Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
ipon.hu

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Oblivion GOTY & GOTY Deluxe 66%-al le van értékelve a Steam-en (csak 1 napon keresztül).

ez melyik oldal?😊play.com-on két hónapja kint van..
balee4
Na újfent nem bírtam magammal, és megrendeltem CD Galaxisból:
- The Simpsons The Game-t (PS3)
- The Saboteur (PC)
- Shivering Isles

Pick pack pontos átvételt kértem, szal csak jövõ hét szerda-csütörtök körül lesznek meg.

Illetve ha minden igaz a múlt héten rendelt konzolos címek is befutottak, ezekrõl majd kaptok egy összesítõ képet.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ez kurvajóó..éppen tennap toltam fel a Crysis warsot de oylan szervert még nem láttam ahol lett is voln vki.

#6277 allat lévõ játékokbol vagy warsbol nem akar multizni vki?😛

IMYke2.0.0.0
Most kaptam a linket :

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
olcsóbb, mint a SC2/1 CE.

Þór vígi þessi rúnar

Nem kicsit húzós az ára...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

arty
3K-t nagyon megér szvsz - nemtom érint-e, de van coop benne és sokszor TÉNYLEG együtt kell/lehet mûködni

Forza.

arty
oké, de

elsõ kiadás > új evm > gyémánt > satöbbi

gondoltam, kicsit többet nekem megér az "elsõkiadás"...

Forza.

IMYke2.0.0.0
Amit én vettem abban van magyar kézikönyv - nem 100+ oldal, de van.

balee4
Te Timnan játszottál már a The Simpons The Game-mel? Most néztem róla pár videót, hát ez hatalmas, be kell szereznem, pedig egyáltalán nem vagyok érte a Simspons-ért.

Ezt a review-t érdemes megnézni róla.

Imádom az ilyen beteg hülyeséget, sokféle stílus ötvözetének tûnik a játék. Megjelenése elõtt úgy hirdették, hogy a GTA-kat kiparodizáló játék. :-D

Másrészt CD Galaxisben mind a boxos, mind a PS3-as verzió keményen 3k. Én asszem rendelek egyet. :-)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hú,én is leütöttem egy régóta áhított darabot ebay-en,ha megjön nyomok fel képet.
Carlos
De jó, hogy nem vettem meg! Énis onnan akartam!

Þór vígi þessi rúnar

wedge31
Mi bajod a gyémántal ? szvsz az egyik legszebb magyar sorozat nekem a Witcher, Lost Planet, Rome Total War Antológia van meg belöle és nagyon igényes darabok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

arty
ehez kapcsolodik, h gridet ujra meg akartam venni, ezuttal pécére, véglegesre, de itthon csak gyémántot láttam... namondom, akkor irány anglia, ott még game-n volt origi boritoval hirdetett, postával együtt 9 fontért, erre kaptam egy bestsellert, gyémántnál ezerszer randább sárgaocsmány kiadásban... annyira undorito, ráadásul igy még drága is volt 😊))

(nyomtattam neki normálisat, ezt nézni se bírtam)

Forza.

Fear2be belenéztem,az egyet régen kitoltam jóó votl,de ez az egész steames baszakodás a játék telepítésevel kapcsoltaban elvette tõle a kedvem,kb fél orig telepített majd még 20 percig a frissítéseket rakta fel,.Win7 hamarabb felemyg mint eza steames dolog,nem tetszik.

utóbbi másfél hét kb
Mind használt de jó állapotban

Fear2:1500ft
Witcher:1000ft

A többiek Játék packban volt,így volt 1Eft😊

balee4
A Stranglehold Mega Games kiadásához nem tudjátok van kézikönyv? 1k-ért még ha ilyen szutyok is a kiadás megérné.

még szerencse olyan undorító borítókat szoktak kiadni fõleg az ilyen lv meg ea classic...stb nem értem attól hogy olcsóbb mér kell új borítót csinálni hozzá az is pénzbe kerül akkor lenne ugyanaz mint ami addig volt nem?Most vettem meg az orange boxot de az is elég randa a citromsárga színével.

Én tavaly 2k-ért vettem szintén Tescóban. Kézikönyv amúgy a 2. részhez sincs (illetve csak a DVD-n).

balee4
Vettem Tescoban egy Rainbow Six Vegas-t, keményen 1k volt. 😄

Mivel Ubi Exlusive kiadás, így kézikönyv nincs benne, de legalább a borító az alapkiadásé.

IMYke2.0.0.0
Pécsett is így vannak - a bejárat közelében.

IMYke2.0.0.0
Ja, és a leárazott TS/LV-ket a "Hülyevagyokban" vettem, ma, Pécsett.
A használtak: Hardverapro és SG "Olcsó" topik.

IMYke2.0.0.0
Régen tettem be képet a szerzeményeimrõl. Ezért, a mai "LV"-"TS" terméssel együtt beteszem a nemrégiben vásárolt használt, és a bontatlan CE-t is, egy képen:

- Crysis
- TimeShift - TS - 990 Ft
- FEAR: Perseus Mandate - TS - 990 Ft
- Just Cause - LV - 690 Ft
- Beyond Good & Evil
- True Crime: New York City - LV - 690 Ft
- Stranglehold - LV - 690 Ft
- Mass Effect 2 Collector's Edition - bontatlanul megvéve.

Klikk az eredeti 12 MP-s képhez!

A Nyugatvégi Hülyevagyok-ból van. (Gyengébbeknek: Westend Media Markt)
Volt ott egy csomó ilyen áru(990)játék egy gyûjtõben.

ha valakit érdekel,bár még nem biztos:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=11745&news
Tinman
Kinagyítottam és tényleg... idejárok tévedni :-DDD

Hol a fenébe van ez 990-ért? MM-ben? Vagy Tesco?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
A képen 9valamennyi. Matricából ítélve a hülyevagyokból vannak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
1790 és netes rendelésnél, amúgy 1990 és nálam is vevõs, de legutóbbi rendelésembõl kimaradt <#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ujjuj, Raymant meg fogom venni. 990?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hehe a BiA: HH angol nyelvû játékszoftver de azért az egész játék honosítva lett 😊

Tegnapi szerzeményeim.

balee4
Videók alapján nagyon bejön, olyan 5k környékén tudnék is szerezni, ennyit sztem megér.

arty
az egyetlen szépséghiba, hogy ilyet max gyûjtõ vesz meg, de
- annak tuti ebbõl sok megvan
- csomo játék aktivált, accounthoz kötött, stb stb stb, azaz max polcra dísz

Forza.

ha csak a felsõ polcon lévõ CE kiadásokat megnézed már az több mint 50E.

Atkamon
Viszont az 50000 nagyon nem sok ezért a sokmindenért szerintem!😮

balee4
Ez egy milliomos mennyi játék atya isten és a CE-k, hihetetlen. Ehhez képest egy nulla a gyûjteményem.

Teljes gyûjtemény eladó,...

Ez sem gyenge,+még jó Áron is van.

Tinman
Darksiders érdekes eset. Talán az egyetlen ilyen jellegû akciójáték, amiben unatkoztam. Mert benne van minden, de tényleg minden ami egy ilyen játékot naggyá tesz, de valahogy nekem sokszor olyan izzadságszagú volt az egész. De tény, hogy vannak benne igazi csúcspontok, epikus küzdelmek
Nekem talán túl sok volt. Túl sok minden bele volt zsúfolva és nem olyan letisztult és elegáns, mint a God of War bármelyik része.

IMYke2.0.0.0
Hát, ha Te okoztad a karcot...

Carlos
Készítsd elõ a számlát és írj egy mélt a kiadónak/terjesztõnek. (kézikönyvben bennevan a kontaktjuk)

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok az lenne a kérdésem ha az eredeti lemez tönkremegy azt lehet valahogy cseréltetni vagy csak akkor cserélik ha már karcosan jött?Nekem jó volt a lemez mikor jött csak azóta történt vele egy kisebb baleset.Konkrétan a mass effect 2 Collectors edition-ról lenne szó az elsõ lemez sajna karcos, bár azt tudom hogy letölteni le lehet ingyen is de az csak angol azt hiszem.

Carlos
ja

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Ezzel most minden rendben van??

(Mert ott ahol az szokott lenni hogy a kosárba 1 db van nem jelzi ezt.)

Next PC upgrade: 2022

balee4
Tinman: ez a Darksiders nagyon jónak tûnik, a közeljövõben beszerzendõ cucc. 😊

Tinman
Ok, sikerült elkeserítened :-(

Carlos
tegyük hozzá, hogy ezek a minõségi autómodellek kapcsiból 20K-k.

Þór vígi þessi rúnar

Smuge
Nem akarlak elkeseríteni de odaát majdnem ugyan ez (pénztárca nélkül, másik modellautóval) 100 dollár! Angliában és Európában 150 font. Na most számítsd át... vicc 😊