Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#6826: Gyönyörû ez az Anno 1404 CE! Nem szoktam gyûjtõit venni, de erre még én is beneveznék!

#6837: sajna steames lesz így eladni lehetelen lenn ha el akarnám a ce-t vagy a simát...persze így van dlc,auto update meg acsívment de viszont az accomhozvan kötve fasza..

Nem lehet eladni, nem lehet eladni... Gondolkodni pedig luxus? Csinálsz egy külön Steam account-ot a játékhoz (2 perc az életedbõl), belevágod a dobozába a felhasználónevet+jelszót, és azzal együtt adod el. Ha már mindenáron el akarod adni...

#6863: Ne haragudj, nem bántásból mondom, de ez EPIC FAIL. Baromi nagy user error. Emiatt van tehát ez az egész keresztes hadjárat? RTFM! <#nezze> 😊

nonicks
én meg azért vagyok pipa mert, hogy nincs patch a Codename Panzer Phase 3-hoz! 😊😊

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

arty
Szerencséd volt <#hehe> (amugy hol sikerült a mutatvány?)

katt és katt és nekem is ugyan ez jött ki: játékok alatt hibahatár környéki eltérések 😊

Forza.

Shep
A Dual channel-t én észrevettem úgyhogy az nem teljesen vakítás

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
csak kb SEMMI nem ezen a sávszélen akad fenn... vegyük ugy, hogy a programok 98%-nak elég lenne a 2.9gb/sec 😊 jóval hamarabb fogy el a CPU/VGA/HDD ereje :/

Forza.

IMYke2.0.0.0
PC26400 800MHz. = 6.4GBs/sec. data transfer rate RAM to CPU.
PC28500 1066MHz. = 8.5GBs/sec. data transfer rate.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
de, ez pontosan igaz. sõt, a dual chanel is egy lufi, VALÓS teljesítményt alig hoz (a szintetikus tesztprogramokat hagyjuk)

Forza.

Tinman
Te tudod... egyébként nekem egyetlen Raid 0 tömbön 2 op. rendszer van. Egy XP32 bit és egy Win7 64 bit. Így szépen játszhatok a régi játékokkal is és az újakkal is gond nélkül. Induláskor kiválasztom melyik op. rendszer töltõdjön be. Ez egyáltalán nem macera.

Anno Win98 és XP határán is így voltam... teljesen kényelmes, hátulütõjét nem látom, csak az elõnyeit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Õszinte leszek, van külsõ vinyóm, de nem szeretem a macerát. Ha valami nem megy a mostani konfigomon, akkor b***a meg. (kiváncsi lettem volna rá, de azért én nem telepítek, konfigolok, szenvedek, etc).
Most jön szépen az Anno 1404, a Gold verziója 6K, szóval ha tetszik megveszem azt.

Ha egy SC2/1 megy gond nélkül 1920x1080-ban (meg is lepõdtem) akkor egy 2 éves játék ne szórakozzon velem mégha 10/10 is. Majd a Heroes 6. 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ha kell, figyelem és ha valaki más vinné el, rálicitálok, megveszem és elpostázom neked. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

semmi gáz😊
én még ezen agyaltam,de nem leszek gép elõtt és uygis elvinnék elõlem,de akkor inkább már te ha érdekel,300ftér meg pláne😄

http://www.vatera.hu/earth_2160_pc_jatekszoftver_zenei_cd_kiegeszito_178537478.html

IMYke2.0.0.0
Ne haragudj, de a ritkaságokra vadászom én is <#rinya> 😊
Ha más játékról lenne szó, akkor odébbállnék, de a Bloodlines még hiányzik a gyûjteményembõl 😊

imike vazze tulicitáltál már megin vaterán a nagyszeru vampire játékban,a fene a munyódat😄.

Tinman
Külsõ vinyód tuti van... dobj rá egy XP 32 bitet és merülj el a varázslatba... 1 óra alatt megvagy.

Sose bánd, ha a KB-t veszel, mert egyrészt nagyon olcsó már, másrészt meg...ööö... mondtuk már, hogy 10/10? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Akinek van ötlete/tippje, hogy hogyan lehet elinditani 64 bites oprendszeren az szóljon. (crack-es megoldás is érdekel).

Most azon agyalok, hogy mennyire pipa lettem volna, ha csütörtökön megveszem (ami tervbe volt).

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi, megnézem.

Most komolyan, cseréljem le az eredeti(!!!) XP-met egy játék miatt? Hát, nemhiszem...Nagyon sajnálom, mert tetszetõs a játék, de ennyire lámer játékfejlesztõket nem akarok támogatni.

Mi sem voltunk nagy számok, de arra azért figyeltünk, hogy fussanak a játékaink a 64-eseken.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
King's Bounty nálam is 10/10 pedig gyûlölöm a körökre osztott játékokat de ez nagyon megfogott, olyan varázslatos világa van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
A mondatod elsõ felénél meghalt bennem valami.
TRY AGAIN! Vegyél új gépet, új házat, új életet és adj egy esélyt a KB-nak.

Az Anno 1404, Total War kedvelõknek való... stratégia, diplomácia, harcok, városfejlesztés, sok X sok órás játék.

pont nincs most rá keretem, de akit érdekel annak biztos jó vétel lesz.
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/grand_theft_auto_vice_city_178935361.html

Youtuben azért lehetne videókat nézni róla, mégis az a legegyszerûbb.

Carlos
Most, hogy a Kings Bounty kuka megkérdezném, hogy az Anno 1404 milyen játék? Mirõl szól, ilyesmik...

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Windows mûködésénél lehet észrevenni, de amúgy nem ég és föld szóval ha úgy stabil akkor hagyd úgy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
A demo is csinálja... szóval nem a w. hibája. Ötlet?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
OFF kérdésem lenne: King's Bounty: The Legend.

Csúnya verziójú magyar (1.65) települt, viszont a töltések helyett (egyszer az intró videók után), de leginkább akkor amikor elkezdõdne a játék elszáll Runtime Error -al.
Van valami ötletetek?
(XP 64 bit)

Þór vígi þessi rúnar

w77d
figyi most levettem és semmi változást nem veszek észre, fps-sem esett semennyit

IMYke2.0.0.0
Nagyon kevés az egy VGA életében.

azért 15 hónap nem annyira kevés

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

robotnyk
nekem 15 hónapot bírt anno egy asus 8800 gts 640, ami igenkurvadrága kártya volt mikor vettem. :c
alaplap szar szerintem, és kinyírja a ramokat (ahogy írtad). nekem semmi bajom Asus P5K-val eddig, hál istennek pedig már 3-4 éves lassan

IMYke2.0.0.0
Ez azért nem teljesen igaz.

IMYke2.0.0.0
Gigabyte-om van 😊

w77d
akkor asszem ez lesz a problem... mind1, 800MHz-en nekem tökéletesek a ramok, úgyis észrevehetetlen a különbség 1066 és 800 között...

davidka003
Nekem is P5K van. 😞
Legközelebb csak Gigabyte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Asus P5K-m volt és azért adtam el, mert fújt a méregdrága HyperX 1066-os ramokra... max 890 MHz körül mentek, afelett fagyi. Vettem Corsairt azzal is fagyi. Asus lapot soha többé, fõleg, hogy cégben is értékesítettünk egy csomót aztán majd beledöglöttünk a garis gondokba.
Gigabyte-ot vettem P5K után, azóta széles a mosoly...

w77d
amit az #6878-ban leírtam...

Shep
Hát ez az, nekem is ez a bajom, az összes Activisionos játék ilyen, tetû egy banda. A Spiderman Web of Shadows is érdekelne, de nem úgy hogy 2 éves játék és még mindig teljes áron fut.

Asus P5K-m van nekem is, 1066os GEIL ULTRA ram van és jól kezeli... nálad mit csinál pontosan?

grebber
Elég érdekes ahhoz képest nem mai game mégis elég drága!Már ahol van!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Prototype-ot nem látott valaki valahol olcsón?

Jól teszed, a pixmanianál gyakorlatilag nem érvényesíthetõ a gari, olyan mintha lopottan vennéd, csak drágább.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Akkor még épphogycsak beindult a net. Mármint a nem kutatók és burzsujok számára fenntartott. Akkoriban még a cdgalaxis is CD másolásból élt a skála mellett, és még néha kijárt az ember a PeCsába gaméért. 😊

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Atkamon
Hát igen, pixmania-t annyira nem ajánlom én sem, én tõlük vettem monitort, és mondjuk nincs semmi baja, jól mûködik meg minden, de imádkozom, hogy ne legyen semmi baja, mert elég macera lenne visszaküldeni... 😄

pixmania az francia úgy tudom,monitort csak itthon veszek garanciás dolgok miatt...
IMYke2.0.0.0
Iiyama: Pixmaniánál...
KLIKK!

és ilyen iiyama és viewsonic-ok amik 10 éve erõs felsõ szintet képviseltek kaphatók még Magyarországon?
IMYke2.0.0.0
Samsung XL2370 - 23", kiváló képminõség, külsõ táp, kis fogyasztás, LED-megvilágítás, játékra kiváló

Samsung P2770 (rádobsz egy 10-est) - 27", LCD, méretéhez képest jó háttér, játékra jó

nekem meg ajánljon valaki 80 ezer körül egy jó 24"-es monitort😊
nincs kedvem sok-sok tezstet leírást végignyálazni
arty
(a magenta telekomnál meloztam, ott is megszûnt domain/mélszerver és én is benyaltam ... még jo h az az inet hajnalán történt...)

Forza.

w77d
ASUS P5K.... elméletileg támogatja BIOS update után, de lehet hogy nem tetszik neki annyira... mindenesetre eddig nem volt probléma miután lejjebb vettem az órajeleket... meglátjuk, majd este lesz idõm hosszabban játszani..

balee4
Nem rossz, a GTA-szerû freeride mód nem egy nagy szám, de a küldetések egytõl egyig baromi betegek, az egész játék egyébként egyfajta GTA paródia. (pl. volt egy küldetés amikor tüntetést kellett szervezni a Grand Theft Scratchy fejlesztõi ellen 😄)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord