Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is már "despatched". Az ideérkezés viszont már közel sem szokott ilyen gyors lenni... Meg is lepõdnék, ha pénteknél hamarabb ideérne, de inkább jövõ hét lesz belõle.

Na, én ma röviddel 9 óra után már kaptam is a mailt, hogy feladták, nem kellett nekik 24 óra.
Bence94
én jó áron vettem szerintem... 9e Ft volt sajna ce már nem jutott...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

A Trine az egy nagyon jó játék .... elsõre! Másodszorra ha ostorral ütnének se játszanám végig... hogy miért... utolsó pálya miatt (pár hajszálam bánta, a többiek meg 1 árnyalattal õszebbek lettek)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Apropó ha szereted a csapat alapú rpg-ket és még nem játszottál ezekkel, akkor ajánlom a:

Kotor 1-et, Kotor 2-t, Jade Empire-t, Dungeon siege 2-t, de még akár a Neverwinter nights 2-t is (ez utóbbi kicsit néhol túl sok infóval bombázza a játékost karakterfejlesztés terén, de 1 kiváló játék)!

Egyik sem 1 Witcher, de nagyon jók és szerintem még mai szemmel nézve is szépek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is így vagyok vele, de mióta rálestem a csere kártyával (nvidia 210) és azon 800x600-ba minden minimumon 20 fps-t nyújtott és bûn ronda volt úgy voltam vele, hogy inkább hanyagolom 1 ideig (most elkapott a Jade Empire láz, megérte megvenni, mert ISTEN játék)

w77d
nekem addig jegelõdik a mafia 2, amíg emberi áron nem lesz kapható (max 6-7ezer ft)

Nekem jegelõdik a mafia 2 (majd kb. 2-3 hét múlva, mikor lesz videjó kártyám)

w77d
össze én... 240 euro már szinte a kezemben volt és egyszer csak elszállt a net...

arty
Nem a francokat nem. Én steam kikapcs elõtt MINDIG offline modba teszem és nem egyszer fordult elõ, hogy inditás után - bár offline modban volt - frissiteni akarta magát... nem ér semmit ez a mód 😞((

Forza.

IMYke2.0.0.0
Gyerekek!
Mindkét "Grand Theft Auto: Vice City" épségben megérkezett.
Az egyik valóban a kézikönyv nélküli, DVD-tokos.
A másik viszont... dobpergés... [b]kihajtható kemény-papírtokos, melynek közepén a 2 lemez, két végében:

Bal oldalon:
- 30 oldalas "Tourist Guide" - angolul
- Dupla oldalas térkép/poszter - angolul

Jobb oldalon:
- 30 oldalas kézikönyv - magyarul
- Vastagabb, kisebb anyagon a két oldalas térkép/poszter - magyarul

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
miért is ? azóta játszom és igen van egyfajta hiényérzetem a plusz miatt de teljesen jó!Alig várom, hogy legyen egy jobb vga-m és gyorsan szép grafikával is végigjátszhassam.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
A retinám ettõl a Total Commander tree jellegtõl valóban kissé megsérült, de mihelyst tudatosult bennem, hogy a listában felsorakoztatott játékok 95%-a elõttem van a polcon, azonnal helyre jöttek a kis csapok és pálcikák.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
GTA4 jelenleg drágább a sztímen, mint bárhol máshol.
GTA4 használtan, kiváló állapotban 2.5-3k-ért elérhetõ.

Ez eredeti játékok nagy része, fõleg a CE-k kiemelt dísz helyet kaptak a szoba fõbb polcain. A képkeretezõnél rendszeres vendég vagyok, hiszen a térképek bekeretezve igazán szépek. Az egész szoba alaphangulatát meghatározzák ezek a játékok, hiszen életem részei voltak végigvitelükkor és ha rájuk pillantok nem feledem a remek pillanatokat.

Ezért van az, hogy ami nem kell azt eladom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Hmm, most hogy a Mafia 2 akkora csalódás volt, kéne vmi hasonló hangulatú játék, lehet be is szerzem én is az elsõ részt, 990 Ft nem pénz érte. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mérgedbe összetörted a modemet????? XD

Jobb az, mint ugyanannak a 2. része! Ezért csücsül otthon a polcon a Godfather 1 a Godfather 2 meg nem....

Most komolyan mi baj van a textúrákkal???

Devil may cry-os cucc király!

Tetsuo
Kaptal egy "Invoice"-t, e-mailben v akarhogy, az fizetesi szerzodesnek (szamla) mondhato, azon fenn kell lennie az altaluk eppen kinalt es altalad elfogadott osszegnek. Utana nincs varialas egyik oldalrol sem, kotelesek leszallitani, ugy es annyiert ahogy rendelted.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

8 fontért rendeltem meg... Annyi szerepel még most is az "Order Summary" résznél.

wesker24
Még nekem is pont sikerült idöben elkapni a 8 fontos áron és ugy adatme a rendelést !

AZ Order dispatchnél az van hogy Cost 8,94 font !
wesker24
Én is ezt néztem hogy egybõl visszarakták 18 fontra ?

Remélem én is hogy annyit vonnak le amennyiért adták ! vagyis 8 font !

Nálam már annyi volt, amikor néztem, azért is nem értettem, miért azt rendelted. Egyébként annyiért kell kapnod, amennyiért rendelted, és én úgy hallottam, máskor sem volt gond velük, ha elõrendelésnél alacsonyabb áron kínálták egy évvel korábban a késõbb drágább játékot.
Ugyanaz, ráadásul mindkét üzletnél 24 órás átfutást becsülnek, nem azonnalit, ami úgymond a biztos. A Shoptonál kicsivel magasabb a postaköltség is (2,50 GBP), nekem velük nincs tapasztalatom.
<#fejvakaras>

Na, ezt most hogy? Máris felvitték 18 fontra? Nagyon remélem annyiért kapom, amennyiért megrendeltem!

zzeN
Itt is van kicsivel többért, 27 fontért. Shopto-tól mennyi idõ alatt érkezik meg a csomag kb? És miben különbözik az on sale az in stock-tól?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

😊

Az én külföldi megrendeléseimmel nem volt még semmi baj. Kop-kop-kop... Egyszer volt kiesve egy lemez a tokból, de nem sérült. Game-rõl is úgy jött nagy dobozban 5 vagy 6 játék, hogy rendesen ki volt bélelve a vastag kartonból készült doboz.

Mindegy, részemrõl köszönöm, mert különben észre sem vettem volna idõben, így viszont elkölthettem pénzt egy újabb olyan játék CE-jére, mellyel úgysem fogok játszani 😊

Már ha ezt is kipostázzák a súlya ellenére, mint az SC2 CE-t. Szerencsére azt eléggé strapabíróan adták fel, mert ahogy a - zsákban (?) rejtezõ - doboz kinézett, nem adtam rá sok esélyt, hogy a játék egyben van, de a kevlárbetétek és a beépített hordozható atombunker segített.
Jaj de, ezt is akartam. Csak én a Rapture Edition-t vettem (nekem elég az is), aztán ez valahogy kiment a fejembõl.

A sors szeszélye, hogy az alap kiadást épp a héten rendeltem be a Game-rõl, 10 fontért... De sebaj, azt majd eladom ^^

Ezt nem hiszem el! Itt milyen röhejesen áron volt már ugyanez? Nem mintha ide postázták volna, de akkor is!
w77d
az aláírásod tényleg fasza, én is ezt vallom, de engem sajnos hurcoltak már meg ezen a fórumon miatta.. respect

Nincs mit!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/OFF Aláírásod: <#eljen>

Tetsuo
Koszi!

Én ezeket szoktam nézegetni:
PC Dome
http://www.pclife.hu/ - egy ideje nem frissítik sajnos 😞
http://www.gamekapocs.hu/
http://www.ipon.hu/ - ezt csak a PC-s játéktörténelem c. cikksorozatuk miatt! Már jónéhány régi játékra felhívta a figyelmem, amiket azóta igyekszem beszerezni.

w77d
Kis könyv??? egy normál méretû jóval több, mint 100 oldalas keménykötésû könyvrõl beszélünk.. egy ilyen kaliberû és minõségû album könyvesboltokban 10ezer ft környékén szokott mozogni...

grebber
Olcsó de csak a kis könyv jár pluszba hozzá?
Kár hogy ez a game nem érdekel. Metro 2033 lehetne már ennyi!

Next PC upgrade: 2022

Még csak annyit, hogy: http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/bioshock-2-rapture-edition-zavvi-uk-exclusive/10075990.html

Remélem azért beérkezési sorrendben teljesítik a megrendeléseket, és nem maradok hoppon <#vigyor>

Szerintem elég lesz mára a Steam-bõl, mert Tinman-t vagy teljesen padlóra küldjük anyagilag, vagy kiég a retinája... <#nyes> Akkor pedig ki fog nekünk fincsi CE-krõl képeket berakosgatni?

Én is ilyen vagyok 😊
De egy kúúl vagy esztveddmeg sorozat borítójánál már inkább szivesebben nézegetem a játék adatlapján a képeket... <#bee1>

w77d
nem tudom, nekem például egy ilyen pajzán örömöt okoz a játékaimat megfogdosni, kinyitni, a kézikönyvecskét átlapozni, a lemezt a tokból kipattintani, majd játék után visszatenni, tokot bezárni, ha jó játék volt, akkor egy picit még a borítót nézegetni, majd visszatenni a gyûjteménybe... de lehet én vagyok csak ilyen nemnormális...

grebber
Semmi gond nincs a STEAM-el nekem soha nem volt vele gondom.
Megnézem mikor fogod KÉZZEL FOGHATÓ (mert ez aztán kurvafontos gondalom ezzel fekszel kelsz meg párnád alá is berakod) formában csak egy pl a GTA 4-et 2000FT-ért megkapni! Olyan akciók vannak hogy beszarsz behugyozol.
De te csak fogdossad nyugodtan ha jól esik.
Az én eredeti játékaimat kb egyszer fogtam azóta a szekrény mélyén porosodik úgyis crackelve vannak.

Next PC upgrade: 2022

nonicks
RUSE-ról valami véleményt léccives írjál már<#worship><#worship>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Tetsuo
Manapsag melyek a jobb magyar jatektesztes oldalak?
Gamepod-ot es a PC Dome-ot talaltam..

Csak ennyit: <#eljen>

Emlékszem, te mondtad annak idején, hogy tán nincs egy darab dobozos játékod sem, mert mennyivel egyszerûbb és kényelmesebb egy felhasználónév+jelszó párossal egy helyen tudni minden játékodat. Van benne valami, bár azért én (még) szeretek dobozos játékokat vásárolni. De be kell látni, a (távoli) jövõ a digitális terjesztés.

ilyesmi nekem is van, csak kis ikonok nincsenek hozzá <#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Nalátod, hogy nalátod! Te sem vagy különb a Deákné vásznánál! 😊

Most komolyan! Ilyen szarokat én lewarezolni szoktam, de inkább még azt sem. A Steam-es fiókomban csak olyan játékok vannak, amik kiállták az idõ próbáját. Nem fogom telebaszni minden szarral, még ha olcsó, akkor sem, mivel vásárlás elõtt gondolkodom! Biztos kell ez nekem? Elõveszem még 2x-3x..10x? Neeem? Akkor nem is kell. Egyébként is, ha veszek egy játékot, akkor valójában az élményt vásárolom meg, nem magát a mûanyag korongot meg a szart sem érõ tokot (alapkiadásról beszélek). Mondtam már, mennyire jól szórakoztam a Trine-al, és hogy mennyire nem hiányzik a tok? Ja, és szerinted el akarom cserélni? 😊

FSpofon
akkor mutassuk meg a steames drágaságainkat is.

Arab money

davidka003
Jó igaz, hogy túloztam a 99%-kal. 😛
De azért szerintem többen vannak akik jobban szeretik a dobozos játékokat. Tinman CE-jei is milyen gyönyörûek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;