Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mass Effect,Mass Effect 2,Lock on Moderna Air Combat,Gears of War, Half Life 2,Orange Box,Mirrors Edge, NFS Most Wanted,F.E.A.R. 2. Valamelyik a gamestarhoz volt asszem a fear 2 meg a gears of war a többit vettem.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
SC2 CE + XBOX + azok a szoftverek az úgy 100k kiadás egy hónap alatt ;-)
Amúgy amikor megláttam Bioshock 1 CE verziódat, akkor a sárga sárgájának a sárgájává vált minden molekulám. Lassan ölök érte!<#gonosz2>#gonosz2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Game-nél mennyi is a postaköltség?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Sacred 2 CE 6 font??? LOLMÁ...
Þór vígi þessi rúnar
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miértek egy része spoilerben, mivel biztos nem érdekel mindenkit!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ellenben eltûnt a Mako, helyette bolygó szken lett, ami jó ...az elsõ 10 bolygóig. Makozással csak a táj, környezet részletességét kellett volna javítani és azt, hogy irdatlan nagy hegyek vannak mindenfelé, amiket kín keserves volt megmászni a géppel.
Hammerhead-rõl (Mako utódja DLC-ben) nem tudok nyilatkozni, mert nem próbáltam.
Igy is most kaptam a pofámra otthon, hogy mostanában túl sokat költök felesleges dolgokra (mint például a számítógép: felelõtlenül mertem venni a nagy melegre való tekintettel 1 jobb szellõzésû házat (Aerocool VX-E pro) és 1 megbízható tápot (corsair 450), valamint 7000-ért könyvet, meg 2 db játékszoftvert (Dragon Age, Saboteur)!
Meg egyébként is úgyis munkanélküli leszek 1 hónap múlva (otthoniak szerint, szerintem meg nem).
Egyébként se kísértsetek mert még a végén megveszem és akkor mit kapok otthon... :-D
Egyébként supergamerrõl megérkezett már bármi is azon az 1 emberen kívül, aki jelezte itt (pont ME 2 CE volt azthiszem)? Imy, végül rendeltél?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ami a második képen van,fpsek leginkább,azok nekem is kellenek még.
más,
Nfs underGround 2 elsõ kiadást nem sok embernél láttam,mindenkinél csak a csühes classic 😄
A Mcrae rallykat én is megvettem<#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
"Hosszú" évek gyûjtõmunkájának eredménye. Ami az utóbbi 5 évet jelenti.
Az xdoboznak meg külön örülök mert végre nem egy Rakéta porszívó(régi x360) hangereje mellett kell játszanom. Ja amúgy van a polcon pár PS3 játék is csak a vaku kitakarja. Majd csinálok róluk egy rendesebb képet.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ja amúgy Dante's-t holnap szeretném elkezdeni, már rohadtul kíváncsi vagyok rá. 😊 Majd a Death Edition-rõl nyomok be képet, sztem még nem volt.
Na most egy gyûjtõnek ezek sokat nem érnek, pedig nem tartom magam igazi gyûjtõnek, csak lelkes amatõrnek. Rengeteg eladó annak a verziónak a képét teszi fel ebay-re, amelyik nekem is van. Igen ám, de ha kicsit kutakodsz, nagy nyögve bevallják, hogy exlusive vagy xplosiv verzió. Végül találtam egyet, 1x tolta végig a srác, perfekt állapotban van, mind a lemezek, mind a kézikönyv.
#6109: Ez ízlés kérdése. Én meghalok az ilyen poszt apok cuccokért, nekem nagyon megérte ennyiért, fõleg, hogy lassú tempóban, kiegekkel együtt ~35 órát ad.
#6110: Igen. Innen a fórumról cserélek egy emberkével, végül elindult PC-n, de katasztrófa... sebesség még ok, mert PC-vel szépen bírom, de a monitorom natívja extreme hd, ez a vacak meg full hd-t SE tud, gondolhatod, hogy nézett ki. Irányítás is nagyon nem feküdt... jövõ hétre várom a box verziót.
DS Legends of Aranna-t honnan rendelted?
Totti: MotoGP nagyon szép vastag kiadvány 990-ért és bár már lassan 250 db eredeti játéknál tartok, de EGY motoros sincs közte, pedig szeretném kipróbálni legálisan. Saints Row 2 wrz verzióval kapcsolatos szívásaim még inkább arra ösztönöztek, hogy ami tetszik és telik rá és olcsó, azt eredetiben vegyem meg.
Éppen most talált a Panda egy Trojan-t, mert ugye SR2-höz pár napja keresgéltem. NO MORE WRZ még teszt erejéig sem! Elegem volt a szívásokból, öreg vagyok hozzá!
Amióta kijött, epedve várom, hogy normális áron meglegyen. Viccen kívül, 2 naponta néztem, hogy változik az ára és végre a 11.95 és 9.95-ért meglett. Elképesztõen várom, hogy játszhassak vele :-)
Dungeon Siege-em is végre teljes, megvan a Dungeon Siege, Legends of Aranna kieg és ugye a Dungeon Siege 2 Deluxe.
Nier majd lehet érdekelni fog ha végigvitted és emészthetõ.

erre jó a szülinap egy régi vágyam teljesült
viszont aki tud a játék topicjába segíthetne