Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Csak 8 végigjátszásom van ebben a játékban...<#nevetes1>

Nagy gratula, gondolom a forditás alatt lett favor game.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

arty
Apus
csodás játék. ventrue-val meg tremere-el játszottam végig. az elsõ masquerade is nagyon bejött annak idején. (Redemption)
grat hozzá!

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

IMYke2.0.0.0
Tudom - WRZ-zel már küzdöttem annak idején, s innen, a Patches Scrolls-ról mindig letöltöm a legújabbat, amikor felnézek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Patchek, javítások (akár nem hivatalosak is) feltétele kötelezõ ehhez a játékhoz, különben a vámpírvadász elöli meneküléses részen úgy elakadsz, mint a szél!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tototto
kiváncsi vagyok penumbrához képest milyen lett, majd egykét sort pls írj róla ha próbáltad 😊

IMYke2.0.0.0
S most akkor jöjjön egy valóban "happy enddel" zárult aukcióm eredménye, míg a másikra várok:

Vatera, 3500 Ft cakk-pakk.
Kézikönyv magyar, 65 oldal - lemezek, könyvecske tökéletes állapotban.
Köszönöm még egyszer Zóanagyvarázsló, hogy szóltál róla!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tegnap, 22 óra körül.
Remélem, látja amit egy másik termékéhez írtam, és "happy end"-del zárul a dolog.

balee4
Na megvettem az Amnesia: The Dark Descent-t steamen, demó után nem bírtam, hogy még ma (mondjuk vmikor este 10 vagy 11 óra után jön ki, szal lehet hogy csak holnap) ne játszak vele, 12 euró volt.

Illetve elvileg otthonra is jött vmi PS3-as játék. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Igen! Annak ellenõrzése, hogy mikor lépett be utoljára tényleg jó ötlet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Miért, az email vagy az SG fórum személyes találkozás? Én sem szeretem a "távkapcsolatokat", de mai világban enélkül bonyolultabb az élet.

Munkahelyrõl telefonálni nem lehetséges? Nem mintha ezt kultiválnám, de ha ennyire el vagy vágva a külvilágtól, akkor ez is egy alternatíva. A telefonfülkék már környéktõl függnek, én múltkor Budán három telit találtam egymás után, és már sokadszor esett ez meg velem, borzalmasak az állapotok, és a tarifák is, ha mobilt hív az ember. A telefonom le volt merülve, azért nem azt használtam.

Mindenesetre így vagy úgy, neki is illett volna telefonálni, ha esetleg nem is kapta meg az emailjeidet (spambe került például, esetleg te is megnézheted a saját spameid között). Emellett az is látható a profiljában, hogy Vaterára mikor lépett be utoljára, de valóban, az egyéb termékeinél való érdeklõdés sem rossz ötlet.
IMYke2.0.0.0
Igaz, megnézem van-e más terméke! Köszi az ötletet!

Pedig vagy az a megoldás, hogy felhívod (vezetékes telefon is van a világon), vagy más termékéhez, amit árul és látod, hogy van üzenetváltás beírod, hogy legyen olyan szíves és nézze az e-mailjeit (én már küldtem ilyen figyeld már az e-mail-edet ba...meg üzenetet vaterán. Na jó nem így fogalmaztam, de ez volt a lényege!)

Vagy végsõ esetben lepontozod és beírod a problémát!

IMYke2.0.0.0
Hiszed vagy sem, de kártyás vagyok, és nem szoktam havonta tõtikézni rá - egyszer feltöltöm, elfogy és 1 évig elérhetõ vagyok. Engem szoktak hívni. Fõképp húgom, és a barátaim.
A személyes találkozások híve vagyok.

Ha neted nincs is, de telefon csak-csak. Ugye?
NEOreg3
pontozd le te õt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Basszus, Vaterán a srác már majd' egy hete nem válaszol a megnyert licitem után - már 3 e-mailt küldtem neki. Közvetlenül az aukció után is, meg a napokban...
Most mi az Isten van ilyenkor?
Még a végén én kapok rossz minõsítést miatta...

Jobb újra rakni õket!

Kösz! De igazából ez a játék a mûanyag gitárral lenne az igazi (billel próbáltadm már, de a gitár az lenne a jó) Meg van ebben már teljes zenekari rész is, ha van dobszerkód (természetesn mûanyag), akkor azzal is lehet tolni, sõt basszusgitár és éneklés is van benne (egy ilyen komplett szett: 2 gitár, dob, mikrofon--50000 Ft, az nem kicsit húzós ár...)! Ha meg a vaterásat megvenném, az még olcsóbb lenne lehet.

nem tudom ismeritek e én ezt a játékot is nagyon várom:
http://www.gamestar.hu/brink-fejlesztoi-naplo-5-minds-on-the-brink-trailer.html
balee4
Köszi, akkor tuti, hogy lesz dobozos, de sztem nem várok, megveszem most steamen úgysem drága.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
igen ez a kérdés. Na mind1, akkor legfeljebb telepítgetek majd...

Shep
Ha jól értem a kérdésed az, hogy korábban feletelepítettél játékokat a szét hullot winedre és azok majd az újraOS-ezés után fognak -e futni akkor arra a válasz, programja válogatja, van ami igen, van ami nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ezt már írtad amit köszönök is szépen, de egyelõre látod a postázós részt senki nem kívánja felvállalni sajna, na de hátha majd meggondolja magát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
srácok ha egy gépen újra lesz húzva a win, akkor egy másik partícióra telepített játékok futni fognak utána?

Szedjétek össze kinek kell,és vkit aki átveszi tõlem itt pesten és hajlandó mindekinek elpostázni,akkor én beszerzem a játékokat.

Shep
Tud akkor segíteni valaki abban ,hogy én is hozzájuthassak egy 990 Ft-os Wantedhez?

A nyugat-európai és észak-amerikai kiadó kiléte még nem lett bejelentve/eldöntve, Kelet-Európában és Oroszországban az 1C adja ki. Szerintem az a legvalószínûbb, hogy nálunk a CNG.hu (a régi-új Cenega) adja majd ki.
balee4
Amnesia: The Dark Descent-bõl nem tudjátok lesz dobozos verzió? Mert ha késõbb sem lesz, lehet megveszem steamen, most 20%-al olcsóbb elõrendelés esetén.

Bence94
a legutóbbi patch elõtt és után se kellett regizni! live-hoz meg elég egy offline profil csak a multiról meg az acsívmentekrõl maradsz le...mondjuk azt nem értem, hogy xboxon offline accnál is lehet acsívmentet kapni pc-n miért nem ezt mondja el valaki ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
Egyáltalán ki van itt Pestrõl, mert a Wanted engem érdekelne ezzel a megoldással.

Shep
Hát nem hinném, 3x vittem végig elsõ nekifutás 2 óra másik kettõ meg 1 óra 15 perc úgyhogy. 3 óra maximum akkor ha megállsz és vársz a csodára.

IMYke2.0.0.0

hát,
ha kell vkinek Én megveszem csak a postázással vagyok gondban.ha van vki pestiEmberke aki szívesen postázna😊..akkor én megveszem akinek kell átadom vmi pösti emberkének és ha van kedve a postával sz,..kodni..akkor tõlem írjártok össze kinek kell.

Ha érthetõ voltam😄

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, még nem szorultam szervizre, de úgy lenne, egy ilyen helynek én is örülnék.

IMYke2.0.0.0
Hát, tervben van egyszer a GTA4-univerzum is, de még tart az anime-õrületem... 😊

w77d
de most mit cserélnének ki?? az egyedileg feltuningolt VGA-mat Accelero Xtreme hûtõvel? egybõl észreveszem... megmondtam, hogy melyik partíciót nem törölhetik és kész...

Ha ismerõsök a szervizesek úgyse csereberélnek semmit! Nekem is van ismerõsöm a helyi szervizben (Üzlet is egyben) ahova néha vinnem kell a gépet, ha valami beszarik és nem tudom megcsinálni, de még sohasem nyúltak bele (adat törlés vagy alkatrész csereberére gondolok elsõsorban).

Mondjuk amennyi pénzt már az üzlet részében otthagytam nem is csodálom!

fery02
Ezzel most elbizonytalanítottál, mert nem igazán emlékszem már a telepítés menetére, hogy játék telepítés után kötelezõ volt-e regisztrálni.
De elvileg gondolom úgy mûködhet, hogy ha játék telepítés után egybõl lefuttatod a legutóbbi patch-t, akkor eltávolítható de akár fent is hagyható és van mód offline futtatásra.

Szerintem unalmasabb napodon próbáld majd ki! Hamar rájössz majd, hogy kell-e regisztrálni vagy nem. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

balee4
Annyit bõven megérnek, kár hogy Gyõrben vagy a környékén nincs Cora... 😞

w77d
nem, mivel az is kell nekik megvizsgálni, mivel az alaplap csak egy tipp... a HDD-n nem tárolok semmi olyat, ami titok lenne...

IMYke2.0.0.0
Remélem, kivetted a HDD-ket és a VGA-t...

w77d
nna elvittem szervízbe a gépet, mivel újratelepíteni sem akarta a wint... úgynézki az alaplap emgadta magát, de még vizsgálják a srácok az ügyet. Tapasztalt szervizesek voltak ott, de õk si a fejüket vakargatták hogy miket produkál a gép XD

az utóbbi 2 is annyi volt monnyuk😊

wanted és cryostasis 990ft volt.cora

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#nyes>

balee4
Annál azért több van az 3 óra is. 😄

Shep
Wantedért mennyit adtál? Én is meg akarom venni, de egyelõre 3500-at sajnálok 1 órás játékidõért.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>(õt még nem ismerem)<#eljen><#eljen>