Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
E8400 (3.0 GHz) + 2 GB RAM + HD4850 + 17" CRT
Az optimalizálatlansága miatt elõfordult, hogy nagyobb forgalomban leesett az FPS, de amúgy száguldott, mint a szél.
Persze, "full hádében" valószínûleg nem így lesz...
De hidd el: érdemes kipróbálni.
Szerk: Ahogy a képeken is látszik, szívbaj nélkül mindent maximumra állítottam, nem kapcsoltam ki semmiféle látványelemet.
Az egyedüli korlát maga a monitor felbontása volt. De engem nem zavart az 1024*768.
A második munkahelyemen egy sokkal gyengébb gépen is játszottam vele.
A gép még mindig így néz ki:
AMD 6000+ (3133 MHz) + 2 GB + GF8500 GT 512 MB + 20" (1680x1050)
Itt sok kompromisszumot kellett kössek
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy rendõrségre véletlenül betévedtem és onnan elindult egy titkos küldetéslánc... rendesen meglepett, fõleg, hogy az elsõ részben történtek ad választ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A "fizika" nekem csak az elején hiányzott - aztán jött a játékélmény, és tarolt...
Most jutott eszembe, hogy a saját galériámban van néhány kép róla:
Ledobás elõtt:
Ledobás után (bal sarok, a magasság):
Azóta kiderült, ezzel több helyen is találkozhatunk 😊)):
Forza.
De, én is bõszen tudom ajánlani minden sandbox-õrültnek a SR2-õt.
Igaz, PC-n szereti az erõforrásokat
A multis akciózások külön kategóriát képviselnek - "betegek" nagyon 😊
A sztorivezetés nagyon jó - a dialógusok, a megbízások alatt hallható/olvasható beszélgetések, a "rinyálások", a zenék, az eldugott apróságok a pályákon, a Megbocsátás, a helikopter/repülõgépes ugrások, ahhh...!
Ja, és ilyen Csapj le rá matrica volt rajta vagy mi a fene...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Teljesség igénye nélkül: rendõrség lejáratása kamerák elõtt, szarszippantóval történõ városkép rontás, Left4Dead survival játék, azbeszt ruhában történõ tömegmészárlás quadról, bunyó klub, biztosítási csalás, celeb védelem, fegyveres tömegmészárlás, prostik beszerzése/védelme, helikopteres gyilkolászás, sofõr munkák, drogszállítás, bérgyilkos munka, bázisugrás, autólopás lista alapján, roncsderbi, jetski verseny, helikopter verseny, cross motoros verseny, meg még biztos kihagytam valamit...
Nálam is újrajátszós a játék - 1,5-nél tartok (sajnos, jó ideje nem jutottam hozzá).
SR2 ügyben ne hallgass a fújjjolókra, mert erõsen rendben van a játék, szinte minden téren! Eddig olyan 16 órám van benne, de minden percét élveztem. Mérföldekkel jobb, mint az elsõ rész és simán elmenne a GTA egy mellékrészének is annyi minden van benne. Ráadásul még boss fightok is vannak benne, amikbe ötletességet is zsúfoltak... nálam eddig 8.5/10 a játék.
Sir Quno Jedi: tényleg a standupozás az király volt, a többi nem hagyott bennem maradandó nyomot!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként én sok mindent gta4-ben fõszálon kívül nem találtam: Galamb vadászat (na ne már), autóbeszerzés 1 fotó alapján (na ez is inkább frusztráló, mint élvezetes), ezen kívül mi más volt (már rég játszottam vele), billiárd, bowling, ivás, darts (mind 1 kategória 1 kör és eluntam)!
Szóval várom a listát (én nem sok free activity-re emlékszem):
Személy szerint magyar CE-t vettem, mert nem akartam már a felirat miatt visszamondani (utolsó pillanatban derült ki), de eléggé el nem ítélhetõ módon letöltöttem a pár kilobyte-os angol feliratot. Nem voltam hajlandó magyarul játszani vele, és ezek után több mint kétséges, hogy a ME3-at idehaza rendelem elõ.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A tényleges játékmenet választási lehetõségei csak magyarul felirattal vannak, azokat angolul el sem mondják. Magyarul nem beszélõk számára a játék nem játszható.
ezt nem igazán értem..
és ez igaz a collectors verzióra is?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az elsõ részé tök jó volt, és a másodikkal sem lenne különösebb bajom, ha bizonyos neveket, amik szerepeltek az elsõ részben, nem fordították volna máshogy a 2ben...
Jövõ héten PS-re a The Simpsons és a Darksiders jön, mind2-re nagyon kíváncsi vagyok. 😊
www.gportal.hu/bioshock
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-Battlefield 2 Deluxe Edition
-NFS U 1,2
-Ice Age 2
-Pokoli Szomszédok 2
-Fire Chief
-War on Terror
-Rayman M
Uncharted Drake's Fortune
The Darkness
utóbbi 2-t használtan

Forza.
értelmetlen grinddel nem foglalkoztam (nõk csókolgatása pl)
Forza.
A sztoriszálon végigrohanva valószínûnek tartom a ~11 órát.
Ám, autózgatva, robbantgatva, különleges jármûveket megszerezve, versenyezve, rambózva és érdekességeket