Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem van még itt rajtam kívül jópár ember, akik az igényes dobozos kiadások mellett nem utasítják el a digitális terjesztést.
Nincs ezzel semmi gond... azt hiszed én igényesebbnek gondolom magam a bikinis zombiölõs játékommal, amit most tolok? Szó nincs róla. De ha végigvittem az esztergagép alá kerül, míg egy nem létezõ sztím verzió esetében csak bosszankodhatnék, hogy még rásza... ráka... rátenni sem tudok egy könyvespolcot. Mondjuk nem is került semmibe ez a sza... feká... ez a "program", hiszen cseréltem. Tényleg sztím játékot lehet cserélni? És mivel nem, mé' nem? :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy is ott van a bannerban néhány hivatkozás digit disztrib oldalakra. Ennyi erõvel azoknak sincs ott a helye.
A topic címe: Mutassuk meg egymásnak drágaságainkat. Akinek csak Steam-es játéka van az mit mutat?
Persze a Steam-es játék is eredeti de nem ebbe a topicba való szerintem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
azé gondolkoztam, hogy ilyen esetben hogy kéne a szolgáltatóra ráverni a "kárt", mivel miattuk buktam...
Második rész viszont borzalmas. Vannak benne jó ötletek, csak a megvalósítás béna, meg semmi hangulata nincs az egésznek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze ez Imykét nem érinti, engem viszont igen, ha a szolgáltató éppen bõvít, akkor megesik, hogy hónapokig elmegy hetente többször is órákra a net, persze éppen a legrosszabbkor. (Azon túl, hogy legutóbb mindig elment éjfélkor.) De ez már nem a Steam sara, ha létezhetne erre is rugalmasabb megoldás.
Persze én ezt nem tudhatom, ha kivitelezhetetlen, akkor kivitelezhetetlen...
GTA IV-et nem is olyan rég meg lehetett vásárolni akcióban ~2.000 Ft-ért... Más kérdés, hogy ez tipikusan olyan kiadású játék, ami nekem dobozosan kell, és úgy is fogom megvenni most fizu után.
Max Payne 1+2-t ~1.050 Ft-ért vettem meg. És inkább így és ennyiért, mint igénytelen tálalásban 2.500-ért 😛
Trine-t 5, Torchlight-ot 4 euróért vettem. Ez utóbbihoz még csak kézikönyv sincs, kapsz hozzá egy sima tokot (amit úgyis ki kell cserélned, mert gyûrött... persze ha igénytelen vagy, akkor jó úgy is...). 3k-ért kezdték el árulni hónapokkal azután, miután én már régen kijátszottam (ha sort kerítettem volna rá😊). Trine meg idehaza még mindig 8k... Ennyit nekem nem érne, de örülök, hogy ~1400-ért végigjátszhattam, és újra és újra elõvehetem késõbb.
Igénytelenség kapcsán meg ne nyissunk vitát, mert tartok tõle, hogy személyeskedésbe csapna át a dolog... Nem itt kell meggyõzni a másikat errõl vagy arról, mindenki azt használ, amit akar. Csak ne röpködjenek már napi szinten az ilyenek, hogy "fuck steam", meg mások "lesutyerákozása" meg "igénytelenezése"...
Arra is emlékszem, hogy amikor volt az ingyenes L4D hétvége (jó, ez már nem most volt), kipróbáltam, és mind nekem, mind a játékostársaimnak elment olykor órákra, Steamen keresztül még kommunikálni sem lehetett.
A múltkor egy másik topikban pedig az merült fel, hogy multiban csak az összes voice-ot lehet letiltani vagy engedélyezni, ennél szofisztikáltabb megoldásra nem képes 12010 etz a rendszer.
Részemrõl nem szeretem a Steamet (bár néha vásárolok rajta, demókat is néha rajta keresztül próbálok ki), de amellett, hogy dobozpárti vagyok, a kellemetlen tapasztalatok mondatják ezt velem. Õszintén várom, hogy 1-2 éven belül számomra is elfogadható szintû szolgáltatást nyújtsanak, addig marad számomra - a nem is annyira - szükséges rossz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
hovatovább gta4et 7.5€-ért vettem steamen anno, és nem szándékozom eladni, azért vettem meg mert kell
ha valaki azért vesz játékot hogy késõbb eladja, misem egyszerûbb mint minden játékot külön accra vásárolni, aktiválni, telepíteni kinek hogy tetszik, és simán eladod azt az accot
pl szerintem baromi jó dolog hogy az ember vesz egy cd kulcsot ebayen elküldik mailben, beregelem, és megúsztam a postaköltséget, üres mûanyag dobozt meg nem szokásom nézegetni, sajnálom hogy nem minden játék cdkulcsa regelhetõ steam alá 😞
Pl.:
0-day cucc:
- Mafia 2 alap = 49.99 Euro (fossztím) 13.900 FT
- Mafia 2 CE(!!!!) = 27.99 Font (kézzelfogod, szagolod, posztert kiteszed etc.) 9.500 Ft
Régi cucc:
- Grand Theft Auto 4 = 29.99 Euro (fostosztím) 8.340 Ft
- Grand Theft Auto 4 = 4.990 Ft (megfogod, kijátszod, eladod ha akarod)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennek ellenére én megrendeltem az 1404-et (egyelõre csak az alapot, aztán majd meglátjuk). Remélem holnap már bonthatom is ki a csomagot 😊
De ha jól sejtem, egy VGA csere után már ellõtted a második lehetõségedet, ésígytovább...
Mindkét munkahelyemen, reggel fél 8-tól este hétig tudok netezni.
Utána viszont nem, mert otthon nincs net.
Mivel, a második melóhelyem egy könyvtár, és én vagyok a könyvtáros, nyitvatartási idõben netezhetek, hétvégén pedig akár délelõtt is, persze, a saját szabadidõm kárára.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A faék egyszerûségû Steam szvsz sokkal jobb másolásvédelmi megoldás, mint ezek az újdonsült DRM-ek, ez az állandó internet kapcsolatot igénylõ Ubisoft-os szar, vagy az olyanok, amik csak 3x engedik telepíteni az eredeti játékodat (lásd Anno 1404). Az általad is megvásárolni szándékolt Splinter Cell Conviction pl. állandó internet kapcsolatot követel meg, azon mégsem lovagolsz annyit, mint a Steam-en, amin ha egyszer beregisztrálsz, azután gond nélkül használhatod off-line is, és annyiszor töltöd le vagy telepíted késõbb a játékodat, amennyiszer csak akarod...
Nomeg internet sincs, azért írogatsz reggeltõl estig a fórumra... 😊
No offense, nincs Veled semmi bajom, csak sok az alaptalan rinya <#nezze>#nezze> <#alien2>#alien2>
Most akkor hogy? ^^
3k erõsen drága dolog volt érte.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.