Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#6837: sajna steames lesz így eladni lehetelen lenn ha el akarnám a ce-t vagy a simát...persze így van dlc,auto update meg acsívment de viszont az accomhozvan kötve fasza..
Nem lehet eladni, nem lehet eladni... Gondolkodni pedig luxus? Csinálsz egy külön Steam account-ot a játékhoz (2 perc az életedbõl), belevágod a dobozába a felhasználónevet+jelszót, és azzal együtt adod el. Ha már mindenáron el akarod adni...
#6863: Ne haragudj, nem bántásból mondom, de ez EPIC FAIL. Baromi nagy user error. Emiatt van tehát ez az egész keresztes hadjárat? RTFM! <#nezze>#nezze> 😊
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza.
PC28500 1066MHz. = 8.5GBs/sec. data transfer rate.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
Anno Win98 és XP határán is így voltam... teljesen kényelmes, hátulütõjét nem látom, csak az elõnyeit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most jön szépen az Anno 1404, a Gold verziója 6K, szóval ha tetszik megveszem azt.
Ha egy SC2/1 megy gond nélkül 1920x1080-ban (meg is lepõdtem) akkor egy 2 éves játék ne szórakozzon velem mégha 10/10 is. Majd a Heroes 6. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
én még ezen agyaltam,de nem leszek gép elõtt és uygis elvinnék elõlem,de akkor inkább már te ha érdekel,300ftér meg pláne😄
http://www.vatera.hu/earth_2160_pc_jatekszoftver_zenei_cd_kiegeszito_178537478.html
Ha más játékról lenne szó, akkor odébbállnék, de a Bloodlines még hiányzik a gyûjteményembõl 😊
Sose bánd, ha a KB-t veszel, mert egyrészt nagyon olcsó már, másrészt meg...ööö... mondtuk már, hogy 10/10? :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most azon agyalok, hogy mennyire pipa lettem volna, ha csütörtökön megveszem (ami tervbe volt).
Þór vígi þessi rúnar
Most komolyan, cseréljem le az eredeti(!!!) XP-met egy játék miatt? Hát, nemhiszem...Nagyon sajnálom, mert tetszetõs a játék, de ennyire lámer játékfejlesztõket nem akarok támogatni.
Mi sem voltunk nagy számok, de arra azért figyeltünk, hogy fussanak a játékaink a 64-eseken.
Þór vígi þessi rúnar
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
TRY AGAIN! Vegyél új gépet, új házat, új életet és adj egy esélyt a KB-nak.
Az Anno 1404, Total War kedvelõknek való... stratégia, diplomácia, harcok, városfejlesztés, sok X sok órás játék.
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/grand_theft_auto_vice_city_178935361.html
Þór vígi þessi rúnar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csúnya verziójú magyar (1.65) települt, viszont a töltések helyett (egyszer az intró videók után), de leginkább akkor amikor elkezdõdne a játék elszáll Runtime Error -al.
Van valami ötletetek?
(XP 64 bit)
Þór vígi þessi rúnar
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Legközelebb csak Gigabyte.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte-ot vettem P5K után, azóta széles a mosoly...
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Samsung P2770 (rádobsz egy 10-est) - 27", LCD, méretéhez képest jó háttér, játékra jó
nincs kedvem sok-sok tezstet leírást végignyálazni
Forza.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord