Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Þór vígi þessi rúnar
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Befutottak az elsõ értékelések a Maffia 2-rõl! Átlagban 7 pont a tízbõl a túlzott linearitása miatt, meg rövidsége miatt.
Meg ennek függvényében (egy warezos teszt után) lehet 1 db Darksiders für pc is be fog figyelni a költségvetésbe!
-rengeteg korhû autó, tank stb.
-lehet mászkálni az épületeken, mint ass. creedben
-2 vh-s korszak hatalmas plussz pont
- iszonyat tirpák iszákos, verekedõs, nagypo...fájú ÍR fõhõs
- la resistance francais (vive la resistance!!!)
- autógyûjtögetés
- kiváló grafika
-varázslatos zenei világ
-igazi autentikus francia lokál (félmeztelen nõi énekesekkel, részeg nácikkal)
-közelharc, csendes kivégzések,lefegyverzések
- korhû fegyverek és még némi új sosem látott gyilokszerszámok, - robbantgatások
-terület felszabadítás, elfoglalt területek szürkék, fekete fehérek ( lakók elkeseredett, depresszív hangulatát tükrözve), felszabadítás után a területek színessé válnak
-"roncsolható" tehenek (szétesnek, mintha megláttak volna 1 hentest... XD)
-autóversenyek
- érdekes és fordulatos sztori (kissé ugyan klisékkel teli)
-vandálkodhatsz vonaton 1 küldetésben, több VASÚTI HÍDAT robbanthatsz fel
Csak úgy a legfontosabb feature-ok, amik eszembe jutottak! :-D
Egyébként is ott van a megnyitott oldalai között a bwin, tehát így már érhetõ... folyton nyer XD, de egészségére! Van aki szerencsés bwin-en, van aki nem!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Nem bírtam ki ezt az olcsó árat :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- CE = ~21.000
- sima = ~11.000
Bontatlanul.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
El is akartam vinni 990-ért, de mire összegyûlt volna annyi rendelés már nem volt, aztán lett ez a gagyi kiadás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Remélem lesz ami(ket) kinéztem, ha sikerül, bõvebben holnap. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Steam-be ma elfelejtettél belerúgni. Kiléptél a napi rutinból 😊
Persze attól függ... Ha most elkezdenének nyomatni régi klasszikusokat, gyûjteményeket PC-re, elfogadható áron, akkor lehet sikerülne nekem is elkölteni annyit ^^
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lassan olyan lesz mint az alone in the Dark,azt is mindenki megvette.volt még 5-6 darab a polcon...
Sajna ma magyarországon, nem vagyok képes elhinni, hogy ezek a pénzek tényleg oda is mennek, ahova hiszik az emberek.
Ha nagyon segíteni akarnék, akkor inkább kimennék hozzájuk pár haverral és segítenék eltalicskázni a romokat. De ahhoz sajna lusta vagyok meg informatikus. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Másik, amiben viszont egyet értek a sráccal azaz, hogy itt elsõsorban nem arról van szó, hogy ismered e azt akinek összedõlt a háza vagy sem, vagy, hogy oda adod e a pénzed vagy sem. Ez pusztán szolidaritás kérdése, ha te kerülnél hasonló helyzetbe nem biztos, hogy elvárnád, hogy mások segítsenek, de segítség nélkül meg nem igazán mennél semmire, hiszen ezeknek az embereknek életük munkája lett semmivé percek alatt. Õk nem akarnak rászorulni mások segítségére, és nem is várják el, de be kell látniuk, hogy segítség nélkül nem mennek semmire. Úgy gondolom, hogy civilizált emberként valahol kötelességünk segítenünk bajba jutott embertársainkon, mert mi még mindig jobb helyzetben vagyunk mint õk. Ez nem arról szól, hogy késõbb neked viszonozzák e, hanem arról, hogy van e benned annyi tisztelet az embertársaid iránt, hogy pár fillérrel is de megsegíted õket. A Tescoban lehet kapni azt hiszem 200 forintos adomány kupont. Ez igazán nem pénz, másoknak viszont sokat jelent, rengetegen még ezt a 200 forintot is sajnálják. Ez elgondolkodtató nem igaz?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Viszont tényleg 990-el nyitott a játék, határozottan emlékszem rá...
Þór vígi þessi rúnar
Azért, mert nem adom oda a fizumat egy x-nek akit nem is ismerek, mert összedõlt a háza? Ez van. Nekem sem fog adni senki semmit, ha a mienket dönti össze egy földrengés pl.
Aztán meg hogy mire költöm a fizumat, az meg magánügy. Inkább veszek játékot, mint elbasszam piára, cigire, drogra, stb.
p.s.: (tök jó a starcraft 2, bár továbbra sem ér 25K-t)
Þór vígi þessi rúnar