Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, én is láttam, de máshol okt. 5-öt írnak. Nem tudom, hogy miért... Nekem jó a szept 17 is :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

giorgio81
Zavvin szept. 17-re írják a megjelenést a pre-ordernél

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

990 a galaxisnál az Ep 1, elsõ kiadás. Nem értem ezt a 4k-t.

Megjelenéskor, 0-day volt 4k. Hát röhögve megér annyit is, egy ezrest meg fõleg.

Interplay? Ó, dehogynem hallottam! Van is tõlük jópár játékom, pl. MDK 1-2, Sacrifice, Giants: Citizen Kabuto... Igaz, nincs hozzájuk mûanyag dobozka meg borító, szóval számodra szart sem érnek, de nekem nagyon nagy kedvenceim 😊 Ahogy a Valve játékai is. Igen, a L4D-et is szeretem. Na, rugózunk még pár napot ezen a "nincs epizód 3 bezzeg van leffórded" dolgon? 😊

Shep
Hallod öcsém veled nem vitázom ,mert nem vagy képes értelmezni a leírtakat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magyarországon nem fogják forgalmazni? Mert Okt. 5-e a megjelenés és még sem az 576-nál se a Galaxisnál nincs feltûntetve még elõrendelhetõként sem, pedig a kiadó a CD projekt lesz kis hazánkban...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
Ok, akkor magyarázd el, mint egy félkegyelmûnek, mit sugalltál azzal, hogy nézze meg youtubeon, ha nem az AC1 kihagyását.

Forza.

Én leadtam egy "preorder"-t, mert az eddigi anyagok (video, preview, stb.) meggyõztek. De az elsõ részénél azért remélem jobb lesz, mert bár nem volt rossz, de a hangulat/történet nekem nem jött be.
Two worlds 2-rõl vélemények, van aki várja innen azt a játékot?

IMYke2.0.0.0
Volt ilyen gondolatom, de nem akartam ilyesmivel zaklatni... a tudjuk-hol topikban meg nem lehet komolyan beszélni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pedig még a riddle-ket is megcsináltam többnyire (csak pár darab maradt ki)

Nem rövid egyébként (30-40 óra, talán több is már nem emlékszem), csak nem tudom, hogy mit tartalmaz az a 30 %-amit kihagytam.... És ez zavart...

Bocsánat a túl nagy képért (pedig így is kicsinyítettem)!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Nekem a Mafia elsõ része a 100% sorozatban van meg. Az is hasonlóan igénytelen vacak kiadás. Csak annyiban jobb, hogy a lemezeken fel van tüntetve a címe. Viszont a borító egy igénytelen vacak, sorjás tok (ami majdhogynem szét nem esik).<#levele>

Nem értem, hogy mi a jó az ilyen igénytelen kiadásokban, és ki az aki ilyen igénytelen vacakokat ki tud találni.<#zavart2>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Tinman
No és mennyi gametime? Indigo és én is kérdezzük :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszönet,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár tényleg nem így gondolom, sokszor azt érzem, hogy túl puritán amit írok, ráadásul nem is tudom magam mindig elég jól és érthetõen kifejezni, de majd kinövöm ❤️1 évesen :-D >Amúgy, ha ráérsz olvasd el Zó mondókáit, szerintem újságíró, csak titkolja...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"Azért adták ki az episode pakkot, mert az ep1-et senki se vette már külön, és így egy árán adták a kettõt, asszem 4000 volt media marktban."

990 a galaxisnál az Ep 1, elsõ kiadás. Nem értem ezt a 4k-t.

"Source elavult?"
Legyen igazad és az EP3, sokkal szebb legyen, mint amit várok...

"Na és portal 2 videókat néztél mostanában?"
Természetesen nem. Túl nagy rajongója vagyok annál, hogy a meglepi erejét videókkal elrontsam.

"Lesz ez szebb is a köv. HL részhez."
Nekem elég, ha olyan lesz, mint az 1. csak folytatás :-)

"A leveled jó helyen írtad meg? support.steampowered.com oldalon pár munkanapon belül KELL válaszolniuk egy tikettre."

2007-ben történt az ügy. És igen itt vettem fel velük a kapcsolatot... azóta is az az emailem van. 3x küldtem el nekik, 0 reakció. Nulla. Zéró.

"Közben meg adnak ingyenes játékokat,"
Ezt nem is értem. Raklap ingyenes játék van a neten. Gondolom nem a The Dig-et adják ingyen, hanem indie cuccot.

"több száz! ingyenes frissítést új tartalommal a régi játékaikhoz. Legutóbb pl egy új csapatot szerzõdtettek csak azért hogy a 6 éves css-t polírozzák még egy kicsit."

Nem ez kéne, hogy legyen az alap és elvárható dolog?

"A Steamen a játékok árait meg nem a valve határozza meg, hanem a kiadók."

Ne mond, hogy ezen a Valve egy fillért nem nyer, mert mindjárt átutalok nekik 200 Ft gyorssegélyt.

"Vagy ott az idei kedvenc akcióm, amikor az új stalker game kijött, megnézték hogy valamelyik régi meg van-e már az accountomon, és fél áron adták az újat."

El nem tudnám képzelni az életem a Radiation Pack, a Clear Sky szimatszatyor, poszter, vállap és a Call of Pripyat gyönyörû szép cardjai nélkül. De komolyan. Tudom... divat a Stalkert fikázni, de nagyon közel áll a szívemhez az egész éra, a hangulat, etc. Helyette lenne 3 ikonszerû valami a sztím accomon... mi ez? Hell on earth? ^^

IMYke2.0.0.0
Tinman mindig fordulatosan ír. Ezért szeretem olvasni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem azzal csak az volt a problémám, hogy kb olyan 70%-nál vége volt a játéknak...<#wilting> (Igen és kb. ugyanígy meredtem a monitorra, amikor végigszaladt a credits, mint ahogy ez az utóbbi smiley)

Utolsó mondatod hatalmas :-D (ezen akkorát röhögtem)!

Tinman
Melyik Batman game? Az Arkham?

Tinman
Nem érted, vagy nem akarod megérteni. Itt nem arról van szó, hogy kinek van igaza, hanem arról, hogy mind a ketten elismerjük, hogy a HL azért elég zseniális alkotás, csak amíg engem zavar és felháborít, hogy el lettünk felejtve, addig te mosolyogva tûröd és nem is érdekel, hogy a képedbe hazudtak és letérdeltek a pénz istene elé. És tudod mit igazad van... a pénz számít semmi más. Csak akkor ezek szerint te nem hallottál még az Interplayrõl, akik tényleg komolyan gondoltak a By Gamers For Gamers szlogent.

Látják és nem hülyék, hogy a L4D és a Portal jó találat volt... miért is ne lenne az? A Valve nem a szargyártásról híres, csak maga a tálalás és a régi rajongók leszarása az fáj, de nagyon. Miért lenne olyan k. nagy ügy megalkotni újabb 5-6 órát Gordon Freemannel? Ja, mert a zombihent most kapós...ehhhh.

Ettõl függetlenül nekem a Portal olyan volt a kissé áporodott játékpiacon, mint a vödör jeges víz... felébresztett és feltöltött évekre. Számomra az egyik legzseniálisabb játék, amit valaha alkottak a Föld nevû bolygón.
Természetesen KÜLÖN vettem meg a kézzelfogható verziót (0-day).

Jó, oké, te gyõztél! Megyek is, tökönszúrom magam! 😊

Gyerekek, ez a Batman game nagyon fasza! Tegnap este kipróbáltam, és úgy magába szippantott, hogy ihaj! Mennyi játékidõt ígér kb?

Totti5
Tökéletesen igazad van. Nekem már az is fura volt hogy a HL2 vége WTF ez meg mi??? HL3at kellene hegeszteniük fix megjelenési dátummal minimum. A LF4D és a Portal kisebb mellékprojectek, de ugytünik ez lett a fõ profiljuk...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Olvasd már el normálisan, de ezzel én be is fejeztem, mert a falnak beszélek úgy látom.

Shep tegnap 16:01 | privát | galéria | válasz erre | #7681
Amennyit kapcsolódik azt megnézheted jutúbon. Lényegében ami fontos belõle az a befejezése az 1-nek, de igazából anélkül is érthetõ a 2.
Válasz 'w77d' üzenetére (#7680)

w77d tegnap 16:00 | privát | galéria | válasz erre | #7680
és a kettõnek kapcsolódik a sztorija az egyhez??
Válasz 'Shep' üzenetére (#7679)

Shep tegnap 15:59 | privát | galéria | válasz erre | #7679
Olyan sokat nem veszítettél vele, a 2 fényévekkel jobb és változatosabb.
Válasz 'w77d' üzenetére (#7672)

w77d tegnap 15:47 | privát | galéria | válasz erre | #7672
gyerekek az AC-vel kapcsolatban nálam csak az a baj, hogy még az 1-et sem fejeztem be, de már olyan régen hagytam abba, hogy újra kéne kezdenem... de mostanság nem fogom mert van még egy rakat kipróbálatlan játékom 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
Azt sugalltad, az AC1 végigjátszása helyettesíthetõ a youtubeon videozással.

Forza.

Shep
De, valaki már írta ha jól emlékszem, hogy rendelt onnan, de lehet csak keverem valamelyik másik oldallal.

Kane and Lynch 1-et akarnék amúgy.

Tinman
Indigo/Arty:

Miért kell ez az epizodkus fasság?

De ha már kell...

Miért nem tartják be az ígéretüket. A réges régi ígéret szerint évente jött volna ki a HL2 Episode 1-2-3.

Ehelyett: 2006 nyarán jött az Ep 1, kettõ évvel az alap HL2 után. Rendben... fejleszténi kell etc. Az már kaki a palacsintában, hogy kb. 4 óra alatt normál tempóban végigjátszható. Emlékszem elõrendeltem, pedig akkor már nem tudtam HL2-ömmel játszani. IGEN ÉN ILYEN VAGYOK, kaptak esélyt.
Közli a galaxis, miközben eljött a hivatalos megjelenés napja, hogy 2 napot késik a cucc. Tüzet hánytam. Olvasom a fórumokat és látom... és nem akarom elhinni, de százak beszélnek arról, hogy végigvitték.
WTF? Betárazom a wrz verziót... ezt látnom kell, nem hiszem el.
Le is jön hamar. Reggel 9-kor indítom. Színvonal szokásos, nincs panasz.
Éppen ki akarok menni ebédet nézni 13 óra körül és pörög a credits.
Pánikszerûen mondom le a galaxis rendelést, mely akkor 5000 Ft volt + pk!!!

Itt valami nem stimmel.

Nagyjából egy évvel késõbb jött az EP2. Hál' égnek 1.5 órával tovább tartott, szerintem zseniális epizód. Na mondom jó. Megbocsátok, ha lesz CE egyben veszem (alap + epizódok).

2010 van, vége a nyárnak. A TÖRTÉNET LEZÁRÓJA SEHOL!!!! Ez nem Baldur's Gate 2, ahol leölted a végén a nemmondommegmitkit és gyak. kaptál egy kerek sztorit. LÓG A LEVEGÕBEN az egész HL2 történet. Ha ezt nem látjátok, nem játszottatok a játékkal.

Portal újra visszaadta a hitet, hogy mégsem akkora pénzsóvár szarjancsik Valveék, mint hittem... majd a L4D 1 és 2 kijött, miközben sehol az EP3.

Magyarázhatjátok... Gordon Freeman rajongók torkonszarva. Check.

giorgio81
Szerintem még nem rendelt onnan senki
Rajta kezd el és számolj be a tapasztalatokról
Mit rendelsz onnan?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Én is 😊

Shep
Na hmv-rõl rendelhetek nyugodt szívvel?

Tinman
Húúú igyekezni fogok :-)

Tinman
Nekem is van Sold out kiadványom... a pöcsüket le kéne vágni tõbõl... de tényleg.

még egy adag tömör gyönyör<#vigyor>

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Shep
hmv.com-ról rendelt már valaki? Megbízhatóak?

Shep
Az 1-2 játszható emulátorral és teljesen jó én úgy vittem õket végig.

Konzol hiányában másképp kivitelezhetetlen. Konzol vásárlást meg nem tervezem! Egyébként csak az átvezetõket néztem végig!

balee4
Háát pont a GoW-ot?, ne haragudj de a játékélmény a lényeg, még egy kalandjátéknál azt mondom oké, de egy akciójátéknál...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
De a sold out oldalán megtaláltam azt a verziót amit elvileg a zavvi küld.

grebber
Ne parázz oda van írva ha sold out-os verzió ha nem az akkor nincs vele gond.
Felraktam minden megy frankón.Meg is néztem gyorsan az "autómúzeumot" a menüben.Már ez sokkal hangulatosabb volt mint az egész Mafia 2 game!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Úristen, a zavviról rendelt cuccom is ilyen lenne, na gyorsan lemondom inkább.

Shep
Nem végigjátszást ajánlottam te ... olvass már vissza rendesen azután szólogass be!

Shep
Hú hát ez tényleg durva.

Lehet! Gondold el hány embernek meglehet ez a Sold out játék! Komolyan ez egy jó üzleti stratégia , eladod másnak feltûntetve... brilliáns!!!

grebber
Most nézem van weboldala is Sold Out
Gondolom a dvdk-ben ugyanolyan igénytelen a kivétel mint a Mafia esetében!

arty
FRID=GRID 😊

Forza.

arty
Majd teszek be képet a FRID-emrõl. Az méltó ellenfele lenne...

Forza.

grebber
Mindjárt felteszem, mert lehet nem is a mafia van rajta hanem valami Sold Out nevû game<#banplz><#idiota><#eplus2>

Oh my dear God......<#guluszem1> Ez meg mi a bánat...

Na ilyen igénytelen origi játékot se láttam még!

Õszinte részvétem...