Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ja, amúgy megjött a CE amirõl beszéltem és p.k.-el együtt sem közelítette meg a Szárkráft 2 ALAPJÁTÉK(!) árát és bizony ez a játék is 9 vagy feletti értékeléseket kapott.

Nyuszild a lelkem:

Bontsuk...

Aki meg meri kérdezni, hogy miért karcos a batarang azzal soha többé nem beszélek, de tényleg <#ticking>

Arkham doktorának naplója, dísztokban a játéklemez, behind the scenes DVD, kézikönyv, kód a letölthetõ challanege maphoz:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Bár énis ilyet akarnék... Már meg is lenne...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Talán egyetlen lehetek az országban, akinek mind a 3 rész elsõ kiadásban megvan :-)
Azé' ez is jóféle :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Telekre lol annyi pénzem soha nem lesz hogy én építtessem fel a házat.Valami 8-9 millás tömbházas szar jó lesz nekem egyedül minek nagyobb!(Banki kölcsön/hitel akármi nem játszik így is eleget forgatja a pénzem a bank!)

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Elõször néztem is nagyot, amikor biztosítási csalást kellett végrehajtani... 😊
Nem tudtam, mire jó ez - de aztán (véletlenül) jól csináltam, és hangos kacajok mellett bedaráltam jó néhányat belõle.
Repteret, ruha- és fegyverboltokat, szalonokat is bevásároltam, volt már felhõkarcolóm is, brutális bázisugrásokat hajtottam végre a helikopter leszállóról 😊

Ja, és a legmagasabb toronyházra feljutást is kihívásnak tekintettem. Mindent elkövettem, hogy egy megfelelõ gépem legyen a fölébe kerekedéshez.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
GTA 4-ben az autós részeknél ez mind megvan amit említettél, egyébként abban a játékban szerintem gyakorlatilag a kocsikázás az egyetlen jó dolog a többi a szokásos gyenge történet idióta küldetésekkel. Én ugyan végigvittem, de szerintem a GTA4 is az a játék amit jobb videon csodálni, mint játszani vele 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Az SR2-t lehet GTA klónnak hívni, de ha belemerül az ember, rájön, hogy nem az.

PC-n nekem borzalmas élmény volt, és nem, a patchek felrakása után sem bolt 1920x1200-as opció, sõt el se nagyon hiszem, hogy van a játékban olyan, ha csak nem ini buherával.

XBOX-on alig bírom abbahagyni. Nagyon erõs a fõ szál, kellõen változatos és néha egyszerûen döbbentõ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl. haverunk barátnõjének a fejét szamurájkarddal lesuhintják, temetésén mizéria, aztán zokszó nélkül végezzük ki Julius-t öreg barátunkat
.
Nekem egy idõ után eddig egyetlen játékban sem érzett benyomásom lett a játékkal kapcsolatban... mintha csak terelgetném, de nem én irányítanám a karakterem. Teljesen pszichopata a tag és sokat nem lehet ellene tenni.

Mozgásról: A karaktered mozgását pl. te magad szabhatod testre, lehet gengszteres, atletikus, õsemberes, etc.
Értelemszerû, hogy az NPC-k mozgása is ebbõl a mintából lett kikeverve... ne várd a gangxtáktól, hogy úgy lépkedjenek, mint egy katona.

Autók, autóverseny: Az elsõ részhez képest, mint a fizika, mind az autók mozgása rengeteget javult, de direkt árkád jellegû, és mégis sokkal közelebb áll a valósághoz, mint a GTA részekben /4. részt nem tudom, nem indul nálam!/. Itt ha nagy sebességgel nekimegy egy autó a betonoszlopnak, nem csak, hogy durván törik, de kirepülnek belõle az utasok.
Az autók irányítása akárcsak a GTA-kban (4. részrõl nem tudok véleményt mondani!) valóban kicsit suta, de hozzá lehet szokni. Tulajdonképpen én elég hamar megtanultam a helikopterrel való közlekedést is már szinte mindenhová azzal járok, vagy jet skivel.

Nagy hiba autóversenyes játékként vizslatni a játékot, mert úgy egy NAGY NULLA. Én pl. az autóversenyes activityk nagy részét nem is játszom... az elsõ részben olyan elborult helyeken kellett versenyezni a suta irányítás mellett, hogy hamar feladtam... igaz a jobb autókkal sokat javul az úttartás és az irányíthatóság és ez a 2. részben hatványozottan igaz. 1-2 könyebb versenyt megcsinálsz, ha akarsz és foglalkozol a többi activitivel... nekem pl. a Fuzz, Heli assault, a Mayhem és a Drug Trafficking jött be, de a többiekkel is jól elvagyok.

Imádom minden percét... simán elmegy egy GTA külön résznek.

Shep
Elfogott a sárga irigység, megyek le is vetem magam valahonnan 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát de akkor mond le a netet is, a gépet add el mert áramot fogyaszt, gondolj bele mennyit megspórolhatsz még és akkor a kaját nem is említettem, meg lenne 5 év alatt is, az más kérdés, hogy ki tudja mi lesz 5 év múlva, mire összespórolod a most megfelelõnek vélt összeget, addigra lehet, hogy még a telekre is kevés lesz az összeg.

Én 3 fontért vettem (ugyanezt a kiadást, szintén bontaltanul), tehát olcsóbban, mint te. Most már irigykedhetsz.
grebber
Nem mert sokér vették én meg most occsoér<#lama>
Kivárok mint az éti csiga.(Kell minden megtakarított forint házra,de még kell vagy 10 év mire meglesz rá a pénz ,szóval nem engedhetem magamnak hogy teljes áru játékot vegyek)

Shep
És nem vagy irigy mindenkire aki nem vette meg a Mafia 1-et? 😊 (nyugodtan szóljatok le, de szerintem nem is jó játék 😊)

grebber
Már lefordítottam mindent tudom mi mit jelent <#eplus2>,de idegesít hogy ennyit kell rá várni + mire majd ideér.

Carlos
Szerintem nem érti a szavakat sem, merthát minek angolul tudni, sztaki-hoz meg lusta...

Þór vígi þessi rúnar

Est=estimated

Ez meg oda van írva a játékhoz: "Availability: Usually dispatched within a week".

Továbbá aug. 17. délelõtt van még. Semmi okod kiakadni rájuk csak azért, mert a kedvenc trackeredrõl gyorsabban meglenne.
Shep
Nem érted a lényeget de nem is várom el ,hogy megértsd.

grebber
Nem veszem meg mi ezzel a gondod irigykedsz, hogy nem adok ki fölösbe 9000ezret,mert megértem nekem is fájna biztos.<#banplz>
Magyarítás már készül hozzá szóval azzal nincs gond<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Ezt most muszáj volt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Na ja de Grebber szemlélete a minek megvenni ha le is lehet tölteni, meg amúgy sem tudok angolul úgysem érteném mirõl van szó (angolul meg csak a játék miatt nem tanulok meg, pedig ez minden szórakozásom, de akkor sem), meg hosszú is nem lehet gyorsan végigvinni és törölni 😊

Egyébként a demo óta én is gondolkodom a megvételén de csak kintrõl, mert az itthoni 12+ ezres ára kissé durva szerintem.

FSpofon
keresõ

Arab money

IMYke2.0.0.0
Falubeli haverom.
A 4 lemezes tokban:
- Crysis
- Crysis Warhead
- Crysis Wars
- Dokumentumok CD
CD-kódok vignettán.
Papír kézikönyv nincs.

kill3r21
Én tegnap rendeltem cdg-röl Crysis Maximum Editiont, vett már ilyet valaki?
w77d
én tuti megjelenés napján megveszem már, persze ha találok CE verziót...

grebber
Igen Mafia 2-öt majd kb 2012-ben amikor szintén 2000 alatt lesz többet nem ér!

IMYke2.0.0.0
Hm. Igaz. <#vigyor3>

Nem azért, de Grebber a mafia 1-et rendelné...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A Mafia II augusztus 27-én jelenik meg...

arty
te TÉNYLEG ezen problémázol, 17.-e REGGEL ?

Forza.

grebber
Akkor mi a tökömért van kint az oldalukon,hogy vegyétek vigyétek.Akkor írják ki elõrendelhetõ és nem több.

Carlos
ha nem érkezik hozzájuk akkor nem tudnak mit küldeni.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Nem értem a zavvit valami bug lehet vagy nem tudom.

Már igencsak 17-e van.

Nekem is olyan kártyám volt akkoriban (azok voltak még az igazán gondtalan évek... )

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
geforce2mx-em volt és ordas bugokat tuti nem felejtettem volna el 😊 még arra is emlékszem, hogy a vice city jobban futott ugyan azon a gépen!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Szépítõ emlékezet...
A gépigénynél 1,5x erõsebb gépemmel is voltak eltûnõ textúrák, és ordas bugok.

arty
Igen, az élõ, 3rd person nézetben bejárható város állejtõs volt anno. Nem futott tökéletesen, de a látvány mellett valahol érthetõ volt a gépigény, szemben az SR2-vel. A patchelt verzioval még különösebb bugra/úteltûnésre sem emlékszem.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Lehet vitatkozni azon, hogy hol és miért szebbek az animációk, hol és melyik játékban csillognak szebben a jármûvek, melyik szaggat vagy sem - érdekes, a Grand Theft Auto III híresen szar grafikai optimalizációját mindenki elfelejti, az eltûnõ textúrákkal, a szaggatásokkal, és a rengeteg buggal még az elsõ és 1.1-es javítás mellett is -, de ha egyszer is vennétek a fáradtságot, és játszani kezdenétek a Saint's Row 2-vel, és nem "á, a GTA4-ben ez jobb, az jobb" módon vizslatni, sokkal-sokkal nagyobb játékélményben lenne részetek, mint hiszitek!

Senki sem vak - én is láttam furcsaságokat a játékban. De az élmény, a poénok, és az idõtöltések messze-messze felülmúlták a várakozásaimat. Nem véletlenül vettem meg a játékot is, a WRZ 1,5x végigjátszása után.
Sandbox már nem csak GTA-sorozatot jelent.

Az itt felsorolt játékokat bármikor fanyalgás nélkül tudom telepíteni a HDD-re és annak teljes tudatában játszom, hogy ez újból hatalmas élmény lesz!

Nekem a Godfather 1 tetszett! A 2. rész már nem lett jó sajnos!

Na most aztán jól elbizonytalanítottál...

Egyébként én eddig csak videókat nézegettem róla és elég suta volt az animáció (nem a suta a jó szó rá, inkább furcsa), a grafika meg hát valahogy nem jön be (tudom még én pofáztam itt nemrég saboteur meg Kotor kapcsán, hogy nem minden a graf, de ez valahogy nem tetszik).

Tényleg graf. kapcsán csak a gta 3 paródia szó jut eszembe... (az meg, hogy ilyen grafikával képes akadozni, szaggatni az meg még az i-re a pont).

Általában játék kiválasztás nálam úgy megy, hogy elõször infót gyûjtök, majd ha felkelti az érdeklõdésem, akkor megnézek pár videót (Saints Row 2 már itt el kezdett sántítani, majd pár teszt elolvasás után már tolókocsiba kényszerült...), ha az alapján is érdekel, akkor w. verzió, majd, ha 1-szer végigtoltam és látok még benne újrajátszhatósági lehetõséget (természetesen és az újrajátszás is hasonló élményszámba megy, mint az elsõ), akkor megveszem.

Mostanában sajnos nem nagyon jártam így (egyedüli meglepetés számba menõ élvezeti értékû játék számomra a mercenaries 2, melyet rögtön végigjátszás után újra kezdtem a másik 2 fõszereplõvel is (na az ilyen élményfaktorral rendelkezõ játékokat kell megvásárolni). Ilyen élmény volt számomra számos Bioware játék (Kotor, Jade Empire, Dragon Age), az Obsidian munkássága (Kotor 2, Alpha protocol, Neverwinter 2 és a Fallout New Vegas is ilyen lesz)és a Lionhead (Fable és majd Fable 3) CD Projekt (The Witcher, The Witcher 2 is remélhetõleg).

Lehet eretnekség, de starcraft 2 végigjátszása után már nem találtam benne élményt 1 újbóli (singleplayer) végigjátszáshoz, így sajnos beállt az 1x végigjátszott, de többször rá se szagolok kategóriába (ez nem a játék hibája, mert az remek. Szerintem én öregszem ki az rts-bõl!)

IMYke2.0.0.0
A GTA3-at a grafika miatt szeretted? <#nemtudom>

Totti5
GTA3 szint?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
Tinman!

A mai lelkesítõ beszéded után bepróbáltam ÚJRA az SR2-t. Gondoltam, ha most tetszik, 1500-ért akár coopban is játszhatom majd ... nem hittem el, amit látok, tapasztalok: ez rosszabb, mint az emlékezetemben. Egy gta paródia, egy burleszk - semmi más: pont ugy mozognak az emberek, kocsik, villanyoszlopok és mi magunk is 😄

Aztán még az is eszembe jutott, hogy ez mintha még randább lenne, mint az elsõ: boxba bevágtam a lemezt és IGEN!!! Az autók szebben csillognak, az árnyékok milliószor jobbak, a karakterek kidolgozottabbak! A játékról nem tudok mit mondani, az SR1-et a bugok miatt anno abbahagytam, ezt meg 40 perc után nem bírtam tovább... mentem ugyanis egy autóversenyt. Amit az AI mûvel az hisztérikus sírás és nevetés egyidejû kiváltására volt csak alkalmas 😄

Ti ezt viccen kívül képesek vagytok élvezni? Pláne te, az elsõ rész után ??? (vagy lehet csak pécén ilyen? amugy a mostani gépemen viszonylag jól ment, nade ilyen graf mellett 120+ fps-t várnék)

Patch 1.2 fentvolt, nem az a gond...

Én esküszöm, próbáltam megszeretni de ez a fizika/animácio/grafika nem megy le, hiába tuszkolom. Akár milyen változatos is...

Forza.

giorgio81
Ma jött a postás és õt hozta:

Dracula 3: The Path of the Dragon és ez a pakk tartalmazza az 1. és 2. részt is
Csütörtökön rendeltem meg az ebay.co.uk-n, de Svédországból jött nem angoloktól, pénteken adták föl, ma itt van, villámgyors volt

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

w77d
nekem a felbontásoknál ott volt az 1920x1200

Tinman
Hol lehet beállítani 1920x1200-ra?

Atkamon
Hát olyan gépen még jó, hogy be sem reccen 😄

w77d
nálam be sem reccen 1920x1200 max-on....

IMYke2.0.0.0
Hínye... ezt nem gondoltam volna. <#wow3>

balee4
PS3-on szintén beszaggat néha, pl mikor rengeteg rendõr üldöz. De azért messze jobban fut mint PC-n.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

FSpofon
ez még xboxon is akad 😄

Arab money