Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ha tudod, hogy el fogod adni, akkor minek akarsz CE kiadást venni?<#wow3>
Én eleve nem adom el a játékaimat. A CE kiadásos játékokat, meg pláne!<#ejnye1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

A Heart of Darknessbõl nem adtak el annyit, amennyit szerettek volna, és a megjelenése után csõdbe is mentek... Az más kérdés, hogy az állítólagos 1,5 milliós eladással profitábilisnak kellett volna lennie.

Egyébként az elsõ Popolousból 4 millió talált gazdára, a Black & White-ból pedig 2, szóval nem voltak ezek bukott játékok, csak ez már nem most volt. A From Dustról azt sem tudjuk, hogy mennyi tartalmat ígér. Mindenesetre egy sor eredetileg csak digitálisan terjesztett játék megjelent késõbb dobozosan is (Machinarium, Torchlight, Plants vs Zombies, World of Goo), mások meg persze nem.
Nem is tudtam, hogy ilyen is van ebbõl. Képeken, videókon maga a játék gyönyörû, ahogy elnézem, ez a kiadás állja vele a versenyt. Egyébként 42 fontért (postaköltséggel) van fenn két példány UK eBayen, én szerintem ennyiért kihagyom, sokat költöttem mostanában (értsd: SC II CE). Pedig biztos imádnám magát a játékot is, ha lenne idõm játszani.

Én ugye az alábbit szerettem volna beszerezni, de csak szlávoknál és németeknél volt kapható, a német üzlet pedig válaszra se méltatott:

Jaka923
Te magad is leírtad a választ a kérdésedre, hogy miért kötik accounthoz a játékokat: hogy megnehezítsék vagy teljesen képtelenné tegyek a használt játékok eladását, mivel ez a készítõket is, meg a kiadót is károsítani tudja.

zzeN
Csinálj egy új accot, úgy a legkönnyebb eladni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Bence94
bebe nekem még amikor megjelent megvolt 1. kiadásos warhead...<#idiota>
frank99 kollegától 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Képek a legutóbbi vételekrõl:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Szép lassan kihal a PC-játék... lesz helyette konzol- és onlive gaming... Nagy Testvér felügyeletével.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
én most a mafia 2 ce-jérõl gondolkozom...
sajna steames lesz így eladni lehetelen lenn ha el akarnám a ce-t vagy a simát...persze így van dlc,auto update meg acsívment de viszont az accomhozvan kötve fasza...másik ha gfwl-es lenne az nem lenne nagy gond mert ott régen még nem kötõdtek a ulcsok de most az is... miért kellett ezt ? ha én mondjuk egy haveromnál át akarok lépni az én profilomba akkor meg nem is enged multizni mert az övéhez kötõdik ez a fos ami jelenleg nincs is itt hungarisztánba.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
nna ezt mikortól lehet kapni hol és mennyiért???

Totti5
Kicsit hasonlít.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Mintha Halo-s fegyver lenne... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szabii98
😄DDDDD
Nem rossz fegyver 😄

I met God. She's black

Tinman
"Ha azt akarod, hogy valami el legyen intézve, csináld magad."

Sztéj tyúnd. ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Légy szíves... kérlek, kérlek, kérlek.
Iránytû fõleg érdekelne, meg a doboz amiben van. <#worship>

Szerk.: Ok... reggel van. Lófaxt van neked ilyened <#duma><#bee1><#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ha fakeretes az iránytû akkor nincs vele gond, ha bénamûanyag akkor...

Atkamon
Hát... 6 db mandulát tudok neked fényképezni... meg van valahol egy mûanyag iránytûm is... 😄

Totti5
"# Hat mandulát tartalmazó tasak (WTF!!!!????)"

felfedezés, gyarmatosítás során odahordott magvak, növények? ilyesmire tudok gondolni...

Tinman
Na ne sunnyogjatok... kinek van ez meg?
Hadd lássam nagyfelbontású képen :-)

Tinman
Miért van az az érzésem, hogy Zó ezt úgy blokkolja, mint a huzat?

# Exkluzív gyûjtõi csomagolás
# 72 oldalas artbook
# Egyedülálló panoráma poszter
# Iránytû (HÓLY FÁKK!!!)
# Hat mandulát tartalmazó tasak (WTF!!!!????)
# Exkluzív bónusz DVD

Totti5
Ja hogy a From Dust ? azt hittem valami 2ds cucc. Akkor storno, ez elmenne dobozosnak is simán.

Tinman
De miért?

A From Dust Black & White, Popsi szerû lesz... bukott ez PC-n? Nem.
Heart of Darkness és a Another World bukott? Legendák!

IMYke2.0.0.0

Totti5
"Most olvasom, hogy az Another World és a Heart of Darkness atyjának új játéka only steam."

Érthetõ, nem akar kockázatot és felesleges pénzkidobást dobozos verzával... amúgy mind a két a játék instant klasszikus és maradandó élmény volt. Mi a címe az új játéknak?

Carlos
Ezt akkor vettem amikor még ez volt a nagy szám. És azóta megvan. Nem válnék meg tõle.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Nem semmi :-)
Viszont veszélyes ügy... félõ ugyanis, hogy ennyi év után az adathordozó már nem olvasható. Emiatt van nálam az, hogy a 10-15 éves daraboktól fokozatosan válok meg mert:

1. Tudom, hogy már soha nem lesz a gépben.
2. Félek, hogy az adathordozó olvashatatlan lesz.
3. Eladom inkább egy igazi gyûjtõnek, mivel NAGYON vigyázok a szoftvereimre.

Igen, az igazi gyûjtõ nem így gondolkodik... de én csak amatõr vagyok, mondtam már.

Tinman
Az, hogy nincs nagyobb szobád, lakásod ahol elférne egy Fuel az nem mentség :-)
Nálunk pl. páromnak sok köze nincs a játékokhoz, mégis sok darab nagyon tetszik neki és kifejezetten Õ javasol polcot, szekrényt akármit nekik vagy 1-1 szebb darabnak kiemelt helyet.

Most olvasom, hogy az Another World és a Heart of Darkness atyjának új játéka only steam.
Vagyis ONLY wrz lesz, pedig esküszöm 0-day vettem volna 10 ezerért.

Carlos
No, vége a SC 2/1 -nek. Az uccsó pálya nehéz volt (normálon nyomtam végig) a többi közepes. A sztori sablonos, kiszámítható.

Majd ha lesz SC 2 GOTY akkor áldozok rá 5000-et. <#idiota>
Uninstal...

Þór vígi þessi rúnar

most mát hivatalos ez a kiadás is:
http://pcdome.hu/hirek/18823/crysis_2_gyujtoi_kiadasok
+100 oldalas artbook
+soundtrack

Ezzel szemben az SE-hez csak egy térkép van és DLC-k.
w77d
hát akkor nekem is marad az SE...

grebber
Ha jól látom a game-en akkor a CE az "fémtokos" lesz az SE nem én kb ennyit látok!

Next PC upgrade: 2022

w77d
miben lesz több a CE az SE-tõl??

én végül lemondtam a ME 2 CE-rõl és m egvettem alapot galaxisban 2 ezerért,és Mafia II: CE-rõl is lemondok azt meg game-rõl SE kiadást fogok venni.sok érte az a 15 ezer forint...
w77d
azigen.... nekem ilyen dobozosban valahol van még egy Heist nevû játékom, egy Imperialism és egy Star Wars Supremacy.. csak nagyon fel kéne értük túrni a tárolót 😄

bulba
EZ már valami<#wow1><#wow1>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

arty
Amugy a Bio2-t csak példának hoztam fel + lásd, kiderült, hogy nekem sincs igazam ... mert játékfüggõ a dolog 😊

Mondjuk nekem sose jutottm eszembe
- nem kibontani egy játékot
- más szériaszámot regelni adott játékra.

Forza.

Carlos
Fiatalka vagy még!
Viszont a C64-es kazijaim nemtom hol vannak. SZerintem szüleim elpasszolták annó mikor áttértünk PC-re...

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Jó igazad van, mikor megjelent mûködött a Bio 2.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

davidka003
4 floppy-s játék? 😄
Én már alapból a CD-s korszakba születtem bele, én ilyenekkel nem is találkoztam. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
Retró (saját):

Þór vígi þessi rúnar

De, igaz. Annyi dolog történt azóta, hogy az újabb GFWL kliens már meg tudja különböztetni, hogy melyik a saját sorozatszáma, de(!) támogatnia kell ezt az opciót a játéknak is. A DiRT és a Section 8 az, ami ezt használja, semmi más egyelõre! Csak ezen két játékot játszhatod Live-on eredetivel.

arty
Pár hete jártam a galaxisban és megvettem a Fuel-t lemezen, pedig steamen már régóta megvolt. Ezekután sokkal jobban meggondolom, mit veszek meg steamen, kerüljön akár milyen kevésbe...

... viszont rohadt kényelmes a steam, Fuel-t ki se bontottam. És már bánom, hogy megvettem - mert minek? Ígyse férek - no nem a sok játéktól, hanem amugy.

Forza.

grebber
Most mi steam-es játékokkal rendelkezõk mi is mondhatjuk: Ezt ti nem érthetitek<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
"miért mennyit ér egy pistike134 acchoz kötött, használt bioshock2 játék?"

Szart sem. (Már elnézést..)

Talán ezért sem kellene köcsögsztímet erõltetni. Nem tehetek róla, de kifejezetten irritál. Ok, hogy olcsó a Borderlands, de ne má... inkább warez. Tudom, begyöppösödött vén f. vagyok... de én még C64-re is vettem eredeti kazettákat, floppykat emberkék... és mennyire boldog volt, aki aztán megvette.
Sztím acc... komolyan mondom rosszul vagyok.

arty
arty
Nem vagy képben. Régen volt, hogy pár játék más játék kulcsával mûködött...

Forza.

balee4
Dehogynem igaz.

Carlos
<#wave>
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Solid Snake
Boldog zülinapot Carlosító