Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nincs sok eredeti játékom a kb 100 db közül talán 10 eredeti de azok megérték az árat.Lássuk csak
Mass Effect,Mass Effect 2,Lock on Moderna Air Combat,Gears of War, Half Life 2,Orange Box,Mirrors Edge, NFS Most Wanted,F.E.A.R. 2. Valamelyik a gamestarhoz volt asszem a fear 2 meg a gears of war a többit vettem.

zzeN
Ma megjött a supergamer-rõl rendelt ME2 CE-m, eléggé igényes, szép kiadás. Megérte a maga 4 ezrét!<#eljen>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
Azt hittem beteg vagyok... de nem, te betegebb vagy :-D

SC2 CE + XBOX + azok a szoftverek az úgy 100k kiadás egy hónap alatt ;-)

Amúgy amikor megláttam Bioshock 1 CE verziódat, akkor a sárga sárgájának a sárgájává vált minden molekulám. Lassan ölök érte!<#gonosz2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kb. 4 hónapja ennyibe kerül ott. Miért vártad meg a font emelkedését? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Szar:I

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
majd írhatnál pár szót, hogy milyen game

bulba
Egy ilyennel bõvültem

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

annyiért már érdekelne😊mondjuk csak akkor ha személyesen át lehet venni...
3 Font. A zavvi-nál meg 1 font.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balee4
Na arra lehet, hogy én is beruházok, igaz az alap már megvan. 😄
Game-nél mennyi is a postaköltség?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
Betelt a pohár...Asszem regeleg a game-re...
Sacred 2 CE 6 font??? LOLMÁ...

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Érdekel valakit innét egy eredeti, bontatlan és fóliás állapotban lévõ Battlefield Bad Company 2 PC játék 5000 Ft-ért (+ postaköltség)?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nem,összesen.nem enyémek,csak besegítek.

Carlos
a kettõ kétezer vag darabja?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Majd ebbe a topikba is tedd be: KLIKK
Itt nem az eladásokkal foglalkozunk. Bár, elfér.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello,Eladó a képen látható játék,...2000ftért

IMYke2.0.0.0
Nem rendeltem - lehet, hogy jól is tettem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Neked igen, nekem nem! Ízlések és pofonok kérdése! Sima verziót se rendeltem be 1990-ért, holott megtehettem volna...

Miértek egy része spoilerben, mivel biztos nem érdekel mindenkit!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Többet vártam a Mass effect 2-tõl, kicsit csalódtam (az elsõ rész grandiózus storija és tonnaszám hulló lootja utána kaptunk 1 átvezetõ storit a 3. részhez és pályánként hulló 1-1 fegyvert, valamint miután összeszedjük a csapatot már mehetünk is az utolsó küldetésre!
Ellenben eltûnt a Mako, helyette bolygó szken lett, ami jó ...az elsõ 10 bolygóig. Makozással csak a táj, környezet részletességét kellett volna javítani és azt, hogy irdatlan nagy hegyek vannak mindenfelé, amiket kín keserves volt megmászni a géppel.

Hammerhead-rõl (Mako utódja DLC-ben) nem tudok nyilatkozni, mert nem próbáltam.

Igy is most kaptam a pofámra otthon, hogy mostanában túl sokat költök felesleges dolgokra (mint például a számítógép: felelõtlenül mertem venni a nagy melegre való tekintettel 1 jobb szellõzésû házat (Aerocool VX-E pro) és 1 megbízható tápot (corsair 450), valamint 7000-ért könyvet, meg 2 db játékszoftvert (Dragon Age, Saboteur)!
Meg egyébként is úgyis munkanélküli leszek 1 hónap múlva (otthoniak szerint, szerintem meg nem).

Egyébként se kísértsetek mert még a végén megveszem és akkor mit kapok otthon... :-D

Egyébként supergamerrõl megérkezett már bármi is azon az 1 emberen kívül, aki jelezte itt (pont ME 2 CE volt azthiszem)? Imy, végül rendeltél?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

itten meg jó az ízlés😊
ami a második képen van,fpsek leginkább,azok nekem is kellenek még.

más,

Nfs underGround 2 elsõ kiadást nem sok embernél láttam,mindenkinél csak a csühes classic 😄

impozáns<#wow1><#taps>

Fabio Capello
na ez aztán gyûjtemény 😊

Ahogy elnézem nem szereted az autós játékokat 😊

A Mcrae rallykat én is megvettem<#eljen>

Tudom én. Csak nekem hûtés mod volt a régiben és az baromi hangos volt, és ne ért semmit mert jött az RROD.

Totti5
Már 2 éve fel lehet másolni a játékokat szóval ezelõtt sem volt rakéta már😊

Utálom a warezt<#ejnye1><#vigyor3>

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Köszi. <#kacsint>
"Hosszú" évek gyûjtõmunkájának eredménye. Ami az utóbbi 5 évet jelenti.
Az xdoboznak meg külön örülök mert végre nem egy Rakéta porszívó(régi x360) hangereje mellett kell játszanom. Ja amúgy van a polcon pár PS3 játék is csak a vaku kitakarja. Majd csinálok róluk egy rendesebb képet.

Ú de nyálzok az alsó képre. Grat, eléggé durva gyûjtemény!

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balee4
Gyönyörû az SC2, illetve a gyûjteményed is impozáns, van egy két cím, amit elfogadnék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Tudom, tudom, már mondtátok, illetve videók alapján is meggyõzõ.

Ja amúgy Dante's-t holnap szeretném elkezdeni, már rohadtul kíváncsi vagyok rá. 😊 Majd a Death Edition-rõl nyomok be képet, sztem még nem volt.

Üdv játékgyûjtõk!

Íme az én "kis" gyûjteményem:
Starcraft 2 CE

Egy szekrénnyi cucc:

Na és a tegnapi szerzeményeim:

Tinman
Darkness kötelezõ!!!

balee4
Hmm, éppen én is most szemezek egy PS3-as Saints Row 2-vel, keményen 2500 Ft lenne, ennyiért sztem nem hagyom ott. Illetve egy Uncharted 1 és The Darkness esélyes még a jövõ héten.

Tinman
Aranna e-bay... hogy én mit összeszenvedtem vele, ne tudd meg. Talán a 6. jött össze, mert az egész k. világnak ez a szar exclusive vagy xplosiv kiadás van eladó.

Na most egy gyûjtõnek ezek sokat nem érnek, pedig nem tartom magam igazi gyûjtõnek, csak lelkes amatõrnek. Rengeteg eladó annak a verziónak a képét teszi fel ebay-re, amelyik nekem is van. Igen ám, de ha kicsit kutakodsz, nagy nyögve bevallják, hogy exlusive vagy xplosiv verzió. Végül találtam egyet, 1x tolta végig a srác, perfekt állapotban van, mind a lemezek, mind a kézikönyv.

#6109: Ez ízlés kérdése. Én meghalok az ilyen poszt apok cuccokért, nekem nagyon megérte ennyiért, fõleg, hogy lassú tempóban, kiegekkel együtt ~35 órát ad.

#6110: Igen. Innen a fórumról cserélek egy emberkével, végül elindult PC-n, de katasztrófa... sebesség még ok, mert PC-vel szépen bírom, de a monitorom natívja extreme hd, ez a vacak meg full hd-t SE tud, gondolhatod, hogy nézett ki. Irányítás is nagyon nem feküdt... jövõ hétre várom a box verziót.

Fabio Capello
engem ponthogy a multi izgat, elvagyok a single játékokkal, de olykor a csalók és scriptezõk ellenére a játékok sava-borsát nálam a multi adja, többségében ilyen játékaim is vannak (L4D sorozat, CS, TF2, stb) 😊

Totti5
Borderlands engem is érdekel, de írták többen is hogy inkább multira van, mint singlére, így egyenlõre bizonytalan vagyok.

balee4
Saints Row 2-t inkább boxra szerezd be, nagyon elbaszarintották a PC-s portot, brutálisan nagy gép kell hozzá, GTA IV-nél is nagyobb a gépigénye. Konzolos verziókkal viszont nincs gond.

Fabio Capello
borderlands megéri ennyiért? énis elég régóta meg akarom már venni :/

balee4
Borderlands-nál én azt várom, hogy kijöjjön egy olyan változat amiben benne van mindhárom DLC. Kicsit marhaság sztem, hogy csak az elsõ 2 érhetõ el dobozosan. Mondjuk 6k-ért nem sok így a DLC-kel együtt.

DS Legends of Aranna-t honnan rendelted?

Tinman
Természetesen én is csak olcsón vagyok hajlandó vásárolni az esetek 95%-ban. Nier akciós volt, Resonance of Fate-et pedig elcséreltem Dante's Infernora, amit pár napja végigvittem. Nem tehetek róla, nekem piszkosul bejött a Dante.

Totti: MotoGP nagyon szép vastag kiadvány 990-ért és bár már lassan 250 db eredeti játéknál tartok, de EGY motoros sincs közte, pedig szeretném kipróbálni legálisan. Saints Row 2 wrz verzióval kapcsolatos szívásaim még inkább arra ösztönöztek, hogy ami tetszik és telik rá és olcsó, azt eredetiben vegyem meg.

Éppen most talált a Panda egy Trojan-t, mert ugye SR2-höz pár napja keresgéltem. NO MORE WRZ még teszt erejéig sem! Elegem volt a szívásokból, öreg vagyok hozzá!

Tinman
Nekem itt ami a lényeg volt az a Borderlands + kieg.

Amióta kijött, epedve várom, hogy normális áron meglegyen. Viccen kívül, 2 naponta néztem, hogy változik az ára és végre a 11.95 és 9.95-ért meglett. Elképesztõen várom, hogy játszhassak vele :-)

Dungeon Siege-em is végre teljes, megvan a Dungeon Siege, Legends of Aranna kieg és ugye a Dungeon Siege 2 Deluxe.

balee4
De még ez a Nier se tûnik rossznak, ilyen hack 'n slash RPG keveréknek tûnik. Olcsón mind2-t beszerzem madj.

balee4
Resonance of Fate egész jónak tûnik, eddig nem is figyeltem fel rá, esélyes, hogy majd beszerzem én is.

Totti5
Motogp? az egy hulladék. SBK 09 és X az egyetlen elfogadható motoros játék.

Nier majd lehet érdekelni fog ha végigvitted és emészthetõ.

Tinman
Éljen a steam! Ja nem...

erre jó a szülinap egy régi vágyam teljesült
viszont aki tud a játék topicjába segíthetne
balee4

Fabio Capello

😄😄😄

Atkamon
Pontosan...

IMYke2.0.0.0
Bizony. 4.000 Ft-ért is megéri.

Tinman
<#eljen>