Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem telik fényképezõgépre így hát telefonnal csináltam!

Next PC upgrade: 2022

És az mikorra várható?????? Mármint Pc-s verzió???

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Így "játszottam végig " a God of War sorozatot! XD...Jó volt.... XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
Youtubeos "végigjátszást" ajánlottál. Ezt nehéz félreérteni.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Annak, aki gyorsan sok játékot akar bevásárolni, és nem mindegyik van még meg... - gyûjtõtõl eredeti pc játékok - külön is eladó
35 perc és lejár a licit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez jó hír. Kár, hogy sehol máshol nem találtam megerõsítést, de remélem tényleg így lesz!

Létezik!!! Én! A vége ótvar rossz, hülyeség, illúzióromboló! A 2. rész kipróbálása után nem tudom lesz-e valaha gusztusom újra elkezdeni. Ami újra arra csábíthat, hogy felrakjam az a már leírt környezet(Acre, Jeruzsálem)

Ebben egyet kell, hogy értsek, habár a 2 ötletességével az elsõ részt átdolgozva remek játékká lehetne azt varázsolni (hiába ez a muzulmán-keresztes miliõ nekem nagyon tetszett: Acre, Jeruzsálem fantasztikus volt). Sajnos tartalomban alulmúlja az elsõ rész a 2-at....

Firerock
képt!
nekem elég jól nézki,most raktam fel a nagy bánat után hoyg a 2 egy szar lett😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Shep
Hú az árlista azért tényleg erõs egy kicsit 😊
Tegyél már be képeket!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen, sajna a Sold Out már csak ilyen fos 😞 Igazából ezért még az 5 font is sok. Bár nekem is így van meg a Rainbow Six 3 és a Shogun Total War.

grebber
Hát legalább normális cd felület legyen már nem ilyen fos.
Meg a dvd boritón is árlista van 😄
KB EVM-es kiadás 30x jobb ennél.

Shep
Hát de mit vártál egy sold out kiadástól?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ma megjött a Mafia 1.Hát kb jobban jártam volna ha letöltöm nyomtatok neki DVD borítót meg a CD-re és én nyomtatom.Eddigi legszánalmasabb amit valaha láttam.Ezért 1700ft volt csak szállítással.

Shep
Szerintem te egyáltalán nem követted le a dolgot és csak okoskodsz.

ha vki leszedte ezt az uij pokember játékot,az képeket löjön már belõle,vagy gameplay vid,.is jöhet amíg a pcs verza le nem csorog..

Hát igen. Okosnak lenni is mindig utólag a legkönnyebb... 😊

arty
Sõt, a másodikat se kell végigjátszani, hiszen azt is végig lehet nézni youtubeon. Egyáltalán, minek játszani? Youtubeon minden fentvan, mindenrõl 😉

Ha az beszólás, hogy valakinek egy játék végigjátszását tanácsolom a youtubeon "játszás" helyett, oké - talán tényleg nem árt ide egy ilyen is 😉

Forza.

arty
"Eredetileg 6 vagy 9 havonta érkeztek volna az epizódok, nem évente..."

ezen egyébként hangosan felröhögtem 😊 utolag elképesztõen optimista (naiv?) volt a valve...

Forza.

arty
Vesszõhibát nem vétettem?

Gratulálok a frappáns visszavágáshoz <#lama>

Forza.

FSpofon
+ a sendit.com is az övék

Arab money

balee4
Tron Evolution CE A manapság szokásos extra "kisautóval" 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

PM ment!

ffxi
Zavvi.com-on leadtam a rendelést. Mennyi idõ a kiszállítás?

Fákjúal!

balee4
Gyönyörû gyûjtemény grat, ilyenkor látom milyen "kispista" a gyûjteményem. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

giorgio81
Ha lehet alkudni 3K-ért elvinném a Bio2-t

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

balee4
Nem, csak tervezték, de technikai problémák miatt angolul jött ki.

balee4
Huh az anyja de gyönyörû, rohadtul elfogadnám én is ezt a digipackos VC-t.

Talán arról lehet szó, hogy a két brand eredetileg más réteg számára nyújtott szolgáltatást, így ennek megfelelõen más árakat tartanak reálisnak a némileg eltérõ közönség számára. Ugyanakkor mintegy piackutatásként is szolgálhat, hogy a különbözõ árakat miként reagálják le a regisztrált vásárlóik, hányan regisztrálnak egy-egy akció miatt a másik oldalra is, és így tovább.

Itt van egy cikk a felvásárlásról, ha érdekel.
Firerock
nem tudok róla

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

w77d
srácok nálunk a Kane and Lynch 1-et magyar feliratosan adták?

ffxi
Akkor mért egyik helyen többe kerül mint a másik? 😮 Hut-on 17,93 az AW, míg zavin 15,93 :S

Fákjúal!

A Zavvi ugyanaz, mint a The Hut, még a tulajdonosi háttér is egyezik, csak az akciókban és a színükben különböznek.
Shep
Hát ahhoz, hogy a 2 elején értse a történetet bõven elég, a legvégét megnézni, mert az elsõ rész hamar unalomba fullad a tök egyforma küldetésekkel,de hát úgy tûnik nem értetted meg amit írtam. Bár ahogy látom te vagy itt az illetékes beszólogató ember 😊 (kell mindenhova egy ilyen is)

ffxi
Alan Wake-et akarok megrendelni. TheHut-on kívül még nem rendeltem máshol. Itt mennyi a posta? 1 font? És tapasztalatok? Hamar megjön vagy jön egyátalán? Milyen állapotban?

Fákjúal!

Már a második epizód is késve érkezett, és NEM HAGYTÁK ABBA, csak nem kerül kiadásra a tervezett idõben (márha volt egyáltalán szó pontos dátumokról).

Megsúgom, hogy a Baldur's Gate-nek van második része 😊

Most akkor tééényleg gratulálok! <#taps>

FSpofon
Azért adták ki az episode pakkot, mert az ep1-et senki se vette már külön, és így egy árán adták a kettõt, asszem 4000 volt media marktban.

Source elavult? Igen, a 6 éves game 6 évesen néz ki, de lehet rajta segíteni, hála a valve üzletpolitikájának hogy egy teljesen nyitott mod platform szinte minden játékuk.
Na és portal 2 videókat néztél mostanában? Lesz ez szebb is a köv. HL részhez.

A leveled jó helyen írtad meg? support.steampowered.com oldalon pár munkanapon belül KELL válaszolniuk egy tikettre.

szvsz ha épp l4d-hez van annyi ötletük, mint a 2. részhez 1 év alatt, akkor jobb ha azt csinálják, mint egy újabb pályacsomagnak ható HL epizódot. Legyen akkor kész ha minõségi game lett.

Közben meg adnak ingyenes játékokat, több száz! ingyenes frissítést új tartalommal a régi játékaikhoz. Legutóbb pl egy új csapatot szerzõdtettek csak azért hogy a 6 éves css-t polírozzák még egy kicsit.

A Steamen a játékok árait meg nem a valve határozza meg, hanem a kiadók. Akik úgy gondolkodnak, hogy ha boltban 50/60 euró valami (EU-ban), akkor ott is annyi legyen. A steamen azonban van lehetõség régiók szerint árazni, van pár kiadó meg kisebb indie csapat aki így kívánja segíteni az eladásait. A valve gamek esetében mi pl. az olcsóbbat kapjuk, L4D2 pl. 38 euro volt 1. nap.
Vagy ott az idei kedvenc akcióm, amikor az új stalker game kijött, megnézték hogy valamelyik régi meg van-e már az accountomon, és fél áron adták az újat.
Nekünk tényleg nem a legjobb az új játékok megvételére, de egy rakat neves játékot tud beszerezni idõvel az olcsón a nagyobb leárazásoknál aki odafigyel.

Arab money

Eredetileg 6 vagy 9 havonta érkeztek volna az epizódok, nem évente...

Látszik, hogy az én tempómat próbálják lekövetni, elvégre tavaly játszottam csak végig az elsõ részt 😊 (Játszottam vele annak idején is, csak nem sokat.)
arty
"Indigo
Szemétségeik?"

"Tinman
arra gondolok, hogy egy szaros HL2 Episode Three-re évek óta várunk, erre kiokádnak egy Episode pakkot a 2 epizódból. Ehhez azért arc kell. Külön bicsanyitogató téma, hogy 2004-es a Source motor... ha holnap jönne ki az Ep3, már akkor is elavultnak számítana a küllem."

"Indigo
Ami a további szemétségeket illeti: Diablo 3-at már évek óta várják a játékosok, a szemét Blizzard meg még mindig nem jött ki vele. Ellenben csinált közben egy SC2-t meg egy WoW-ot, mindkettõbõl kellemes bevétele származott a Blizz-nek! A szemetek! A Ubisoft sem jött még ki a BG&E 2-vel! Szemetek!!! A Monolith sem készített több folytatást a NOLF-nak! Szemetek!!! Te jó ég! Lehet hogy valójában egy világszintû összeesküvés, hogy nem az én igényeimet elégítik ki elsõ körben!?"

Tehát lássuk csak mi a szemétség a Valve oldaláról: 3 epizódot terveztek, évenkénti megjelenéssel, mi lett belõle? a játék kétharmadánál ABBAHAGYTÁK és helyette jön minden más...

Erre jössz azzal, hogy mekkora szemétség, nem jön a baldurs gate2... a bg1 talán deklaráltan egy kétrészes játék elsõ fele volt???

Téééényleg ugyanaz :/

Forza.

arty
Nem para, jön pécére is a pókember: katt

Forza.

Akkor nem értetted meg a lényeget. Most én is gratulálhatok?

arty
gratulálok, hogy az epizodikus hl2-t sikerült összemosnod a blizzard játékaival ... (sc2 kivétel, õk is ráléptek az "útra")

Forza.

Totti5
Alap. Rohadt jó volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
én pl és kurva jó volt... 😊 ráadásul nem is hosszú, lenyomod a fõszálat, az elég hamar megvan

Forza.

arty
jah, youtubeon ugyanolyan <#falbav>

Forza.

w77d
ejha 😊 emglátod tetszeni fog a hozzá járó könyv 😊 Én amikro kézbe vettem a CE-met, azt hittem lepetézek, ilyen igényes CE-t még nem láttam 😊

Bence94
most vittem végig a mafiát és egyáltalán nem csalódtam benne sõt! Ez a sztori nagyon brutális és szomorú mint az 1...a vége fele nagyon beindul az egész! remélem lesz ennek folytatása...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Media Markt-ban kapható 9 ezer körül
wesker24
Amugy én is végigvittem az Assassin Creed 1-et ! Egész jól el lehetett vele játszani ! Miután végigvittem Uninstall aZ Ac2 is itt vana gépemen de még nem raktam fel annyi játék van a vinyóna mivel játzsani kéne de a legnagyobb baj az hogy nincs rá Idõ !
Shep
Én végigvittem, de nagy csalódás volt, nem úgy mint a 2.