Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Megjelenéskor, 0-day volt 4k. Hát röhögve megér annyit is, egy ezrest meg fõleg.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nem értem, hogy mi a jó az ilyen igénytelen kiadásokban, és ki az aki ilyen igénytelen vacakokat ki tud találni.<#zavart2>#zavart2>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
990 a galaxisnál az Ep 1, elsõ kiadás. Nem értem ezt a 4k-t.
"Source elavult?"
Legyen igazad és az EP3, sokkal szebb legyen, mint amit várok...
"Na és portal 2 videókat néztél mostanában?"
Természetesen nem. Túl nagy rajongója vagyok annál, hogy a meglepi erejét videókkal elrontsam.
"Lesz ez szebb is a köv. HL részhez."
Nekem elég, ha olyan lesz, mint az 1. csak folytatás :-)
"A leveled jó helyen írtad meg? support.steampowered.com oldalon pár munkanapon belül KELL válaszolniuk egy tikettre."
2007-ben történt az ügy. És igen itt vettem fel velük a kapcsolatot... azóta is az az emailem van. 3x küldtem el nekik, 0 reakció. Nulla. Zéró.
"Közben meg adnak ingyenes játékokat,"
Ezt nem is értem. Raklap ingyenes játék van a neten. Gondolom nem a The Dig-et adják ingyen, hanem indie cuccot.
"több száz! ingyenes frissítést új tartalommal a régi játékaikhoz. Legutóbb pl egy új csapatot szerzõdtettek csak azért hogy a 6 éves css-t polírozzák még egy kicsit."
Nem ez kéne, hogy legyen az alap és elvárható dolog?
"A Steamen a játékok árait meg nem a valve határozza meg, hanem a kiadók."
Ne mond, hogy ezen a Valve egy fillért nem nyer, mert mindjárt átutalok nekik 200 Ft gyorssegélyt.
"Vagy ott az idei kedvenc akcióm, amikor az új stalker game kijött, megnézték hogy valamelyik régi meg van-e már az accountomon, és fél áron adták az újat."
El nem tudnám képzelni az életem a Radiation Pack, a Clear Sky szimatszatyor, poszter, vállap és a Call of Pripyat gyönyörû szép cardjai nélkül. De komolyan. Tudom... divat a Stalkert fikázni, de nagyon közel áll a szívemhez az egész éra, a hangulat, etc. Helyette lenne 3 ikonszerû valami a sztím accomon... mi ez? Hell on earth? ^^
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Látják és nem hülyék, hogy a L4D és a Portal jó találat volt... miért is ne lenne az? A Valve nem a szargyártásról híres, csak maga a tálalás és a régi rajongók leszarása az fáj, de nagyon. Miért lenne olyan k. nagy ügy megalkotni újabb 5-6 órát Gordon Freemannel? Ja, mert a zombihent most kapós...ehhhh.
Ettõl függetlenül nekem a Portal olyan volt a kissé áporodott játékpiacon, mint a vödör jeges víz... felébresztett és feltöltött évekre. Számomra az egyik legzseniálisabb játék, amit valaha alkottak a Föld nevû bolygón.
Természetesen KÜLÖN vettem meg a kézzelfogható verziót (0-day).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Shep tegnap 16:01 | privát | galéria | válasz erre | #7681
Amennyit kapcsolódik azt megnézheted jutúbon. Lényegében ami fontos belõle az a befejezése az 1-nek, de igazából anélkül is érthetõ a 2.
Válasz 'w77d' üzenetére (#7680)
w77d tegnap 16:00 | privát | galéria | válasz erre | #7680
és a kettõnek kapcsolódik a sztorija az egyhez??
Válasz 'Shep' üzenetére (#7679)
Shep tegnap 15:59 | privát | galéria | válasz erre | #7679
Olyan sokat nem veszítettél vele, a 2 fényévekkel jobb és változatosabb.
Válasz 'w77d' üzenetére (#7672)
w77d tegnap 15:47 | privát | galéria | válasz erre | #7672
gyerekek az AC-vel kapcsolatban nálam csak az a baj, hogy még az 1-et sem fejeztem be, de már olyan régen hagytam abba, hogy újra kéne kezdenem... de mostanság nem fogom mert van még egy rakat kipróbálatlan játékom 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kane and Lynch 1-et akarnék amúgy.
Miért kell ez az epizodkus fasság?
De ha már kell...
Miért nem tartják be az ígéretüket. A réges régi ígéret szerint évente jött volna ki a HL2 Episode 1-2-3.
Ehelyett: 2006 nyarán jött az Ep 1, kettõ évvel az alap HL2 után. Rendben... fejleszténi kell etc. Az már kaki a palacsintában, hogy kb. 4 óra alatt normál tempóban végigjátszható. Emlékszem elõrendeltem, pedig akkor már nem tudtam HL2-ömmel játszani. IGEN ÉN ILYEN VAGYOK, kaptak esélyt.
Közli a galaxis, miközben eljött a hivatalos megjelenés napja, hogy 2 napot késik a cucc. Tüzet hánytam. Olvasom a fórumokat és látom... és nem akarom elhinni, de százak beszélnek arról, hogy végigvitték.
WTF? Betárazom a wrz verziót... ezt látnom kell, nem hiszem el.
Le is jön hamar. Reggel 9-kor indítom. Színvonal szokásos, nincs panasz.
Éppen ki akarok menni ebédet nézni 13 óra körül és pörög a credits.
Pánikszerûen mondom le a galaxis rendelést, mely akkor 5000 Ft volt + pk!!!
Itt valami nem stimmel.
Nagyjából egy évvel késõbb jött az EP2. Hál' égnek 1.5 órával tovább tartott, szerintem zseniális epizód. Na mondom jó. Megbocsátok, ha lesz CE egyben veszem (alap + epizódok).
2010 van, vége a nyárnak. A TÖRTÉNET LEZÁRÓJA SEHOL!!!! Ez nem Baldur's Gate 2, ahol leölted a végén a nemmondommegmitkit és gyak. kaptál egy kerek sztorit. LÓG A LEVEGÕBEN az egész HL2 történet. Ha ezt nem látjátok, nem játszottatok a játékkal.
Portal újra visszaadta a hitet, hogy mégsem akkora pénzsóvár szarjancsik Valveék, mint hittem... majd a L4D 1 és 2 kijött, miközben sehol az EP3.
Magyarázhatjátok... Gordon Freeman rajongók torkonszarva. Check.
Rajta kezd el és számolj be a tapasztalatokról
Mit rendelsz onnan?
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Felraktam minden megy frankón.Meg is néztem gyorsan az "autómúzeumot" a menüben.Már ez sokkal hangulatosabb volt mint az egész Mafia 2 game!
Next PC upgrade: 2022
Gondolom a dvdk-ben ugyanolyan igénytelen a kivétel mint a Mafia esetében!
Na ilyen igénytelen origi játékot se láttam még!
Õszinte részvétem...