Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaka923
Emlékszem, hogy kb fél évvel ezelött árulták a normál kiadást, utána eltûnt. Amúgy tévedsz, mivel mindkét változatot a CD Projekt adta ki.

Tinman
Nem.
A normál kiadás, már kezdõben 990 Ft volt. Elkapkodták. Jött a másik kiadás drágábban.
Most megint van az elsõ kiadásból 990-ért. Vagyis? Másik kiadó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Párom erõsen arra a környékre valósi és bizony õ is tisztában van/volt vele, hogy az ott ÁRTÉR. Az, hogy eddig nem öntötte el ennyire õket a Sajó az szerencse. Újjáépítik a házakat mondják... újra az ártéren? Gratulálok.

Egyébként azon a környéken jellemzõ, hogy a férfiemberek havi fizetéseket, havi segélyeket csesznek el a kocsmában, és cigi is erõsen jól fogy arrafelé.

Ráadásul, ha a keresetébõl telik játékokra, akkor miért ne tehetné meg?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Áááá azt hiszem képtelen leszek 1990-ért otthagyni a saboteurt.

Egyébként 1990-ért sehol nem kapsz bontatlant sabotuert, Dragon Age-t, Mass effect 2-t sem, úgyhogy ez egy nagyon-nagyon jó ajánlat, szinte kihagyhatatlan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Electronic Arts PC játékok féláron, augusztus 1-12-ig a CD Galaxisban!
Dragon Age, Mass Effect 2 és C&C 4 is csak 1990 Ft!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

<#wow1> Asszem te nagy gyûjtõ lehetsz.

Egyébként kénytelen leszek én is kihasználni ezt az EA akciót galaxisnál:

Havernek meg kell rendelnem a dragon-t (õ külföldön van jelenleg) és hát hamár neki rendelek 1-et 2000-ért, akkor már miért ne rendelnék magamnak is :-D

Szóval 2 x Dragon Age Origins
1 x Flatout Ultimate Carnage
1 x Saboteur (de ez még képlékeny)

Mass effect 2-rõl végül csak letettem (egyrészt nem akarok most annyi lóvét elverni, másrészt a loot rendszer, a rövid sztori miatt nem vagyok benne biztos, hogy megérné), egyébként is a hétvégén megszabadultam (elkunyerálták) a játék elsõ részét tõlem, így már nem lesz teljes a gyûjtemény...(bánja a fene :-) )

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
PC Guruhoz adták 2007-ben, itthon nem tudom hogy egyáltalán forgalmazták e valaha.

Steamen fenn van a játék de dobozos verziot nem találtam, valszeg azért valahonan lehet rendelni külföldröl.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

w77d
neeem, csak ezek hiányoztak a gyûjteménybõl még+ pár újonnan megjelent játék 😊 összesen asszem 7-8 játék volt...

Jaka923
A Zeno Clash esetében tök fura a CD Galaxisnál, hogy a normál kiadás, csak 990 Ft, viszont a "budget" változata meg 2240 Ft. Tök logikus, nem? 😄

Jézus xD Elõtte évekig nem vettél 1 darabot se vagy mi? 😊

balee4
Nekem eddig 35k volt a rekordom szintén Galaxis, PS3-ra vásároltam be, és csak 6 játék volt. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

FSpofon
nem para hogy házak dõlnek össze az országban te meg mûanyagra kidobsz egy fizetést

Arab money

w77d
az nem rosz.. nekem a rekord az volt, hogy bementem a Galaxisba, odaadtam a listát majd a kezébe nyomtam pontosan 70ezer ft-ot.. ebbõl a visszajáróm volt 3ezer ft XXD

Ja, egyébként nem azért mondom, hogy nyafogjak (mielõtt valaki félreértené), mert ennyi és ilyen játékokért ez tényleg filléres összeg 😊

Hááát, majd' 17k... Ha hozzáveszem, hogy GOG-on is vettem Arcanum-ot, Port Royale-t, Sacrifice-t + még ezt-azt, akkor simán 20 fölött vagyok 😊

Apropó, eladó egy 2 CD-s, "Sikersorozat" keretében megjelent Arcanum (ha érdekel valakit) 😊

errõl tud valaki valamit?

http://576.hu/webshop_list.aspx?Platform=index&CategoryID=&PriceInterval=0&HardwareCategoryID=&TitleCategory=0&SearchText=f%c5%b1r%c3%a9sz&IsSearch=1

City Interactive?volt fûrész játék,de azt nem õk csinálták...
ezek cdgalaxisbol lesznek gondolom,most hoyg akcióban vannak a rendelt játékok több mint fele mingyárt nem lesz az oylan sok😊

balee4
Hmm konzolvilag.hu-n "csak" 15k a CE.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Én is berendeltem ezt-azt 😊

Dragon Age: Vérvonalak
Mass Effect 2
Saboteur
Spore kiegészítõ: Galaktikus Kalandok
Assassins Creed (rendezõi változat)
Damnation
Need for Speed Shift
Tropico 3
Zeno Clash

Szép kis összeg lesz, amit a futárnak átadok, ennyit nem szoktam egyszerre költeni, fõleg hogy most GOG-on is vettem ezt-azt... Így nyaralás elõtt... Asszony ezt megtudná...

Szóval,
senki nem vett mostanában semmit?
Ha már szóba került a vampire the masquerade bloodlines,kerestem de nem igazán találtam sehol,magyar oldalakon legalábbis,ha vki talál majd eladó példányt az linkelje már be kösz,külföldi oldalakon nem vagyok járatos szal az kilõve.
köszönöm😊

balee4
Elõször én is majdnem elõrendeltem a special-t, de ahhoz nem jár fémdoboz és art book, szal a Collector's Edition lesz, igaz PS3-ra, 16500 lesz a platinumshop-ban.

én továbbra sem láttam külföldi oldalakon pc-s fémdobozos kiadást!
lesz sima,special és collector.ebbõl csak az elsõ kettõ lesz pc-re.
balee4
Saboteur nekem is kéne, lehet még a jövõ héten rendelek is egyet. Nem elég hogy jön az SC2 és a Dante's Inferno. 😄

Egyébként extra nincs benne. Csak magyar nyelvû kézikönyv és a játék (ez nem magyar).

davidka003
Õ Xbox 360-on tolta és azt mondta, hogy bûn rossz. Nem tudom, hogy mennyiben más mint a PC-s.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Saboteur mint rossz?<#wilting> Itt valami nem stimmel. Mondjuk én meg a GTA-ért nem adnék 1Ft-ot se.

davidka003
"Apropó mit adtak a saboteur-höz? mit tartalmazott a csomag?"

W verzió. 😊
Tesztelem vásárlás elõtt. Pedig még mondta is haver, hogy le se töltsem annyira rossz. A mostani 2k-s árát nagyon megéri.
Nekem is jobban bejön, mint a GTA4.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Szerintem is baromi jó a saboteur, nekem jobban tetszik, mint a gta 4.
És ezért is lesz a saboteur a polcomon, a gta 4 meg nem!

Apropó mit adtak a saboteur-höz? mit tartalmazott a csomag?

Esetleg tudnál róla képet dobni?

Igen,csak a supergamerrõl azóta kiderült, hogy komolytalan...

robotnyk
nem kimondottan játék, de ma vettem bioware pontokat, el is költöttem mindet mass effect 2 dlckre :p
Bence94
Most néztem hol lehetne pc-re mafia 2 gyûjtõit venni és a platinumshopnál elvileg lehet!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Sheltem
Én azt várom, hogy a dragon age kiegészítõje legyen ennyi vagy legalábbis 3k körül. Az nagyon nem ér meg 7000et, de mindenképpen kell(márcsak azért is mert az alapjátékból a collector van meg).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Dragon Age: Bloodlines nem létezik, az Origins lett Vérvonalaknak honosítva, és most azt "fordította vissza" egy fórumtárs. Ez okozta a zavart, VtM: Bloodlines valóban nincs a CDG-nél.
Dj Tommy
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a Sima és az EA Classics kiadások között?
(a borító azt tudom, hogy különbség)

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
Ne fárasszatok már <#falbav>

CD Galaxis akcióról írt Xido. 1990-ért a Dragon Age: Bloodlines van. SZÓ NINCS Vampire TM Bloodlines-ról!

NEM! Nem kapható a galaxisnál VMT: Bloodlines, csak Dragon Age Bloodlines!

Vampire: The Masquerade - Bloodlines lesz az😊
Jóféle game, a source engineel ráadásul,

Tinman
Nem. Dragon Age: Bloodlines.

Tinman
Dragon Age...

wedge31
VTM Bloodlines 1990 HUF-ért ? nekem az megérné a háromszorosát is mert nekem az ujság mellékletes van meg ami valljuk be elég gagyi...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

balee4
Dragon Age Origins, nem? 😄

davidka003
Saboteur-t nem rég kezdtem el de nagyon király. Nem is csinálom a küldetéseket csak robbantgatok. Pedig azt hittem, hogy milyen rossz lesz, mert mindenki lehúzta de nem.

Óje!..Cdgalaxis EA-akciózás..már megérte lassúba kapcsolnom költekezés terén és nem rögtön vásárolni...Be is raktam keddi szállításra Mass effect 2,Dragon age:Bloodlines,Saboteur 1990,-/db áron😊)
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Smuge
Ma futott be ocsóé 😊

hardverapróról, 1 volt a srácnak, de nemrég azt hiszem pont te linkelted a supergamer-t hogy ott még kapni 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Hát akkor az úgy mégsem az igazi...<#shakehead>, akkor Mass effect 2-t kihagyom, de ha azt mondod, hogy a dragon age-el is ugyanez a gebasz, akkor az sem az igazi úgy. Hát akkor akármilyen olcsó is most mindkettõ program (sajnos olyan vagyok, hogy a plussz tartalomról egyszerûen képtelen vagyok lemondani) inkább várok tovább valami dobozos dlc pakkra vagy egy év játéka kiadásra.

Atkamon
Szerintem nem lesz mód megvásárolni. Magyar nyelvû játékra biztos nem lehet rátenni az angol DLC-t. Nem értek hozzá, de ez a közép európai verzió más valamiben, mint az angol...

Jah. Igen ez egy komoly érv, de csak annyiban okoz ez gondot, hogy akkor az a dlc angol nyelvû lesz nem? Vagy nem is lesz mód megvásárolni?

Atkamon
Aha. Bár épp most jelentették be, hogy a következõ DLC nem jön ehhez a közép európai verzióhoz😊 Mert kompatibilitási problémák bla bla, nem éri meg nekik. Ha most venném a játékot, akkor lehet, hogy inkább külföldi verziót vennék, ahhoz biztosan jön az összes DLC...

Dlc-ket hogy oldod meg hozzá? Bioware pontokkal veszed?