Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ellenben: én most XP 32 biten nyomulok, mind a 2 melóhelyemen, és otthon is.
De, amint meglesznek az új hardvereim, kénytelen leszek váltani - és akkor eldõl, hogy 32 vs. 64 bites lesz az új rendszer...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát, ha nekem kellene az a plusz 512 MB-nyi, vagy több gigabájtnyi RAM, ami a gépben van, de 32 bit alatt "nem látszik", de nem akarom a súlyos ballasztokkal küzdõ Vista/Seven vonalat használni, akkor az XP 64 igenis jó alternatíva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
persz de akkor minek kell 64 bites xp-n szenvedni ? ha már annyira xp akkor legyen a sima...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Azt azért ne vitassuk el, hogy az XP 64 és a Vista/Seven 64 között eltelt cirka 10 év...

w77d
Vista 64bit-en is minden rendben, évek óta használom és játszok mint állat

Bence94
miért használ xp-bõl 64 bitest ? az egy kalap nem is tudom micsoda... tapasztalatból mondom mert nemrég kipróbáltam és azon kívül, hogy egy-két játék ill program jobban ment egy csomó minden viszont nem... az más, hogy a win 7 64 bites verzióján minden megy prímán...

Carlos
Igen.
Amúgy 99% hogy a tesztelõk jelezték, csak a devek szokás szerint nem akarták megcsinálni, mert "úccse használ senki 64-es oprendszert, fölösleges macera, inkább kijavítom azt az 1 pixel elcsúszást a stat képernyõn". <#idiota>

/tapasztalatból beszél/

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Erõsen rossza a hasonlat!

Se a Steam, sem pedig a játék nem sérült!

Tudnám a felhasználó nevet, ha elfogadta volna elsõ... vagy másodikra... vagy harmadikra... de nem. A 4.-re fogadta el, hogy jó. Arra meg már tudod ki emlékszik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja. A lényeg, hogy a macska megdöglött. Szemét mikró-gyártók! 😊

E-mail cím megszünése nem a te hibád. De azért céges e-mail-t megadni...

De még ez sem probléma, mert lehet másik e-mail címre kérni új jelszót. Persze csak ha tudod a felhasználói nevet...

IMYke2.0.0.0
Én is azt gondolom, hogy a külön ezzel foglalkozó Közönségszolgálatos / Design tervezõ / Minõségellenõr / Teszter stb. csapatoknak kellett volna ezt jelezni, és borítóra, kézikönyvbe bevinni.

S ha mégis így alakult, akkor egy nyamvadt Patch segítségével áthidalni a problémát - Microsoft és közvélemény kutatók szerint az elkövetkezõ években robbanásszerûen nõni fog a 64 bites oprendszerek használati aránya - mi lesz akkor a régi szoftverekkel, ha már most le se kakilják a fejlesztõk a supportot?

Carlos
Inkább a fejlesztõ, de értem mit akartál mondani.
Az a baj, hogy sajna ezesetben amiket láttam a hivatalos fórumon az "ígyjártál" matricát kapja meg a felhasználó nem pedig a segítséget, hogy tudjon játszani.

Þór vígi þessi rúnar

Ha valóban nem megy 64 biten, akkor értelemszerûen a kiadó!

Tinman
Nem tudok játszani a legális játékommal. Ennyi a lényeg, semmi egyéb.

Egyébként miért az én hibám, ha megszûnik egy mail cím, hétfõrõl keddre?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Ok, most geci leszek.

Átnéztem a King's Bounty dobozát, mint "egyszeri vásárló". És az volt rá írva, hogy XP, 7, Vista.

Nem az, hogy 32 bites XP, 7, Vista. Ergó ha nem megy az én 64-es XP-men, akkor jogosan lehetek dühös, mert nem tüntették fel a dobozon, hogy a 64 nem támogatott és még Patch formájában sem orvosolták a dolgot. Én egy kicsit pipa lettem volna, ha megveszem és az eredetivel derül ki mindez.

Itt ki a hibás?

Þór vígi þessi rúnar

2010-06-25: Eltart egy ideig a Beyond Good & Evil 2 fejlesztése

De korábbról is volt már róla tuti hír.

Egyébként CE lesz belõle megvéve, 0-day! 😊

És amikor megvetted, akkor nem volt tiszta, hogy hogyan mûködik a rendszer?

Értem már, miért írják rá a mikrohullámú sütõ dobozára, hogy macskát ne szárítsanak benne... Jó, a kettõ nem ugyanolyan, de érted, a user error nem a cég hibája. VÁSÁRLÓ ide vagy oda...

Shep
Szerintem nem, olyan oldal mint az árukeresõ.hu csak külföldi, ilyen tiritarka színekkel operált.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Én úgy tudom, hogy csak találgatások voltak vele kapcsolatban.

IMYke2.0.0.0
Nem monitor témában linkeltem véletlenül?

Eddig is biztosan készült 😊

Shep
Egyik sem az 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Csak erre a kettõre tudok gondolni:
- Zeladon
- HMV

Másra nem emlékszem... 😞

Bence94
kipróbáltam úja offline ként...tökéletesen ment a mafia 2 demo,kane and lynch 2 demoja is csak acsívmentek nem lesznek akkor illetve ez a steam cloud de ez csak pár játék van és csak arra szolgál hogy netre felrkja tárolni a mentésedet...

Bence94
beregized steambe mert steamworkos lesz tehát a dlc-k,auto update,acsívment,leaderboard miat... de szerintem menni fog offline is de egyszer mindeképenn kell net hogy aktiváld.azt illik tudni, hogy bármikor felteheted nincs limitálva...nekem volt hogy elment a net de tudtam játszani a steames játékokkal persz nem multiban...

Shep
Imi mi volt az a külföldi oldal ami az árukeresõ.hu-hoz hasonló és korábban ide is belinkeltél?

IMYke2.0.0.0
Mennyi az igazság abból, hogy "netfüggõ" (lesz) a játék?

Bence94
ofkorsz mert megtehetem...<#vigyor1> Nem ám de szerintem megérdemli még ha az 1. részt nem is sikerült überelni állítólag de amit én láttam trailer, illetve demobol azt szûrtem le,hogy mindenképpen ütõs és emlékezetes marad ez is. már csak a zenei cd miatt is megérné<#idiota>
Olcsóbban jövök gyûjtõivel ha mondjuk galaxisbol vagy 576-ból venném a simát ami 13-ba kerül...

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, Te megveszed... <#ravasz1>

Shep
Köszi.

Bence94
van aki még mafia 2-bõl gyûjtõit veszi ?

giorgio81
www.startupmedia.co.uk

Megbízhatóak, már rendeltem tõlük, gyorsabbak voltak, mint a zavvi (bár náluk nem nehéz)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Shep
Úgy rémlett ott is 3 font körüli, de akkor ezeken kívül tudtok-e még?

IMYke2.0.0.0
Zavvi és a The Hut 1 fontos postaköltséggel dolgozik - banner...

Shep
Tudtok még a zavvin kívül olyan online boltot ahol 1GBP a posta költség.

IMYke2.0.0.0
Nem Collector's Edition, és extra szobor, de akit érdekel: Rush for Berlin - akad 490 Ft-ért is 😊

Carlos
Úgy emléxem legutóbb amikor hallottam felõle, akkor nem a játékfejlesztésben van hanem valami hardware-es cuccban. De azóta lehet, hogy visszatért.

P.s.: Errõl jut eszembe...van valamim ami szerintem itt senkinek sincs...Rush for Berlin CE és egy 35-40 centis Rush for berlin szobor. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Cold War is megvan eredetiben <#worship>

Tinman
És merre fújta a szél, ha szabad tudni? :-)

Carlos
Mocsy is a cégnél volt. Eleinte mint designer, aztán mint QA Lead.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A Cold War-ban tesztelõ voltam.

p.s.: Az, hogy bennemaradt párszáz bug nem jelent semmit... több mint 10.000 bugot reportoltunk...A bentmaradtak a járulékos veszteségek.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Mocsy nem hozzátok ment?

Tinman
Csûrhetjük a csavarhatjuk a lényeg az, hogy hiába van meg az EREDETI játék, hiába van benne az EREDETI KÓD, felhúzhatom a fax.... teccik érteni?
Miért user error, hogy nem fogadja el a gagyi sztím azt a jelszót amit én akarok. Bmeg, ha én azt akarom, jelszónak, hogy 00000, akkor az legyen, mert én vagyok a VEVÕ. Én tartom el a magát a rendszert!
Ráadásul Tinman idehaza nem nagyon szokott lenni több... megkérdezi a szerencsétlen regeléskor, hogy melyik ország... beírod Hungary. Akkor kösse már a nick nevem az országhoz könyörgöm. Alap dolog lenne!

Bence94
ez lemaradt:amúgy ez egy jó játék ill a régebbiek mert többször elgondolkodom,hogy kipróbáljam vagy sem... angol vagy magyar verziót ?

Bence94
gyakorlatilag egy teljesen félkész játék került kia piacra vagy már csak polírozni kellett volna (optimalizáció,bugok stb.) ?megkérdezhetem, hogy te miben vettél részt rajta ? sorry de engem érdekelnek ezek a "hogyan készült" dolgok persze a játék iparban...

IMYke2.0.0.0
Most már biztosan készül a "Beyond Good & Evil 2". Yeah!

Carlos
De. Legalábbis amikor én ottvoltam még azt fejlesztettük...
Aztán a 10Tacle megvette a céget és addig okosítottak a tõzsdén, hogy beborult az egész a picsába. Befejeztük páran, pár kóder, grafikus, tesztelõ... De ki lett adva. Ez a lényeg.

Amúgy tényleg, részt vettem jópár stormos játék fejlesztésében.

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Egyébként a Cold Wart már nem a Stormregion fejlesztette?, vagy õk kezdték el és a kiadó (talán 10Tacle) csõdbe ment és más csapat fejezte be? Csak a demót próbáltam, de tényleg gáz volt, kurva szarul is ment. Pedig anno mikor bejelentették és megjelentek az elsõ képek rohadt ígéretesnek tûnt. Az a durva fizika a darus résznél, nagy dolog volt RTS-ben.
Meg hát a korábbi részek alapján joggal vártunk nagy durranást.

Carlos te is rész vettél a korábbi részek fejlesztésében ha jól tudom?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
hehe... Azon nem csodálkozom... Nincs olyan gép amin jól fut...

Þór vígi þessi rúnar

Szarul fut! <#hehe>

Carlos
Az melyik?
Cold War? Mi a gond?

Þór vígi þessi rúnar