Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Kizárólag a nõket szeretem :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mondod te, akit ledöbbent egy bontatlan játék a polcon... persze aki csak virtuális polcot lát, nem csoda nem ismeri a fólia és a doboz fogalmat <#nevetes1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Megérkezett a "Krízis: Robbanófej"-em:

Vatera, 990 Ft + 390 Ft PK.
Állapota: tökéletes, karcmentes
Kód: mivel nem játszom neten, így irreleváns

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
nna nincs vita és átkozódás!!!

Szeressük egymást gyerekek,
A szív a legszebb kincs.
Ennél szebb szó, hogy szeretet a
A nagyvilágon nincs.
Az élet úgyis tovaszáll,
A sír magába zár.
Szeressük egymást gyerekek,
Hisz minden percért kár!

Talán nem egy szívószálon keresztül kellene nézelõdnöd, user errorkám...

Tinman
Átverés, újrakiadás, nevezd ahogy akarod.

Ez az igazi Rad. pack a Shadow of Chernobyl-ból (BAL OLDAL!):

Tinman
Szokásos pipe-seeingje van...

Amúgy van 3 éves játékom, ami még a gépben sem volt... majd ha ráérek.

Sajnos a videókártya vásárlás elhúzódik, most nekem is be van fagyasztva amiatt a költségvetés! Majd októberben (rem. addig rendezõdik a kártyakérdés) 1 Fallout New Vegas CE bejátszik!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem hiszem. Hacsak nem akadok rá valami engem érdeklõ nagyon akciós cuccra. Egyébként a Fable 3 és a Beyond Good & Evil 2-re várok, addig elvagyok a gyûjteményemmel 😊

(Meg költözés miatt most amúgy sem akarnék kiköltekezni.)

És neked?

Az ki van zárva<#smile>! Ha megsértõdnék nem írnék! Nem vagyok sértõdõs!

Inkább mesélj! Nem lesz valami új szerzeményed mostanában?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Te megsértõdtél <#vigyor>

De ezen nem nyitunk vitát, csak furcsállottam a dolgot.

Te jöttél itt a <#ticking>-el!

Egyébként nem neked estem, csak szépen levezettem, hogy mit miért! Nem mindenki idõmilliomos, ezt kellene elfogadni, ennyi a lényeg!

Ha van idõm vele játszani, akkor bontom fel. Csak azért, hogy megnézzem nem bontom fel a játékot, mert minek!

És nem kell ám mindenen megsértõdni, meg ellened szóló összeesküvés elméletként felfogni. Ha és amennyiben neked esnék nem ilyen kulturáltan tenném. És azt is érdemes elfogadni, hogy különbözõek vagyunk, mert különben csak a vita van belõle (De ha te tudsz érvelni, akkor engedtessék már meg nekem az a jog, hogy én is érveljek, nehogy már csak neked legyen igazad .<#smile><#papakacsint>A seggedet meg mutogasd másnak, visszaküldöm <#action> <#smile>!)

Jól van na, nem kell máris nekemesni <#action>

Egyébként én is úgy vagyok vele, mint giorgio81!

Megveszek egy szép kiadást, és fél év múlva még fel sem bontottam? Ti tudjátok. Ebbe aztán végképp nem fogok belekötni, csak furcsa.

grebber
S.T.A.L.K.E.R. Radioactive Edition
Clear Sky + Call of Pripyat - 4800FT házhoz szállítással!

Next PC upgrade: 2022

giorgio81
Hát ha én megveszek egy játékot nekem az az elsõ megmozdulásom, hogy kibontom, még akkor is ha tudom hogy nem fogok vele egybõl játszani. csak kíváncsi már az ember, hogy mi van belül, fõleg ha nem látott róla képet addig, de akkor is, legalább leellenõrzi, hogy minden rendben van-e vele

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Nekem GYk verzió van és nem a CD galaxisból vettem, de amit leírnak az az igaz rá! Se audio cd, se térkép stb.

Mit nem értesz rajta? Kedveli (vagy olcsó volt, vagy szép vagy mittudomén, de nem is ez a lényeg) a játékot, így megvette. Nem volt ideje rá, sokat dolgozik, vagy jött valami más valami újabb amivel játszott, ennyi!

Én kb. 1,5 hónapja vettem 1 Jade Empire-t és egy FAble-t és nem az volt az elsõ megmozdulásom, hogy kibontottam (Jade E.-t most játszottam végig 1 hete, és akkor is bontottam ki, Fable még bontatan!!)!

30 év múlva remélhetõleg már nem forint, hanem euró lesz (pöppet értékállóbb)!

"Csak szórakozunk és szaporodunk!" Én is azt gondoltam de jó is az, aztán mikor 6 hónapra munkanélküli lettem azt hittem megõrülük (jó volt, hogy sok volt a szabadidõm, de nem volt pénzem, de mégha lett volna is zavart volna, hogy nem kell semmit csinálnom) eluntam a semmittevést! Kell azért a munka néha, a szórakozást is el lehet unni!

De most már hivatalos is! Öröm bodottág! (Márcsak 1 értelmes videókártya kéne)

blackcalibra
Hmmmm.
Ez elég mutatós.
Gondolom itthon ilyet ne is nagyon keresgessek....
Dj Tommy
Gyûjtõi verzió:
STALKER: Shadow of Chernobyl - Radiation Limited Edition

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

blackcalibra
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobylból milyen kiadások láttak napvilágot?
Melyik változatra lenne érdemesebb vadászni?
The Witcher mellett jól mutatna ez is.
KRi2
Gratulás! Végre vki más is aki a régi nagydobozokkal ékeskedik.
Szinte azt hittem hogy enyémek a képek, mivel a Rally Masters kivételével pár hete szereztem be pont ugyanezeket<#hamm> (vagyis nem pont ezeket, hanem csak ugynezeket a játékokat)

lll l ll lllll l lll ll

blackcalibra
Igen.
Azt is néztem.
Érdekes hogy mindenhol más a helyzet.
Tinman
Hardverapró jó példa... dögivel vannak parasztok, akik hitvallásuknak érzik belepofázni más üzletébe.
Ott egy hirdetés, árulnak használt wc papírt 1.000.000-ért, TEGYÉK! Kit érdekel?
De nem. Jön a köcsög horda és rögtön linkelnek, hogy Kínából 200 Ft-al olcsóbban van, legtöbbször fingjuk nincs a vámról, vagy egyszerûen csak elfelejtik a postaköltség fogalmát.

2500 a NFS? Honnan tudod, hogy a srác aki árulja nem 10.000k-ért vette és az ártatlanság vélelme alapján, könnyen elképzelhetõ, hogy gõze nincs arról mennyi a galaxisba.

Értem,
Ne keverjük már a vaterát ahol többnyire használt játékokkal kereskednek a BevásárlóKözpontokkal És a Szaküzletekkel ahol mindennaposak az iesfajta akciók.
Remélem lesznek még hasonló Akciók továbbra is😊
Mondhatnám a legutóbbi példát,Mass Effect 2 Collectors Edition 2000ft,Saboteur 2000ft,máshol vígan a duplája volt...

De Látom nem sikerült megérteni a lényeget,
Persze mindenkinek szíve joga eldönteni hogy mit hol és mennyiért árul-vesz,De azért ez Már nem 1-2 éves játék,és nem 1-2 helyen 990ft,hanem szinte minden nagyoob Üzletben ,és nem kell lemenni érte a Corába friends.
Mintahogy ha elmész a Hardverapró-ra ,Általában ott is szóvá teszik az iesmit..
Ez csak lehúzás így,semmi más.

Tinman
Elmegy a 3.14-ba az összes bolt amikor a Cryostasis játékot 3000 felett árulják. Cora-ban, meg csak 990!
A CD galaxis is forduljon fel, hogy a Wanted-et 3140-ért árulják... az is 990 a Cora-ban. Szemetek! <#ravasz1>

Atkamon
És kötelezõ megvenni? Ha van olyan, aki megveszi annyiért, miért ne árulhatná annyiért... Ha egyesek nem tájékozódnak, mielõtt vesznek valamit, akkor megérdemlik, hogy ennyivel többet fizessenek érte...

Na elmegy az ien a picsába..még akciós áron hirdeti ,
egyébként bárhol 990ft õ meg 2500ftért adja AKCIÓSAN!!

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/need_for_speed_undergro_pc_jatek_akcios_aron_180019577.html

w77d
nekem a gyémnt bõvítettben van extra lemez, kézikönyv és útmutató....

Carlos
Rollcage!!! <#eljen><#taps>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Rally Masters!!!
NFS2 <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bulba
Ezekkel bõvültem:

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Fogalmam sincs, hogy mi az ábra, a CD Projekt oldalán is azt állítják, hogy van hozzá zenei CD és térkép. De a nyakamat így sem merném odatenni...

szabii98
Huhh most eléggé érdekesnek tûnik ez a Witcher, megis nézem milyen 😊
(meg az a Panzers is érdekel 😄)

I met God. She's black

IMYke2.0.0.0
Mert még nem jutott ahhoz, hogy játsszak vele...

balee4
Én is 2k-ért vettem az elsõ kiadásos bõvítettet tavaly karácsonykor. 😄
Nekem amúgy megvan az alap elsõ kiadás is, azt meg 8k-ét vettem a megjelenéskor. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

blackcalibra
Ezen a GyK bõvített Witcher kiadáson én is gondolkodom erõsen.
A Cd Galaxisban, 576ban, Tescoban is gondolom ugyanazokat a Gyémánt kiadásokat lehet megvenni.
Árban nem sok különbség van közöttük, gyakorlatilag pár száz forint.

Viszont a doboz tartalma nem egyértelmû, mást írnak róla.

576-ban ez a leírás olvasható a tartalomról:

"Tartalma:
-audiólemez, mely 29 zeneszámot tartalmaz
-80 oldalas instrukciókkal teli kézikönyv
-50 oldalas angol nyelvre fordított novella a játék írójától
-14 dalt tartalmazó audiólemez, melyet a játék ihletett
-112 oldalas útikalauz
-Térkép a játék világáról
-Extra DVD módszerkesztõvel és 2 spec. kalandmodullal, plusz még így készült videó

Árváltozás jogát fenntartjuk!"

A Cd Galaxisban ugyanerrõl ezt írják:

"Az alacsony árú, Gyémánt Kiadás tartalma már nem egyezik meg a normál, elsõ kiadású Witcher bõvített tartalmával. Kézikönyvet és a játék lemezét tartalmazza, viszont egyéb extrákat, amelyeket a korábbi kiadás tartalmazott, így térképet, zenei CD-t, stb. NEM.
Az, hogy ezeket tartalmazná, magán a borítón sincsen feltüntetve természetesen (míg a korábbi kiadáson fel volt)."

Most akkor mi az ábra ezzel kapcsolatban?
Bizony, létezett egy alap kiadás, egy bõvített, aztán jött a GyK.

Én a bõvítettre csaptam le, amikor levitték az árát 5500 Ft-ra. De kb fél évvel ezelõtt láttam 2k-ért is vesztegetni. Azóta is bánom, hogy annyiért nem vettem még belõle vagy 2 példányt 😞

<#ticking>

Az ilyet akkor sem fogom megérteni...

Szép! Annyiért nagyon jó vétel volt! Én még 3k-ért vettem, de nekem annyit is megért! 😊

w77d
azt a lemezt mnég nem is látta a gépem 😊 na majd most..

balee4
Külön lemezen vannak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

szabii98
Bárcsak így lenne<#nyes>

I met God. She's black

Ez tök jó vétel volt😊
még 30 év és elérjük hogy

a.,Annyi lesz az átlagkereset hoyg mindenki zsebbõl kivágja a játékonkénti 10E Ropogós magyar Forintokat

b.,Végre 1500ftra maximalizálódik az újonann kiadott játékok ára,a CE kiadások ára pedig olyan 4-5 E ft körül lesz.

c.,2012-armageddon és baszhatjuk.

d.,a génsebészet,az emberklónozás rohamosan fejlõdik és teret nyer az eMI(mesterségesInteligencia.,Semmi szükságünk arra hoyg dolgozzunk az átlag életkor 200Év,csak szórakozunk és szaporodunk.
Alig Várom😊

w77d
hmm... azokat a lemezen hol találom? vagy ugyanúgy a menübõl lehet elérni?

Minden DLC-nek ilyennek kellene lennie: jó adalékok, de nem a fõszálba kutyulnak bele, pár órát el lehet ütni mindkettõvel, és még ingyenesek is.
De van két gyári, szinkronizált DLC is (te nyilván tudod, de talán w77d nem), azok teljesen jók különálló történetnek, nyilván a fõszálhoz nem mérhetõk. Ingyenesek, de az Enhanced Editionhöz eleve járnak (a lemezen vannak).
giorgio81
Én úgy tudom nemcsak GYK van, pár hónapja Tescoban láttam egymás mellett egy sima és egy GYK-st is, ár ugyanaz volt, de az elsõ kiadásos bõvítettben volt térkép és zenei cd is.
Kár hogy akkor nem vettem, de sokaltam érte az 5ezer valahányszáz forintot, gondaltom megy ez még sokkal lejjebb is, most már b@szhatom csak GYKiadást látok mindenhol

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

w77d
akkor már értem....