Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vatera, 990 Ft + 390 Ft PK.
Állapota: tökéletes, karcmentes
Kód: mivel nem játszom neten, így irreleváns
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szeressük egymást gyerekek,
A szív a legszebb kincs.
Ennél szebb szó, hogy szeretet a
A nagyvilágon nincs.
Az élet úgyis tovaszáll,
A sír magába zár.
Szeressük egymást gyerekek,
Hisz minden percért kár!
Ez az igazi Rad. pack a Shadow of Chernobyl-ból (BAL OLDAL!):
Amúgy van 3 éves játékom, ami még a gépben sem volt... majd ha ráérek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(Meg költözés miatt most amúgy sem akarnék kiköltekezni.)
És neked?
Inkább mesélj! Nem lesz valami új szerzeményed mostanában?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De ezen nem nyitunk vitát, csak furcsállottam a dolgot.
Egyébként nem neked estem, csak szépen levezettem, hogy mit miért! Nem mindenki idõmilliomos, ezt kellene elfogadni, ennyi a lényeg!
Ha van idõm vele játszani, akkor bontom fel. Csak azért, hogy megnézzem nem bontom fel a játékot, mert minek!
És nem kell ám mindenen megsértõdni, meg ellened szóló összeesküvés elméletként felfogni. Ha és amennyiben neked esnék nem ilyen kulturáltan tenném. És azt is érdemes elfogadni, hogy különbözõek vagyunk, mert különben csak a vita van belõle (De ha te tudsz érvelni, akkor engedtessék már meg nekem az a jog, hogy én is érveljek, nehogy már csak neked legyen igazad .<#smile>#smile><#papakacsint>#papakacsint>A seggedet meg mutogasd másnak, visszaküldöm <#action>#action> <#smile>#smile>!)
Egyébként én is úgy vagyok vele, mint giorgio81!
Megveszek egy szép kiadást, és fél év múlva még fel sem bontottam? Ti tudjátok. Ebbe aztán végképp nem fogok belekötni, csak furcsa.
Clear Sky + Call of Pripyat - 4800FT házhoz szállítással!
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Én kb. 1,5 hónapja vettem 1 Jade Empire-t és egy FAble-t és nem az volt az elsõ megmozdulásom, hogy kibontottam (Jade E.-t most játszottam végig 1 hete, és akkor is bontottam ki, Fable még bontatan!!)!
"Csak szórakozunk és szaporodunk!" Én is azt gondoltam de jó is az, aztán mikor 6 hónapra munkanélküli lettem azt hittem megõrülük (jó volt, hogy sok volt a szabadidõm, de nem volt pénzem, de mégha lett volna is zavart volna, hogy nem kell semmit csinálnom) eluntam a semmittevést! Kell azért a munka néha, a szórakozást is el lehet unni!
STALKER: Shadow of Chernobyl - Radiation Limited Edition
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Melyik változatra lenne érdemesebb vadászni?
The Witcher mellett jól mutatna ez is.
Szinte azt hittem hogy enyémek a képek, mivel a Rally Masters kivételével pár hete szereztem be pont ugyanezeket<#hamm>#hamm> (vagyis nem pont ezeket, hanem csak ugynezeket a játékokat)
lll l ll lllll l lll ll
Ott egy hirdetés, árulnak használt wc papírt 1.000.000-ért, TEGYÉK! Kit érdekel?
De nem. Jön a köcsög horda és rögtön linkelnek, hogy Kínából 200 Ft-al olcsóbban van, legtöbbször fingjuk nincs a vámról, vagy egyszerûen csak elfelejtik a postaköltség fogalmát.
2500 a NFS? Honnan tudod, hogy a srác aki árulja nem 10.000k-ért vette és az ártatlanság vélelme alapján, könnyen elképzelhetõ, hogy gõze nincs arról mennyi a galaxisba.
Ne keverjük már a vaterát ahol többnyire használt játékokkal kereskednek a BevásárlóKözpontokkal És a Szaküzletekkel ahol mindennaposak az iesfajta akciók.
Remélem lesznek még hasonló Akciók továbbra is😊
Mondhatnám a legutóbbi példát,Mass Effect 2 Collectors Edition 2000ft,Saboteur 2000ft,máshol vígan a duplája volt...
De Látom nem sikerült megérteni a lényeget,
Persze mindenkinek szíve joga eldönteni hogy mit hol és mennyiért árul-vesz,De azért ez Már nem 1-2 éves játék,és nem 1-2 helyen 990ft,hanem szinte minden nagyoob Üzletben ,és nem kell lemenni érte a Corába friends.
Mintahogy ha elmész a Hardverapró-ra ,Általában ott is szóvá teszik az iesmit..
Ez csak lehúzás így,semmi más.
A CD galaxis is forduljon fel, hogy a Wanted-et 3140-ért árulják... az is 990 a Cora-ban. Szemetek! <#ravasz1>#ravasz1>
egyébként bárhol 990ft õ meg 2500ftért adja AKCIÓSAN!!
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/akcio/need_for_speed_undergro_pc_jatek_akcios_aron_180019577.html
NFS2 <#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(meg az a Panzers is érdekel 😄)
I met God. She's black
Nekem amúgy megvan az alap elsõ kiadás is, azt meg 8k-ét vettem a megjelenéskor. 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A Cd Galaxisban, 576ban, Tescoban is gondolom ugyanazokat a Gyémánt kiadásokat lehet megvenni.
Árban nem sok különbség van közöttük, gyakorlatilag pár száz forint.
Viszont a doboz tartalma nem egyértelmû, mást írnak róla.
576-ban ez a leírás olvasható a tartalomról:
"Tartalma:
-audiólemez, mely 29 zeneszámot tartalmaz
-80 oldalas instrukciókkal teli kézikönyv
-50 oldalas angol nyelvre fordított novella a játék írójától
-14 dalt tartalmazó audiólemez, melyet a játék ihletett
-112 oldalas útikalauz
-Térkép a játék világáról
-Extra DVD módszerkesztõvel és 2 spec. kalandmodullal, plusz még így készült videó
Árváltozás jogát fenntartjuk!"
A Cd Galaxisban ugyanerrõl ezt írják:
"Az alacsony árú, Gyémánt Kiadás tartalma már nem egyezik meg a normál, elsõ kiadású Witcher bõvített tartalmával. Kézikönyvet és a játék lemezét tartalmazza, viszont egyéb extrákat, amelyeket a korábbi kiadás tartalmazott, így térképet, zenei CD-t, stb. NEM.
Az, hogy ezeket tartalmazná, magán a borítón sincsen feltüntetve természetesen (míg a korábbi kiadáson fel volt)."
Most akkor mi az ábra ezzel kapcsolatban?
Én a bõvítettre csaptam le, amikor levitték az árát 5500 Ft-ra. De kb fél évvel ezelõtt láttam 2k-ért is vesztegetni. Azóta is bánom, hogy annyiért nem vettem még belõle vagy 2 példányt 😞

Az ilyet akkor sem fogom megérteni...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
még 30 év és elérjük hogy
a.,Annyi lesz az átlagkereset hoyg mindenki zsebbõl kivágja a játékonkénti 10E Ropogós magyar Forintokat
b.,Végre 1500ftra maximalizálódik az újonann kiadott játékok ára,a CE kiadások ára pedig olyan 4-5 E ft körül lesz.
c.,2012-armageddon és baszhatjuk.
d.,a génsebészet,az emberklónozás rohamosan fejlõdik és teret nyer az eMI(mesterségesInteligencia.,Semmi szükságünk arra hoyg dolgozzunk az átlag életkor 200Év,csak szórakozunk és szaporodunk.
Alig Várom😊
Kár hogy akkor nem vettem, de sokaltam érte az 5ezer valahányszáz forintot, gondaltom megy ez még sokkal lejjebb is, most már b@szhatom csak GYKiadást látok mindenhol
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W