Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
bammeg XXD

w77d
beszarok... 4000 alatt még sehol sem láttam...

arty
ugye?? szerintem is tulzás érte 😊)

Forza.

pontosan

w77d
Saints Row 2 990-ért????

Srácok most jövök a Budakalászi Corából és köv,Címeket láttam 990ft.ért

Cryostasis
Wanted Weapons of fate
Saints Row 2

+van még több cím is,de ezek mindenképp vivõsek.

!!!Elsõ Kiadás mind,!!!

Tinman
Kent W8 2 pléy!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Hát még nem láttam pl az IGNen hogy 1 pontal jutalmazzanak valamit, ja de igen pont ezt😄 egy gyöngyszem az tuti😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Így van - nekem ezért van 2 FEAR Gold-om is, például...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát, mivel erõsen valószínû, hogy jó ideig nem leszek gyors internet közelében december közepétõl , mivel év végén megszûnik a program, amiben felvettek.
Remélhetõleg, lesz hosszabbítás, de ha nem...

Nos, addig mint a borz, tömtem a PC-t, a DVD-ket a nekem tetszõ anyagokkal. De, most már ott tartok, hogy a minõségi filmnézés áldozatot követel: áttérek a nagyobb tárolókapacitásra (is).
S ha eljõ a munkanélküliség - remélhetõleg rövid - idõszaka, akkor el tudom ütni az idõt egy-egy játék mellett a jó animékkel is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Sold out cucc... ha tényleg be akarja szerezni az egészet úgy jár mint mi.
Megvesszük LV, exclusive szarban, majd beszerezzük normális verzióban, majd CE-ben, végül az elsõ kettõ verziót alig bírjuk eladni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
GRAND THEFT AUTO 1 - NAGY DOBOZOS, 1500 Ft, és ~19 óra múlva lejár az aukció

Tinman
Anime és sorozatok miatt több 1.5 TB-s vinyó is fellelhetõ pár méteres vonzáskörzetemben. Megnézem DEL, de mivel játszok ezért csak gyûlik és nem fogy...

IMYke2.0.0.0
Én meg most állok át BD-re anime spájzolás miatt... kevés az 1,3 TB is...

Carlos
Mondok rosszabbat. Fateromtól kaptam egy 50-es hengert. Nem igazán értettem... minek?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ma rendeltünk üres DVD és CD lemezeket kintrõl, rutinból rávágtam, hogy nekem is kell, majd a végén odaülök a gép elé és pakolok a kosárba.

Ültem ott 10 percig és rájöttem, hogy semmilyen szükségem nincs üres adathordozóra... ez már a vég?

Tinman
55 fontért p.k.-val együtt van ebay-en.
Na tudod mikor...

Carlos
1. Mafia 2
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. Starcraft 2
4. Worms Reloaded
5. Eredeti játékaink

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Hasonló állat vagyok én is...😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bence94
csak az a poén ha az ember kipengetné azt a tizeniksz pénzt a ce-ért de közben kiderül,hogy " bocsi de nem jött annyi,de azért sima jó lesz?"

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
Igen... tudjátok, a gyûjtõ az olyan állat, hogy van, hogy egy játékból 3 verziója is van. Ha megszerzi a számára legjobbat a másik kettõ feleslegessé eladóvá válik. Mea culpa.

Ezért eladó pl. a Jericho-m LV kiadás, a Gothic 3 alap és Forsaken Gods kieg, a Heroes of Might & Magic IV. kiegjeivel (magyar felirattal), a Far Cry a Deus Ex LV, a Splinter Cell Pandora Tomorrow, és a Jade Empire LV.

Teccikérteni?

balee4
Élsz még?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Ki lehet ez a kis köcsög? Jól agyon kéne rugdosni <#idiota>

Amúgy igen... 2 db. DS 2 Deluxe-om van... ez bûn?

Már régóta gyanítom, hogy õ sg-s! Valaki nem ismer magára a hirdetésben?

Dungeon Siege 2 Deluxe

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Még nem kezdtem neki... hülye Széntsz Ró Kettõ még mindig nem ereszt, pedig már vége :-)

Utána meg a fantasztikus, utolérhetetlen és szenzációs Onechanbara: Bikini Samurai Squad-ot fogom tolni. <#idiota>

Nagyon remélem, hogy legalább annyira beteg, mint amilyennek látszik :-D

Ez de gyíkság! Föltüntetik, hogy Mafia 2 CE elõrendelés, erre....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
No, megvan az Anno 1404 Gold.
Picit gagyi, de nem számit. 2 DVD tok, benne 1-1 DVD és 1-1 kézikönyv (max 30 oldal) semmi extra.

Volna kérdésem a játékkal kapcsolatban! Az illetékesek fáradjanak át ide légyszi!

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Kajajegybõl vettem õket szal tök mind1. 😊

balee4
Egyetértek, én sem venném meg, minek, a multi Crysis-ban úgysem érdekel.
Bc -bõl is az alap van meg, de ezzel is csak tesóm játszik. 😊

balee4
Csokis: egy gyõri srác szerzi nekem a játékokat mostanában PS3-ra, de ha körülnézel mindenhol találsz ilyen 5.500-6.000 Ft körül, jatekaim.hu-n, gamer365-n nézz körül.

Most egy Wet-et akarok szerezni, konkrétan 5k-ért tudnék szerezni bontatlant, kicsit drágállom, de 4.500-ért már megvenném. (lol)

Tinman
Eszem ágában sincs ilyeneket megvenni. Ha a Witchert lehetett anno adni 7990 Ft-ért úgy felszerelve, ahogy, akkor lehet a többit is igényesen kiadni.

Tinman
Emlékszel a Duke Nukem 3D-re?
Abban volt elõször letehetõ "játékos hologram". Alap dolog, de nem bmeg itt LIMITED! Éted' LIMITED!

balee4
Ha megfigyeled mostanában az összes EA-s Limited ilyen (BC 2, új MoH, meg ez is) Legalább a digitális extrák mellett lenne vmi kézzelfogható bónusz is. (legalább egy fémtok, art-book vagy vmi)

IMYke2.0.0.0
Éljen az üzleti szellem! <#irónia mód bekapcsolva>

Mondjuk, ebbõl a játékból Gyûjtõi Kiadást úgy sem vennék - nincs rá keret... meg internet sincs a f**k STEAM-hez.

IMYke2.0.0.0
Hát igen... "Az egyszerû játékos hülyének nézése" történik itt, kérem szépen.

Bence94
ez kész röhej... nézzétek meg az árát meg az infos részt...

Totti5
Vagyis olyan ingém dolgok amiket az "alapba" nem tesznek bele/kivettek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
olvastam énis. Csupa gyíkság.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Az ár egy dolog...

Aszongya' limited edisön:

*Bónusz TP - Az extra pontokat 5 különbözõ osztály fegyverkiosztásánál használhatjuk fel.
*SCAR hologram kivetítõ - A SCAR-ra szerelhetõ speciális kiegészítés hologram képmást jelenít meg kivetítve a játékosról, így tévesztve meg az ellenfeleket.
*SCAR fegyver álca - Ez a digitális rejtõzõkészlet álca mintázattal ruházhatja fel a játék egyik legnépszerûbb rohamfegyverét.
*Platina dögcédula - Az egyedi dögcédulákból több mint 250 féle szerepel majd a programban és ezek gyûjthetõek is lesznek a Crysis 2 többszereplõs játékmódjaiban.

Vagyis egy nagy semmi.

grebber
Mit akarsz olcsóbb most mint a game pl 😄

Next PC upgrade: 2022

nagyon finom darab:
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/stalker_clear_sky_limited_edition_pc_177777267.html
Bence94
ezt tudtam is meg a játéban benne vannak és ki is lehet õket szedni... de engem a szimfonikus soundtrack kell amit adnak a ce-hez.

Alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt!

Carlos
1. Mafia 2
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. Internetes Fogadások, Tippmix
4. New world order
5. Starcraft 2
6. Eredeti játékaink

Þór vígi þessi rúnar

keress rájuk😊))
http://www.gamestar.hu/mafia-ii-a-teljes-zenei-anyag.html
Tinman
Galaxis

Crysis 2 Limited

SZ.Á.N.A.L.O.M.

Shep
Jó mindegy, szerintem akkor is gáz, hogy nem találtak korban a karakterekhez illõ színészeket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szétitta a hangját biztos.... :-D Azt meg lehet csinálni huszon pár évesen is.... XD