Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
az szerintem is halott ügy 😊 pláne a sokjátékos, értékesebb accok esélytelenek: még rosszabb kategoria, mint a "25 játék egyben eladó 50ezerért" hirdetések...

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én inkább a STEAM-accountok el(nem)adásain somolygok... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
pl a FUEL aktiválós, dvd check megy inditás után, majd kell a live-s szériaszám is ... sok szerencsét egy ilyen eladásához. sok öröme lesz benne, aki megveszi! 😄

Forza.

arty
az aktiválásról és a lemezellenõrzésrõl már nem is beszélnék...

Forza.

arty
természetesen ez NEM IGAZ!

Forza.

balee4
ugyanannyit mint az eredeti, ha jó állapotú a doboz, ugyanis Live-os és bármilyen Live-os játék kulcsával mûködik.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
miért mennyit ér egy pistike134 acchoz kötött, használt bioshock2 játék? amit el se tudsz inditani, csak ha megkrekkeled...

a pécés használtpiac félhalott 😞((

Forza.

robotnyk
HBD2U!
Carlos
Hehe... Köszi...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot, Carlos! <#wave>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Szerintem a legjobban sikerült szinkron a SH2, és ez nem hivatalos szinkron, bár profi szinészek késziteték.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Heroes-t szeretted? Disciples-eket?
Ha azokkal volt türelmed, akkor ezzel sem lesz baj - ráadásul, ez 3D-s, szépséges.

IMYke2.0.0.0
<#buck>

Carlos
Ha tetszik remélem addigra megjön a GOTY vagy egybepakkolt cumó és akkor meg is veszem...

Þór vígi þessi rúnar

Csak melékszem még Arra mikor a nyomtatot játékujságokban is abban bíztak a szerkesztõk,írok hoyg hamaraosan minden játék honosítve kerül a boltok polcaira,hát lassan ezt is elértük,szar volt mindig honapokat várni 1-1 játék magyarítására😄
mostmár szinte minden arra érdemes kap magyar feliratot legalább.

A warhead szinkronban kifejezetten jó móka volt,de ugyanígy votl állejtós amikor elõszor láttam a fifát szinkronnal..besza-behu

IMYke2.0.0.0
Tényleg, a Crossworlds! Valamelyik online újság hasábjain mintha olvastam volna róla!
Akkor, ezzel a játékkal kapcsolatban bizonyosan az lesz, hogy együtt lesz megvéve a csomag!
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Nyugodtan ülj le hozzá! Nem szabad kapkodni. Olvass, és olvadj bele! Másképp nem megy.
A sok rohanós játék után gyorsan megunhatja az ember fia.

IMYke2.0.0.0
Évek óta fordítok hivatalosan is 😊

Carlos
szerintem a csúnyával kezdem énis. A leírás alapján nemtom tetszene-e a videó viszont tetszett!

Þór vígi þessi rúnar

Te fordítottad?
Grat.,Jóféle volt.Olvastam honlapodon,és remélem jól értelmeztem hoyg vmely fordításod hivatalos is lett játékokhoz?.akkor az jó kis Sörre való nem?😊

IMYke2.0.0.0
Tényleg nem lehet ilyen egyszerûen megfogalmazni.
Bevallottan "csúnya" - tudjuk mit jelent - változatot megnéztem, és azt mondtam, mint öreg Heroes-os, ezt muszáj lesz eredetiben megvenni - pedig csak ~1 órát játszottam vele.
Le is takarítottam a géprõl, és majd megveszem együtt, a Hercegnõvel egyetemben.

Carlos
hülye kérdés:
Ez milyen játék? Városépítõs körökreosztottan harcolós rpg?

Þór vígi þessi rúnar

Mennyivel más így megnézni a trélert, hogy mindegy egyes négyzetmillimétert felismerek 😊
IMYke2.0.0.0
Errõl:

King's Bounty: The Legend
IMYke2.0.0.0
<#nyes>
A magyarításom hozzá elérhetõ ITTEN-E

A legutolsó játék javítást nem árt elõtte feltenni.

Carlos
Mirõl is beszélsz? Melyik játék ez?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Sajnálom. Nem tudok nem ömlengeni. Pont "érzékeny" idõszakomban találtunk egymásra a játékkal és mesterien tömködte be bennem a keletkezõ ûrt. Elmondhatatlanul szeretem azt a játékot... azok a kis finomságok, apró kis dolgok amiket belezsúfoltak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emlékszem a zombi feleségre, a hatalmas hal gyomrára, a pokolra, a miniatûr manóvárra, a született gyerekekre, a kalóz kincsekre, a szellemhajókra a tonnányi varázslatra és mágikus tárgyra..... áááhhh felsorolni se tudnám
. Tizpertiz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Imádom a homokozót! A Gun és a Call of Juarezektõl meg oda és vissza voltam... szerintem RDR-re szolidan és szelíden kicsapom :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Neked maga lesz a kánaán. GTA4be is belevághatnál lassan😊 van bennük fizika, mocsok szépek és grandiózus alkotások. Kár hogy nekem nem fekszik ez a sandbox stílus😞

Igen 7k, és annyi is lesz még egy ideig😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én is nagyjából így voltam vele, talán a legbájosabb és legszeretetreméltóbb játék, amivel valaha játszottam, de látom az objektív hibáid, is tudom, hogy azok, akik nem bírják a sok harcot, azok ezt joggal grindnak érzik, és abbahagyják, hiába jön be nekik amúgy a hangulata. Mivel akkor még azt hittem, hogy most akarja megvenni, kötelességemnek éreztem tájékoztatni e vonatkozásokról is a szubjektív ömlengés mellett/helyett.

Mondjuk a sztorira túlzás az, hogy remek, de van annyira bájos és mesés, hogy az embernek ne legyen hiányérzete. A mellékküldetések és a mitológia egész pofás, sok utalással és pár jó ötlettel.
Pariah-t régen kitoltam,Nekem bejött,érdemes végig tolni mert a végén van 1 hatalmas csattano a sztoriban😊

Tinman
"Mezei fél 1 éve megjelent játékokra gondoltam"

Én meg egy kék Porschera gondoltam :-D

RDR? 11-12k körül volt startolva... most 7k. Télleg... lassan be kéne szereznem... na még várok októberig, addig lesz ez 5k-ért is ;-)

Totti5
Nem akarok belebonyolódni😊 Mezei fél 1 éve megjelent játékokra gondoltam vagyis amiket kijátszol és túl adsz rajta. Konzolon max a CEk, és PS1, N64 klasszikusok mennek csodaszámba, pécén meg a "dvd" tok elõtti éra szinte összes játéka, hisz manapság itthon nem kapsz nagydobozos játékot, max CEknél és ezek a kiadások legyen ótvar gém, akkor is gyönyörségesen mutatnak a polcon.

Alan Wake nem fogyott olyan jól, hamar le is ment az ára. Olcsón szerzik be külföldrõl és 5kért próbálják eladni. De nézz meg egy olyan játékot ami nagy sláger azok tartják magukat elég szépen.

IMYke2.0.0.0
A XIII-at én intravénás infúzióval oltanám minden játékosba!
Amit cell shaded-del , valamint a sztorivezetéssel csináltak, az akkor - számomra - epikus volt.
WRZ verziót el kellett felejteni, én szerencsére lecsaptam az originálra.

Remélem, a folytatása (lesz?) méltó lesz hozzá.

Tinman
Nem adok ebben az esetben a véleményedre, mert számomra a KB oltári nagy pozitív csalódás és nem emlékszem egyetlen mp-re sem a kb. 60-70 játékóra alatt, hogy unatkoztam volna.
Számomra az egyik legtökéletesebb turn based alkotás, mivel remek sztori, mesés grafika, élvezetes harc, kiváló zene jellemzi. Incubation szinten van nálam simán...

de ha itthon vásárolsz apró finomságokról lemaradsz,

Nem plusz tartalmat, csak apróbb hibák javítását, illetve a lényeg képességein való minimális variálást értek alatta.
Tinman
Azt nem tudhatom, te PC játékok alatt mit értesz, mert mi a PC játékokat értjük a hõskortól, napjainkig.

Ok... nézzünk egy "frissebet". Bioshock I. kellene CE, új vagy kiváló állapotú.

FF8-at anno 9k-ért vettem, PC, dobozos, nagy dobozos, perfekt állapot. Nem írom le mennyiért vitték el az ELSÕ napon, mert bmegelni fogtok ^^

"nincs nagyon értelme a használat piacnak ( és nincs is )"

Ez egész egyszerûen nem igaz. Ha kiváló állapotú példányról van szó és boltban már nem elérhetõ, akkor igen is van értéke. Bedobnék hirdetés célból egy elsõ kiadású, remek állapotú Mafia-t úgy érzem könnyen elkelne...

Konzolon van értelme? A nem is olyan rég, mint 9k-ért menõ Alan Wake alapgame, jelenleg 5k körül vihetõ bontatlanul.
A pár éves konzolos játékok ára, meg már vicc kategória... 1500-2500 Ft körül van már rengeteg.

Tehát most azt kifogásolod, hogy a 576-ba nem viheted be beszámíttatni az elsõ kiadású Kyrandiádat egy pár ezresért a StarCraft II CE-be <#idiota>
Ja, ha úgy megvan a KB, akkor mindenképpen azt próbáld ki, hiszen a demó úgyis a játék eleje, de a mentett állás nem vihetõ át.
King's Bounty: The Legend 10/10!

Én vagyok a legnagyobb KB fanboi a világon, de ez még szerintem is túlzás. Viccnek persze jó, de most ajánlásról van szó.

Rivjút én sem írok, de pár megjegyzést megejtenék.

Van belõle demó, lehet válogatni a letöltési helyek közül. Bár a teljes több és jobb, a legösszetettebb dialógus már megtalálható a demóban, ha pedig a demó nem köt le, akkor hosszabb távon ha be is jön, úgyis ráunsz, mert hosszú.

Maga a játék valóban hasonlít a HoMM szériára, de sokkal mesésebb, nem várakat kell foglalni és építkezni, hanem kalandozni, beszélgetni, varázstárgyakat, egyebeket gyûjtögetni és persze fejlõdni. A játék 90%-át a körökre osztott csaták teszik ki (vannak bossfightok is, ezt most le is koppintják a Heroes VI-ban), nekem hardon 119 óra volt a játék, de sajnos sok az ugyanolyan vagy hasonló, fölöslegesen elnyúló csata. Ezzel együtt nagyon jó a harc, ezért ez vállalható, szereted a stílust.

A magyar kiadásról: nem megy rá az 1.7, szóval nem lehet patchelni. Ettõl függetlenül kritikus bug elvileg nincs benne, de ha itthon vásárolsz apró finomságokról lemaradsz, emellett csak magyar felirattal játszható.

Van folytatása is, az Armored Princess elvileg rövidebb, de kiforrottabb (én éppen most játszom vele), ettõl függetlenül érdemes az amúgy is olcsóbb elsõ résszel kezdeni.
w77d
kösz srácok... van egy csomó ilyen Pc Gurus és Gamestaros cuccom azt lehet elkezdem õket kipróbálgatni 😄

Egyetértek, a XIII kihagyhatatlan darab, nekem is nagyon bejött.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Egy pillanatra sem 10 éves erekjékre gondoltam, hanem ezen generáció játékaira. Alapból ( naggya ) fél áron jönnek és hamar értéküket vesztik, így nincs nagyon értelme a használat piacnak ( és nincs is ), konzolnál meg minden boltban van, mert értéktartóak és van értelme. Azt nem hinném hogy én bármikor is beadnám valahova az FF8amat, inkább meghírdetem itt hogy a gyüjtõk csaphassanak le rá, mint ahogy ez menni szokott.

Tinman
EME KETTÕ? Valaki fogjon le!

PC játékok ügyben tipikusan az a tendencia, hogy van egy minimális ár, ami alá nem megy már a játék... kifut. Jönnek a classic, exclusive szarok, azok is kifutnak, de közben az elsõ kiadások ára már szépen nõ.

Kapásból felsorolok neked 15 PC címet, ami sokkal régebbi, mint az ME2 és sokkal többért is cserél gazdát a világban.

Tudod mennyit ér ma egy kiváló állapotú Kyrandia?

Szerintem PC gaming ügyben ne nagyon... Box ügyben te vagy az elsõ akit kérdeznék/ek...

XIII!!! Örök kedvencem, zseniális! Stílusos graf, változatos helyszínek, vannak benne pörgõs és lopakodós részek, és meglepõen fordulatos és rejtélyes a történet! Nálam 10/10. Nincs sok FPS, amit élvezhetõségében hozzá tudnék hasonlítani (NOLF, HL, esetleg RTCW).
http://www.pcdome.hu/cikk/1453/xiii_pc
http://www.sg.hu/cikkek/30369/xiii_osszeeskuves_titkosugynokok_es_kepregeny

King's Bounty alap, ha szereted a Heroes-féle körökre osztott stratégiát.

Children of the Nile: na ez nekem kimaradt, mert még nem volt rá idõm, de kipróbáltam, és az alapján egy kellõen nehéz, de élvezetes "városépítõs" stratégia.

Totti5
ME2 pécén 2k ujonnan. Konzolra használtan 5-6k jelenleg. Van kérdés?

Tinman
Enclave 10/10 még mai szemmel nézve is zseniális alkotás!
Psychotoxic alapmû, mai szemmel nézve is érdemes tolni!
Jack Keane felejtõsebb...
XIII cell shaded cucc, 1x jó, de még a VGA kártyához is ezt adták már kínjukba...
King's Bounty: The Legend 10/10!
Pariah nekem nem jött be
Bloodrayne 2 az elsõ rész nagyon jó volt, a 2. már csak árnyéka, de 1x érdemes
Children of the Nile passzolom, nem ismerem.