Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
zavvin 1font/db a száll.költség!

Forza.

Firerock
mé?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

IMYke2.0.0.0
Nincs - megúszod vele a külön rendelésbõl adódó várakozást és 1 fontos postaköltséget 😊
Általános szabály: mindig érdemes 1-nél több terméket, vagy a kívánt termékeket kivárva, együttesen megrendelni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Firerock
értem
hát akkor elõrendelem,aztán addig kihúzom a virágbolti verzióval😄
ha 2 játékot rendelek egyszerre akkor van valami különleges dolog?😄

Én nem dicsekednék vele a helyedben. Gondolom még csak tanuló vagy, és nincsen igazán pénzed rá (ezt még megértem). De hogy olyan kijelentést teszel, hogy nem is lesz, hát... (ez inkább már szánalomra méltó)!<#szomoru1> De azért igaz jól gondolom, hogy nem csak azzal az egy játékkal játszol?!
Nekem kb. 50 játékom van (dobozos, és Steam), amit olyan 5 év alatt hoztam össze (a régi konzolos korszakomat nem bele számolva).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
A postázási idõ nem lesz hirtelen 1 nap 😊
Ha ma megjelenik egy premier játék, akkor 3-15 napon belül kaphatod kézhez.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Firerock
és ezt a megrendelési idõt be szokták tartani?
pl ha 1 F1 2010-et rendelek akkor az nem fog megjönni a premier napján?

belapeter
😄 Hát igen 😊

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Carlos
14-18...no comment...fog ez még változni.

Þór vígi þessi rúnar

na gyorsan válaszoltak:a termék jelenleg nem kapható és a forgalmazónál sincs,magyarul ebben már nem bízom😞((
akkor inkább átcsoportosítom a pénzemet és Mafia 2 CE lesz belõle😊)))
nekem is megjött az ebay-es jóságom ha beállítottam magamnak a nagyobb képfeltöltés lehetõségét jönnek a képek.
belapeter
Eredeti gamem csakis a CoD 4.Más játékom nincs is és nem is lesz.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

IMYke2.0.0.0
Szuper!!!
Megkaptam az értesítést, mehetek a CDG-s csomagomért 😊

IMYke2.0.0.0
Regisztrálsz, megrendeled. A postaköltség 1 font. Megérkezési idõ ~3-15 nap.

Firerock
f1 2010 hol a legolcsóbb?😄
tudom hogy még nem jelent meg csak érdekelne hogy honnan kéne majd megrendelni😊

Szerk.: Zavvi-n megnéztem fele annyit mint itthon😊
hogy tudok onnan rendelni valamint mennyi a kiszállítás?

Firerock
van steamen valami jóság olcsóér a Borderlandson kívül?

Fabio Capello
#6577 😄

MerlinW
Steam-en ~11€ a Borderlands, ~3€ minden DLC. Az egész pakk nincs 20€.

[merlinw.org]

jogos, de tudod milyen ritka pcn egy sikertermék 😞

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fabio Capello
aki esetleg nem kövez meg azért mert digitdisztribet merek reklámozni:

steamen 66% leértékelés van minden Borderlands terméken (alap+dlc-k)

Tinman
Akarsz fogadni, hogy 1 évvel késõbb a Sárkráft 2 CE(!):

a. Nem lesz már sehol beszerezhetõ.
b. Nyuszild drágább lesz, mint most...

Na?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

😄

nájsz és mikor is jelent meg?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tehát a sanya20071597 accout alá van beregelve a fear 2 meg a HL2 is? Vagy másikon?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fabio Capello
nem adtak új felhasználónevet, elküldték az összes ez alá a cím alá tartozó accountot.

hát eddig eljutottam adtak egy új felhasználónevet de ezzel nem érek semmit vagy már nem tudom mivan már belefájdult a fejem is.

Nah, akkor ha már volt róla szó, egy kis Saints Row 2 bagzás: http://www.youtube.com/watch?v=9_nBUCDeUuE <#bohoc>

Atkamon
Ne a Steam-et hibáztasd, ha te nem tudsz angolul... Nem tudom mi lehet, de gondolom le volt írva abban az emailben.

Sziasztok lenne egy nagy gondom az a helyzet állt elõ hogy a tetves steam miatt nem tudom felrakni az eredeti fear 2-t.Na szóval úgy volt hogy vettem haveromtól annak idején egy sima half life2-t nem volt regisztrálva se meg semmi csak megvette de nem rakta fel.Na mind1 annak idején fingom nem volt a steamrõl ezért adott egy acountot regisztráltam rá faszán jó volt meg minden de én hülye fejjel arra regisztráltam a fear 2-t is csak valamikor küldött a steam valami szar emailt a fiókkal kapcsolatban de sokat nem értettem belõle mert angol volt az egész, tojtam rá csak egy idõ után azt vettem észre hogy nem enged belépni és most akartam felrakni a fear2-t de kiírja hogy egy másik fiókban már regisztrálva van és nem telepíthetem.Na szóval akkor most jól megszívtam , látjátok ezért utálom a szar steamet egy fos az egész most itt az eredeti game és még felrakni se tudom.Szóval SZAR<#boxer><#falbav>

balee4
Ha normális emberekkel, haverokkal játszol és nem viszed túlzásba, akkor tényleg baromi jó játék. 😊

Muszáj lesz megvennem, bár valszeg nem a megjelenésekor.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Meg kell hagyni, látványnak nem utolsó... játéknak annál inkább... látatlanul is. 😊

balee4
Én, de nekem elég lesz az alap is. 😊 De gyönyörû.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

FSpofon
ki vett itt wowot pár napja? lassan lehet gyûjteni a következõre. 😊
80 dollár a collectors, na de hogy ez mennyi lesz mire ideér 😄

Arab money

zzeN
Nekem is megjött faszán(öhmm)😄.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Várjuk!

kicsit offolok😊)))
rendeltem supergamerrõl ME2 CE-t,ha megjön megírom,mert úgy emlékszem innen eddig egy rendelést teljesítettek.és máshonnan ismerek még egy embert akinek megjöt ugyanez a cucc.
Egyetértek, nekem is Pécs a kedvenc városom itt, nem szívesen költöznék el.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Carlos
Szenvedélybetegség.

Þór vígi þessi rúnar

Oké, az hogy egy baráti társaság alkalmanként leül akár több órára pókerezni, az teljesen okés. De érted, amikor már valaki a hét minden napján munka után (vagy ahelyett) este 9-ig (akkor zártunk) ott ül a gép elõtt, és csak a póker, a póker... Na jó, engem aztán nem nagyon izgat, más mivel tölti az idejét.

Shep
Miért, hogy szerencsétlen is átélje a borzalmakat? Direkt kitolnál vele? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
Akkor gyorsan gyereket kell csinálni. 😊

Shep
Hamarosan úgyis itt a világvége, ha nem is 2012-ben de hamarosan, mikor pár év múlva a harc az ivóvízért és a termõföldért fog menni (nem az olajért) akkor aztán oly mindegy lesz minden.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ezért kell a melóhelyen, vagy más nem "igyijóta" lányokkal zsúfolt helyen beszélgetni, flörtölni, ismerkedni...
Hát, hogy lesz így belõled kétgyerekes apuka, mi?! <#ravasz1>

Carlos
Azért a videópóker és a póker között eléggé van különbség!

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Most a 2 ellentmond egymásnak. 😊

Aha. Míg teleházban dolgoztam, egy fickó rendszeresen járt oda pókerezni (otthon is volt nete, csak a családja már folyton basztatta miatta). Iszonyatosan sok idõt töltött a gép elõtt (ami ugye nem került kevésbe), sokszor ott ült több, mint 8 órát (meló helyett), aztán volt hogy nyert egy-egy nagyobb összeget, de máskor ugyanannyit elbukott... Gyakorlatilag állandó nullán volt a szerencsétlen. De ha jobban belegondolsz, õ ezért a függõségéért drágán megfizet, szabadidõ elfecsérlése, család elhanyagolása, stb.

Én soha nem pókereztem, és soha nem is szeretnék.

grebber
Nem igen van ez az érzésem.Sokszor fekszek le azzal a tudattal szar lesz egyedül öregen meghalni😞

Next PC upgrade: 2022

balee4
Teljesen igazad van. Nálunk az utcában 3 szlovák család is lakik. (vagyis inkább nyaralónak használják a házat). A szomszéd faluban, ami határátkelõhely vmi 350 szlovák lakik, szépen be is vannak jelentkezve mondjuk, gondolom adót is fizetnek, na de akkor is, durva.

Meg lett mondva, felvásárolják Magyarországot. Sajnos ez már nagyon durván elkezdõdött, ha nem vigyázunk, tényleg nem marad semmink, pedig valójában olyan gazdagok vagyunk, hogy nem is hinnénk! Termõföld, jó minõségû ivóvíz, hogy csak egy párat említsek. És mi eladjuk ezeket bagóért, aztán fizetjük a sarcot idegen nemezteknek az után, ami egyébként a sajátunk... (Ja, és még támogatást is adnuk a beruházáshoz, meg adómentességet...)

Jó, hagyjuk, nagyon elkalandoztam megint...

balee4
Gyönyörû város lehet, sajnos még nem jártam ott, be kéne pótolni.

FSpofon
poker

Arab money