Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen alaplapod van? Nézd meg, hogy támogatja-e az 1066-ot
Þór vígi þessi rúnar
Az ilyen gond a legtöbb esetben vagy memória vagy alaplap memória kezelés. Ha kicserélted a memóriákat és azokkal is elõjön akkor próbáld meg másik slotba tenni a memóriát. Ha ott is csinálja, akkor alaplapgyanús a dolog.
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1999-ben bõszen rángattam le róla cuccokat.
Aztán év végén jött a profilváltás. 2000 elején
Késõbb pedig újraregisztráltam, és azóta matuzsálem vagyok itt 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aztán cserélték supergamez-re, végül SG, hogy ne legyen a gamez kategóriába szorítva.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Még volt pár korábbi eredeti címem, így kapásból a Pit Stop 2 ugrik be... lehettem vagy 6 éves :-P
Meg a Hellnightmare vagy Nightmare... fúúú nemtom, valami pokolban kellett caplatni, Elvira több lemezen volt meg. Az de obab. játék volt emberek! Eskü. ma is kedvem lenne tolni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"De az is lol hogy pl. az sg.hu anno superwarez.hu-ként indult,"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem inkább SG.hu? És akkor na akkor... Super... na mi... na... Supergamez.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szóval mostanság egyre több játék egy idõ után vagy kifagy, vagy kidob az asztalra... néha az is elõfordul hogy kék képernyõ jelenik meg sok írással a végén meg fizikai memória listázása..
régebben csak nagyon néha fordult elõ de mostanság egyre több, van hogy ilyen 10 perces játék után bekövetkezi... viszont van hogy órákig tudok játszani gond nélkül. jah és sajnos azt kell mondanom, hogy minden játéknál már ez van...
szerintetek??? nem rég volt egy memória hibám, de kicseréltem õket és azután emgszûnt a hiba. most megint kezdi... olyan elõfordulhat, hogy az alaplapom nyírja kifele a bele tett memóriákat,??
Milyen a simpson játék?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Meg a konferen való illegál másolgatás... LoL... De jó is volt!
Þór vígi þessi rúnar
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Floppis "szép" játékom tán' nekem se volt sose. Akkoriban az 576-ba (!!!) mentünk egy doboz floppival, hogy másoljanak rá játékot nekünk. Ó, azok a régi szép idõk...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Letoltam 0-day, a 10k-ért vett játékot, utána 1 évvel késõbb elõ akartam venni és halál...
A felhasználónevet sem tudtam már akkor sem, mert Tinman mindenféle verzióban volt már és amikor a 6. írta ki, hogy foglalt, akkor valami kacifántosat adtam meg neki.
E-mail az akkori céges volt, híre-hamva se volt már 1 évvel késõbb a cégnek.
A jelszót se fogadta el, amit általában szoktam, oda is kb. a 4. verziót fogadta el. Nem értem rá a k. sztímmel szarozni, mert irkáltunk róla minden perc számított, ez nem mentség ez komolyan így volt! Még éjjel 3-kor is HL2-t toltam.
Itt van az eredeti játék és akár fel is dughatom a...
Tudom én vagyok a hibás... DE NEM! Én vagyok a VEVÕ! 10k-t fizettem! Nem warezoltam! Játszani akarom! Miért nem lehet? Miért én szívok, mert tisztességes vagyok?!
és úgy hogy nekem kihozzák a megjelenés napján!😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
akkor idén már csak mafia 2 SE és Medal of Honor lesz megvéve új teljes árú játékként nekem,helyette akkor régebbi finomságokat fogok beszerezni.(Big Box-ok stb.)
A Far Cry 3 viszont készül😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Stalker Shadow of Chernobyl + Stalker Call of Pripyat a kettõ együtt 7,5 Euró volt.
Nosza rajta már csak a Metro 2033-at kéne valami über akcióba megszerezni!
Next PC upgrade: 2022
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10