Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
a pécés használtpiac félhalott 😞((
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Þór vígi þessi rúnar
mostmár szinte minden arra érdemes kap magyar feliratot legalább.
A warhead szinkronban kifejezetten jó móka volt,de ugyanígy votl állejtós amikor elõszor láttam a fifát szinkronnal..besza-behu
Akkor, ezzel a játékkal kapcsolatban bizonyosan az lesz, hogy együtt lesz megvéve a csomag!
<#eljen>#eljen>
A sok rohanós játék után gyorsan megunhatja az ember fia.
Þór vígi þessi rúnar
Grat.,Jóféle volt.Olvastam honlapodon,és remélem jól értelmeztem hoyg vmely fordításod hivatalos is lett játékokhoz?.akkor az jó kis Sörre való nem?😊
Bevallottan "csúnya" - tudjuk mit jelent - változatot megnéztem, és azt mondtam, mint öreg Heroes-os, ezt muszáj lesz eredetiben megvenni - pedig csak ~1 órát játszottam vele.
Le is takarítottam a géprõl, és majd megveszem együtt, a Hercegnõvel egyetemben.
A magyarításom hozzá elérhetõ ITTEN-E
A legutolsó játék javítást nem árt elõtte feltenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igen 7k, és annyi is lesz még egy ideig😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk a sztorira túlzás az, hogy remek, de van annyira bájos és mesés, hogy az embernek ne legyen hiányérzete. A mellékküldetések és a mitológia egész pofás, sok utalással és pár jó ötlettel.
Én meg egy kék Porschera gondoltam :-D
RDR? 11-12k körül volt startolva... most 7k. Télleg... lassan be kéne szereznem... na még várok októberig, addig lesz ez 5k-ért is ;-)
Alan Wake nem fogyott olyan jól, hamar le is ment az ára. Olcsón szerzik be külföldrõl és 5kért próbálják eladni. De nézz meg egy olyan játékot ami nagy sláger azok tartják magukat elég szépen.
Amit cell shaded-del
WRZ verziót el kellett felejteni, én szerencsére lecsaptam az originálra.
Remélem, a folytatása (lesz?) méltó lesz hozzá.
Számomra az egyik legtökéletesebb turn based alkotás, mivel remek sztori, mesés grafika, élvezetes harc, kiváló zene jellemzi. Incubation szinten van nálam simán...
Nem plusz tartalmat, csak apróbb hibák javítását, illetve a lényeg képességein való minimális variálást értek alatta.
Ok... nézzünk egy "frissebet". Bioshock I. kellene CE, új vagy kiváló állapotú.
FF8-at anno 9k-ért vettem, PC, dobozos, nagy dobozos, perfekt állapot. Nem írom le mennyiért vitték el az ELSÕ napon, mert bmegelni fogtok ^^
"nincs nagyon értelme a használat piacnak ( és nincs is )"
Ez egész egyszerûen nem igaz. Ha kiváló állapotú példányról van szó és boltban már nem elérhetõ, akkor igen is van értéke. Bedobnék hirdetés célból egy elsõ kiadású, remek állapotú Mafia-t úgy érzem könnyen elkelne...
Konzolon van értelme? A nem is olyan rég, mint 9k-ért menõ Alan Wake alapgame, jelenleg 5k körül vihetõ bontatlanul.
A pár éves konzolos játékok ára, meg már vicc kategória... 1500-2500 Ft körül van már rengeteg.
Én vagyok a legnagyobb KB fanboi a világon, de ez még szerintem is túlzás. Viccnek persze jó, de most ajánlásról van szó.
Rivjút én sem írok, de pár megjegyzést megejtenék.
Van belõle demó, lehet válogatni a letöltési helyek közül. Bár a teljes több és jobb, a legösszetettebb dialógus már megtalálható a demóban, ha pedig a demó nem köt le, akkor hosszabb távon ha be is jön, úgyis ráunsz, mert hosszú.
Maga a játék valóban hasonlít a HoMM szériára, de sokkal mesésebb, nem várakat kell foglalni és építkezni, hanem kalandozni, beszélgetni, varázstárgyakat, egyebeket gyûjtögetni és persze fejlõdni. A játék 90%-át a körökre osztott csaták teszik ki (vannak bossfightok is, ezt most le is koppintják a Heroes VI-ban), nekem hardon 119 óra volt a játék, de sajnos sok az ugyanolyan vagy hasonló, fölöslegesen elnyúló csata. Ezzel együtt nagyon jó a harc, ezért ez vállalható, szereted a stílust.
A magyar kiadásról: nem megy rá az 1.7, szóval nem lehet patchelni. Ettõl függetlenül kritikus bug elvileg nincs benne, de ha itthon vásárolsz apró finomságokról lemaradsz, emellett csak magyar felirattal játszható.
Van folytatása is, az Armored Princess elvileg rövidebb, de kiforrottabb (én éppen most játszom vele), ettõl függetlenül érdemes az amúgy is olcsóbb elsõ résszel kezdeni.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PC játékok ügyben tipikusan az a tendencia, hogy van egy minimális ár, ami alá nem megy már a játék... kifut. Jönnek a classic, exclusive szarok, azok is kifutnak, de közben az elsõ kiadások ára már szépen nõ.
Kapásból felsorolok neked 15 PC címet, ami sokkal régebbi, mint az ME2 és sokkal többért is cserél gazdát a világban.
Tudod mennyit ér ma egy kiváló állapotú Kyrandia?
Szerintem PC gaming ügyben ne nagyon... Box ügyben te vagy az elsõ akit kérdeznék/ek...
http://www.pcdome.hu/cikk/1453/xiii_pc
http://www.sg.hu/cikkek/30369/xiii_osszeeskuves_titkosugynokok_es_kepregeny
King's Bounty alap, ha szereted a Heroes-féle körökre osztott stratégiát.
Children of the Nile: na ez nekem kimaradt, mert még nem volt rá idõm, de kipróbáltam, és az alapján egy kellõen nehéz, de élvezetes "városépítõs" stratégia.
Psychotoxic alapmû, mai szemmel nézve is érdemes tolni!
Jack Keane felejtõsebb...
XIII cell shaded cucc, 1x jó, de még a VGA kártyához is ezt adták már kínjukba...
King's Bounty: The Legend 10/10!
Pariah nekem nem jött be
Bloodrayne 2 az elsõ rész nagyon jó volt, a 2. már csak árnyéka, de 1x érdemes
Children of the Nile passzolom, nem ismerem.