Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most rákattantam egy kicsit a kalandjátékokra, hogy a Dracula sorozatot nyomom és beszerezném akkor a Fahrenheitet is
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Elõre szólok: nem vagyok egy graphics geek, és nekem bõven megfelelt a látvány
Ellenben: kontroller nélkül neki sem szabad állni. Egér + billentyûzet = halál.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A másik része a dolognak, hogy annak idején tojtam az eredeti játékokra és csak modemes (értsd 32 kb/sec-es) netem volt az is percdíjas verzióban 5 órás elõfizetéssel. ( 2 évvel ezelõtt áltam át szélessávú netre, azelõtt csak ez volt. Amit haverok leszedtek nekem az volt meg, más nem)
Szóval a Warez szóba se jöhetett.
De ha jónak ítéled Imy, akkor lehet adok neki 1 esélyt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Nemtudom valaki próbálta-e a Dinasty warriors 4-et, illetve a Warriors Orochi-t mindkettõt PC-s verzióba? Ott is elmondható, hogy a választható karakterek, ellenfelek kidolgozása jó volt, a környezet csapnivaló, ennek ellenére nem tudom összeszámolni, hogy hány 10 órát játszottam vele).
Visszatérve a Darksiders-re én nagyon várom. Igazán jó Hack & Slash vagy TPS (nem tudom hogy nevezzem) a Devil May Cry 4 óta nem nagyon volt pécére, így igazi hiánypótló. Én nagyon szeretem ezt a stílust (Devil 4, Dynasty W. 4, Warriors Orochi, annak idején a Severanca Blade of Darkness-re emlékszik még valaki. Az utóbbi elé még a mai napig szivesen leülök játszani, egyszerûen zseniális az a játék).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bioware játékokban is imádtam a puzzle-kat és ha itt még több van az nekem csak jó.
Mielõtt valaki elkezdené, hogy akkor miért nem kalandjátékozom a válasz:
A mozgás, a steril környezet (2 d-ben mozog 1 3d-s karakter) nekem nem jön be, egyszerûen nem tudom beleélni magam. Viszont, amennyiben van PC-re a Fahrenheit-hez (na az nekem nagyon tetszett) hasonló kaland játék, akkor azzal szivesen játszanék
A túl nagy terület miatt hamar érdektelenségbe fulladt részemrõl (de érdekes Two Worlds hatalmas terület, Sacred 2 hatalmas terület és egyik se jött be, itt van a zavar az erõben azt hiszem)
Two worlds nálam a fura mozgások (animation) és harcrendszer-en, valamint a nekem unalmas küldetéseken csúszott el. Sacred 2 pedig a küldetéseken kizárólag.
Túl nagy volt a terület, egyszerûen elvesztem benne. Szép és jó a sandbox, de úgy látszik az én ízlésemnek, azért kell némi korlát (földrésznyi terület=not suited for me).
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bár ahogy irtad vannak benne puzzlék tehát lehet hogy egy próba majd befigyel mielött megveszem...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
A játék meg baromi hosszú, most vagyok 10 és fél óránál és még sehol sem vagyok.
Egyetlen negatívuma, hogy a pályák eléggé egyszerûek, nem túl látványosak és kevésféle van belõlük, na meg a grafika sem túl látványos, néhol egyenesen ronda.
Hát jah annak idején a Sacred 1 nagy játék volt nagyon sok ideig le tudodtt kötni 2x-szer is végivittem a Vámpir csajszival is meg Szeráffal is a Vámpir csajszi jobban bejött nekem !
Tudjátok mit... én is megteszem a 10k-s HL2-vel.
Vezessetek sztím Herok! Azért is mindent úgy fogok csinálni, ahogy mondtok... csupa fül vagyok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont tudod mit: "user error" meg nem veszhet el a sztím accountod, de ha el is veszik írj a supportnak és õk megoldják minden gondod.<#ravasz1>#ravasz1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annos Sacred 1 sokszor végigvittem egyszer végigvittem a Szeráffal és végigvittem a Vámpir csajszival is !
A Sacred 2-vel is elkezdtem játszani ugyanugy szeráffal csak hiába csináltam a mission-oket nem nagyon fejlödtem mert mindig csak 1 xp-t adott a monster ölésekért !
grafika terén meg nagyon ott van a Topon és ha még ez sem lenne elég van hozzá egy Elite GFX Texture patch ami mégjobban felturbozza amár ugyis szép grafikát a játékban !
Steam mindenképp kell hozzá hogy fel tudjam rakni a fear 2-t? Természetesen eredeti verzió csak a steam accountom elveszett.
3 nap alatt ideért teljes makulátlan állapotban !
Sacred 2 Collector's Edition csak 7 font volt !
Naná hogy megvettem ennyit simán megér nekem !