Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan tudod? Felmérést végeztél? Engem nem kérdeztél meg 😛

Szerintem van még itt rajtam kívül jópár ember, akik az igényes dobozos kiadások mellett nem utasítják el a digitális terjesztést.

Tinman
Ugye, hogy ugye :-)
Nincs ezzel semmi gond... azt hiszed én igényesebbnek gondolom magam a bikinis zombiölõs játékommal, amit most tolok? Szó nincs róla. De ha végigvittem az esztergagép alá kerül, míg egy nem létezõ sztím verzió esetében csak bosszankodhatnék, hogy még rásza... ráka... rátenni sem tudok egy könyvespolcot. Mondjuk nem is került semmibe ez a sza... feká... ez a "program", hiszen cseréltem. Tényleg sztím játékot lehet cserélni? És mivel nem, mé' nem? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Lehet de mi az értelme? Az itt lévõ gyûjtõk 99%-a utálja a Steam szerû dolgokat, úgy sem lehet meggyõzni õket és megy a felesleges vita.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nem mutatunk semmit, de vitatkozni azért tán lehet róla?

Amúgy is ott van a bannerban néhány hivatkozás digit disztrib oldalakra. Ennyi erõvel azoknak sincs ott a helye.

csak az SE😊Ce az a fémdobozos,SE az nem.
davidka003
A Steam-es vitához hozzászólva:
A topic címe: Mutassuk meg egymásnak drágaságainkat. Akinek csak Steam-es játéka van az mit mutat?
Persze a Steam-es játék is eredeti de nem ebbe a topicba való szerintem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ja, most látom csak, hogy a "megoldást" nevezted sutyeráknak. Minket csak igénytelennek neveztél. Így már mindjárt más... 😊

w77d
a fegyverhangok emg egyszerûen profik benne...

Egyébként nekem nagyon tetszett benne a tûzharc. Az, hogy igazi türelemjáték, rambózás gyakorlatilag kizárva. És azért tényleg hozza is a filmek hangulatát.

w77d
uhh nekem multkor póker közben ment el.... éppen 240 euro volt a tét.. leosztja a lapomat, király pár... mondm jóóóóó ez megvan! Erre hirtelen paff elmegy a net... visszacsatlakozni csak 20 perc mulva tudtam, buktam a pénzem, mivel a Bwin ilyen esetben automatikusan dobja a lapokat ha valaki emel... a UPC-sek, következõ nap jöhettek ki, mert véletlen a könyvespolc ráborult a modemre és az ripityára tört..
azé gondolkoztam, hogy ilyen esetben hogy kéne a szolgáltatóra ráverni a "kárt", mivel miattuk buktam...

Ez igaz. Reméljük, hogy erre is kitalálnak majd valami jó megoldást.

Elsõ rész nekem is tetszett <#eljen> Igaz, hogy Mafiához képest nem rúg labdába, de egynek jó volt.

Második rész viszont borzalmas. Vannak benne jó ötletek, csak a megvalósítás béna, meg semmi hangulata nincs az egésznek.

Tinman
Pontosan ma gondoltam rá, hogy Bikinis röfögés után tolhatnám... én is 990-ért vettem az elsõ kiadást nem is oly rég :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Meglehet. De éppen ez az, ne kelljen már biztonsági okokból offline-ba tennem minden kilépés elõtt!

Persze ez Imykét nem érinti, engem viszont igen, ha a szolgáltató éppen bõvít, akkor megesik, hogy hónapokig elmegy hetente többször is órákra a net, persze éppen a legrosszabbkor. (Azon túl, hogy legutóbb mindig elment éjfélkor.) De ez már nem a Steam sara, ha létezhetne erre is rugalmasabb megoldás.
Tinman
A steam a sutyerák, nem ti, akik EREDETI játékot vásároltak... azért tudom ki az ellenség ám ;-)

w77d
gyerekek ez a Godfather játék meg egész jó... grafikailag nem egy nagy szám, de hangulatban és játékélményben odabasz... meg mellesleg nehéz is, egy bankot kirabolni a lehetetlen határát karcolja.. 990ft-ért ez úgy érte meg mint a fene... kiváncsi leszek majd a második részre, az emgérte e a 2700ft-ot...

Azért nem engedett off-line játszani, mert elõbb bejelentkezve off-line módba kell váltani. Ilyenkor nem fog semmilyen frissítést keresni.

A hónod alá csapod, oszt munkába menet elcaplacc vele a könyvtárba, este meg hazaviszed.

Persze én ezt nem tudhatom, ha kivitelezhetetlen, akkor kivitelezhetetlen...

X-box 360 <#levele>

0-day cuccot én sem veszek rajta, elhiheted 😊

GTA IV-et nem is olyan rég meg lehetett vásárolni akcióban ~2.000 Ft-ért... Más kérdés, hogy ez tipikusan olyan kiadású játék, ami nekem dobozosan kell, és úgy is fogom megvenni most fizu után.

Max Payne 1+2-t ~1.050 Ft-ért vettem meg. És inkább így és ennyiért, mint igénytelen tálalásban 2.500-ért 😛

Trine-t 5, Torchlight-ot 4 euróért vettem. Ez utóbbihoz még csak kézikönyv sincs, kapsz hozzá egy sima tokot (amit úgyis ki kell cserélned, mert gyûrött... persze ha igénytelen vagy, akkor jó úgy is...). 3k-ért kezdték el árulni hónapokkal azután, miután én már régen kijátszottam (ha sort kerítettem volna rá😊). Trine meg idehaza még mindig 8k... Ennyit nekem nem érne, de örülök, hogy ~1400-ért végigjátszhattam, és újra és újra elõvehetem késõbb.

Igénytelenség kapcsán meg ne nyissunk vitát, mert tartok tõle, hogy személyeskedésbe csapna át a dolog... Nem itt kell meggyõzni a másikat errõl vagy arról, mindenki azt használ, amit akar. Csak ne röpködjenek már napi szinten az ilyenek, hogy "fuck steam", meg mások "lesutyerákozása" meg "igénytelenezése"...

Nekem nem jön be annyira a Steam offline mode-ja. Múltkor éppen nem volt net, és akartam valamivel offline játszani, erre nem engedett, mert elõbb frissíteni kéne a klienst. Mondjuk azt nem tudom, hogy erre net nélkül hogy jött rá, de a játékomat megakadályozta.

Arra is emlékszem, hogy amikor volt az ingyenes L4D hétvége (jó, ez már nem most volt), kipróbáltam, és mind nekem, mind a játékostársaimnak elment olykor órákra, Steamen keresztül még kommunikálni sem lehetett.

A múltkor egy másik topikban pedig az merült fel, hogy multiban csak az összes voice-ot lehet letiltani vagy engedélyezni, ennél szofisztikáltabb megoldásra nem képes 12010 etz a rendszer.

Részemrõl nem szeretem a Steamet (bár néha vásárolok rajta, demókat is néha rajta keresztül próbálok ki), de amellett, hogy dobozpárti vagyok, a kellemetlen tapasztalatok mondatják ezt velem. Õszintén várom, hogy 1-2 éven belül számomra is elfogadható szintû szolgáltatást nyújtsanak, addig marad számomra - a nem is annyira - szükséges rossz.
Totti5
Digitális terjesztés<#levele>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tototto
én használom a steamet és kikérem magamnak hogy lusta vagy igénytelen lennék..
hovatovább gta4et 7.5€-ért vettem steamen anno, és nem szándékozom eladni, azért vettem meg mert kell
ha valaki azért vesz játékot hogy késõbb eladja, misem egyszerûbb mint minden játékot külön accra vásárolni, aktiválni, telepíteni kinek hogy tetszik, és simán eladod azt az accot
pl szerintem baromi jó dolog hogy az ember vesz egy cd kulcsot ebayen elküldik mailben, beregelem, és megúsztam a postaköltséget, üres mûanyag dobozt meg nem szokásom nézegetni, sajnálom hogy nem minden játék cdkulcsa regelhetõ steam alá 😞

Tinman
Erre mondhatsz akármit... sutyerák, szar megoldás lustáknak és igényteleneknek:

Pl.:

0-day cucc:

- Mafia 2 alap = 49.99 Euro (fossztím) 13.900 FT
- Mafia 2 CE(!!!!) = 27.99 Font (kézzelfogod, szagolod, posztert kiteszed etc.) 9.500 Ft

Régi cucc:

- Grand Theft Auto 4 = 29.99 Euro (fostosztím) 8.340 Ft
- Grand Theft Auto 4 = 4.990 Ft (megfogod, kijátszod, eladod ha akarod)

IMYke2.0.0.0
Nem megoldhatatlan, csak kivitelezhetetlen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tényleg nagyon szar megoldás. Na pl. erre mondtam, hogy ennél azért a Steam-es aktiváció is jobb.

Ennek ellenére én megrendeltem az 1404-et (egyelõre csak az alapot, aztán majd meglátjuk). Remélem holnap már bonthatom is ki a csomagot 😊

w77d
nna ez az amit tiltanék befele.... mi az, hogy nem tehetem fel a gépemre 3 gépcsere után azt, amit kõ keményen pénzért megvettem??? pedig szándékoztam az Anno 1404-et megvenni kieggel együtt, de így nem támogatom õket....

Bocs, rosszul fogalmaztam. 3 különbözõ gépen aktiválható (ha jól tudom).

De ha jól sejtem, egy VGA csere után már ellõtted a második lehetõségedet, ésígytovább...

Akkor tehát nem megoldhatatlan dolog az aktiváció, ugye? 😊

IMYke2.0.0.0
Elõbb kérdezz, jó?

Mindkét munkahelyemen, reggel fél 8-tól este hétig tudok netezni.
Utána viszont nem, mert otthon nincs net.

Mivel, a második melóhelyem egy könyvtár, és én vagyok a könyvtáros, nyitvatartási idõben netezhetek, hétvégén pedig akár délelõtt is, persze, a saját szabadidõm kárára.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
az Anno 1404 csak 3x telepíthetõ??? nebasszmá....

meg internet sincs a f**k STEAM-hez

A faék egyszerûségû Steam szvsz sokkal jobb másolásvédelmi megoldás, mint ezek az újdonsült DRM-ek, ez az állandó internet kapcsolatot igénylõ Ubisoft-os szar, vagy az olyanok, amik csak 3x engedik telepíteni az eredeti játékodat (lásd Anno 1404). Az általad is megvásárolni szándékolt Splinter Cell Conviction pl. állandó internet kapcsolatot követel meg, azon mégsem lovagolsz annyit, mint a Steam-en, amin ha egyszer beregisztrálsz, azután gond nélkül használhatod off-line is, és annyiszor töltöd le vagy telepíted késõbb a játékodat, amennyiszer csak akarod...

Nomeg internet sincs, azért írogatsz reggeltõl estig a fórumra... 😊

No offense, nincs Veled semmi bajom, csak sok az alaptalan rinya <#nezze> <#alien2>

Tinman
Nálad a pont...

Totti5
Natív HDTV felbontás...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
hát azért a 1360x768 elég ritka felbontás...

arty
(jah, de 1360x768 akkor se volt - röhej)

Forza.

w77d
a legújabb hivatalos patch után már van 😉

IMYke2.0.0.0
SR2-höz létezik Resolution Patch is...

Tinman
Megvan miért értettem félre... mert a SR2-ben sincs 1920x1200.

w77d
3 ezerért a Saints Row2-t vettem... írtam is a hsz-ben... a Godfather 990 volt, a Godfather 2 2000, a Crysis Maximum 3700...

Tinman
"a hülyevagyok-ban 3ezer ft-ért megvettem..."

Most akkor hogy? ^^

w77d
én mondjuk 990-ért vettem a Media Markt-ban.... hát látszik rajta hogy régi játék, grafikailag nincs a toppon, meg pár dolog , pl filmes videók lejátszása nem fekszik neki a mai rendszereken...

Tinman
Nekem is ez volt a gondom... meg is vettem aztán XBOX-ra.

3k erõsen drága dolog volt érte.

Nekem is megvan origi-be majd rálesek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
nna ez emgoldódott, kivettem a betöltõ kisvideót a movie mappából és simán fut... már csak azt kéne emgoldani, hogy hogy az anyámba lehet ezt a játékot 1920X1200-ban futtatni??? nincs a felsorolt beállítások között...

w77d
hmmm... megvettem a The Godfathert is, és cseszik indulni.. indítás után kivág az asztalra...

w77d
nna csak sikerült végre egy elfogadható árú Saints Row 2-t szereznem.... a hülyevagyok-ban 3ezer ft-ért megvettem...

w77d
tudtommal csak a dombornyomott dobozos verzió létezik belõle, más nem....

SpeedXHUN
Szerintetek a cd galaxison a gta 4 az a nagy dobozos verzió vagy csak egy sima dvd tokos?😄 5ezer ft

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX