Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
háááde tezsvírek áránybó ván ááz én szerzek neked occón. hány karátos legyen tezsvír? XXD

arty
"Kérdés: ha rá akarom kötni a HDTV-t a DVI kimenetû kártyámra: egy HDMI-DVI kábelt kell vennem ugye? Fontos, hogy aranyfoglalatú legyen?"

igen, dvi-hdmi kábel jó lesz. aranyfoglalat felesleges, amúgy se arany csak sárga 😊

Forza.

szabii98
A Star Trekrõl valaki 1 rövid leírást adna?😄

I met God. She's black

Dj Tommy
Látom néhányotoknak meg van a TDU, valaki jönne online krúzolni velem?<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

balee4
Mondjuk ez elég gáz megoldás, de gondolom, máshogy nem siketült magyarítani. Mindegy legalább röhögök egy jót, ilyet játékban még úgysem hallottam. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Ilyen dombornyomott a papírtok... kihajtod és még mindig csak a tok. Ebbõl kicsúsztatható a vastag DVD tok, ebben van a lényeg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Írtam már az ügyben... nagyon csalódott vagyok :-(
Ennyi erõvel le is warezolhattam volna, a nyomtatómmal 10x szebb borítót tudok nyomtatni, sõt CD és DVD-re is tudok nyomtatni, bár még nem próbáltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Pontosan, mondjuk ebbõl a szempontból jó mert a régi VHS-es idõket idézi és hát ugye a játék is ilyen B mozis fíling 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
Azt hittem csak feliratos..., mit jelent az hogy narrátoros? Alábeszélõs mint a régi filmek és lehet hallani alatta az angolt? 😄
Amúgy 2k-ért láttam, annyit kajajegybõl különösen megér. 😄

Tinman: Wet beszerzés alatt. 😊 Videók alapján nagyon meggyõzõ.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
WET-et ajánlom... 1-2 dologban még jobb is, mint a Stranglehold.

Shep
Hát a magyar nyelvû Strangleholdtól óva intelek, mert narrátoros és elég gáz. Bár 1-2e Ft-ot még így is megér.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
A LV-s DVD-je meg szép színes, kézikönyv is szép vastag, meg ugye ez tartalmazza a kieget.

Holnap ha lesz még Tescoban veszek egy Strangleholdot, most a Kane & Lynch 2 meghozta a kedvem az efféle hangulatú játékokra. 😊

Kérdés: ha rá akarom kötni a HDTV-t a DVI kimenetû kártyámra: egy HDMI-DVI kábelt kell vennem ugye? Fontos, hogy aranyfoglalatú legyen?

Totti5
Q4 specialt nemrég adtam el ( 360ra volt meg ). Poén volt a Q2 HDban😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Látom magam elõtt a sok "kici tájvánit", ahogy nyomja õket... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Biztos házilag nyomtatják õket kis A4-es nyomtatóval 😊

IMYke2.0.0.0
Amikor kibontottam a saját példányomat, azt hittem szívszélhüdést kapok: a szürke DVD engem is meglepett. A kézikönyv belsõ szürkesége nem annyira.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

giorgio81
Pedig ehhez a TDU-hoz elvileg jár kézikönyv, a DVD az tényleg ilyen szürke, puritán

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Shep
Nekem erre az évre még egy Crysis 2 volt betervezve ami ugye elmarad, valamint várom a Kane and Lynch Dead Men-emet a zavviról és ezekre fáj a fogam (a sorrend nem tükröz semmit): Prototype, Red Faction Guerrilla, Aliens vs Predator, Alpha Protocol, Brothers in Arms: HH, Batman: AA, HoMM: Dark Messiah Operation Flashpoint 2, meg biztos van még valami ami most nem jutott eszembe, de mindre ugye nyilván nincs keret ezért most dilemmázok ,hogy mi legyen 😊

Jade Empire-ból ez a kihajtható papírtokos amerikai kiadás? Nekem a fémdobozos UK kiadás van (a tartalma ugyanaz), illetve az elsõ CD Projekt-féle magyar. Szóval harmadszor már nem kell megvennem! 😊
balee4
Szépek grat. A magyar elsõ kiadásos Jade Empire szinte ugyanez, csak nincs benne poszter és art book. De helyette van papírtok.

Nekem most egy Darksiders bontatlan jön a héten és most mást nem akarok. Majd Mafia 2-t szept. elején.

IMYke2.0.0.0
Quake 4 Special... <#rinya><#worship>

Tinman
Kb. 50x vásároltam már ebay-rõl, vatera, ph, egyéb.

2x szívtam meg.

1. Machinarium CE... MAC lemezek benne, vissza kéne küldenem, egyelõre kotlok rajta.

2. Final Fantasy Chochobo Tales NDS. Soha nem érkezett meg, viszont Paypal elintézte az ügyet, visszakaptam a pénzem.

Hogy ezekkel a vásárlásokkal mennyit spóroltam meg? Nem tudom... 100.000-et? Annyit biztos.

Tinman
Köszi IMYke!<#worship>

A helyzet az, hogy gyanús a TDU és az IWD 2 CE.

TDU azért mert sokkolóan puritán... nekem még kézikönyv se jutott, ráadásul el nem akartam hinni, hogy ilyen szürkés nyomatú a DVD lemez.
Viszont a lemezt megfordítva SONY DADC olvasható a belsõ peremén amit jó jelnek veszek. Kézikönyv hiánya akkor is nagyon fáj :-(

IWD 2 CE-bõl most vagy van olyan verzió amit szintén szürkén nyomtak ki... kézikönyv nincs, bonus disc nincs! Sokkolóan nulla CE. Pedig amit Totti belinkelt Bonus Disc-et, arra régrõl még én is emlékeztem.

A többi az nagyon rendben van... Jade Empire-t kis híján megsirattam, oly rég várok erre a verzióra, olcsón, bontatlanul. Meg hát Bioware...

IMYke2.0.0.0
Érdemes is - amúgy, a bannerben lévõ "KÜLFÖLDI" menüpont alatti linkek épp úgy vannak beállítva, hogy azonnal a PC kategóriára ugorhatsz.

Shep
Köszi, akkor mostantól ott is nézelõdök.

IMYke2.0.0.0
Prototype - new & sealed
15.99 font + 3.99 font magyarisztánba = 6917 Ft (346,2 Ft-al számolva)

Shep
Végre találtam egy boltot (ti ajánlottátok www.startupmedia.co.uk) ahol a Prototype 7e alatt van, erre out of stock 😞((

Shep
Hát ettõl nagyobb gondja soha senkinek ne legyen!

IMYke2.0.0.0
Én azt hittem/hiszem, úgy véli, hogy a Test Drive Unlimited DVD-je és könyve színesen van nyomva.

Shep
Gondolom nem az volt a csomagban amire számított.

IMYke2.0.0.0
Baj van, tán?

IMYke2.0.0.0
Engem - kopp-kopp! - eddig sehol sem vertek át. Sem külföld, sem itthon. Remélem, nem is lesz másképp.

Carlos
vásároltam már ebay-rõl is és vateráról is többször, eddig egyszer sem volt gond. Nyilván meg kell nézni kitõl vásárolsz, ennyi a titka.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Csak ezzel tudok segíteni: saját példány:

Klikk a nagyobb (12 megapixel) mérethez!

Kézikönyv: fekete-fehér, 67 oldalas. A borító színes, és nem sorozatból való.

Totti5
TDU Unboxing fém tokos.

Hátha...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Én csak 1 dolgot vettem vateráról az Alone 5 CE-t és nem volt semmi gondom, meg azért nem mindenki csaló, bár kétségtelen ,hogy vannak olyanok is.

grebber
E-bay-es ,vaterás vásárlásoknál ne is számítson másra az ember nem is értem mire gondolnak!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Átvert valaki?

honnan?
Tinman
Felhívás következik!

Kérem szépen, hogy akinek megvan az

- Icewind Dale II. Collector's Edition

- Test Drive Unlimited (ne exclusive, explosiv akármi kiadás)

Azok képet legyenek kedvesek közölni róluk, a LEMEZEKRÕL is... NAGYON csúnya dolog kezdõdik, úgy érzem.

Elõre is köszönöm!

Tökmindegy, hogy sérült vagy nem, a user error a lényeg. Olyan, mintha nem emlékeznél az e-mail címedre, de a szolgáltatót kárhoztatnád, amiért nem mutatja meg a leveleidet.

De hagyjuk, két merõben eltérõ nézõpontból látjuk a dolgot, és természetes, hogy te mást látsz, mert te károsultál. Én meg a magam részérõl örülök, hogy a Steam nem adja csak úgy ki az accountom adatait, bárki bármire hivatkozik is.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen <#worship>
Így majd tudom társítani a buksimban 😊

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Képet errõl a Mocsy-kollégáról - sose-nem-láttam róla... 😊

Mocsy a BSC cégnél dolgozik,õk importálják az Activison címeket,gamestar tv-n néha nagy megjelenéseknél meg szokott jelenni
Carlos
ingyen kaptam céges, jogtiszta...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok Seven-hater... egyszerûen látom, hogy "hétköznapi" user számára kismillió felesleges opció/nyûg/lehetõség és persze UAC van az oprendszerben.
Már az XP is sok ballaszttal bír... ezt megfejelte a Vista... a Vistát pedig a Seven...

Bence94
nem tudom mi a baj a win 7-el ? igaz én is xp-t használok de azért mert még nincsen egyáltalán dx10+-os kártyám meg várok vele addig pedig jól menne még az õsrégi 1nsane is elmegy 64 biten...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
32 bites rendszeremben 4 GB + 512 MB VRAM van.
Videót és hatalmas képeket is gond nélkül editálok a cuccal - nyers hangfájlokkal HDD-kevergetek.
Eddig nem hiányzott a +512 MB RAM, ami "eltûnik" a 4 GB-ból.

w77d
még úgy is, ha azok a programok nem mennek rajta amik igényelnék a plusz memóriát?