Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is nagyon drága. Még ha belevesszük azt a modellautót, és azt hogy lehet vele nyerni egy igazi Mercedes SLS AMG-t (amire szinte nulla az esély).

Nálam olyan 15 ezer a határ egy CE kiadású játékért. Többet nem igazán vagyok hajlandó kiadni értük. Még ha egy kis mûanyag bábút adnak hozzá, akkor sem.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Tinman
Neeeem :-) Az éppen most installálódik és csak sima alap verzió.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Megtévesztõ és nem fair ez a felállás.
A CE-nek nevezett valami egy alap kiadás, láttuk már a Witchert jól felszerelve 7990 Ft-ért kezdõben.

A Signature Edition lenne az igazi CE szvsz... de ennyiért? Ez még odaát is soknak számít 1 db. játékért. Ennyiért lehet venni vadi új PS3-at kint.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Teljesen mindey. A sima is baromi dágra egy plusz könyvért, a másik meg a totális lehúzás. 11ért vettem Alan Wake Limitedet hozzá könyv alakú tok, hang cd, extra tartalom dvd és keményfedelû köny rakat infóval és történettel. 12ért Forza 3 Limitedet kihajtható tokkal, egyedi Forza kulcstartó és pendrájval. Ja igen, AW mellé még járt egy régebbi MS játék is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nálam kötelezõ😊igaz még az alappal sem játszottam sokat.elõtte van még pár vételem...
balee4
GTA Episodes from Liberty City-rõl vélemény? Leginkább az érdekel, hogy játékidõben mennyit nyújt.
Nagyon szemezek vele.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

az a baj,hogy nekem is nagyon tetszenek😊))bár határt azért én is szabok,az Assa II: Black Edition lesz a legdrágább amit beszerzek😊
Rowlend
Saints Row 2 CE?

GET OVER HERE!

Smuge
A Signature Edition kerül 50.000 Ft-ba , a gyûjtõi 18e körül lesz 😊

Tinman
A Gran Turismo 5 gyûjtõi 51.000 Ft, a Szárkráft 2 jelenleg 21.000 Ft, a Crysis 2 CE ~40.000 Ft.

Az ilyeneket messzirõl kerülni kell, vannak határok... még ha telik rá, akkor se. (szvsz!)

A most berendelt gyûjtõim hatezerpárszáz lesz... meg se közelíti a SC2 ALAPJÁTÉK árát, pedig az értékelések tekintetében közel azonos pontokat kaptak ;-)

Jók ezek a gyûjtõi meg legendary kiadások de azért valahol meg kéne húzni a határt pl a halo reach legendary közel 30.000 azért az már elég durva(fél havi fizetésem),sajna ezeket nem a magyar játékosoknak bukszájának szánták.De ha havi 3-400.000-at keresnék akkor nem izgatna a dolog de így felejtõs csak a nagyon elszántak adnak ki érte ennyit.Ennyiért valaki egy középkategóriás vga-t vesz.És azzal többet ér el.

Tinman
Annyira azért nem nagy szám, de szép darab CE és meglepõen baráti árat sikerült kicsikarni... szegény Görögök, a kényszer nagy úr :-D
Szerintem a topicban még nem volt belõle... hogy egészen konkrét legyek idehaza 0 db elérhetõ, használtan se. Game, hut, zavvi stb, már rég sold out vagy listán se volt soha. Ebay.co.uk-n használtan sincs ;-)

IMYke2.0.0.0
Nem szokása. Mi meg 'rákhatjuk' a körmünk(et)... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Addig el sem árulod mi az? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Hátööö... azt én nem tudhassam, de már tûkön ülök, hogy megérkezzen... kb. 5 munkanap <#falbav>

IMYke2.0.0.0
Ismerve téged, sûrû bajusz alatti "bszameg-nekem-miért-nemjutott..."-ozások közepette irigy leszek 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ejha!
Sikerült! Elfogadta az ajánlatom ^^

Szerintem ezt csípni fogjátok ;-)

Tinman
Igen, közben olvastam. Akkor ez is XBOX exclu...hmmm.
Összességében szórakoztató egy darab, de kicsit szokni kell GTA után és nehezen indul be, cserébe viszont meglepõen sok mindent belezsúfoltak.

balee4
PS3-ra sajnos nincs, tervezték, de vmiért törölték.

Tinman
De durva!
Cancelled lett ^^

balee4
Azt hittem régebbi játék és sima boxra és PS2-re is kijött, tévedtem, de korábban olvastam, hogy tervezték átportolni PS3-ra is.

Totti5
PS2!?

Tinman
Kapcsolódik bizony. Csak fél órát játszottam PC-n a 2. résszel, de vagy 6-7 visszautalás volt az elõzõ részre. Nem állítom, hogy élvezhetetlen lenne az elõzmény nélkül, de én úgy vagyok vele, hogy szeretem ha kerek a kép.

Szívesen írok róla, ha érdekel, de sokszor csak nüansznyi (jelentsen bármit is a szó) visszakacsintások vannak, amiken nevetsz ha játszottál az elõddel vagy megvonod a vállad és nem érted, ha nem ismered az elsõ részt.

PS2-re nincs, XBOX360-ra és PS3 ra van, szerintem szerezd be :-)

balee4
Sajnos nem játszottam az eggyel, de ugye az boxra és talán PS2-re van csak. Amúgy ennyire kapcsolódik az elsõ részhez? Mert akkor ha te játszottál vele, leírhatnád mit is kell tudni róla történetszinten.

Totti5
Ez játékos függõ. Van aki 3szr kijátszik mindent. Én nem. 1szer nekem elég a legtöbb esetben és csak 2 kivételt tudok mondani amit ebben a genben többször vittem végig de 1Onél többet sem tudok amit egész pályafutásom alatt.

Tinman
Éted' no :-D

Tinman
El nem tudom képzelni, hogy pl. az elsõre tuti ütõs Alan Wake másodjára vagy harmadjára kicsit is érdekeljen... vagy a Halo-k, vagy a Dante, vagy a Bayonetta vagy a...

Igen, vannak a gyûjteményemben olyanok amiket talán soha nem fogok elõvenni többet, de azokért annyit is fizettem ;-)
Nézd csak meg, amiben láttam fantáziát PC-n, abból CE lett.

Totti5
A legtöbb esetben nem is a képminõség a téma, bár az gyenge és hiányos AA szembetünõ a legtöbb esetben, ahogy a tearing, vsync, low fps is. Ez így mind együtt eléggé szembetünõ.

Totti5
Mivel te pécére gyûjtesz neked nem téma hogy ott porosodjon, bár nem értem miért nem és hogy a collectorsok sem mozgatnak meg, viszont a pécés gyüjteményed felére is igaz amit írtál.

Tinman
Bocsi a kérdésért és NO OFFENSE (!), de nem zavar, hogy SR elsõ részével nem játszottál?
Megmondom a frankót, nekem összességében kellemes csalódás volt, bár helyenként kurta nehéz volt.

Amúgy egyik cím jobb, mint a másik amiket te is veszel :-)

Tinman
Nézd, még a Sony Braviam utánhúzását is látom. Esküszöm nem direkt keresem a különbségeket vagy a hibákat, de a szemem szúrja ki sok esetben.
Egyébként aki megteheti én azt mondom legyen mind a két konzolja... végül is a PS3 is már lassan kezd korrekt árba kerülni.

IMYke2.0.0.0
Elkényelmesedés nálam azért kizárva, mert a szoba, melyben jelenleg meghúzom magam, nem teszi lehetõvé a kanapé+távolság+tv felállást.
Így marad a nagy asztal, nagy monitor és valami gépezet, ami megküldi az élvezetet 😊

balee4
Nekem meg a héten fog, 2500-ért szereztem egy bontatlant.
Illetve mellette 2800-ért egy The Darkness-t és 4000-ért egy Uncharted 1-et.

Tinman
Mielõtt még valaki a torkomnak ugrana... a konzolnak és a PC-nek is megvannak a maga jellemzõ játékstílusai. Ugye értelemszerûen jó kevés hagyományos RTS és RPG készül konzolra, míg PC-re ritka a jRPG és a beat 'em up, az arcade-ról nem is beszélve.
Vajon melyik játékokban van "több". Egy normális hagyományos RPG 100 óra vagy több, egy beat 'em up jó ha 15 óra megvan. Ráadásul sokkal élvezetesebb RPG-t vagy éppen RTS-t PC-n tolni, mint konzolon.

balee4
Minimális a grafikai különbség néhány játéknál, élesebb néha az xboxos verzió, de játék közben észre sem veszed, néhány játék esetében meg kb nagyító kell hozzá, hogy észrevedd a különbséget.

Carlos
úgyérted játékállomás és ikszdoboz?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Játékállomás vagy játékdoboz vásárlás veszélyes. Észre sem veszed és úgy elkényelmesedsz a gamingben, hogy PC-n már minden macera TM 6. kör beli kínzásnak fog tûnni.
Régen zokszó nélkül toltam volna a monitorom natívját nem tudó Saints Row 2-öt PC-n... de ma már nem. Elcseréltem a Brütal Legendem érte, méghozzá XBOX360-ra. Éppen ma jött meg <#buck>

IMYke2.0.0.0
Van benne ráció...

IMYke2.0.0.0
Valóban, a "Becstelen" (briganti)...
Na, az megmozgatta a fantáziámat. Érdekes mód, a GTA4 rettentõ mód nem érdekel, pedig azt tartják a királynak.

A monitor+BD-író projekt után, valamikor a következõ 5 éves tervben lesz csak úgy is játékdoboz vásárolva, részemrõl.

Tinman
Figyi végigviszed mondjuk Dante's Inferno-t vagy éppen az Alan Wake-et. Elsõre ütnek. Másodikra Dante esetében esetleg a rossz oldal irányába fejleszted... ezzel 1 hét alatt simán megvagy. És utána? Tök felesleges megtartani a konzol címek legtöbbjét, mert egyszerûen nincs bennük annyi.
Amibe van "annyi" az jobb PC-re... modok, textúra pakkok, egyedi pályák, magyaríthatóság, etc ;-)

mímíí😄..akármeik 576 lehet jelentkezni vagy míí?..ez kell nekem ,,huh ha összejön,,jövök vmeik játékból 1 Ce-vel😊

Tinman
Infamous.

Viszont az a bajom a PS3-al, hogy van rá kb. 8 játék ami érdekel. Ezeket letolni nagyjából fél év kényelmes tempóban. Utána meg mérgelõdjek, hogy Box-ra már megint szebb verzió jött? Nehéz ügy, de a PS3 nálam is vevõs darab a gigaexclusive címek miatt.

IMYke2.0.0.0
<#nyes>
Az a baj, hogy csak 10%-os kedvezményt kapnak 😊

IMYke2.0.0.0
Még jut eszembe: nevezz nyugodtan 'idijótának', de ha én megveszek egy szoftvert, nem adom el...
...ha olyan, hogy eladni-való, akkor meg sem veszem.

de..jelentkezz budapesti 576-ba eladónak,most hírdetik..közelebb nem is lehetnél a tûzhöz😊
én a heavy raint erõszakolnám meg 1 estére.ha lenne ps3am...
vki nem tud vmi fasza kis nyugis melóhelyet amugy?éppen azt keresek😊

IMYke2.0.0.0
Nem titok, hogy miatta akarok PS3-at.

szerk.: Ja, és a hirtelen-nem-jut-eszembe-címû sandbox miatt is. A hátitáskás-elektromos-haver...

Smuge
Ajánlom figyelmedbe a God Of War trilógiát. Csak ezért önmagában már érdemes lehet egy PS-t tartani ! 😊

Tinman
Dehogy kínozlak, de mivel JÓVAL olcsóbb egy XBOX360 arcade + pendriveod rádugod, ezért "kezdõ konzolosnak" ideális betanulási pálya a renccccerbe :-) 48.000 Ft, játékokat meg adjuk vesszük, cseréljük... warez felesleges, ráadásul egyre körülményesebb ügy XBOX-on.

Ja még annyit, hogy egyes jRPG-kben sokkal(!) több van, mint amilyennek elsõre tûnnek.

IMYke2.0.0.0
Kaszabolás-csúcs nálam (eddig), a maga bárgyú-egyszerûségével és a tudattal, hogy nem fog tucatórákig lekötni: X-Blades.