Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor2>#vigyor2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Bioshock 2-t nem bontottam ki, mert közben eladósorba került. Akit érdekel, 3500-ért viheti!

A 2004-es Source motor továbbra is a kedvencem, mert nem kell neki bika gép, és a látvány (az összehatás) NAGYON IS RENDBEN van. Ha most a 2004-es színvonalon jönne az Ep3, arra is azt mondanám, hogy oké, csak jöjjön már! A játékélmény úgyis ütni fog!
A user error-t már kitárgyaltuk 😊
Ami a további szemétségeket illeti: Diablo 3-at már évek óta várják a játékosok, a szemét Blizzard meg még mindig nem jött ki vele. Ellenben csinált közben egy SC2-t meg egy WoW-ot, mindkettõbõl kellemes bevétele származott a Blizz-nek! A szemetek! A Ubisoft sem jött még ki a BG&E 2-vel! Szemetek!!! A Monolith sem készített több folytatást a NOLF-nak! Szemetek!!! Te jó ég! Lehet hogy valójában egy világszintû összeesküvés, hogy nem az én igényeimet elégítik ki elsõ körben!?
Vicces továbbá, hogy senki fejéhez nem tartanak stukkert, hogy "márpedig te barom sztímen fogod megvenni a Mafia 2-t tizennégyé'"... ennek ellenére mégis megveszik...
Én is rettentõ módon ódzkodtam az elõreutalásoktól és a külföldi vásárlástól... s lám, már gond nélkül vásárolok, utalok.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Eddig magyar oldalakon nézelõdtem fõleg, hogy hol lehetne külön megvenni a GTA részeit, de nem nagyon jutok elõrébb. Bár mondjuk az is igaz, hogy az ilyen elõreutalásos dolgokat nem is csípem. Jobb személyesen intézni. Külföldi oldalakon meg nem is nézelõdök, mert nem értek hozzá, hogy hogyan kell fizetni, meg hogy jön meg a csomag. Meg külföldiül sem tudok.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na ki írja alá? (én megtenném)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Rengeteg idõ kellene, ami meg ugye nincs.
New Vegashoz tuti jönnek majd DLC-k, de szerintem nem fogom kibírni, hogy legalább a Sima verziót meg ne vegyem megjelenéskor!
DS2 Deluxe: Tudom, de kicsit bizalmatlan vagyok velük szemben.
Egyébként meg elõbb meg kell oldanom a videókártya problémát (venni fogok 1 sapphire 5770 vapor-x 1 gb-t videókártyát és hát az kb. min. 40 k-ba fog fájni)
Nemtudom, hogy hogy alakul még a költségvetés...
Még 1 magánjellegû megjegyzés: Imy! Október végéig meghosszabbították a szerzõdésem, úgyhogy még van munkám 1 ideig!! :-D
Spider-Man.Shattered.Dimensions.XBOX360-COMPLEX.torrent
Nálam nincsen nagyobb pokember fan a világon😊
Pedig, csúnya WRZ verzióban megvan az alap és a Episodes is...
Valahogy nagyon nem izgat még a Social club... meg az állandó telefonon rinyáló haverok látogatása... 😞
Utálnék olyan világban élni, ahol mindenki egyformán ugyanazt szereti és úgy általában ugyan olyan. Az élet sava-borsa a változatosság!!!
NWN2 teljes megvan, DS2 Deluxe mellett.
Egyébiránt, azért be lehet próbálni szerintem a Supergamer-en... mert ott van DS2😄eluxe.
Neverwinter 2 Kiegjei érdekelnének engem is, majd egyszer beszerzem.
Meg ha valakinek lenne Dungeon siege 2 deluxe-ja....<#lookaround>#lookaround><#awink>#awink>

Nem tudom miért, holott meg volt benne. Talán a San Andreas végtelen lehetõségei után nekem butításnak tûnt ez a 2 rész...
Amikor sokadjára elkezdtem a játékot elsõ küldetés után, amikor már volt pár száz dollárom elsõ utam a lóverseny terembe vezetett és feltoltam a pár száz dollárt pár millió dollárra....
Amúgy is imádom a játékokban a szerencsejáték szerû minijátékokat:
San Andreas Lóverseny, Kotor 1-2 Pazaaak (numeró unó az a minijáték is: egyszer majdnem lefejeltem a monitort, amikor sokat vesztetttem pazaakban:-D ), Fable kocsmai játékok.
Ez utóbbi miatt lesz baromi nagy játék a szememben a Fallout NW, mert imádom a virtulás szerencsejátékot (csak és kizárólag valós, az életbeni tét nélkül)!
VC meg a boltszerzési lehetõségek miatt kedvencem!
Mafia 2 CE továbbra sem hagy nyugodni, Assassin Creed: Brotherhood CE olcsóbban érdekel, SC2 CE olcsóbban szintén.
Nemsokára jön a Fallout: New Vegas CE, persze már elõrendelve, de arra is kell a keret.
Aztán napokon belül meg kell vennem a GTA4-et, mert durva sandbox hiányom van SR2 óta (84%-nál hagytam abba, meguntam az engem már nem érdeklõ activityket). De kéne a GTA Liberty C. is.
Ha már rendelem GTA4-et, kell mellé a Mercenaries 2 990-ért és az Anno 1701 Gold 1790-ért.
Aztán nincs meg még a Neverwinter Nights 2 kettõ db. kiegje... ezek sem olcsók. XBOX-ra kell a Red Dead Redemption, Tales of Vesparia, Alan Wake így hirtelenjében...
Ami még súlyos elmaradásom, az a teljes Silent Hill gyûjtemény. Warezban megvan, toltam vele pár órát és eldöntöttem, hogy ezek annyira alapok, hogy muszáj egyben.
Aztán kellene még a C&C First Decade és az újabb C&C részek, igaz a 4. nemrég lett meg 1990-ért.
Mr. Richárd úr felhúzta itt a topikot azzal, hogy a Cora-ban durva dolgok vannak 990-ért. Feltétlenül érdekel a Cryostasis olcsón, 990-ért naná, hogy a SR2 is PC-re, hiszen a box verziót úgyis eladom, ésatöbbi.
Egyelõre ezek a közeljövõ tervei :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként szép, ezt a kiadást én is be akarom szerezni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ahogy a levelem leszarásához is arc kell, melyek a bolti számla, nagyfelbontású szkennelt változatát is tartalmazták, a telepítési kódról nem is beszélve.
Említhetném a szemétségek közé még azt is, hogy a Left 4 Dead-bõl már kettõ is van, de a legenda HL folytatásról egy büdös szó sem.
Vicces továbbá Mafia 2-öt venni közel 14.000 Ft-ért... ésatöbbiésatöbbi.