Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Mostanaban en is beszereztem par uj jatekot.
Hetfon a starcraf 2-t

par hete steamen a killing floor-t es a tidalis-t.
most akciosan az oblivion-t, es a booster trooper-t unalom uzonek.

Ugyan en is nagy dobozos jatek rajongo vagyok, de mar erzem hogy steam meg fertoz. Egyre gyakraban vasarolgatok rajta, es a rendszerel is elegedett vagyok.
Ahogy olvasom joparan utaljak a steamet, de szerintem tudat alatt mar megfertoz titeket is(max meg nem tudtok rola).
arty
"Saboteur számomra még a gta 4-et is leveri, mind játékmenetben, mind hosszúságba,"

ez nem igaz. gta4 sztori mód 40 óra, szabotõr 11 óra. ráadásul gta4-ben a sztorin kívül sokkal többminden mást lehet csinálni!

Forza.

Totti5
AC miért lenne más? Ugyan olyan sandbox, csak autó helyett ló van.
Just Cause a nyitotott területekre operál, de amúgy ott is fel lehet jutni majdnem mindenre.
Godfather a másik igénytelenség... kár szóba hozni😄

Sandbox stílusban mindent a GTA4hez mérek, mert az a mérce és egyedül az AC ami mellé tehetõ illetve a Mafia 2, de ott nem sikerült olyan áttörést elérni mint amit a GTA4 tett 2 éve, sõt... és ez nem dicsõség.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Na kicsit utánanéztem és game-en: 6.99 font
2k-nál nem is akartam többet adni érte, majd meglátjuk a gyerek mit szól. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Természetesen, ha a legjobb mászós játékot keressük, akkor szerintem is az AC az etalon! De itt most nem arról volt szó, hanem az adott kategóriáról (ha eddig félreérthetõ voltam, akkor elnézést, de erre gondoltam)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Szerintetek egy bontatlan The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II Collectors Edition mennyit ér?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5: Ha el tudod érni a Rockstarnál, hogy kiadja Pc-re, akkor meghívlak 1-2 pofa sörre. Addig is sajnos konzol hiányában csak youtube-on fájdíthatom vele a szivem...

2 dolog: Infamous mikor jött ki pc-re, mert nem emlékszem!

AC meg 1 kicsit más stílus, szóval megint csak nem jó példa!

Gta? Just Cause 1-2? Mercenaries 2? Godfather 1-2? Melyikben volt ilyen feature? Kategórián belül (autós, sandbox, lövöldözés, 1 nagy város lehetnének ismérvek) hasonlítsunk már össze, ne az almát a körtével.

Totti5
Gondolom nem láttad még az RDRt. Mafia 2õt lenyeli vacsira.

Nem mondtam, hogy üti a Gta 4 grafikai szintjét! Én azt mondom, hogy az engine optimalizáltabb, mint gta 4 és nekem teljes mértékben megfelel. Nem minden a grafika! (Egyébként az meg, hogy a gta 4 motor 1 sza...r (szépnek szép... lenne, ha nem lenne minden tárgy totál csúnya élsimítás nélkül), az meg tény. Lásd Mafia 2 demo, ahol meg tudták találni a szép graf. és optimalizáltság közötti vékony határmezsgyét. Gta 4 motorjáról ennyit)

De ezen nem veszünk össze! Neked nem tetszett, nekem meg igen! Ennyi!

Totti5
Mérföldkõ? lehetett az ACban és az Infamousban is mászni, SOKKAL jobban és kidolgozottabban.

Totti5
Nem. Viszont a GT4hez képest ne legyen már teknóban prevgen szintû.

Avatar the game-hez: Warcraft-os világhoz kapcsolódoan értettem a night elfet. Ha Warcraft világból TPS-t csinálnának, akkor a night elf népcsoport 2 kezes szablyával úgy nézne ki és olyan lenne a játékmenet kb. mint az Avatarban. Legalábbis bennem ilyen érzéseket keltett (egyébként az RDA kampány benne viszont hihetetlen unalmas, úgyhogy ha azzal kezdtél, akkor érdemes belenézned a Navi kampányba, az jobb).

De persze ízlések is pofonok különbözõek :-D

De be vagytok már sz...arva attól a gta 4-tõl, aminek persze az engine-je 1 optimalizálatlan sza....r volt.

Nem minden ám a grafika, lehet 1 csúcs grafikájú játék is sza....r!

A játékmenet a lényeg és az, hogy mennyire szórakoztat! Hát engem a Gta 4 nem szórakoztatott, vártam, hogy mikor van már vége (grafikai anomáliákról már ne is beszéljünk)!

Bocs a kifakadásért, csupán nevelõ jellegû volt! (példa: ott van Kotor 1 , 2003-as játék és a grafikája teljesen megfelelõ ahhoz a játékmenethez. A mai napig a kedvenc játékom, ergó nem a grafika teszi a játékot, pedig azóta 1000x jobb grafikájú játékokkal is játszottam már, mégis az a program az etalon. Emberek a grafika elkopik, elavul, de a játékmenet az örök!!!)

Fizikai motor: Ami fizika van benne az bõven elég szerintem(egyébként meg mit vársz???)

Irányítás: tök ugyanaz, mint a gta-ké, szóval, ha azt nem szereted, akkor ezt sem!

Mitõl steril a grafika?: Élõ lélegzõ város. Se több, se kevesebb, mint amit 1 sandbox játék megkövetel.

Szerintem fekete-fehérbõl színesbe váltás nagyon jó ötlet, grafika szépnek nevezhetõ (nem crysis, de miért is kéne annak lennie)

Én úgy gondolom, hogy ez 1 mérföldkõ (pl.: nem csak dísznek vannak épületek, rájuk is lehet mászni)

A saboteur számomra még a gta 4-et is leveri, mind játékmenetben, mind hosszúságba, mind tartósságban, egyedül látványvilágban nem, de eredetiség tekintetében minden képpen.

De már ide írtam is egy hosszabb saboteur-ös ömlengést szóval ezt most hanyagolom!

16 k szerintem is sok, FNW CE meg alap :-D

Az utóbbi hónapban ezeket lõttem olcsón az ebay-en

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

davidka003
Nekem az autós része annyiból tetszett, hogy normálisan tudtam irányítani a kocsikat. Nézz meg egy Just Cause 2-t, ott ha picit megnyomtad a balra vagy jobbra nyilat már bele is mentél az árokba. Lehetetlen volt normálisan vezetni.
Én amit nagyon nagy hibának tartok az az, hogy ha beöltözök nácinak akkor szinte rögtön kiszúrnak. Valahogy úgy oldottam volna meg, hogy például ha tábornoki egyenruha van rajtam akkor egy sima katona nem tudna kiszúrni.
A másik apróbb hiba, hogyha felveszi a náci ruhát akkor a barna nadrágja akkor is rajtamarad és a karszalagot sem veszi fel, tehát nem tökéletes az álca pedig lehetne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
"Remélem azért találsz magadnak elég "teknológiai" játékot, és örömödet is leled a "teknológiában" 😊
Én meg kb. leszarom, mert nekem sokkal fontosabb a jó történet, a játékmenet, az atmoszféra, a hangulat, meg a játékélmény. "

Lehangoló ugy ótókázni egy játékban, mintha pacmannal mennél/fordulnál.
Lehangoló úgy lövöldözni, hogy az egész egy scripthalmaz, fizika még nyomokban is alig.
Emiatt pedig nem olyan hangulatos és a játékélmény sem magas.

Nyilván van aki így is élvezi, de én csak azt látom, hogy mi lehetett volna, ha...

Forza.

melyik eredeti játékod nem indult?
Nekem Fear 2,AvP,Metro 2033,COD 6 volt ami regelni kellett.Dirt 2 amit bónként vettem,a többit a storejukban,de nekem hál istennek nem volt vele bajom.
IMYke2.0.0.0
Krájzizs: Kihagyhatatlan ajánlat volt. 😊 Techdemo ide vagy oda 😊
Vórhedet is megveszem piszok olcsón. 27"-esen izzasztom majd a 4850-est. <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én is Pick Pack Ponttal rendeltem:

- Dragon Age: Origins
- The Saboteur
- Demigod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Indigo hazaért a nyaralásból :-D

Steam ügy kapcsán... természetesen próbáltam sztímet és mivel a 10k-s játékom a mai napig csak warezban hajlandó elindulni ezért ne várjon tõlem senki sem könyörületet. Meg lehet magyarázni, de mindent megtettem azért, hogy menjen legál a játék, de mivel a support 3 alkalommal történõ megkeresésemre sem szart le, ezért innentõl bennem ez él: Eredeti játékot vettem és warezzal kell játszanom. Megbocsáthatatlan.
Ehhez még jönnek a friss játékok ugyan annyiba kerülnek, sztímen, mint a dobozos verziók, meg a userek fórumokon elnyomott sirámai és már kész is a kereszteshadjárat ez ellen a fos rendszer ellen.

Tegyek fel net frameworkot, mert ennek meg annak kell, tegyek fel social club-ot, mert ez meg amannak kell, de steam-et is, mert az megint másnak kell, aztán ha már itt tartok tegyek fel live-ot is, ha már belejöttem silverlightot is tegyek fet... elég volt!

Borderlands nem volt olcsó! Sokkal olcsóbb volt, mint idehaza, de még így sem volt filléres ügy 2 lemez. A hamarosan érkezõ erõsen rare gyûjtõi pl. olcsóbb volt, persze a p.k. nélkül!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Te is kiégtél? Grat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

#6102: Éljen a steam! Ja nem...

Pedig él, és élni is fog. Tudom, hogy szarul esik, de ez van 😊

A Wheelman sajnos egyszeri agyatlan kikapcsolódásnak is túl egyszeri és agyatlan... Ez a játék konkrétan röhejes.
Demigod-dal az a baj, hogy játszótárs híján, gép ellen baromi unalmas és idõpocsékoló elfoglaltság. De szerintem játszótárssal sem lehet jobb. Meg akkor már inkább DotA, vagy a W3 kampány sokadszorra.
Borderlands: ez az, amibõl nekem elég volt egy-két teszt, és néhány ingame videó... Nem az én játékom, a sávszélességet már nem is pazaroltam rá.
Na ezekre mondom én azt, hogy hiába olcsó, akkor sem kell, mert minek...
Persze ízlések és pofonok... Nincs is ezzel semmi baj.

Tropico 3-al még nem sokat játszottam, de annyit már igen, hogy kijelentsem, lazán megérte azt az ezrest!
Zeno Clash: azt gondolom tudod, hogy Steam-hez van kötve a játék... Vagy warez-al fogod tolni, a doboz meg jó lesz dísznek? 😊 Egyébként rendkívül egyedi játék, és kis belerázódás után egész élvezetes. Szintén lazán megéri az árát.

Dungeon Siege LoA: ha egyszer netán eladósorba kerülne, feltétlen keress meg!! <#nyalcsorgat>

#6107: NO MORE WRZ még teszt erejéig sem! Elegem volt a szívásokból, öreg vagyok hozzá!

Szívembõl szóltál, koma! 😊 Hónapok óta nem töltöttem le semmilyen játékot. Amibõl van demó, azt kipróbálom, amibõl nincs, de tudom hogy úgyis meg fogom venni elfogadható áron (pl Dragon Age-ek, Mass Effect 2, stb), azt le sem töltöm, mert nem akarom warezban játszani. Különben lehet tényleg a korral jár, de nekem is elegem van már a warezos gányolásokból.

Akkor már inkább a digitális vásárlás <#bee1>

#6116: Gundark1234
Üdv játékgyûjtõk!

Íme az én "kis" gyûjteményem:

Csillagos ötös! <#eljen>

#6168: Én most totál megkedveltem az EA-t.
Ilyen felhasználóbarát árakat öröm látni.
Ubisoft marha gáz, hogy sokszor nem is viszi lentebb az árakat vagy ha lentebb is viszi akkor ilyen 10 Ft-os tokban van a játék.

Én régebben amiatt nem kedveltem az EA-t, mert fulladásig nyomta az igénytelen sorozatait (pl. NFS, Sims. Ok, ez utóbbi talán nem igénytelen, csak lehet nem én vagyok a célközönség 😊)

Ezek mellett ma már elnézek, végülis "kitérdepel", ha olyan játékokat adnak ki, mint a Dead Space, Mirror's Edge, Dragon Age, Mass Effect, stb.

És igen, náluk az ezer forintba kerülõ, sorozatbéli kiadás is legalább igényesen van kivitelezve (a borítót leszámítva 😊).

#6183: A hétvégén kipróbáltam az Avatar the game nevezetû játékot (már jó pár hónapja ott csücsül a HDD-n érintetlenül) és annak ellenére, hogy sokat nem vártam tõle meglepõen jó kis játék ez!

Nekem annyira nem tetszett. Sõt, egyáltalán nem tetszett. Nem értem ugyan a végére, itt van félbehagyva, de nem érzek késztetést, hogy még valaha is elindítsam. Pedig a film tetszett, arra a majd' 3 órára kellemes kikapcsolódás volt, fõleg, hogy 3D-ben néztük moziban. Igazából egyetlen jó pontja van a játéknak, az pedig a grafika és az egész jól megcsinált dzsungeles környezet. Azon kívül gyenge eresztés.

Persze ez szubjektív, és írhatnám megint, hogy ízlések és pofonok... 😊

totál úgy néz ki a fõkarakter, mint egy éjelf. Ráadásul dupla karddal, meg nagyon autetntikus

"Autentikus"? Biztosan ez a legjobb szó rá? Na mesélj, hol láttál élõ éjelfet dupla karddal!? 😊)

#6184: Steam-utálat kapcsán: Én is így voltam vele, ahogy leírtad. Aztán kipróbáltam... 😊 Most meg már csak mosolygok az ilyen kijelentéseken. Amúgy továbbra is az a véleményem, hogy van létjogosultsága, ésszel kell használni, és simán megfér egymás mellett a hagyományos és digitális terjesztés.

#6212: Vajon melyik játékokban van "több". Egy normális hagyományos RPG 100 óra vagy több, egy beat 'em up jó ha 15 óra megvan. Ráadásul sokkal élvezetesebb RPG-t vagy éppen RTS-t PC-n tolni, mint konzolon.

Többek között ezért maradok én PC-s. Így is annyi jó játék jelenik meg rá, hogy azokat sem tudom végigtolni mindet, amiket szeretnék. De ha elfogynának, és a GOG-on megvásárolt játékaimat is végigtoltam, akkor meg inkább elkezdenék komolyabban multizni valamivel. Aminek PC-n is van létjogosultsága, az többnyire megjelenik arra is. Ami meg nem, az vagy nem érdekel, vagy így jártam. Néhány játékért továbbra sem veszek konzolt.

#6223: Kapcsolódik bizony. Csak fél órát játszottam PC-n a 2. résszel, de vagy 6-7 visszautalás volt az elõzõ részre. Nem állítom, hogy élvezhetetlen lenne az elõzmény nélkül, de én úgy vagyok vele, hogy szeretem ha kerek a kép.

Hát, azért annyira nincs nagy sztorija a Saints Row játékoknak, hogy minden elõzményt és háttérinfót ismerni kelljen 😊 Az a néhány visszautalás hozzásegít, hogy nagyjából el tudd képzelni, mi lehetett az elsõ részben, meg hogy ki kicsoda, de egyébként önmagában is maradéktalanul élvezhetõ a SR2 (szerintem).

#6270: - Crysis

De a krájszisz az csak egy techdemó, nem? 😊

#6278: Fear2be belenéztem,az egyet régen kitoltam jóó votl,de ez az egész steames baszakodás a játék telepítésevel kapcsoltaban elvette tõle a kedvem,kb fél orig telepített majd még 20 percig a frissítéseket rakta fel,.Win7 hamarabb felemyg mint eza steames dolog,nem tetszik.

Magának a játéknak a telepítése nem lesz hosszabb csak a Steam miatt, a 20 perc patch-elés meg lehet hosszúnak tünik, de mire összevadászgatod a patch-eket meg feltelepítgeted, az sem rövidebb, csak többet dolgoztál vele.

#6285: elsõ kiadás > új evm > gyémánt > satöbbi

Pedig a Gyémánt ezerszer több és igényesebb, mint holmi EVM. Szerintem is a legjobb magyar játéksorozat.

#6294: Oblivion GOTY & GOTY Deluxe 66%-al le van értékelve a Steam-en (csak 1 napon keresztül).

Meg is vettem a Deluxe-ot 😊 Akárki akármit mond, ez ugyanúgy alap, mint a Morrowind. Ott a helye az én kis Steam-es kincsesládámban 😛 😊

#6306: Itt már az autóhoz "kapod" a játékot és nem a játékhoz az autót.

Csak kérdés, hogy ki mire megy ezzel a kis mûanyag szarral. Ja, persze, lehet vele hencegni, hogy nekem ilyen is van... Inkább a játékhoz megy az autó, ami egy párezer ft-os kis bóvli, a különbözet meg megy az undorító Activision számlájára...

#6313: Ötletek vannak benne a story és a világa is jó, de a tasztító a teknológiai hibák miatt.

Remélem azért találsz magadnak elég "teknológiai" játékot, és örömödet is leled a "teknológiában" 😊
Én meg kb. leszarom, mert nekem sokkal fontosabb a jó történet, a játékmenet, az atmoszféra, a hangulat, meg a játékélmény.

arty
sajnos igaza van, elég suta a szabotõr

egy gta4 endzsinnel év játéka lehetett volna 😞

Forza.

w77d
szerintem a manapság kiadott játékok jó része fölött van színvonalban az általad felsoroltakban is. Nem olyan gagyi ez, sõt, egy igen fasza játék...

Saboteur mint fos? Engem télen jobban lekötött mint az összes többi cím együttvéve.

robotnyk
do want 😄
nyugi nem lesz😊)már az elõzõ sem volt.
Totti5
Nincs benne fizikai motor, irányítás elég primkó vagyis az animációk. Ótóverseny nevetséges, mert nincs fizikája, a földhöz van ragasztva és onnan el sem mozdul. Grafika sok esetben steril. Ötletek vannak benne a story és a világa is jó, de a tasztító a teknológiai hibák miatt.

davidka003
Én már 3 hete csak azzal játszok. Más el sem volt indítva. 20 órám van benne és kb csak robbantgatok, 2-3 küldetést csináltam meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

balee4
Fõleg 2k-ért, többet nem nagyon ér, nem rossz játék, de idõ után sztem unalmassá válik.

w77d
mármint pontosan mi benne az elavult?

Totti5
A játék lehet hogy az, de a kivitelezés borzalmasan elavult.

w77d
a Saboteur szerintem egy marha jó játék....

Totti5
Remélem lesz még Rayman 1 hónap mulva, mert csak akkor járok pesten, de majd megnézem valamelyik nap hátha van a teszkóba is.

C&C4 kár hogy nem jött ki konzolra😞
Szabotõr meg akkor határtalan igénytelen fos hogy részvétem.

bulba
Egyetértek.
Itt már az autóhoz "kapod" a játékot és nem a játékhoz az autót.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

w77d
ilyen lesz PC-re is??? tuti venném...

Tinman
Természetesen érdekel a véleményed... várom majd a "kis tesztet", hátha vevõs lesz ;-)

balee4
Ismerem nagyon jó játék, ez más jellegûnek tûnik, nem GTA-szerû, inkább platformer, illetve többféle stílus ötvözete. 3k-t nagyon megér sztem, aztán persze majd jövõ héten kiderül, ha kipróbálom. Ha gondolod majd írok róla.

Tinman
Simpson The Game-el NDS-en játszottam... egynek elment. Komolyabb platformon még nem találkoztam vele. Viszont PC-n végigjátszottam a Simpson Hit & Run-t... hát az valami k. jó volt! GTA-szerû Simpson õrület, csurig humorral és poénnal, nem is nézett ki rosszul... csíptem :-)

IMYke2.0.0.0
Sajnos, elfelejtettem, hogy beszéltünk róla. Hülyülök, öregszem.
Ha keresném a kép aktualitását, talán az ár és a megjelenési dátum körül matatnék - de, valószínûleg, feleslegesen, mert már mindenhonnan "ez folyik".

Sebaj, a kép azért elfér és jól mutat.

Tinman
Fura, hogy belinkelted, mert Galaxis mikor feltette beszéltünk is róla.
Jelenleg is 16k-ért elõrendelhetõ. Tulajdonképpen határeset ár egy ilyen gyûjtõiért... nekem nem fér bele. Ill. beleférne, de van egy határ. 16k egy játékért sok. Bezzeg a Fallout New Vegas CE... az mán' döfi :-)

Tinman
Heti adag... még összesen is SC2 alapjáték ára alatt :-P

SR2 csere volt, nem annyi az ára :-)
Krízis is végre teljes... alap már megvolt.

szabii98
Látod a távirányítón azt a kijelzõt*?Jelet is továbbit majd, az igazi is?LOL

I met God. She's black

a fémdoboz ami tetszik😊)))
balee4
Egyre elvetemültebb CE-ket találnak ki, csakhogy horror áron adhassák.

Egy igazi távirányítós megfigyelõ kisautó, melyet a játékban is használhatunk RC-XD néven a Black Ops Multiplayer módjában. 60 méter hatótávolság, az RC-XD Megfigyelõ autó egy fullos kamerával lesz felszerelve, mely a képet és a hangot továbbítja monitorra.

40k lesz.