Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én nagyon szelektálom, hogy mit veszek meg eredetibe (abból is csak olcsót). Annak a játéknak, amit megveszek nagyon jónak kell lennie számomra , mint pl. a legutóbb végigjátszott Jade Empire (jól megszo...pattam magam vele, mert grand master szinten játszottam végig, volt is csapkodás, de annál nagyobb volt az öröm, amikor a végsõ boss-t is lenyomtam ezen a szinten! Ennek ellenére csak igazi mazochistáknak javaslom a grand master szintet...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(Lehet, hogy a bolodériás mondat nem elég egyértelmû....)
Vitatkozni meg nem érdemes, mert úgysem váltja meg senki a világot. Az eredeti játék eredeti akkor is ha steames, akkor is ha dobozos. Mindkettõnek megvan az elõnye és a hátránya is.
Steam: Drágább, de amíg internet és steam van addig megvan a játék (feltéve, ha nem szûnik meg az e-mail címed: Tinman), automatice megkapod a frissítéseket, cserébe el kell viselned a steam szoftver jelenlétét.
Doboz: Klasszikus megoldás, fizikai megjelenés, artbook, kézikönyv, miegymás, nem internetfüggõ (általában, mostanában már sajnos az, ami nekem is fájó pontom), viszont ,ha lemez betojik, akkor nem olyan egyszerû pótolni, mint a steam-est, nem kell hozzá jobb esetben egyéb segédprogram, nem patchel automatikusan (nemtom ki hogy van vele, nekem ne töltögessen semmilyen steam automatikusan frissítést, ha én úgy látom, hogy kell frissíteni majd leszedem...)
Szóval van itt Pró és Kontra bõven, de mint ahogy a mondás is tartja: Ízlések és pofonok különbözõek!!!!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
a gyökerekhez szvsz továbbra se semmi köze 😞
Forza.
"Mindenkinek meg vannak a maga bolondériái, tartsuk hát tiszteletben egymáséit!"
Fel lehet fogni mantrának is - amikor repostoltok valakinek, elõtte pillantsatok rá...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

De nekem mindegy, többet nem szólok miatta, ígérem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Láttam sztímen lehet venni Collectors Editionokat... nagyobb az ikon?
Vagy ki lehet nyomtatni a kézikönyvet? De most tényleg...
Egy fákk jeah ugrott be így elsõnek.
A topic sorsát pedig sem te, sem pedig én nem dönthetjük el.
ami közös: mindkettõnknek kimaradnak játékok/jó vételek/akciok. az ember végsõsoron az "elveivel" csak magát bünteti, trendeket nem tud befolyásolni 😞( )
Forza.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ellenszenv meg csak az idióta, fellengzõs félmondataid miatt van bennem. Szerinted amúgy érdekel a kis bertino élete és kalandjai?
nincs benne gamepad támogatás!!! hogy szavazhattál ilyenre!! <#idiota>#idiota>
(réééégesrég megvettem volna már énis... 2k sux)
Forza.
ha nem hiszed gyere ki és tapasztald meg, ha meg nem akarod, ne gyere itt az ellenszenveddel meg szarkazmusoddal.
25-30 font egy uj game(leszámítva az activison-eseket, mert azok 40), ez itt angliában minimálbérbõl 6 órányi fizetés kb.
semmi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A birkák egy másik csoportja meg azt felejti el, hogy miért fizet, és görcsösen ragaszkodik a régi dolgokhoz, amik amúgy is már félig-meddig internethez kötöttek (aktiváció), vagy ha nem, hát lehet bajlódni a rémálom-szerû másolásvédelmekkel (starforce, ubis drm...)
Én most a Bioshock 2 által szavaztam egyet a tartalmas, igényes, kézzel fogható kiadásra (fogok is még, remélhetõleg elég sokszor), viszont nem szavazok az igénytelenségre, így lehet, hogy szépen lassan elhal a dobozos kiadás egy szelete, de abban biztos vagyok, hogy a gyûjtõik és az extrákkal megtûzdelt kiadások nagyon sokáig élni fognak még.
Kevesebbet a pénzemért? Egy pár forintos tokkal meg egy lemezzel? Többet kap a kiadó? Ha valakit zavar, hogy a kiadók (akik megfinanszírozzák a játékokat) és ezáltal a fejlesztõk több pénzhez jutnak, akkor az inkább warezoljon, és ne az "Eredeti játékaink" topikban rinyáljon...
A Steamet kezelheted ellenségként, sokszor leírtad már a véleményedet, de egyfolytában ezen lovagolni már tényleg nincs értelme. Ettõl még láthatsz dobozos játékot is eleget a topikban, aligha szükséges klikkesedni, külön topikot nyitni.
Viszont ha a jövõben már csak ez fog egyfolytában itt menni, akkor erre a topikra sincs szükség.
Ezzel kapcsolatban meg is szeretném kérdezni, hogyha szegény vagyok, miért csinálok 3 gyereket, egyáltalán minek csinálok gyereket?
Természetes, hogy ellenségeskedést szül, hiszen azok vásárlók, akik pénzt adnak a digitális disztribúcióért, valamint a DLC-kért, azok a pénzükkel szavaznak!
Szavaznak arra, hogy ez a jövõ, hogy igenis jól döntöttek azok, akik a digitális terjesztésre építik az üzleti modelljüket a játékok terjesztését illetõen.
Csak azt felejti el t. birka szavazó, hogy még kevesebbet kap a pénzéért és még több pénz jut a kiadónak.
Persze kivételt képez ez alól pl. a Samorost is, amit letöltve és fizetve érte, közvetlenül a KÉSZÍTÕNEK megy a pénz. Lehet ebbe belegondolni és ráébredni mi ellen tiltakozok tüzes vassal és szenteltvízzel.
Egy víruskeresõ esetében pl. baromságnak tartom a dobozos verziót... teljes mellszélességgel támogatom az elektronikus licencet. De az egy más világ. Ebben a világban, ha valaki õszintén kedveli az adott játékot, akkor az kérem átszövi a mindennapjait. Nem csak a gép elõtt merül bele a játék univerzumába, hanem "offline" is.
Nálam ez úgy mûködik, hogy feltelepítem, játszok vele és ha megtörténik a varázs (szerencsére sokszor van ilyenbe részem), akkor engedem, hogy megfertõzzön a játék hangulata.
Az op. rendszer hátterem a játékkal kapcsolatos háttér lesz, az autóban a játék betétdalait hallgatom, a concept art füzetet rendszeresen forgatom, a kézikönyvet rendszeresen olvasom, ha van igényes poszter, akkor már mehet is a képkeretezõhöz, ha van szobor már megy is fel a polcra jól látható helyre. Aztán elkezdek ismertetõket olvasni a játékról (elõtte soha, a spoiler veszély miatt), vagy spoiler mentes véleményeket kérek/olvasok a témában. Ha igazán megfog a játék, akkor a végére érve 1 hétig nem játszok semmilyen más játékkal és hagyom, hogy leülepedjen, hagyom, hogy elgondolkodtasson.
Ha ti nem ilyenek vagytok elfogadom, max csalódtam és érdekelne az a topic, ahol a játékokat igazán szeretõ és kedvelõ csapat folytat eszmecserét kedvenceirõl.
Az Eredeti játékaink topic pedig úgy vélem legkiválóbb helye egy ilyen eszmecsere lebonyolításának, mivel Eredeti Játékokról van szó.
Forza.
Forza.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.