Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játékos vagyok, ennyi és nem több.

Én is. Elsõsorban a játék érdekel, nem az, hogy van-e hozzá tok meg borító... A játékélményért fizetek, illetve olyan értékelhetõ plusz dolgokért, mint a Bio 2 art book-ja, ami fantasztikus. De ha ilyen nincs, és normális kézikönyv sincs hozzá (sorolhatnám), akkor nekem jó a digitális változat is. Az, hogy van egy lemezem papírtasakban egy szar mûanyag tokba beledobva, nem hoz lázba (pl Ubisoft-os kiadások). Ez nem igénytelen warez feeling pénzért? (Majd jön a válasz, hogy "ez legalább kézzel fogható"...)

"mert nagyon sok játékot hihetetlenül alacsony áron be tudtam szerezni"
Szintúgy... sztím ehhez szükségtelen.

Volt azért pár akció Steam-en, aminek nem nagyon lehet "alámenni"... 😊

Pontosan ezt lehetett leszûrni, amikor elaléltál a BS2 kiadványodtól...

Csak a félreértés elkerülése végett: én a magömlést a trollkodásra értettem... 😉

Ezért linkeltem a BS2 sztímes "verzióját", hogy érezd, mirõl regélünk itt páran.

Érzem és értem. De ha nem érted meg, amit fentebb írtam, akkor hasztalan minden vita...

Egy ikon, egy accban... igénytelen warez feeling pénzért.

Ez is egy nézõpont. De nyugodtabban alszom, mintha lewarezoltam volna (és most itt nem azt értem, hogy félek, hogy a kommandósok rámtörik az ajtót...), illetve jó érzés, hogy bejelentkezek, és látom, hogy ott vannak a jobbnál jobb játékok, bármikor bármelyiket bárhol "megkívánom", egy-két óra múlva már játszhatok is vele, és nem kell rejtegetnem a csúnya sold out-os meg evm-es gagyi dobozokat... 😊

Shep
5-6 óra az átlag szerintem, de a Wanted az valami félelmetesen rövid lett de ennek ellenére szerintem jó játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Ismerek egy-két igazi fanatikus gyüjtöt...nem hiszem hogy abba az állapotba akarsz kerülni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Így van, ekkora biztos nem lehet, mivel én icike-picike gyûjtõ vagyok... ez még amatõr szintnek se nagyon. Zó már alakul, de az igazi gyûjtõ pl. nem ad el nagydobozos Dungeon Keepert, vagy Dreams To Reality-t. Játékos vagyok, ennyi és nem több.

"Nem keresek százezreket, és nem költöm minden vagyonomat játékokra"

Én sem. Ráadásul lakásfelújításban vagyunk a párommal, de mivel én nem költök 19k-t botra, így semmi gond nincs belõle, hogy 20k-t elverek egy hónapban játékokra. Ez sem általános... van, hogy 2-3k, van, hogy ennyi sem.

"mert nagyon sok játékot hihetetlenül alacsony áron be tudtam szerezni"
Szintúgy... sztím ehhez szükségtelen.

"Tudom, hogy neked felér egy magömléssel"

Pontosan ezt lehetett leszûrni, amikor elaléltál a BS2 kiadványodtól... minden szóból sütött, hogy mennyire örülsz neki. És ez így van rendben.
Ezért linkeltem a BS2 sztímes "verzióját", hogy érezd, mirõl regélünk itt páran.

Kérdés: Milyen a BS2 kiadványod? Igényes, szép, gyönyörû, etc.
Kérdés 2: Milyen a BS2 sztím verziója? Egy ikon, egy accban... igénytelen warez feeling pénzért.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mivel a régi nfsekkel nemigazán játszottam és az underground széria hidegen hagyott,nekem a legjobb nfsRész a most wanted volt,már rég csorgott a nyálam 1 elsõ kiadásra😊

A játék hangulatos,imádom a bevezetõ.Átvezetõ kis videókat,marha jók lettek,imádom a lányt akit becastingoltak a kis társadnak,jók a zenék,szép a graf,és az az idõlassítás..ehh,,legjobb...

ebben az évben tuti elõveszem még1x még.

Cryostasis: <#eljen> Ezt biztosan meg fogom venni én is, mert nagyon jó játékélményt nyújtott, és biztosan végig fogom vinni mégegyszer, már csak a sztorija miatt is, mert nagyon elgondolkodtató.

NFS-MW: <#eljen> Ezt is be kellene szereznem. Gyakorlatilag az egyetlen NFS, amire úgy gondolok vissza, hogy milyen jól szórakoztam vele! Néha jól tud esni egy-egy ilyen árkád száguldozás 😊

#8269: Nem lehet mindenki akkora "gyûjtõ", mint te... Nem keresek százezreket, és nem költöm minden vagyonomat játékokra, mert van egy barátnõm, akivel közös házat és gyereke(ke)t szeretnénk. (Off: meg egyébként is vannak más hobbijaim, most adtam ki 19k-t új horgászbotra és orsóra, illetve az õszre való tekintettel holnap esõkabát és gumicsizma kerül beszerzésre). Ennek ellenére az engem érdeklõ játékokat igyekszem - számomra elérhetõ áron - beszerezni, és a warez-t tényleg csak demózásra használom. Természetesen szeretem az ilyen igényes, tartalmas, szép kiadásokat, mint a Bioshock 2, és amit úgy látok, hogy megéri és megérdemli, azt dobozosan veszem meg továbbra is. De jól megvagyok a Steam-el is, mert nagyon sok játékot hihetetlenül alacsony áron be tudtam szerezni (és kibírom a mûanyag dobozocska és borító nélkül...)

És még valami. Tudom, hogy neked felér egy magömléssel, de lehet mellõzni az efféle iróniát. Valahányszor belinkelek egy játékról fotót, te gunyorosan "ironizálsz", vagy ha beírom, hogy ezt meg azt vettem Steam-en, belinkeled a játék gyûjtõi változatának fotóját... Bocs, de ha ez nem trollkodás, akkor nem tudom mit nevezhetünk annak...

#8294: A STEAM mindig is vita- és ellenszenv keltõ szolgáltatás volt/lesz.

Aha. Vagyis, lefordítva: "az más". Azt lehet froclizni, lehet nyugodtan trollkodni... Egyébként is, kinek "vita- és ellenszenv keltõ"? Neked, mert nincs interneted (és ezt szereted is mindig kihangsúlyozni, amikor csak teheted), meg valakinek, aki - saját hibájából - se a felhasználónevét, se a jelszavát nem tudja, ráadásul a beregelt e-mail címe sincs már meg...

#8316: 3x vittem végig elsõ nekifutás 2 óra másik kettõ meg 1 óra 15 perc

Pfff, már itt tartunk? Akkor az 5-6 óra játékidõ már soknak is számít? Szánalmas.

#8386: Így, ha játszhatnék vele, akkor egy interaktív mozi lenne.

Tehát a legtöbb játék egy interaktív mozi, így ezekkel nem is érdemes játszanod...

robotnyk
annyiban igazad van (és szerintem erre gondoltál), hogy kb mindenhol azt hallani, hogy eszméletlen sztori, tényleg mint egy film, a játékmenet is szórakoztató, de nem túl változatos, nem túl ötletes. 😊
IMYke2.0.0.0
Á, nem értesz. Mindegy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Ez hülyeség, de ha neked minden nem sandbox interaktív mozi akkor biztos az...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Meg most nézem német nyelvû.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hát ja - elõször azt hittem hogy nálam van a baj...
Érdemes a többi termékét is megnézni: komplett konzoljáték kiárusítást tart 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát, én úgy tudom, hogy nem igazán sandbox a cucc, és tele van scriptelve... több befejezése sincs.
Így, ha játszhatnék vele, akkor egy interaktív mozi lenne.

Shep
Kisebb képet is rakhatott volna be róla.

IMYke2.0.0.0

Totti5
"Elen Kvéket egyszer megnézném ."

Ez nem Heavy Rain😊) ezt játszani kell ugyan úgy mint egy Max Paynét.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
az 576nál az enyém volt a második eset, szerintem ráfoghatjuk hogy ilyen a formám, mert tényleg ilyen.
robotnyk
egészen jó minõség, pedig 16:10es, 1680*1050es natív monitoron 1366*765(?)ben használom. kellett egy hdmi-av/audio box kábel, egy hdmi-dvi átalakító (6+7k, a picsányi átalakító 7, beszarás). az audio boxot meg rákötöttem az 5.1re, 2 csatornás formában RCAval. nem olcsó, de perpill nekem olcsóbb, mint egy hd, vagy hd ready tv/monitor.
w77d
van hát, 24-es FullHD

IMYke2.0.0.0
Hoppá! Akkor akadnak ilyen komoly hibás darabok is köztük?
<#schmoll2>

IMYke2.0.0.0
Ha van HDMI rajta (monitorodon), akkor gond nélkül.
Nekem is tervben volna egy PS3 - de ebben az évben már nem fér a keretbe. A monitor és az író elvitt mindent.

robotnyk
oldalt van a nagy venti ebben az új modellben. mellesleg ez a csere, tegnap amit elhoztam, nem ismerte fel a vinyót, komplett csere 😛
w77d
te az Xboxot a pc monitorodra kötöd rá? én gondlokodok konzolon és én úgy használnám..

IMYke2.0.0.0
Értem. Köszönöm az információt. <#worship>

Nem havidíjas, de MMO. Egyszeri megvételt igényel.

IMYke2.0.0.0
Mindazok ellenére, hogy nincs konzolom: <#eljen>
Elen Kvéket egyszer megnézném .

A Box nem döglik így meg, hogy nem kap levegõt hátul?

IMYke2.0.0.0
Ez nem valami fizetõs MMO?

w77d
mostmá van...

robotnyk
w77d
nincs kép haver

Hmm... valamiért nem rakta be a képet. Akkor link:
külsõ
belsõ

remélem így jó

IMYke2.0.0.0
Csak én nem látom az esetleges képeket?

Mai szerzemény, ingyen és bérmentve 😊

Külsõ:

Belsõ:

Telepítõ CD-k, kézikönyv és ami számomra a legtöbbet éri, a játék történetérõl szóló könyvecske, melyben van egy novella is 😊

giorgio81

Railroad Tycoon II Platinum Edition máig hatalmas kedvencem, általában félévente elõveszem még mindig és nyomatom

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
Hú, mennyi szépség! <#eljen><#taps>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#law>
Én is örülök neki, mint az a bizonyos maki...

balee4
Nekem steamen megvan a játék, de sajnos ott nincs a kieg, na majd beszerzem, mert az alapot imádtam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Apus
volt bizony, ez a kiadás nekem is megvan még valahol. egy démoncsaj volt benne az új karakter.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

balee4
Gyönyörûek, nem is tudtam, hogy Hexen II-nek volt kiegje...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Nekem is nagyon bejön így az eleje alapján. Na meg nem volt drága (4500 bontatlanul).

Tinman
Gratz neked is! Nekem abs. pozitív csalódás volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kingpin <#eljen>

Tinman
Majd szólj, ha eladó lenne... amúgy GRATULÁLOK!
Nekem már megvolt, de gagyi verza :-/

KRi2
Egy adag régi dobozos termés:

Mégtöbb játék, kép errefele: bigbox.blogja.net

lll l ll lllll l lll ll

Tinman
Ilyen font ár mellett, ez még nekem sok ezért a játékért.

Tinman
Undorító.

IMYke2.0.0.0
Siker koronázta a próbálkozást (írt a srác) - beindult a gépezet, és remélem, jövõ hétfõn már a kezemben is a cucc.

balee4
Persze majd írok, de csak éjjel oldják fel steamen a játékot, szal, csak holnap tudom kipróbálni leghamarabb sajnos. (persze warez már kint van...<#levele>)
De demó alapján odabasz a játék, brutál félelmetes.

wesker24
Felölem lehet akármennyi mivel Vista és Win7 only a játék nálam eleve kihuzva !
balee4
Wet

Egyszerû, de pofás, stílusos kiadás, színes kézikönyvvel, a játék egy lemezen.

Holnap várható még egy PS3-as játék megérkezése.