Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szemétségeik? A user error-ra gondolsz? 😊

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, mivel nekem sosem volt még meg - és errõl a kiadásról még képest sem láttam sehol...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Grat! <#eljen>
A HL Generation-hoz és a HL2 CE-hez különösen! Ez utóbbit esetleg láthatnánk kibontva is? 😊

NOLF-ból pedig szivesen vennék egy új megjelenésû "Complete" változatot, amiben van kézikönyv, artbook, esetleg egyéb extrák.

a 'kinyithatósról' nem hiányzik a külsõ papír tok?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Tinman
Gratz! Kellemes darabok, még nekem sincsenek meg :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
SC2 CE ár... azannya :-)
Azért irigy vagyok ám ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

play.com exclusive volt megjelnéskor,59.99-ért adták ott és természetesen az egyetlen oldal ami nem szállít Mo-ra😞
a srác ugyanannyiért adta amenyiért megvette+10 font posta.
IMYke2.0.0.0
Én kíváncsian várom. <#wave>

lassan én is megoldom,hogy tudjak nagyobb képeket berakni és akkor én is bemutatom a gyûjteményemet😊
IMYke2.0.0.0
Lekicsinyítettem õket, és ikonképként szúrom be:

1. Együtt - egy játék, mégis különböznek:

2. Kinyitva - egyikben semmi extra, a másik még rejtegeti magát:

3. Az egyik már nem tud újat mutatni, de a másik még mindig csak félig tárta fel bájait:

4. Teljes kitárulkozás:

A két térkép hátulján ugyanaz a nõ van

Kézikönyv nélküli ára: 2000 + 390 Ft,
Az "extrább" verzió: 2500 + 500 Ft-ba került, Vaterán.

Tinman
És nem kapunk róla képet? :-)
Amúgy mennyi az a kibe... drága? 20k?

nekem van,kibe-baszottul drága volt😊)de nekem nagyon kellett,és még ez volt a legolcsóbb az ebayen.az 1 meg sincs😊
Tinman
OMG! Zavvin a világ egyik legjobb jRPG-je 8.95 Font (XBOX360).

FrezeR
No Regiztem a Game oldalrára. Kérdésem ill. kérésem lenne, hogy el tudná e valaki nagyjából magyarázni, hogy is zajlik egy rendelés menete? Jöhet privibe is hogy ne offoljunk 😊

köszi

giorgio81
ez nem magyar kiadás, ugye ? Ha jól tudom Mo.-n csak ez a szar Gamemaniás van a trilógiában.
Hol vetted amúgy?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81
Ajánlom figyelmedbe:

GTA 1

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

w77d
neeem, õ azt a fasza kis narancs körszõnyeget mutatja XXXXD

Tinman
XBOX360? Mi ebben a különleges?<#banplz>

még egy különlegességet szeretnék be mutatni<#vigyor>

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

IMYke2.0.0.0
Kenny-t mindig megölik 😊
STEAM/Valve support a ludas.

FSpofon
megölték kennyt?

Arab money

még mindig jobb ennek a harcrendszere mint az egér gyilkos klikkelgetõs Diablo 2-nek😊 (ezt úgy mondom hogy én is nagy DIO rajongó vagyok, mégis nem 1 egér ment tönkre a játék alatt)

Nekem is tetszett, de sokan (ismerõseim közül is) ezért hanyagolták, merthogy szerintük "buta" a harcrendszer.

Hát amit a 2. rész harcairól láttam ez a real time sima harc nem biztos, hogy jobb lesz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ég világon semmi bajom nem volt a harcrendszerrel - már az elsõ pályán el lehetett sajátítani.
A "felizzó" kard meg aztán hatalmas segítség.

És akkor majd mit fogsz mondani a 2. részre(még jobb, még szebb, még szagosabb, még ízesebb, habár a harcrendszer (amit sokan szidtak) nem ugyanaz lesz benne...)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
hát egen elég nehéz volt beszerezni... ennél márcsak a fémdobozos Vegas 2 CE volt a nehezebb 😄D

w77d
hát hallod én nem szerettem soha a fantasy kategóriát, de a Witcher megszeretette velem... én nyugodt szívvel az évtized játékának választanám, 10-bõl 10-es játék...

Totti5
Sose lesz 3...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Érdekes adat azért, hogy a legtöbb eredeti játék gyûjtõnek ott van a polcán a The Witcher. Függetlenül attól, hogy mi a kedvenc játék kategóriája (fps, sport, rpg, rts)...

az Episode Packot a Tescoban vettem még karácsony elõtt kemény 2000 Ft-ért <#zavart1>
Az elsõ generációs HL 1 csomagot pedig ha jól emlékszem, kb 4000-ért vettem úgy 2003 környékén a Media Markt-ban.
A HL2 fémdoboz pedig a legdrágább játékom. Az volt az egyetlen amiért 20 ezer Ft-ot fizettem mikor megjelent ez a collector verzió.

FrezeR
köszi 😊

Tinman
Egyedül Assa CE kellene, de az piszkosul, mocskosul :-)

Assa 2 Black Edition van itt valakinek?

Tinman
HL2 Episode Pack??? Micsodaaaa?????
Volt pofájuk kiadni Episode Packot, amikor még meg sem jelent a 3. ep???

A HL2 fémdoboz tetszetõs, csak ne utálnám annyira az egész Valve bagázst a szemétségeik miatt.

Ezek le maradtak <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Mehet, nem lesz gond - legfeljebb a címzés érdekes lesz a csomagodon... 😊
Amúgy is, az irányítószám a fontos + a HUNGARY.

IMYke2.0.0.0
Mint már annyiszor: <#eljen><#worship>

FrezeR
sziasztok

a Game oldalán regisztrációnál név ill. cím mehet ékezetesen nincs belõle gond?

w77d
nekem most ezek vannak itthon, sok lentmaradt a nyaralóban..

IMYke2.0.0.0
Vaterás igen, és kép délután lesz - mert az apparátus otthon van 😊

Tinman
Kellemes felhozatal!
First Decade-bõl ez a verzió nekem is kellene már...

Tinman
Vaterás vásárlás? Kép miért nincs? :-)

hello mindenkinek.

Íme az én eredeti játékaim:
Bár ez csak a töredéke.

w77d
sajnos én is úgy veszem észre, hogy a fejlesztõk azt gondolták, hogy neeem kell vele erõlködni, a neve majd eladja nekünk...

balee4
Én meg meg sem veszem, ezért max 1k-t adnék. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Mert nem jön be, a küldetések nevetségesen gyengék, hangulat nulla, régen játszottam ilyen szar játékkal, egy ilyen nagynevû játékot így elcseszni..., hatalmas csalódás.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
amikor nem tudtam játszani, akkor nem volt netem. nekem ugy tunik, inkabb akkor van gond offline, ha TÉNYLEG nincs net 😊) gondolom kilépéskor elrakja magának, hogy köv induláskor pecselés... és ha akkor nincs neted - mind1, hogy online vagy offline lennél - akkor szopóág 😞

Forza.

Ez is csak annyit jelent, hogy van kereslet a digitális terjesztésre, tehát van létjogosultsága, fanyalgók ide vagy oda 😊

Ez viszont már teljes mértékben a postán múlik. Én tõlük is kaptam már néhány nap alatt és 30 napon túl is csomagot. Mondjuk meglehet, az SC2 CE-hez hasonlóan ezt sem Royal Maillel, hanem Swiss Maillel adják fel.
Én nagyon ritkán teszem off-line módba. De olyankor általában tényleg nincs is netem, és nálam még soha nem reklamált olyankor frissítés miatt... Szerintem az lehet, hogy ha érzékeli, hogy van élõ netkapcsolat, akkor automatikusan megpróbál felkapcsolódni. Mert ugye ha valóban nincs net, akkor mi alapján akar frissíteni?