Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragon Age-bõl lehet megérte volna bevárni az Ultimate Editiont, hátha tartalmazza a DLC-ket is - melyek legtöbbje egy fillért sem ér.
IMYke2.0.0.0
Megjött a csomagom. Át is vettem, és közben még megjutalmaztam magam egy animével is:

Kicsomagolás elõtt - ilyen csomagban küldi a CD Galaxis a játékokat. Strapabíró.:

Kicsomagolva:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Hát jah, de a Lucasarts-os játékok mindig drágák.
Nekem ennyit megér, nagy kedvencem. Jöhetne egy folytatás, amilyen fos a befejezése...

Sztem, ha nem fogy el, jövõ héten rendelek is egyet. Máshol ha lehet ne reklámozzátok. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nekem is, de nem 4ezerért
5éves játék elhanyagolható multiplayerrel (amit szerintem már nem is játszanak 😄)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

balee4
Republic Commando nekem is köll.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Alapvetõen nem a szinkronhangokkal van a szerintem, hanem azzal ahogy beletették. Nem figyeltek a szájszinkronra és sok esetben olykor is beszél mikor a katona szája nem mozog.

balee4
Nekem is, de én csak holnap megyek érte. 😊

davidka003
Grat az EA-nek. Nagyon igényes borítót sikerült összehozniuk.

link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Tudom, pont ezért hagytam ott, bár a fém dobozt kicsit bánom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bence94
b hh-t tönkre teszi ez az igénytelen szinkron...az eredetinek fõleg a bakernek annyira jól sikerült a hangja szerintem, hogy bûn egy ilyen csik csabával helyettesíteni aki nem is éli bele magát mint a vicserben...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
Media Markt, de 1 db volt belõle, a többi mind ez az EA classic.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

medal of honor packot merre felé láttál még elsõ kiadásban? 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Shep
Nincs meg, de nem is kellenek, mert annyira nem jók, hogy még 1x játszak velük viszont az Airborne-t meg végigjátszanám még 1x. BiA-t írtam, szinkronos 😞

Airborne? A többi megvan vagy miért pont ezt?

A BiA: HH-val mi a gond?

Shep
Na ma volt egy kis idõm és csaptam egy kört a városban a szokványos beszerzési helyeimet meglátogatva, hátha kapok valahol Kane and Lynch Dead Men-t (hát nem akptam). Sokat dilemmáztam ,hogy vegyem-e a fémdobozos Brothers in Arms: HH-t 3e-ért, vagy inkább 2-ért egy sima tokos kézikönyv mentes Dark Messiah of Might and Magic-et, vagy esetleg egy Dead Space-t 2-ért vagy a Medal of Honor (nem exclusive) minden benne verzióját szintén 2-ért végül úgy döntöttem. Szinkronos BiA nem kell hiába fém dobozos, DMoMM meg most annyira nem hoz lázba (2x már végigvittem), MoH-ból meg csak az Airborne érdekelne most a régiek annyira nem így aztán hogy ne jöjjek üres kézzel magamhoz vettem egy Wheelmant 995-ért, de nem ám ez a pocsék kiadásos, hanem az eredeti CD projektes, papírtokban benne a mûanyag tok, kézikönyv stb. Szóval igényes és amúgy is meg akartam már venni, mert nekem bejön az a játék.

Dehogy tanul.

Na tegnap este mégiscsak elpazaroltam egy kis sávszélt a Borderlands-ra. Annyira azért nem rossz ez, hangulatos meg minden, csak sok dologban meg elég szegényes (párbeszédek, sztori). Pedig ennyiért ez nem (lenne) rossz vétel.

Lehet más nyelvet tanul.

Igazából ezért nem tudlak hibáztatni. Haveromnak is csak a CoD4 meg a Fallout 3 van meg eredetiben, mert ugye egyetemista, jövedelme nincs, ami esetleg mégis, annak jobb helye is van.

Nem hívtak engem még sehonnan, pedig már volt rá példa, hogy volt némi fennforgás eBay vagy különbözõ üzletek - köztük a The Hut - esetében.
Egyszerûen nem értelek. Miért nem vagy képes egy minimális energiát befektetni arra, hogy legalább alapszinten megtanulj angolul? Káros az egészségre a tanulás, vagy mi?

Pffff...
Ezek a letölthetõ "tartalmak"... <#levele>

Pffff...
Ehhez én is csak annyit fûznék hozzá: <#vomit>

Daell Drow
Megint kaphato Republic Commando, erre szerintem beruhazok.
Kozben az EA megint kitalalt valami hulye borito sorozatot EA Value Games neven.<#vomit>
Elõrendelõknek fel szokták adni a játékot, amint készleten van (elvileg úgy, hogy azért megjelenés elõtt ne kapja meg az ember), tehát még a megjelenés elõtt. Így a postán múlik, hogy a megjelenés, az után, vagy akár az elõtt kézhez kapod-e, van ez utóbbira is esély.
IMYke2.0.0.0
RE3-4: minket érdeklõ minõségben csakis gyûjtõktõl, e-bay meg itt-ott...
SH-sorozat régebbiket is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
srácok Resident Evil 3-at és 4-et honnan lehetne megszerezni??? Illetve érdekelnének még a legutóbbi Silent Hill-ek...

Carlos
Ez a letölthetõ tartalmak akkora kamu dolog szerintem...Most az, hogy nem sárga hanem piros gatya van a csókán vagy hasonló tök mindegy szerintem...pffff...

Þór vígi þessi rúnar

zzeN
Ráadásul 5 óra alatt végig lehet tolni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Kane and Lynch 2: Dog Days - Limited Edition
Nem kicsit van túlárazva... "letölthetõ tartalmak"... ccchhhh....

😄 Ezt max fake adatokkal lehetne eljátszani 😄

grebber
Ilyet én nem mondok jól nevelt gyerek vagyok én!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
mond ezt:
Yo, ain't speakin' english bro, so shut the fuck up, and send my fuckin' game. And ain't wanna recieve any calls from ya, cuz i'll kill ya and yo' family. Capise?

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Akkor bevállalom ha esetleg mégis hívnak majd Don't speak english-ezek nekik bõszen!

w77d
legfeljebb az, de az már magyarul beszél...

Nem a futár miatt kell?

w77d
miért hivogatnának nemzetközi számokat?? nem akarják a hasznukat erre elbaszni...

arty
nem hívnak

Forza.

FSpofon
legfeljebb annyit kérnek hogy erõsítsd meg a neved v címed, nem kell nagy angol tudás

Arab money

Carlos
én megadtam és nem hivtak még egyszer sem.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Mi egyszerû meghallom az angol hangot és lerakom mivel csak nagyon keveset értek angolul közöm nem lenne hozzá mit akarnak!Csupán ezért.
Nem értem minek telszám ha van email no mindegy.

FSpofon
lehallgatják

Arab money

Firerock
mert akkor mi lesz ha hívnak?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

IMYke2.0.0.0
Jó, ahogy gondolod...

grebber
Használt nem kell.
Látom a The Hut-on meg kell adni telefonszámot is. Valakit hívták már onnan egyébként? (Mert ha hívnak akkor nem regelek.)

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Á, ezt el is felejtettem! Igaz, én a Game.co-ról rendeltem...

Akkor, az alábbi hozzászólás a Game-re igaz! (3 fontos postaköltséggel)

IMYke2.0.0.0
Mit 'mé'?

Gondold csak végig!

Megrendelsz ma egy játékot, mondjuk 10 fontért. Erre rájön az 1 font postaköltség, és ráadásul vársz rá mondjuk 1 hetet.
Késõbb, tegyük fel 3 nap múlva, egy újabb játékot rendelsz, azzal ugyanúgy jársz, mint az elsõvel, és azt további 1 héttel késõbb kapod kézhez.

Ellenben, ha a 2 játékot együtt rendeled meg, a postaköltséged még mindig csak 1 font, és a két játék együtt, 1 héten belül a kezedben lehet...

Atkamon
ööh, Zavvin ahány cuccot veszel, annyiszor 1 font. Game-en ugyanannyi a szállítás, akárhány cuccot veszel, viszont ott ugye drágább, mint Zavvin.

grebber
Hol lehet még Mafia 1-et venni 5 font alatt szállítással??
(E-bay,amazon nem játszik)
Mert zavviról visszamondom szerintem valami gebasz van ott.