Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy még sandboxban az autólopást nem sok játék oldotta meg (mielõtt el tudtad kötni meg kellett tanulni, hogy hogyan is kell az adott modelt megfújni)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Mondjuk az, hogy a Maffia 1 mind játékidõben mind élményben sokkal jobb nála? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Én azt a 10-15 órát rendkívül karcsúnak érzem az az igazság...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem tudom Mike, de van 1 olyan érzésem, hogy legkésõbb 1 hónap múlva kiderül.

Erdekes, akarhany ertekelest olvastam az elmult 3-4 honapban (hands-on preview-k, stb) egyik sem volt hasraesve tole. Mi lehet a gond?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Természetesen szíved joga!

w77d
meglehet, de ha már megvettem õket, elkezdtem végigtolni szépen az összes játékomat úgy, hogy figyelek a sztorira és nem kapkodok 😊

Ne még egy dolog, aztán befejezem a floodolást:

Befutottak az elsõ értékelések a Maffia 2-rõl! Átlagban 7 pont a tízbõl a túlzott linearitása miatt, meg rövidsége miatt.

Fable 3-nak tolódik a pc-s megjelenése: mégsem költekezek ki annyira októberben, úgyhogy ha lesz még akkor munkám tuti megveszem a Fallout new Vegas gyûjtõit!

Meg ennek függvényében (egy warezos teszt után) lehet 1 db Darksiders für pc is be fog figyelni a költségvetésbe!

Szerény véleményem szerinte Liberty storiesnál jobb a saboteur, és a witcher pedig odavág a Mass effect 2-höz!

w77d
én is annyiért, de még sajna nem volt idõm elkezdeni... Most a Liberty city storiest és a witchert tolom párhuzamosan, aztán lesz majd Saboteur illetve elkezdem a Mass Effect 2-t...

Sokat gondolkodtam rajta, de annyi jó feature van abban a játékban:- sandbox

-rengeteg korhû autó, tank stb.
-lehet mászkálni az épületeken, mint ass. creedben
-2 vh-s korszak hatalmas plussz pont
- iszonyat tirpák iszákos, verekedõs, nagypo...fájú ÍR fõhõs
- la resistance francais (vive la resistance!!!)
- autógyûjtögetés
- kiváló grafika
-varázslatos zenei világ
-igazi autentikus francia lokál (félmeztelen nõi énekesekkel, részeg nácikkal)
-közelharc, csendes kivégzések,lefegyverzések
- korhû fegyverek és még némi új sosem látott gyilokszerszámok, - robbantgatások
-terület felszabadítás, elfoglalt területek szürkék, fekete fehérek ( lakók elkeseredett, depresszív hangulatát tükrözve), felszabadítás után a területek színessé válnak
-"roncsolható" tehenek (szétesnek, mintha megláttak volna 1 hentest... XD)
-autóversenyek
- érdekes és fordulatos sztori (kissé ugyan klisékkel teli)
-vandálkodhatsz vonaton 1 küldetésben, több VASÚTI HÍDAT robbanthatsz fel

Csak úgy a legfontosabb feature-ok, amik eszembe jutottak! :-D

És te miért irigykedsz?? Neki jobban megy vagy csak többet áldoz a hobbijára ennyi!

Egyébként is ott van a megnyitott oldalai között a bwin, tehát így már érhetõ... folyton nyer XD, de egészségére! Van aki szerencsés bwin-en, van aki nem!

Dj Tommy
Én mondjuk még 4000ft-ért vettem a Saboteur-t,úgy is megérte<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Kész.... vége... megtörtem... csütörtökön hozza a futár a Dragon Age Origins-t és a The saboteurt egyenként 2000 Ft-ért...

Nem bírtam ki ezt az olcsó árat :-D

Carlos
Ha lemegy 15-re megveszem. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Nah! Alakul!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hardverapro: StarCraft II/1
- CE = ~21.000
- sima = ~11.000
Bontatlanul.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

te mit dolgozol hogy szarod a pénzt? segíts mester 😄

Tinman
Vesszek meg, hogy nem!
El is akartam vinni 990-ért, de mire összegyûlt volna annyi rendelés már nem volt, aztán lett ez a gagyi kiadás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Hát remélem nem lesz gond, mintha egyszer már vettem volna könyvet (ami jóval több volt mint a mellette vásárolt élelmiszer) és nem volt gond.
Remélem lesz ami(ket) kinéztem, ha sikerül, bõvebben holnap. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nekem kártyára utalják a cafetériát, melegétkezésit, és azzal pl lehet vásárolni tesco-ban bármit, csak van valami kikötés, hogy a végösszeg bizonyos százalékát élelmiszerre kell fordítani.

Akkor határozottan rosszul emlékszel, ugyanis 3990-el nyitott.

Starcraft II/1 - pipa.

Steam-be ma elfelejtettél belerúgni. Kiléptél a napi rutinból 😊

Az az igazság, hogy ezt az árvizes dolgot már réges-régen rendeznie kellett volna a kormányoknak. Nem értem, most tényleg olcsóbb és jobb megoldás tönkretenni emberek tízezreinek életét és támogatni az újjáépítést, mint végre valahára megépíteni azokat a víztározókat és csatornákat?

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

Gondolom valahol raktáron még volt az elsõ kiadásból, és most azokat kisöprik, hogy ne jelentsen további költségeket. Bár tényleg furcsa, adhatnák drágábban is, szerintem akkor is jobban menne, mint a zsebpénzbarát sorozat...

#5933, #5935: Grat! Én ennyiket még sosem költöttem játékra, még egy hónapban sem, nemhogy egy nap alatt 😊

Persze attól függ... Ha most elkezdenének nyomatni régi klasszikusokat, gyûjteményeket PC-re, elfogadható áron, akkor lehet sikerülne nekem is elkölteni annyit ^^

w77d
van amelyikben lehet van amelyikben nem... én is megkaptam a 120ezres cafetériám 😊 pesten a technikai cuccok mellé vettem két zsömlét egy párizsit és egy üdítõt simán elfogadták, balatonfüreden emg nem.. eladója válogatja hogy beleköt e vagy nem...

balee4
Nem tudjátok Tescoban lehet kajajeggyel fizetni mondjuk játékokra? Most kaptuk meg egyben az éves cafetériát és 120k-t kértem, úgysem kajálnám le az egészet. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

sajnos én nem tudok normális méretû képet felrakni,kéne valami éves tagságit váltanom😊
w77d
hát azt éppen nem licitálták akkor XXD

IMYke2.0.0.0
Egy festmény értéke növekedhet... A SC2... hát...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát, szerdán - ha minden igaz - felugrom Pécsre , és benézek a MM-ba is. Ha ott ugyanennyiért meglátom, akkor azonnal kosárba kerül mindegyik leárazott Bioware + a The Saboteur is.

Carlos
akkor már inkább SC2/1 CE. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

w77d
én 60ezerért vettem egy festményt amikor volt ilyen licit az árvízkárosultakért..

balee4
Még én sem, de kéne, fõkeg ha már csak 5-6 darab volt.

képet lõjél már,mien a pack.

IMYke2.0.0.0
Én még nem vettem meg... <#ravasz1>

na reggel én is megvettem a Saboteurt!😊
lassan olyan lesz mint az alone in the Dark,azt is mindenki megvette.volt még 5-6 darab a polcon...
Teljesen érthetõ és korrekt gondolat 😊 Sajnos itthon az adományokból valóban az lesz ami nem kellene 😞
Carlos
Felhivtam azt a 200 vagy 500 vagy akárhányszáz forintos telefonszámot amikor beütött náluk a szar. Ennyit tettem, többet nem akarok.
Sajna ma magyarországon, nem vagyok képes elhinni, hogy ezek a pénzek tényleg oda is mennek, ahova hiszik az emberek.

Ha nagyon segíteni akarnék, akkor inkább kimennék hozzájuk pár haverral és segítenék eltalicskázni a romokat. De ahhoz sajna lusta vagyok meg informatikus. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Tényleg teljesen magánügy ki mire költi a pénzét, és én azt mondom még mindig pc cuccra költsd mint drogra vagy alkoholra. Egyet értek! Mellesleg szerintem meg ha kicsit belegondolsz maradandót veszel, míg a droggal csak magadat teszed tönkre. De hát ezt ugye azok tudják akik kocsmáznak.

Másik, amiben viszont egyet értek a sráccal azaz, hogy itt elsõsorban nem arról van szó, hogy ismered e azt akinek összedõlt a háza vagy sem, vagy, hogy oda adod e a pénzed vagy sem. Ez pusztán szolidaritás kérdése, ha te kerülnél hasonló helyzetbe nem biztos, hogy elvárnád, hogy mások segítsenek, de segítség nélkül meg nem igazán mennél semmire, hiszen ezeknek az embereknek életük munkája lett semmivé percek alatt. Õk nem akarnak rászorulni mások segítségére, és nem is várják el, de be kell látniuk, hogy segítség nélkül nem mennek semmire. Úgy gondolom, hogy civilizált emberként valahol kötelességünk segítenünk bajba jutott embertársainkon, mert mi még mindig jobb helyzetben vagyunk mint õk. Ez nem arról szól, hogy késõbb neked viszonozzák e, hanem arról, hogy van e benned annyi tisztelet az embertársaid iránt, hogy pár fillérrel is de megsegíted õket. A Tescoban lehet kapni azt hiszem 200 forintos adomány kupont. Ez igazán nem pénz, másoknak viszont sokat jelent, rengetegen még ezt a 200 forintot is sajnálják. Ez elgondolkodtató nem igaz?
TBTPumpa
Érdekel valakit innét egy eredeti, bontatlan és fóliás állapotban lévõ Battlefield Bad Company 2 PC játék 6000 Ft-ért (plusz postaköltség)?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Vesszek meg úgy tudtam, hogy a Legjobb Vétel nem a CD Project égisze alatt fut! És DE! Atyaég! Így tényleg durva!

Viszont tényleg 990-el nyitott a játék, határozottan emlékszem rá...

IMYke2.0.0.0
Nekem az egész StarCraft 2 kell. Darabokkal nem érem be. Sajnos, ilyen vagyok - nem szeretem, ha átbazingálnak.

Carlos
Pedig megéri megnézni szerintem. És egy picit lehet játszani a protosokkal is. (bázisépítés, szóló küldik, etc).

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
StarCraft 2-õt még WRZ-re sem méltatom a hype miatt... majd ha elfelejtem, hogy a Blizzard miért tette amit tett, akkor megveszem, sokkal olcsóbban, 3in1.

Carlos
Pöcs vagy az az igazság!
Azért, mert nem adom oda a fizumat egy x-nek akit nem is ismerek, mert összedõlt a háza? Ez van. Nekem sem fog adni senki semmit, ha a mienket dönti össze egy földrengés pl.

Aztán meg hogy mire költöm a fizumat, az meg magánügy. Inkább veszek játékot, mint elbasszam piára, cigire, drogra, stb.

p.s.: (tök jó a starcraft 2, bár továbbra sem ér 25K-t)

Þór vígi þessi rúnar