Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arab money
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyobb lélegzetû ellen-válaszolgatások elõtt mindenki olvassa el a BANNER alatti mondatot, rágja meg, és gondolja meg jól, mit és hogyan ír másnak - és ha mást nem is, közös érdeklõdési körünket tartsa szem elõtt!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem zavarják el munkát keresni vagy dolgozni?
Én 2009 februárjában önhibámon kívül munkanélküli lettem, de engem minden nap bassz...ogattak, hogy miért nem dolgozom már (nehéz volt abban az idõben is elhelyezkedni), pedig nem rajtam múlott...
http://www.pricerunner.co.uk
Lehet, hogy ez volt korábban is?
Ezzel találtam pl. ezt:
http://www.asda-entertainment.co.uk
1. Nem játszom éjszakába nyúlóan max 22:00 (hétköznap, hétvégén olykor tovább)
2. Ha dolgom van, akkor nem játszom, hanem azt csinálom (habár ha tanulnom kell, akkor néha csúszok 1 kicsit bevallom férfiasan)
3. Nem költöm minden pénzem a számítógépre és játékokra.
4. Ha van valamilyen rendezvény, esemény, amelyre hívnak vagy valami érdekel, akkor elmegyek megnézem.
Szerintem ezek az ismérvek indokolatlanná teszik a kocka kifejezést!
Saját bevallása szerint is apakomplexusa van - holott édesapjával és annak testvérével él együtt.
A lányka nem világszépe - de bûn rondának sem nevezném. Átlagos.
Szubkulturális gyûjtemény: vámpír- és farkasember tárgyak, kütyük, ruhák, japán kardok, dobókések, csillagok. Kés mindig van nála, bokaszíjban.
Sajnos, totál kocka a csaj: csak az MMO és csak az MMO. Beszélgetés kezdetén még éppen hogy, de pár perc és "ja, pont mint amikor múltkor a GoA-ban...", vagy "régebben a WoW-val..." és látszik, hogy elfátyolosodik a tekintete, és kész, lelõni se lehet a MMO-sztorizást.
A Social Club-ra gondoltam.
Olyan kíváncsi lennék, hogy hogy néz ki a hölgyemény...
Esetleg valami rövid leírás róla PM-ben (nem tartom valószínûnek, hogy bombázó, hosszú hajú, hosszú combú, de ki tudja...)
Elõzõ barátnõm is a horror filmeket szerettek csak (mondjuk azokon is elaludt, szóval tökmindegy volt. Tényleg van valakinek ilyen barátnõje, aki nem tud végignézni 1 filmet, mert elalszik rajta még akkor is, ha érdekli a film? Engem nagyon idegesített, innentõl mozinak nem volt sok értelme...)
Szubkulturális tárgyak alatt miket értesz, ha szabad tudnunk?
FSpofon2 #8234: Az, hogy kimozdulsz nem = ivás, drog! Lehet biciklizni, sétálni, fagyizni, táncolni, strandolni stb. stb. stb. Had ne soroljam már! Az meg, hogy sose mozdul ki otthonról, max dolgozni megy el az tényleg nagyon káros!!! Nem ismersz meg új embereket, nem élsz gyakorlatilag! Gondold el kikapcsolják egyszer a villanyt, mit fog csinálni az életével? Felköti magát, mert nincs MMO! Erre mondják, hogy a számítógépezés anitszociálissá teszi az embert, vagyis visszahúzodóvá tesz és a meglévõ bármilyen kapcsolatot (baráti vagy pár) is rombolja, persze mindezt akkor ha túlzásba viszik!
Egyébként meg nyáron pár sört meginni mindig jó! Nem kell mindenkit lealkoholistázni, aki nem absztinens...
Shep #8238 A fentebbi neked is szól! Akit meg zavar, hogy valaki iszik az általában nem jár olyan helyekre, így nem tudják lerontani a hangulatát...
Fery02# 8264: Az más mert neked volt mintád, de én apa nélkül nõttem fel! Egyébként mint ahogy Imy is írta a szeretet a lényeg a megszólítás huszadrangú!
Fery02#8265: Szerintem a Social Club-ra gondolt, ugyanis Imy-nek nincs otthon netje, mint már annyiszor írta...
Amúgy próbáld meg az F1-et csökkentett módban, vagy normál módban. Válaszd a rendszervisszaállítás opciót és állítsd vissza tegnap elõtt valamikorra.
Normális gyártói VGA driver nem teszi tönkre a VGA kártyád... meg a sufni driverek sem tudják már egy ideje, mert ha túlhajtás miatt valami gáz lenne egyszerûen lekapcsol, visszaáll factory defaultra... fõleg az ATI.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ez már valami, nem a hülye ficnifacni mesekönyv, amit belinkeltél...
Metro 2033 megmondom nekem dobozosba kéne.Igaz gépem a maxhoz való futtatáshoz kb 5 év múlva lesz de akkor is nagyon tetszik a game!
Next PC upgrade: 2022
Mintha szerinted kötelezõ dolog lenne a játékban a sims-ezgetés. Hozzá kell tenni, hogy ezt csak más (téves) véleménye alapján írod, mert magad még nem játszottál vele (gondolom jelezted volna a topikban, ha játszottál volna már vele).
Ugyanúgy lehet játszani társaságozás nélkül, mint korábbi GTA-kban, azzal meg nagyon nem kell foglalkozni, ha elutasításkor százalékot vesz le a játék, hogy mennyire kedvel téged továbbiakban az adott karakter (az úgyis csak egy achievement miatt lehet csak fontos 😊).
Na, szóval ha továbbiakban is csak ezért nem akarsz vele játszani (még ha csak kipróbálni is, mert ha nem is játszod ki, érdekességkép tényleg érdemes eltölteni vele egy kis idõt), akkor ne is. 😉
Az esetek többségében úgy szólítja, hogy "hunvagy?"...és mielõtt jönnének a beszólások, hogy "sajnálom, hogy ilyen családba kell élned", ezt véletlenül se rossz szándékból teszi, csak annyira természetes az egész, hogy nekem nagyon furcsa lenne, ha egyszer csak átszoknának a mézesmázra, mint sok, leginkább ilyen fiatalabb, "túlszerelmeskedõ" kapcsolatban.
És hozzá kell még tenni, hogy tökéletes harmónia van, jobb családra nem vágyom...fõleg nem olyanra, hogy jó napokban nagyon megy a színjáték, máskor meg nagy üvöltözések".
Ez persze csak egy vélemény és nem akarok vele megbántani az ég világon senkit sem, mindenki szerint más a normális, ezt tiszteletben tartom. 😊
Hát azt kell mondjam ez egy elég igénytelen kiadás lett. Mondjuk utólag nem is csodálkozom rajta, mert látom hogy Ubiszar meg seven m kiadás
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
de ami késik nem mulik.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord