Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kotor 1-et, Kotor 2-t, Jade Empire-t, Dungeon siege 2-t, de még akár a Neverwinter nights 2-t is (ez utóbbi kicsit néhol túl sok infóval bombázza a játékost karakterfejlesztés terén, de 1 kiváló játék)!
Egyik sem 1 Witcher, de nagyon jók és szerintem még mai szemmel nézve is szépek!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Mindkét "Grand Theft Auto: Vice City" épségben megérkezett.
Az egyik valóban a kézikönyv nélküli, DVD-tokos.
A másik viszont... dobpergés... [b]kihajtható kemény-papírtokos, melynek közepén a 2 lemez, két végében:
Bal oldalon:
- 30 oldalas "Tourist Guide" - angolul
- Dupla oldalas térkép/poszter - angolul
Jobb oldalon:
- 30 oldalas kézikönyv - magyarul
- Vastagabb, kisebb anyagon a két oldalas térkép/poszter - magyarul
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GTA4 használtan, kiváló állapotban 2.5-3k-ért elérhetõ.
Ez eredeti játékok nagy része, fõleg a CE-k kiemelt dísz helyet kaptak a szoba fõbb polcain. A képkeretezõnél rendszeres vendég vagyok, hiszen a térképek bekeretezve igazán szépek. Az egész szoba alaphangulatát meghatározzák ezek a játékok, hiszen életem részei voltak végigvitelükkor és ha rájuk pillantok nem feledem a remek pillanatokat.
Ezért van az, hogy ami nem kell azt eladom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
AZ Order dispatchnél az van hogy Cost 8,94 font !
Remélem én is hogy annyit vonnak le amennyiért adták ! vagyis 8 font !
Na, ezt most hogy? Máris felvitték 18 fontra? Nagyon remélem annyiért kapom, amennyiért megrendeltem!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az én külföldi megrendeléseimmel nem volt még semmi baj. Kop-kop-kop... Egyszer volt kiesve egy lemez a tokból, de nem sérült. Game-rõl is úgy jött nagy dobozban 5 vagy 6 játék, hogy rendesen ki volt bélelve a vastag kartonból készült doboz.
Már ha ezt is kipostázzák a súlya ellenére, mint az SC2 CE-t. Szerencsére azt eléggé strapabíróan adták fel, mert ahogy a - zsákban (?) rejtezõ - doboz kinézett, nem adtam rá sok esélyt, hogy a játék egyben van, de a kevlárbetétek és a beépített hordozható atombunker segített.
A sors szeszélye, hogy az alap kiadást épp a héten rendeltem be a Game-rõl, 10 fontért... De sebaj, azt majd eladom ^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC Dome
http://www.pclife.hu/ - egy ideje nem frissítik sajnos 😞
http://www.gamekapocs.hu/
http://www.ipon.hu/ - ezt csak a PC-s játéktörténelem c. cikksorozatuk miatt! Már jónéhány régi játékra felhívta a figyelmem, amiket azóta igyekszem beszerezni.
Kár hogy ez a game nem érdekel. Metro 2033 lehetne már ennyi!
Next PC upgrade: 2022
Remélem azért beérkezési sorrendben teljesítik a megrendeléseket, és nem maradok hoppon <#vigyor>#vigyor>
De egy kúúl vagy esztveddmeg sorozat borítójánál már inkább szivesebben nézegetem a játék adatlapján a képeket... <#bee1>#bee1>
Megnézem mikor fogod KÉZZEL FOGHATÓ (mert ez aztán kurvafontos gondalom ezzel fekszel kelsz meg párnád alá is berakod) formában csak egy pl a GTA 4-et 2000FT-ért megkapni! Olyan akciók vannak hogy beszarsz behugyozol.
De te csak fogdossad nyugodtan ha jól esik.
Az én eredeti játékaimat kb egyszer fogtam azóta a szekrény mélyén porosodik úgyis crackelve vannak.
Next PC upgrade: 2022
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Gamepod-ot es a PC Dome-ot talaltam..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Emlékszem, te mondtad annak idején, hogy tán nincs egy darab dobozos játékod sem, mert mennyivel egyszerûbb és kényelmesebb egy felhasználónév+jelszó párossal egy helyen tudni minden játékodat. Van benne valami, bár azért én (még) szeretek dobozos játékokat vásárolni. De be kell látni, a (távoli) jövõ a digitális terjesztés.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Most komolyan! Ilyen szarokat én lewarezolni szoktam, de inkább még azt sem. A Steam-es fiókomban csak olyan játékok vannak, amik kiállták az idõ próbáját. Nem fogom telebaszni minden szarral, még ha olcsó, akkor sem, mivel vásárlás elõtt gondolkodom! Biztos kell ez nekem? Elõveszem még 2x-3x..10x? Neeem? Akkor nem is kell. Egyébként is, ha veszek egy játékot, akkor valójában az élményt vásárolom meg, nem magát a mûanyag korongot meg a szart sem érõ tokot (alapkiadásról beszélek). Mondtam már, mennyire jól szórakoztam a Trine-al, és hogy mennyire nem hiányzik a tok? Ja, és szerinted el akarom cserélni? 😊