Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Elen Kék most nem izgat, aztán ki tudja...
* Fable világa sem fogott meg. lehet, rossz passzban voltam az 1. rész próbájakor
* Halo és GeOW jöhet!
* jRPG-ben kezdõ vagyok, de rájuk néznék és a kaszabolás is jól jönne 1-1 átgörcsölt nap után.
* Tütükés játékok sajnos egyre kevésbé izgatnak (no time to race)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennek ellenére, ha nem érdekel a zseniális Kameo (platfrom), a szerintem a generáció legjobb jRPG-je a Lost Odyssey, valamint a Halo 3, Halo 3 ODST, Halo Reach, Halo Wars, a GeoW 2, Fable 2, Alan Wake, Banjo Kazooie részek (árkád), Crackdown 1-2 (sandbox TPS), Dead Rising, Infinite Undiscovery (kellemes jRPG), a neked szerintem tetszõ Kingdom Under Fire, Magna Carta 2 (szintén egy kellemes jRPG), Ninety Nine Nights (ez sem egy rossz darab Dynasty Warriors jellegû hack 'n slash), Onechanbara (kaszabolós cucc egy lánykával), Project Gotham Racing 3 és 4 (állat jó autós cuccok), Forza 2 és 3 (szintén kellemes autós õrület), az XBLA-ról pedig a legendás Shadow Complex, no meg a PoP klasszikus rész HD verziója, a Limbo, az Axel & Pixel, akkor azt kell mondjam rá se nézz az MS konzoljára.
Rosszul lettem volna, ha ezek kimaradnak, ráadásul számos konzol multiplatform cím jobban eset dobozon a nyilvánvalóan szebb küllem miatt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak a Gears of War-sorozat miatt inognék meg, esetleg... az elsõ rész egyszerû volt, mint egy faék, de szórakozás gyanánt nekem nagyon-nagyon bejött. Mindhárom nehézségi szinten.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bár, az elmúlt 1x évben elõfordult, hogy egy játékot egymás után, minden nehézségi szintjén végigjátszottam, sûrû próbálkozások, és felmenõk szidása, majd a gyõztes diadalittas ábrázatának világ felé küldése közepette 😊
Iszonyat pörgõs, normalon is durva nehéz tud lenni és elképesztõen egyedi darab.
Amúgy éppen most tárgyalok egy #&@Ä@@ ¢°²`ÿÿ °²¢^··´´ bontatlan CE-rõl, ha ez összejön erõsen fülig fog érni a szám ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Elõre nem fizetek semmiért csak olyannak, akiben megbízom... (ez az én hülyeségem, de ez van).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Navii oldalon harcolok egyelõre, de tisztára olyan érzésem van, amikor a kék navi harcossal szaladok a fák tetején, mintha a Warcraft 3-ból egy night elfet irányítanék (bizonyos páncél elemekkel totál úgy néz ki a fõkarakter, mint egy éjelf. Ráadásul dupla karddal, meg nagyon autetntikus)
Ellenben adtam 1 esélyt a metro 2033-nak is, ami annak ellenére, hogy gyönyörû grafikával és kidolgozással rendelkezik, játékmenet szempontjából nem tud egyáltalán lekötni (3. pálya után töröltem is). Számomra hihetetlen érdektelen világban játszódik és sztorival rendelkezik... Kár érte, de attól még más megtalálhatja benne a számítását!
Mindkét teszt w. verzióval történt...
Pl innen is meglehet venni!
Zavvi nagyon zavar a 7.-én megrendelt cuccot miért csak 17-én akarják postázni 😞
Next PC upgrade: 2022
Tudtommal hazánkban nem forgalmazták!
http://www.gamestar.hu/mafia-2-angliat-elkeruli-a-pc-s-gyujtoi-kiadas.html
akkor marad az itthoni platinumshop -os forrás

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Sima pályaverseny. Kb olyan mint a régi TOCA sorozat. Csak 1 versenysorozatot dolgoz fel (Superstars Series) , így a pályák (14db
extrákkal együtt) és az autók száma erõsen limitált fõleg a GRID-hez képest ami eleve több kategóriát ad.
A játék egyébként a Superstars V8 Racing "kiegészítõje" ,de kb annyi újdonság van benne ami egy patchbe beférne.
Elvileg új graf. motort kapott, de a "régi" is szép volt sõt... talán majd csinálok egy kis összehasonlítást a screenshotos topicba.
Az autók irányítását -sajnos- uniformizálták, mert eléggé megosztotta a népet. Nekem nagyon tetszett mert jó átmenet volt a szimulátor és a full arcade játékok közt. Na ezen egy kicsit egyszerûsítettek, de még mindig a jobbak közé tartozik.
Mindent összevetve 10 eurós árát sztem objektíven nézve is simán megéri. Az én ízlésemet viszont annyira eltalálta, hogy 30-40-et is adnék érte.
/OFF
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Dispatch Date: Aug 17 mi a tökömet csinálnak vele 10 napig most írják újra basszus?
The hutról rendelt már valaki?Mennyi idõ míg megjön a cucc?Jól láttam itt is csak 1 font font a kiszállítás? (Itt is minden játékra külön felszámolják a díjat vagy nem? (Game.co ebbõl a szempontból jó ha 5-öt rendelsz akkor is csak 2.95 nem többszörözõdik)
Nosztalgia végett Mafia 1-et néztem ki 1600ft-ért!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ilyen felhasználóbarát árakat öröm látni.
Ubisoft marha gáz, hogy sokszor nem is viszi lentebb az árakat vagy ha lentebb is viszi akkor ilyen 10 Ft-os tokban van a játék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
KLIKK!
Szintén. Persze kivételek vannak mindkét irányba. SC2/1 megy jól, leköt több órára, de nem veszem meg, majd a GOTY-ot 3 év múlva... 😊
Diablo 3... ott állok éjfélkor a sorba. Fallout New Vegas... szintén.
Þór vígi þessi rúnar
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mindegyik gyönyörû kívülrõl dombornyomatos, kihajtható elõlapos papírdobozzal,
benne sima DVD-tokban a játékok, vastagabb kézikönyvvel, guest passal.
Dante's Inferno Death Edition (tulajdonképpen ez a CE)
Hologramos papírtokban, benne oldalról becsúsztathatós kihajhatós digipackos papírtokban a játék, 1 blu-rayen maga a játék, DVD-n pedig a búnusztartalmak (videók, soundtarck, digitális art-book), kézikönyv, plusz letölthetõ tartalomként a Dead Space-es Isaac Clarke mint játszható karakter
Egyszerû, de tetszetõs kiadás, hologramos játék borítót meg még nem láttam., a képen nem tudom mennyire látszik.
Tinman: ez a Dante tényleg nagyon igényes cucc, baromi élvezetesek a harcok, látványosak a helyszínek, nem egy GoW persze, de a történetet leszámítva mindenben tökéletes. Pozitív csalódás, bár azok után amit ömlengtél róla, nem hittem hogy nem fog tetszeni.
Engem úgy istenigazából fél éve kezdtek érdekelni más játékok a nagy szerelmeken kívül (Football Manager pl), fõleg a multis dolgok miatt. Mára már elmondhatom, hogy a komolyabb multizós játékok megvannak eredetiben, és egy percét se bántam meg.
Persze vannak még hiányosságok, amiket nagyon szívesen megvennék, ha lenne megfelelõ keretem (Borderlands, BC2, MW2, stb), de elégedett vagyok annyival is, ami van, ezek is lekötnek (fõleg a TF2, egy hét alatt 56 órát vittem a játékba 😄)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ment a bénázás. Pár játékot be sem tudtak mutatni, mert nem indult el nekik. pl Ass Creed 2 béta verzió, megkapták a lemezt de nem futott a játék. Kb 10 perc alatt körbementünk, nem volt semmi különleges dolog.
A Gamestar standnál lévõ arcok eszméletlenül tirpák suttyók voltak.
PC Gurus srácok rendesek voltak, tõlük vettem is újságot, mert 1000 Ft volt 3 db általad kiválasztott újság. pl így lett meg a King's Bounty: The legend is. 333 Ft-ot bõven megért az újság meg a játék hozzá.
Szerintem majd ebben az évben is megyek, haverokkal jól elvoltunk.
A szándék a fontos,én26 vok de most kezdtem vásárolni azokat a játékokat amiket anno lewarezoltam,gõzöm nincs hány db százas henger van tele játékkal😊
És az sem hátrány hogy Emberi áron tudsz hozzájutni ezekhez,
És kell vmien érettség is ahhoz hogy te eredeti "játékot" vásárolj,nem annyira elfogadott még,A legnagyobb Luxusnak számít az ha te ienekre beruházol,dehát a szórakozás is hozzátartozik a kiegyensúlyozott életvitelhez.És most nem arrõl beszélek aki napi 10órát tölt a gép elõtt.
bár ha megnézem mi volt 10 éve és most mi a helyzet a Játékpiacot tekintve akkor nyilvánvaló a változás ugye,és ahogy a nyomtatott játékujságokban is bizakodnak a szerkesztõk ,egyszer talán majd itthon is érdemes lesz csinálni 1 hatalmas játékbörzét,pl E3😄
De nekem rohadtul szimpatikus az a hozzáállás hoyg 2009-2010es játékokat is megkapsz 1000ft alatt,
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem mindenki teheti meg, hogy megvegyen sok játékot. Inkább becsülni kéne, hogy van neki pár darab. Én ismerek olyat is akinek 1 eredeti játéka sincs de van vagy 200 DVD másolt játéka. Mondjuk én õt sem nézem le. Nem attól lesz valaki jó vagy rossz ember, hogy vesz játékot vagy nem vesz.