Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Gyõrben még talán én is laknék - igaz, van mit bepótolnom, ami a város ismeretét illeti...
Nekem Pécs a szívem csücske. Fura lehet, de adrenalin termelõdik mikor közeledem a Mecsekhez, és a városhoz... mégis csak 1x évet éltem ott, rengeteg szerelem, élmény, egyetem stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Ezért szeretnék én egy "kisebb" városba élni (Mosonmagyaróvár vagy Gyõr) jó utóbbi azért nem is olyan kicsi, de én nagyon szeretem, minden van, ami kell és gyönyörû, történelmi város.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Lehet, itt mossák tisztára... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Nem, csak kurva gazdagok, BMW X5-ös telepjáró, meg most az egész telket felújították, az erdõ nagy részét kivágták, és helyette egy kis tavat csináltattak, de kicsit sem betegek, mögötte pár méterre ott a folyóvíz. 😄
Jah és vettek egy telket a keresztlányuknak és felhúznak neki a házuk mintájára egy parasztházat.
Honnan van ennyi pénzük, az rejtély... 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Részben osztom a dolgot: itt, Dél-Baranyában gyakorlatilag ki is purcanhatsz, mire mentõ/tûzoltóság/rendõrség házhoz ér - pedig Siklós és Harkány 10 km-en belül...
A legmérgesítõbb, hogy ha komoly ügyet kell intézni, Pécsre kell utaznod ❤️5+ km> és számolnod kell utazással, várakozással, bürokráciával.
Míg Pécsett éltem, ezt türelmesen ki tudtam kerülni.
Városban élés néhány elõnye között ilyesmi is ott van - persze, az esetleges munka-lehetõséggel az élen.

IMYke2.0.0.0
Elvetemült emberek lehettek... 😊

Shep
Ja csak aztán majd gyõzd fizetni a biztosítási díjat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egész jól elment a topic Otthon magazin irányba 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Azért már a belvárosban is szép kulipintyót lehet kapni.

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Aztán nem szarakodtak, vettek arrébb egy felújított parasztházat! (ehhez is van erdõ, víz stb.) 80 milláért. Persze gyönyörûen felújított a ház és kuriózum, mert ritka az ilyen jó állapotú parasztház. Na de azért mégis, 80 milla?

Carlos
Az a baj, hogy nekem keresnivalóm csak pesten van meló miatt.
Amúgy nem Bp akarunk venni, hanem kintebb. De átlagban ahogy nézegettük azok a házak amiket szeretnénk 20 körül vannak.

Þór vígi þessi rúnar

Én sem akarok Pesten élni, még vidéki nagyvároshoz sem ragaszkodom annyira, de arra azért kíváncsi vagyok, hogy milyen megélhetési lehetõségek vannak vidéken, ahol 50+ km-en belül nincs semmi, csak puszták meg erdõségek?

balee4
Azért vidéken is vannak árak, nálunk a szlovákok nyomják fel keményen az árakat, pl. tõlünk a családi házat (2x2 szobás egyszerû, újépítésû, 6 éves, bár kívülrõl nagyon pofás családi ház, nagy telekkel, kerttel, egy kisebb erdõrésszel, saját medertulajdonú folyóvízzel) 65 milláért akartak megvenni. De mi annyira szeretjük, tényleg mesés egy környezet ez a szigetköz, hogy még 2x ennyiért se.

Mi is ilyenben gondolkodunk. Szigorúan hitel nélkül! Felõlem aztán nyugodtan becsõdölhet a bankszektor, sõt! Akkor legalább megtudnák, mi az, hogy "megtermelni" és "értéket teremteni", nem pedig csak élõsködni és megsarcolni.

FSpofon
nem feltétlen pesten kell letelepedni
ismerõs multkor vett medencés kiserdõs telket 2házzal 2 mihályért 😊

Arab money

IMYke2.0.0.0
20 millás nem lakást nem akarok. Itt, a határvidéken annyiért kacsalábon forgó palotát veszel 😊
Nekem egy max. 2 szobás, földszintes, összkomfortos, kiskertes, udvaros kulipintyó is megteszi - 4-7 millióért.

Tinman
Gyorsház? 10-15 mihály és szépek... sok esetben 25 év gar!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ez azért nem kevés cucc amit buknék.szerintem supergamer-rõl fogom rendelni.
Úgy látom jól jártam, hogy korábban beszereztem a Dragon Age-et, Saboteur-t, mert CD Galaxis-on most feljebb ment az áruk. Meg nemsokára jön a csúnya sárga borítós változatuk (NFS Shift-bõl is már csak az van).

GTA IV-nek viszont lentebb ment az ára, mostmár erõs késztetést érzek, hogy végre azt is beszerezzem 😊 Apropó, árcsökkentés, Oddworld-ök is már csak 6$-ba kerülnek, tegnap azokat is beszereztem (digitálisba'). Már régóta vártam, hogy azok is meglegyenek.

Carlos
20-25 misit önerõbõl? Sok sikert... 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Semmi közöm hozzá, tudom, de a bankkölcsönt, mint a véres rongyot kerülni kellene... csak a rémsztorikat hallom helyi és régi városbeli ismerõseimtõl... a törlesztõ részletekrõl ne is beszéljünk.
Én most szülõi házban tengõdök, de idõvel saját kertes ház, önerõbõl.

Carlos
Nálunk forítva van. Párom akar gyereket, de én meg házat szeretnék. Kábé a 25% megvan egy átlagos kertesnek, de azért még igy is sokat kellene felvenni a banktól...

Þór vígi þessi rúnar

balee4
De figy ez nem normális, kell egy társ, mi lesz ha a szüleid elhunynak, de tényleg, egyedül maradsz? Mert azért a haverok (ha vannak) mégsem a családod, idõvel meg sztem úgyis megunja a gépezést az ember. Muszáj egy élettárs/feleség, és én pl. annyira, de annyira akarok már gyereket, életem legfõbb vágya volt mindig is. De még nem lehet, elõször legyen egy lakás, rázódjunk rendbe, aztán jöhetnek a gyerkõcök. Jó még elég fiatalok is vagyunk párommal mind2-en, szal semmi nincs elkésve.
Benned nincs meg ez az érzés?

Mivel (konfig) próbáltad futtatni ha szabad megkérdeznem?

Én feltételezem, hogy 1 db 8800 gtx 768 mb ram, q6600 quad core 2400 ghz proci, 3 gb ddr 3-nak elégnek kell lennie hozzá. Elvégre a Gta 4 is futott mediumon, akkor ennek high-on kellene!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FSpofon
-e

Arab money

Indigo meggyõztél, de azért még mielõtt megvásárolnám kipróbálom a w. verziót és meglátom, hogy tetszik! (Autóvezetés kapcsán a Mercenaries 2-re is azt írták, hogy szar a vezetés, de én ki voltam vele békülve, semmi extra, hanem pont elviselhetõ. Viszont a helikopterezés istencsászár (a Warhammer 40000-ben lévõ XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FSpofon
ezeket adja a cereberus network ingyen:

Normandy Crash Site -- Mission
Zaeed - The Price of Revenge -- New Character, Loyalty Mission, and Heavy Weapon
Cerberus Weapon and Armor -- Armor Set and Shotgun
Cerberus Arc Projector -- Heavy Weapon
Firewalker Pack -- New Vehicle and 5 Missions
Collectors' Weapon and Armor -- Armor Set and Assault Rifle

Arab money

Shep
SR2 egyike azon kevés játékoknak amelyeket egyszerûen élvezhetetlennek minõsítettem, pedig nem sok ilyen van nálam, mert ideig óráig bármivel el tudok szórakozni. Ellenben a Mercenaries 2 szerintem simán az egyik legjobb sandbox játék, még a rengeteg hibája ellenére is.

Utolsó 2 mondatra: LOL XD

Bence94
amitõl kiakadok a játék kapcsán a legjobban az a szar ps1-es hang,elkúrt pc-s port...persze biztos van sok ezer hibája csak még nincsen megfelelõ vasam alá.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tudom,de mivel õ sem tudta,hogy a dlc-ket nem tudja átruházni így visszamondhatom
IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy tetszett/tetszik az SR2. 😊

Én ennek a játéknak köszönhetem, hogy nem rohantam nyakló nélkül egy boltnak, hogy az egyre olcsóbbá váló GTA4-et megvegyem...
Valahogy, nem éreztem, hogy hiányzik.

Saints Row-ra visszatérve. Nekem annyira nem is hiányzott a "nem létezõ fizika". Volt néhány érdekes dolog, de ezeken inkább jókat kacagtam, mintsem a falba csapkodjam a fejem... Most ráérek, összevágok néhány jelenetet és feldobom youtube-ra, csak hogy lássátok mire gondolok 😊

Az autóvezetés meg hát... olyan amilyen, de szokható. Egyik GTA-ban sem volt sokkal jobban megoldva, ugyanúgy suta azokban is az irányítás.

IMYke2.0.0.0
Hát, a szabályzatban rögzítve van és amikor licitálsz is ott olvashatod, hogy kötelességed a licitált termék ellenértékét kifizetni.
Az már más tészta, ha magával az eladóval megboltolod a dolgot...

Atkamon
Vannak ingyenes DLC-k, amikben van két küldetés, egy új csapattag, meg fegyverek, meg páncél. Illetve vannak fizetõs DLC-k is, 1 nagyon jó küldetés, meg egy új csapattag, és az õ küldetése. Illetve lehet fizetõsen is venni páncélokat, meg fegyvereket, de azok szerintem nem érik meg.

#6321: Igen, hazaértem 😊 Rám is fért nagyon! Nem mentünk messzire, csak a Bükkben voltunk pár napot, és így is alaposan kiköltekeztünk, de megérte! Ha valaki vacilál, hogy megengedheti-e magának a nyaralást, én azt mondom, inkább mondjon le valamirõl, de ki kell kapcsolódni! (Nem csak a gép elõtt!!)

Steam-es dolog. Elképzelni sem tudom, hogy mi miatt nem tudsz játszani az eredeti játékoddal. Biztosan a Steam a ludas?

A .net egyébként tényleg egy nagy rakás kaki, nekem már kúrta úgy szét a rendszeremet, hogy jobbnak láttam a win reinstall-t... A lájv is egy buziság, a szósöl kláb-nak sem látom értelmét. Ezeket én sem szeretem. De a Steam pont egy olyan dolog, ami jó, használható, nem tesz keresztbe a win-nek, tulajdonképpen ha off módban használod, akkor olyan, mint ha ott sem lenne. Egyébként ha jobban belegondolsz, akkor ez is csak egy másolásvédelmi rendszer (amibe belezsúfoltak egy nagy rakás más funkciót is), és ha már választani lehet, akkor inkább ez, mint valami StarForce (ha jól tudom Win7 alatt még mindig nem használhatóak a SF-os játékok...), vagy egyéb bosszantó DRM... A különbség csak annyi, hogy lemezes másolásvédelemnél a lemezt kell behelyezni, Steam-esnél pedig automatice elindul egy progi a háttérben... A DVD lemezeknek egyszer amúgyis le fog áldozni, és ki tudja, lesz-e egyáltalán utánuk valami, vagy végleg beköszönt az on-line korszak.

#6323: Krájzizs: Kihagyhatatlan ajánlat volt. 😊 Techdemo ide vagy oda 😊
Vórhedet is megveszem piszok olcsón. 27"-esen izzasztom majd a 4850-est.

Hidd el, ha nem úgy kezded el játszani, mint egy CoD-ot, akkor rendkívül élvezni fogod ezt a techdemót 😊
A 27"-esen a 4850-esed very high-on nem csak megizzadni fog, de össze is fossa magát 😄

#6333: Viszont a GT4hez képest ne legyen már teknóban prevgen szintû.

Ennyi erõvel szar minden, ami az éppen aktuális hájg-teknóhoz képest hátrébb van... Milyen dolog már az, hogy megveszek egy játékot, és nem tudom élvezni, mert 2 éves elavult "teknológiája" van!?
Nyaf-nyaf...

#6345: Ugyan en is nagy dobozos jatek rajongo vagyok, de mar erzem hogy steam meg fertoz. Egyre gyakraban vasarolgatok rajta, es a rendszerel is elegedett vagyok.

Üdv a klubban! 😊

#6356: hello,gondoltam megosztom veletek is,elkészült elsõ saját készítésû videónk,,csekkoljátok le😊

Nekem tetszik! Grat! Te is játszol a zenekarban?

#6404: Én esküszöm, próbáltam megszeretni de ez a fizika/animácio/grafika nem megy le, hiába tuszkolom. Akár milyen változatos is...

*sóhaj* <#unalmas>

Az autók szebben csillognak

Hatásszünet (a'la South Park), majd *elnyújtott sóóóhaaaj*, majd <#falbav>

#6407: Na most aztán jól elbizonytalanítottál...

Mercenaries 2 pedig tetszett? Én csak a demót próbáltam, de az alapján az a játék egy tragédia...

Tudod mit? Én is azt tanácsolom, hogy ne hallgass senkire SR2 kapcsán! Próbáld ki!

Én anno nyereményként jutottam hozzá a SR2-höz, és fontolgattam, hogy kibontsam, ne bontsam? Olvasgattam róla teszteket, és már-már fogalmaztam meg a hirdetést, de egy fórumtárs véleménye mégis meggyõzött (köszönet, Imyke!), és megtartottam. Azóta sem bántam meg, majd' 50 órát öltem bele úgy, hogy ki sem próbáltam az összes minijátékot, activity-t stb... És minden egyes percét élveztem! A Hitman-es mellékküldiket is egy második végigjátszásra tartogatom 😊

De ne hallgass rám se! Próbáld ki, és eldöntöd, hogy ez számodra jó játéknak számít-e, vagy sem!

#6439: Nagyon erõs a fõ szál, kellõen változatos és néha egyszerûen döbbentõ

Igen, igen, igen 😊 Ha már spoiler-ezünk, pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor az egyik bandatagot, Carlos-t egy autó után kötve hurcolták keresztül-kasul a városon, akkor szinte rosszul voltam, csak néztem döbbenten a monitort, és bevallom, elsírtam magam az átvezetõ jelenet alatt...

Amibe ennyire bele tudom élni magam, az már rossz játék nem lehet. És pont leszarom a grafikát/fizikát. És van néhány olyan tökös jelenet, hogy filmben is simán elmenne! És a párbeszédek, a beszólások... Uhh, ismét fel kell raknom a SR2-t 😊

#6460: Én esetemben ez kizárt,mivel én nem járok sehova a melón meg az edzésen kivül.Maguktól meg nem jönnek,de amúgy is megvagyok nélkülük.Elég lesz majd a házat meg a gépet fenntartani nem kell + 1 kolonc.
Kimozdulok néha elmegyek a boltba meg kiviszem a szemetet .Nagy függõ vagyok mellettem kb meghalna a gyerek akit nevelni kéne! Bulizni nem járok értelmét nem látom (tapasztalat).

Esküszöm, nem tudom eldönteni, hogy most komolyan gondolod ezeket, vagy csak poénkodsz, és az orrunknál fogva vezetsz minket 😊 Ha ez utóbbi, akkor le a kalappal a humorod elõtt =)

#6473: Ezek a "bulizások" nálam is az erõltetett kategóriába tartoznak. Nem is járok "bulikba", eleve nem szeretem a tömeget sem. Az így is van elég nagy a melóhelyen. Viszont én is szeretem az ilyen "kimozdulós" dolgokat, bringázás, túrázás, horgászat, kutyás séta a közeli folyó mellett...

Tényleg, ti megvettétek volna azt a Batman gyûjtõit? Össze-vissza van karcolva a batarang! De pszt, Tinman meg ne hallja! 😊

így szerinted mennyit érne meg a cucc?6-ért ütöttem le de még visszamondhatom.sehogy sem lehet ezt átregelni?
TBTPumpa
Azért nem mind arany ami fénylik!
Vegye meg villámáron: 20 000 Ft

Ennyiért már van olyan Webshop ahol kapható!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Amirõl így lecsúsztál:
- Egy játékon belüli fegyver és páncél.
- Cerberus Code amivel tartalmakhoz férhetsz hozzá (ingyenes/fizetõs)

ME 2 CE-hez milyen DLC-ket adtak?most ütöttem le a vaterán egyet viszont utólag derült ki hogy már be lettregisztrálva,amit ugye így már nem kaphatok meg.Ezek csak ilyen spéci kiegek,cuccok vvoltak vagy esetleg valami single player küldetés is?
Köszi
balee4
Már csak Classic van, na én meg most találtam 3k-ért egy Cryis Special Edition-t.

Carlos
15 a kezdõ. 20 a villámár.
Úgy lehet bejutni, hogy irsz neki, hogy érdekel és jóváhagyja, hogy licitálhatsz. (jó értékeléseidnek kell lennie, hogy jóváhagyja).

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
StarCraft II/1 Collector's Edition - 14.000 Ft, bontatlan.
Zárt aukció, én nem tudom miként lehet "bejutni".

Tinman
Múlt héten galaxisba volt még 1990-ért az általad leírt verza én is ott vettem meg lásd #6299.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Platinumshop-ban 8900 Ft lesz az alapverzió és ha elõrendeled ingyen házhozszállítják. Megbízható cég, rendeltem már többször is, szal ajánlom. Én tuti, hogy innen rendelem. 😊

na de miért karcos a batarang? <#nezze><#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

balee4
Én is ezt vettem ma meg, egyedül, párom nélkül vásároltam, így volt idõm áttúrni a Tescos kínálatot és mi lapult hátul eldugva egy csomó gagyi játék mögött? Egy elsõ kiadásos Crysis Warhead.

Most képet nem tudok csinálni, de nagyon igényes kiadás, 1 lemezen a Warhead, külön papírtokban a Crysis Wars, és van egy elég bõ kézikönyv is. Mindez 1990 Ft-ért, marhán örültem neki, de az alapjátékból csak szar Classic volt, az ingyen sem kéne. Majd megpróbálok vhol szerezni.

Tinman

Kép alatt...

Carlos
<#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

w77d
hát bammeg má magömlésem is van, egyszerûen KELL XXXXXXD