Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általános szabály: mindig érdemes 1-nél több terméket, vagy a kívánt termékeket kivárva, együttesen megrendelni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hát akkor elõrendelem,aztán addig kihúzom a virágbolti verzióval😄
ha 2 játékot rendelek egyszerre akkor van valami különleges dolog?😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nekem kb. 50 játékom van (dobozos, és Steam), amit olyan 5 év alatt hoztam össze (a régi konzolos korszakomat nem bele számolva).
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ha ma megjelenik egy premier játék, akkor 3-15 napon belül kaphatod kézhez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
pl ha 1 F1 2010-et rendelek akkor az nem fog megjönni a premier napján?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
akkor inkább átcsoportosítom a pénzemet és Mafia 2 CE lesz belõle😊)))
nekem is megjött az ebay-es jóságom ha beállítottam magamnak a nagyobb képfeltöltés lehetõségét jönnek a képek.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Megkaptam az értesítést, mehetek a CDG-s csomagomért 😊
tudom hogy még nem jelent meg csak érdekelne hogy honnan kéne majd megrendelni😊
Szerk.: Zavvi-n megnéztem fele annyit mint itthon😊
hogy tudok onnan rendelni valamint mennyi a kiszállítás?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
steamen 66% leértékelés van minden Borderlands terméken (alap+dlc-k)
a. Nem lesz már sehol beszerezhetõ.
b. Nyuszild drágább lesz, mint most...
Na?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nájsz és mikor is jelent meg?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Muszáj lesz megvennem, bár valszeg nem a megjelenésekor.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
80 dollár a collectors, na de hogy ez mennyi lesz mire ideér 😄

Arab money
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
rendeltem supergamerrõl ME2 CE-t,ha megjön megírom,mert úgy emlékszem innen eddig egy rendelést teljesítettek.és máshonnan ismerek még egy embert akinek megjöt ugyanez a cucc.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát, hogy lesz így belõled kétgyerekes apuka, mi?! <#ravasz1>#ravasz1>
Én soha nem pókereztem, és soha nem is szeretnék.
Next PC upgrade: 2022
Jó, hagyjuk, nagyon elkalandoztam megint...