Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Letöltesz hozzá egy 15 megás fájl-t, és minden angol lesz. Most vittem végig angolul, pedig nekem is a közép európai verzió van meg😊

ZsZso
Köszi csoli31, nem láttam.

Ijjjj, az szopóka ;(.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ez a 3 db mondat így egyben! Amúgy milyen ez a változat, jó minõségû, van valakinek ilyenje. Ugyanez a kérdés a Dragon Age-re is vonatkozik!

"Közép-európai változat: A játék angol nyelvû telepítést nem ajánl fel. A játék sajnos teljes angol változatot nem tartalmaz.

A tényleges játékmenet választási lehetõségei csak magyarul felirattal vannak, azokat angolul el sem mondják. Magyarul nem beszélõk számára a játék nem játszható.

Please note: you cannot play this game without Hungarian knowledge."

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

"Közép-európai változat: A játék angol nyelvû telepítést nem ajánl fel. A játék sajnos teljes angol változatot nem tartalmaz."
Erre gondolt.

Én a FlatOut U.C.-t kemény 1.99€-ért vettem Steamen mikkor akciós volt (2 példányban, az öcsém miatt is).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ZsZso
Konkrétan melyik felirat?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ha *nem ba....tam volna el

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jóhogy az, mikor a link csak a kosárra mutat, az meg mindenkinél mást tartalmaz<#zavart2><#wilting><#ravasz1>

Most nem tudok képet csinálni:

Dragon age origins1990
Mass effect 2 1990
The saboteur 1990
Godfather 2 1990
és a Flatout Ultimate carnage 990

összesen: 8950 Ft + posta 990Ft

ezek lettek volna a kosárban, ha b...tam volna el.

ha valaki lát jó áron egy Assassins Creed II. Black Edition verziót az ne tartsa magába!😊Köszi

Képet kérnénk újra, mert nem lett jó.

egy jó játékot sem tartalmaz.....
legalábbis nálam üresnek látszik😊
ZsZso
Bamba én, rossz a link:

ZsZso
Hehe, múltkoriban vettem egy ilyet:

Miután megszabadítottam az összes fóliától, ragacstól (alsó-felsõ szürke cucc csak matrica), lett belõle egy szemet gyönyörködtetõ magyar szöveg mentes termék. Úgy örültem mint majom a farkának 😉
(egyébként szerintem röhejes ár a 663 Ft érte)

Reg5: magyar nyelvben nem túl sûrûn használt szó, de a hírek szerint magyar szó. 😉

De leszarom akkor is jó vétel volt xD

Gyorsan szétnéztem, hogy mi kéne, ha vóna:

Na összeállítottam egy kívánságlistát :-D

Szerintetek milyen pakk??

Remek. Hónapok óta nézem, mikor megy lejjeb az ára erre... De ugyan ez volt a Colin 2005-tel is; megvettem 2200-ért erre 3 nappal utána 990-ért árulták<#schmoll2>

meg is rendeltem😊ennyiért már nem hagyom ott
én is gondolkodtam rajta,most árazták le 1990-re...
3590Ft volt. Régóta fájt rá a fogam, talán ennem örülök a legjobban.

Basszus! Ez is 2000 lesz Aug. 1-tõl a Galaxisban, asszem ideje bevásárolni!!! <#hehe>

saboteur-t mennyiért újítottad?

Én most még mindig tesztelgetem (7 pályát végigvittem: láva emelkedõs pálya vicces volt) a W. verzióval a starcraft 2-t és hát hangulatilag nagyon ott van a játék szerintem

"Olcsult"... Ez milyen szó?
Amúgy god damnit, júliusban 22k ment játékra, többet mostanában nem szeretnék költeni :S

Amúgy a héten:

Heroes of Might and Magic 5
Brothers in Arms 3: Hell's Highway
The Saboteur

CDG-bõl kicsivel több mint 10 ezer Ft.

Magyar felirat levehetõ róla szerintetek?

Carlos
Nembaj, mert Zerg a király. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Tudjátok, mi a véleményem... de ha tényleg 30 óra a single, akkor már nem olyan keserû a méz.

2012-ben még a maják szerint is világvége lesz... 'szameg sosem fogok protoss kampányt tolni :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

5868-sa hsz-t neked szántam!

Aztabetyár!!!! Ez már nem gyerekjáték! Milyen olcsó lett!

Ebbõl is látszik, hogy valami készülõdik (én egy az eddigi dlc-kbõl álló pakkra gondolok dvd-n (kb. mint fallout 3-nál az elsõ 2 dlc egyben, csak itt pl. 4 dlc egyben)kiadva)

Kiadnak 1 adagot dvd-n a dlc-kbõl, majd a második turnust is és majd hagynak olyan dlc-ket, amiket majd csak a Goty-hoz adnak ki!

arty
akkor nem szóltam! (bár, ha ez a kieg. ár majd 8-9 ezrest jelent, akkor mégis)

Forza.

Én úgy hallottam, hogy csak olyan ára lesz, mint egy kiegészítõnek, nem teljes játék ára...

ZsZso
Galaxisban olcsult a Mass Effect 2 és a Dragon Age ... most 1990 Ft -ért vesztegetik. Komolyan gondolkozom azon, hogy érdemes -e várni egy Dragon Age GTY editionre. Szerencsére van még egy kattantságom, ami visszatart a normál DA vásárlástól: a magyar alcím (ne tessék szidni emiatt, egyszerûen bántja a szemem).

arty
12-13 ezer forintos DLC?? 😄

Forza.

De õ nem a szavazás miatt tette be. Direkt kiemelte azt a részt a szövegben ami miatt betette. Az az, hogy több mint egy évet kel várni a játék úgymond második epizódjára (Más néven DLC-re).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Tinman
Mielõtt jön Zó és csúnyán kioszt én megteszem kedvesen.

Összesen 20, HÚSZ válaszadó. Semmit nem jelent. Nem reprezentatív.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Kommentár nélkül:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
most nézem, hogy galaxisban Tropico 3 egy ezres sincs... köv héten úgyis hazaugrok pestre, amjd akkor beukrok hozzájuk, mert itt Veszprém környékén a boltban még 8990 ugyanaz a kiadás...

IMYke2.0.0.0
Mentségükre legyen mondva, hogy kis millióan tették ugyanazt, mint Te... tõlük rendeltek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sheltem
Fenébe már. Zavvitól vasárnap rendeltem meg a starcraft2t, a levelük szerint még aznap(!) el is postázták de még most sem jött még...Azért péntekben reménykedtem...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

w77d
25ezerért egy nem nagy szám CE-t??? köcc nem...

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Engedd meg, hogy kijavítsalak: StarCraft II/1 CE... <#ravasz1>
A végén, a rajongók 3 db StarCraft II CE-vel rendelkezhetnek. <#wilting>

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem is fogsz. Egy ideig biztosan nem. <#hehe><#nyes>

Carlos
fura, hogy még nem láttam itt Starcraft 2 CE-t. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Zéró reakció részükrõl. Komolytalan.

Bence94
überkonzolnál láttam pc-re is de azt írja nem rendelhetõ szóval lehet el is fogyott.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Supergamerrõl nincs valami híred? Még mindig nem válaszoltak semmit? Se csomag se semmi? Érdekelne ez a cég, de ha nem megbízhatóak, akkor nem rendelek tõlük!

semmi sincs kõbe vésve:én csak azt látom,hogy a PS-s speciel lekerült a kínálatukból,és hogy külföldön sem írnak PC-s fémdobozosról.3 hét és meglátjuk😊
Bence94
de nee...még annyit se írtak, hogy "bocs skacok de mégse nem" Most akkor honnan tudnék :fémdobozos,zene cd-s,dlc,artbookos,tréképes kiadást szerezni ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Fahrenheit-et honnan vetted?? Sehol sem találok, pedig beruháznék 1-re!

IMYke2.0.0.0
Ilyen keményen dolgoztok, vagy StarCraft 2/1-eztek?