Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A normál kiadás, már kezdõben 990 Ft volt. Elkapkodták. Jött a másik kiadás drágábban.
Most megint van az elsõ kiadásból 990-ért. Vagyis? Másik kiadó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként azon a környéken jellemzõ, hogy a férfiemberek havi fizetéseket, havi segélyeket csesznek el a kocsmában, és cigi is erõsen jól fogy arrafelé.
Ráadásul, ha a keresetébõl telik játékokra, akkor miért ne tehetné meg?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként 1990-ért sehol nem kapsz bontatlant sabotuert, Dragon Age-t, Mass effect 2-t sem, úgyhogy ez egy nagyon-nagyon jó ajánlat, szinte kihagyhatatlan.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Dragon Age, Mass Effect 2 és C&C 4 is csak 1990 Ft!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyébként kénytelen leszek én is kihasználni ezt az EA akciót galaxisnál:
Havernek meg kell rendelnem a dragon-t (õ külföldön van jelenleg) és hát hamár neki rendelek 1-et 2000-ért, akkor már miért ne rendelnék magamnak is :-D
Szóval 2 x Dragon Age Origins
1 x Flatout Ultimate Carnage
1 x Saboteur (de ez még képlékeny)
Mass effect 2-rõl végül csak letettem (egyrészt nem akarok most annyi lóvét elverni, másrészt a loot rendszer, a rövid sztori miatt nem vagyok benne biztos, hogy megérné), egyébként is a hétvégén megszabadultam (elkunyerálták) a játék elsõ részét tõlem, így már nem lesz teljes a gyûjtemény...(bánja a fene :-) )
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Steamen fenn van a játék de dobozos verziot nem találtam, valszeg azért valahonan lehet rendelni külföldröl.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Apropó, eladó egy 2 CD-s, "Sikersorozat" keretében megjelent Arcanum (ha érdekel valakit) 😊
http://576.hu/webshop_list.aspx?Platform=index&CategoryID=&PriceInterval=0&HardwareCategoryID=&TitleCategory=0&SearchText=f%c5%b1r%c3%a9sz&IsSearch=1
City Interactive?volt fûrész játék,de azt nem õk csinálták...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Dragon Age: Vérvonalak
Mass Effect 2
Saboteur
Spore kiegészítõ: Galaktikus Kalandok
Assassins Creed (rendezõi változat)
Damnation
Need for Speed Shift
Tropico 3
Zeno Clash
Szép kis összeg lesz, amit a futárnak átadok, ennyit nem szoktam egyszerre költeni, fõleg hogy most GOG-on is vettem ezt-azt... Így nyaralás elõtt... Asszony ezt megtudná...
senki nem vett mostanában semmit?
Ha már szóba került a vampire the masquerade bloodlines,kerestem de nem igazán találtam sehol,magyar oldalakon legalábbis,ha vki talál majd eladó példányt az linkelje már be kösz,külföldi oldalakon nem vagyok járatos szal az kilõve.
köszönöm😊
lesz sima,special és collector.ebbõl csak az elsõ kettõ lesz pc-re.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
W verzió. 😊
Tesztelem vásárlás elõtt. Pedig még mondta is haver, hogy le se töltsem annyira rossz. A mostani 2k-s árát nagyon megéri.
Nekem is jobban bejön, mint a GTA4.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És ezért is lesz a saboteur a polcomon, a gta 4 meg nem!
Apropó mit adtak a saboteur-höz? mit tartalmazott a csomag?
Esetleg tudnál róla képet dobni?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(a borító azt tudom, hogy különbség)
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
CD Galaxis akcióról írt Xido. 1990-ért a Dragon Age: Bloodlines van. SZÓ NINCS Vampire TM Bloodlines-ról!
NEM! Nem kapható a galaxisnál VMT: Bloodlines, csak Dragon Age Bloodlines!
Jóféle game, a source engineel ráadásul,
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬