Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én eleve nem adom el a játékaimat. A CE kiadásos játékokat, meg pláne!<#ejnye1>#ejnye1>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Egyébként az elsõ Popolousból 4 millió talált gazdára, a Black & White-ból pedig 2, szóval nem voltak ezek bukott játékok, csak ez már nem most volt. A From Dustról azt sem tudjuk, hogy mennyi tartalmat ígér. Mindenesetre egy sor eredetileg csak digitálisan terjesztett játék megjelent késõbb dobozosan is (Machinarium, Torchlight, Plants vs Zombies, World of Goo), mások meg persze nem.
Én ugye az alábbit szerettem volna beszerezni, de csak szlávoknál és németeknél volt kapható, a német üzlet pedig válaszra se méltatott:
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
frank99 kollegától 😊
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sajna steames lesz így eladni lehetelen lenn ha el akarnám a ce-t vagy a simát...persze így van dlc,auto update meg acsívment de viszont az accomhozvan kötve fasza...másik ha gfwl-es lenne az nem lenne nagy gond mert ott régen még nem kötõdtek a ulcsok de most az is... miért kellett ezt ? ha én mondjuk egy haveromnál át akarok lépni az én profilomba akkor meg nem is enged multizni mert az övéhez kötõdik ez a fos ami jelenleg nincs is itt hungarisztánba.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sztéj tyúnd. ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Iránytû fõleg érdekelne, meg a doboz amiben van. <#worship>#worship>
Szerk.: Ok... reggel van. Lófaxt van neked ilyened <#duma>#duma><#bee1>#bee1><#idiota>#idiota>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
felfedezés, gyarmatosítás során odahordott magvak, növények? ilyesmire tudok gondolni...
Hadd lássam nagyfelbontású képen :-)
# Exkluzív gyûjtõi csomagolás
# 72 oldalas artbook
# Egyedülálló panoráma poszter
# Iránytû (HÓLY FÁKK!!!)
# Hat mandulát tartalmazó tasak (WTF!!!!????)
# Exkluzív bónusz DVD
A From Dust Black & White, Popsi szerû lesz... bukott ez PC-n? Nem.
Heart of Darkness és a Another World bukott? Legendák!
Érthetõ, nem akar kockázatot és felesleges pénzkidobást dobozos verzával... amúgy mind a két a játék instant klasszikus és maradandó élmény volt. Mi a címe az új játéknak?
Þór vígi þessi rúnar
Viszont veszélyes ügy... félõ ugyanis, hogy ennyi év után az adathordozó már nem olvasható. Emiatt van nálam az, hogy a 10-15 éves daraboktól fokozatosan válok meg mert:
1. Tudom, hogy már soha nem lesz a gépben.
2. Félek, hogy az adathordozó olvashatatlan lesz.
3. Eladom inkább egy igazi gyûjtõnek, mivel NAGYON vigyázok a szoftvereimre.
Igen, az igazi gyûjtõ nem így gondolkodik... de én csak amatõr vagyok, mondtam már.
Nálunk pl. páromnak sok köze nincs a játékokhoz, mégis sok darab nagyon tetszik neki és kifejezetten Õ javasol polcot, szekrényt akármit nekik vagy 1-1 szebb darabnak kiemelt helyet.
Most olvasom, hogy az Another World és a Heart of Darkness atyjának új játéka only steam.
Vagyis ONLY wrz lesz, pedig esküszöm 0-day vettem volna 10 ezerért.
Majd ha lesz SC 2 GOTY akkor áldozok rá 5000-et. <#idiota>#idiota>
Uninstal...
Þór vígi þessi rúnar
http://pcdome.hu/hirek/18823/crysis_2_gyujtoi_kiadasok
+soundtrack
Ezzel szemben az SE-hez csak egy térkép van és DLC-k.
Next PC upgrade: 2022
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Mondjuk nekem sose jutottm eszembe
- nem kibontani egy játékot
- más szériaszámot regelni adott játékra.
Forza.
Viszont a C64-es kazijaim nemtom hol vannak. SZerintem szüleim elpasszolták annó mikor áttértünk PC-re...
Þór vígi þessi rúnar
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én már alapból a CD-s korszakba születtem bele, én ilyenekkel nem is találkoztam. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
... viszont rohadt kényelmes a steam, Fuel-t ki se bontottam. És már bánom, hogy megvettem - mert minek? Ígyse férek - no nem a sok játéktól, hanem amugy.
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Szart sem. (Már elnézést..)
Talán ezért sem kellene köcsögsztímet erõltetni. Nem tehetek róla, de kifejezetten irritál. Ok, hogy olcsó a Borderlands, de ne má... inkább warez. Tudom, begyöppösödött vén f. vagyok... de én még C64-re is vettem eredeti kazettákat, floppykat emberkék... és mennyire boldog volt, aki aztán megvette.
Sztím acc... komolyan mondom rosszul vagyok.
Forza.