
Itt határokról van szó.
Egy alap játék, extrák nélkül, ha nem valami ócska budget cím, akkor 10k körül startol. A pár extrával megfûszerezett, igényes és szép csomagolást kapó CE verzióért teljesen reális elkérni +3.000 Ft-ot.
Alapjátékért, ráadásul egy olyan alapjátékért ami DARABOKRA van szedve, elkérni 0-day 13 ezret abs. nem reális ár. +10.000 ezret elkérni ezen játék gyûjtõi verziójáért, meg egyenesen bicskanyitogató, mert mi van abban a CE-ben? Az egyedüli különlegesség a 2 GB-os pendrive, ami tartalmazza azt a játékot, amit már mindenki 15x letolt.
Teccikérteni?
Azt írták máshol, hogy miért adnának ki+ 3000 Ft-ot 1 pakli kártyáért, pár darab zsetonért, meg egy novelláért.
Egyébként errõl jutott eszembe szerintetek az itthoni fallout new vegas melyik CE lesz (gamestopnál, amazonnál meg még más forgalmazóknál más plussz tárgyat adnak a játékhoz), szóval milyen plussz tárgyat kap Magyarországon, aki FNW CE-t vesz?