Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én mindent gond nélkül vezettem - szlalomoztam, versenyeztem , még az idõre történõ dolgokat is meg tudtam csinálni .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
a vezetési élmény nem elég rossz, hanem tragikus. a gta4 sem jó, de ezt speciel fél órát bírtam kb. :p
Majd lehet w. verzióban vetek rá 1 pillantást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Hát, nekem, mikor még elsõ alkalommal játszottam végig így nézett ki a gépem:
E8400 (3.0 GHz) + 2 GB RAM + HD4850 + 17" CRT

Az optimalizálatlansága miatt elõfordult, hogy nagyobb forgalomban leesett az FPS, de amúgy száguldott, mint a szél.
Persze, "full hádében" valószínûleg nem így lesz...

De hidd el: érdemes kipróbálni.

Szerk: Ahogy a képeken is látszik, szívbaj nélkül mindent maximumra állítottam, nem kapcsoltam ki semmiféle látványelemet.
Az egyedüli korlát maga a monitor felbontása volt. De engem nem zavart az 1024*768.

A második munkahelyemen egy sokkal gyengébb gépen is játszottam vele.
A gép még mindig így néz ki:
AMD 6000+ (3133 MHz) + 2 GB + GF8500 GT 512 MB + 20" (1680x1050)
Itt sok kompromisszumot kellett kössek , de még ezzel a géppel is vígan játszogattam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt írták több helyen, hogy ez a játék nagyon nagy gépigényû, valamint, hogy a vezetési élmény elég rossz! Ezekrõl mit tudnál mondani?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ja-ja a 3. képen már csináltam a szexelõs minijátékot :-D
Amúgy rendõrségre véletlenül betévedtem és onnan elindult egy titkos küldetéslánc... rendesen meglepett, fõleg, hogy az elsõ részben történtek ad választ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, az elsõ részhez nem volt szerencsém.
A "fizika" nekem csak az elején hiányzott - aztán jött a játékélmény, és tarolt...

Most jutott eszembe, hogy a saját galériámban van néhány kép róla:

Ledobás elõtt:

Ledobás után (bal sarok, a magasság):

Azóta kiderült, ezzel több helyen is találkozhatunk 😊)):

arty
... csak a nemlétezõ fizikát tudnám feledni ... az elsõ rész jó fizikája után _nekem_ nem ment :/

Forza.

IMYke2.0.0.0
Hát, ha Pécsett lett volna... de amúgy is, nekem már megvan 😊
De, én is bõszen tudom ajánlani minden sandbox-õrültnek a SR2-õt.
Igaz, PC-n szereti az erõforrásokat , de mindenképp látni kell!

A multis akciózások külön kategóriát képviselnek - "betegek" nagyon 😊

A sztorivezetés nagyon jó - a dialógusok, a megbízások alatt hallható/olvasható beszélgetések, a "rinyálások", a zenék, az eldugott apróságok a pályákon, a Megbocsátás, a helikopter/repülõgépes ugrások, ahhh...!

Tinman
Akartam már mondani... Media Marktban 1450 Ft-ért volt belõle eredeti, bontatlan PC verzió. Nem vettem meg, mert nekem PC-n ez nem pálya, de türelmesebbeknek ajánlott darab.
Ja, és ilyen Csapj le rá matrica volt rajta vagy mi a fene...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha ötletes activity-k érdekelne sandbox játékban, akkor SR2!

Teljesség igénye nélkül: rendõrség lejáratása kamerák elõtt, szarszippantóval történõ városkép rontás, Left4Dead survival játék, azbeszt ruhában történõ tömegmészárlás quadról, bunyó klub, biztosítási csalás, celeb védelem, fegyveres tömegmészárlás, prostik beszerzése/védelme, helikopteres gyilkolászás, sofõr munkák, drogszállítás, bérgyilkos munka, bázisugrás, autólopás lista alapján, roncsderbi, jetski verseny, helikopter verseny, cross motoros verseny, meg még biztos kihagytam valamit...

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Nálam is újrajátszós a játék - 1,5-nél tartok (sajnos, jó ideje nem jutottam hozzá).

Tinman
Gratula!

SR2 ügyben ne hallgass a fújjjolókra, mert erõsen rendben van a játék, szinte minden téren! Eddig olyan 16 órám van benne, de minden percét élveztem. Mérföldekkel jobb, mint az elsõ rész és simán elmenne a GTA egy mellékrészének is annyi minden van benne. Ráadásul még boss fightok is vannak benne, amikbe ötletességet is zsúfoltak... nálam eddig 8.5/10 a játék.

Na azt elismerem, azok élvezetesek voltak (10-nél lehetett volna több is, de azok jók voltak)

Sir Quno Jedi: tényleg a standupozás az király volt, a többi nem hagyott bennem maradandó nyomot!

Sir Quno Jedi
Csajozás (volt elég barcsinõnek való NPC csajszi és megfelelõ autó, öltözködés és aktivitás kellett hozzájuk), nudibározás, sztendápkomédiák, helikopáterezés.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
ami "extrább" és beugrik, az a bérgyilkos küldetések 😊 a többi valóban töltelék ...

Forza.

Ez egyéni szubjektív véleményem volt!

Egyébként én sok mindent gta4-ben fõszálon kívül nem találtam: Galamb vadászat (na ne már), autóbeszerzés 1 fotó alapján (na ez is inkább frusztráló, mint élvezetes), ezen kívül mi más volt (már rég játszottam vele), billiárd, bowling, ivás, darts (mind 1 kategória 1 kör és eluntam)!

Szóval várom a listát (én nem sok free activity-re emlékszem):

Néha valóban nem ártana nekik, de ez most szerintem nem az a helyzet. A lényeg az, hogy a választási lehetõségeket ugye szövegesen írják ki egy játékban, és mivel csak magyar felirat van, azokat angolul nem látod, ergo hallás utáni szövegértéssel nem tudsz korrigálni, ha félrefordítják, marad a load game. Persze volt már olyan játék a történelemben, mely felolvasta a választ, ha rávitted a kurzort.

Személy szerint magyar CE-t vettem, mert nem akartam már a felirat miatt visszamondani (utolsó pillanatban derült ki), de eléggé el nem ítélhetõ módon letöltöttem a pár kilobyte-os angol feliratot. Nem voltam hajlandó magyarul játszani vele, és ezek után több mint kétséges, hogy a ME3-at idehaza rendelem elõ.
köszi😊furcsa is lett volna,galaxisnak néha kellene egy fogalmazó😊
balee4
Hát igen, ez a leírás kb ezt jelenti, de van angol hang, ne aggódj, csak a felirat, ami magyar.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
nem, van hang rajta, nem csak tátognak az emberek 😄

bocs ha kicsit értetlen vagyok😊amikor mondjuk beszél a karakter,csak a magyar felirat jelenik meg az angol hang pedig nem hallható?ez a leírás nekem ezt jelenti,így viszont akkor nem szabad megvennem....
balee4
Magyarul: magyar feliratos az egész játék, angol nyelv nincs a lemezen. És igen a nálunk kapható CE is magyar feliratos.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

FSpofon
ha magyar akkor igen

Arab money

a galaxis oldalán ez a megjegyzés van a ME2 mellett:
A tényleges játékmenet választási lehetõségei csak magyarul felirattal vannak, azokat angolul el sem mondják. Magyarul nem beszélõk számára a játék nem játszható.
ezt nem igazán értem..
és ez igaz a collectors verzióra is?
mennyiért is vetted nem olyan rég a ME 2 gyûjtõit?meg valakinek egyszer megjött supergamerrõl is ha jól emlékszem.az most 5900.-ft lenne.gondolkodás😊
norbi2fraktal
zsír nagyon

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

arty
semmi referenciaja nincs a hirdetonek, igy én se merném ezt megvenni

Forza.

balee4
Szintén, vannak hülyeségei, szóval gyengébb mint az elsõ rész fordítása, de abszolút élvezhetõ vele, a Dragon Age fordításánál viszont jobb.

davidka003
Én élveztem vele, bár mintha rémlene pár dolog amit hülyeségnek tartottam de már nem emlékszem. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Atkamon
Hát, közepes...
Az elsõ részé tök jó volt, és a másodikkal sem lenne különösebb bajom, ha bizonyos neveket, amik szerepeltek az elsõ részben, nem fordították volna máshogy a 2ben...

a mass effect 2 magyar fordítása milyen minõségû lett:nagyon szar vagy élvezhetõ?Köszi
w77d
a Darksector nevû játékról mik a vélemények???

nagyon jó ajánlat,de így én nem merek pénzt utalni.....
balee4
Sztem meg nem rossz, bár még keveset toltam, de eddig nagyon ötletes, beteg küldetések voltak. (a "szippantós" kocsis küldetéseken szakadtam) amúgy meg 2500 Ft volt, ennyit meg bõven megér. mondjuk többet nem is adtam volna érte.

Jövõ héten PS-re a The Simpsons és a Darksiders jön, mind2-re nagyon kíváncsi vagyok. 😊

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

theone91
Hogy a viharban jön ez ide?

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok rock-zene rajongó, de a klip eleje hatásos. Ének nélkül nálam tuti befutó a szám.

Shep
Az elsõ nekem még ingyen sem kellene (na jó igen, eladnám valakinek féláron😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hello,gondoltam megosztom veletek is,elkészült elsõ saját készítésû videónk,,csekkoljátok le😊

Zene

IMYke2.0.0.0
Én is...

Carlos
olcsó játék topikba válaszoltam!

Þór vígi þessi rúnar

Eladó Játékok,3 Ezer Forintért Mind az összes

-Battlefield 2 Deluxe Edition
-NFS U 1,2
-Ice Age 2
-Pokoli Szomszédok 2
-Fire Chief
-War on Terror
-Rayman M

balee4
Saints Row 2 bontatlan
Uncharted Drake's Fortune
The Darkness

utóbbi 2-t használtan

aki szeretett volna a Rage-el játszani.megjelenés 2011 szeptember....
arty
Dehogynem, csak nem a kijelölt dolgokat csináltam - inkább pusztítottam a nácikat, szinesítettem a tájat, csak úgy. A lényeg még mindig az, hogy sandbox létére a karrier röhejesen rövid (pedig élvezetes, simán bírtam volna még töltelékküldit).

Forza.

IMYke2.0.0.0
Azaz, akkor nem "játszottál" egy sandbox-szal...

arty
fõszál + elhanyagolható egyéb baromkodás volt a 11 óra

értelmetlen grinddel nem foglalkoztam (nõk csókolgatása pl)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nekem például a Saints Row 2 is 72+ órámba került elsõ végigjátszásra - mert ugyanazt tettem, mint a Saboteur-ben: élveztem a játék-szabta szabadságot, az ökörködést stb.

IMYke2.0.0.0
Végigjátszottad a Saboteur-t?
A sztoriszálon végigrohanva valószínûnek tartom a ~11 órát.
Ám, autózgatva, robbantgatva, különleges jármûveket megszerezve, versenyezve, rambózva és érdekességeket teljesítve a játékban lévõ egyéb más achievementeket bõven megvolt nekem a 70+ óra.