Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Hát, azokat a küldiket játékosok csinálták a mission editorral, azért nincs hang.

w77d
jah megcsináltam az elsõt... a legszarabb, hogy mivel nincs azokon a részeken felvéve szinkronhang ezért csak tátognak az emberek... mind1, azért asszem azokat is végigtolom majd...

IMYke2.0.0.0
Sajnos, azok nem ütik meg a fõ sztori színvonalát.
De "elmennek".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
amúgy most nézem, hogy a bõvített Witcher-ben vannak ilyen plusz kis ajándék részek... nna uzsgyi vissza játszani 😄

w77d
witcher bõvített tudtommal nálunk csak gyémánt kiadás van.... ami tökéletes. nem átlagos gyémánt borítós, hanem ilyen witcheesített gyémánt borító + kézikönyv+ 111oldalas kurva hasznos útmutató. Nagyon profi... jah meg nekem van plusz ilyen nagy alakú térkép is, azt még a régi sima verzióhoz adták....

giorgio81
A lemez külön benne volt egy papírtokban is, utána tettem a helyére

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

grebber
Ja de fel kéne mászni érte pestre kedvem meg 3 mûszak mellet nem igen van!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Zseniális játék, az biztos. A saját EE-mre én is rohadt büszke vagyok, s hálás, hogy játszhattam vele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én még fel sem bontottam a saját példányomat - így, hálás vagyok, hogy általad láthattam a belsejét is 😊))
<#worship>

giorgio81
és witcher bõvített kiadást láttál-e valahol olcsón, ami nem a gyémánt kiadás?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

w77d
ember összes media markt-ban és egyébb okos helyeken tömegével álnak....

w77d
amúgy az a durva, hogy ebbõl a steelbook editionból több példány létezik mint a simából 😄 én kb egy éve vettem a sajátom,a zóta mindenhol láttam kupacokban 😄

grebber
O bazz ez nekem is kellene,de a helyi tescoba kb ezer éve ugyanazok a csöves és túlárazott szarok vannak 😞

Next PC upgrade: 2022

w77d
nna befejeztem a Witchert.. hát gyerekek komolyan mondom ilyen baszott jó játékkal még nem volt dolgom... hosszú hetekre kötött le, zseniális történet, zseniális játékmenettel.. alig várom a második részt....

giorgio81
Délelõtt voltunk a Tescoban bevásárolni, szokás szerint elmentem megnézni a játékokat is, ezúttal olyat szereztem be, ami nem volt tervbe véve. Megvettem én is a Brothers in Arms: Hell's Highway Steelbook Editiont, 1300 Forintért nem volt szívem otthagyni, ez az egyetlen egy árválkodott ott. Tulajdonképpen most legalizáltam a játékot, mert megjelenéskor azért kitoltam wrzben. Annyira megtetszett ez a fémtok, hogy muszáj volt megvennem, meg fõleg az ára miatt is. Gyönyörû darab, már ezért érdemes volt megvenni, Ritka az ilyen az Ubitól.

[/url][/img]

[/url][/img]

balee4
Már júliusban bejelentette twiterren a Beenox, volt is linkelve.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

http://www.pc365.hu/hir/Spider-Man_Shattered_Dimensions_-_jon_a_PC-s_kiadas#mainBlock
balee4
Hát akkor tényleg rövid lesz, amúgy idegõrlõ idõ után, de ha a fullban lehet menteni akkor már jobb a helyzet.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Platform game, próbáld ki, kurva nagy.

Tinman
Olvastam szenvedésed... szomorú dolgok ezek, maradok régimódi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tudom mire kell... achi whorekodsz IKSZPÉN!
Amúgy 1990 Ft volt újonnan a szép dobozos, GS-hez is ingyé' adott verzió, ergo használtan nem tudom kéne-e ilyet venni. Ha belehúzol, tuti találsz olyan példányt, ami szûz. Enyém pl. ilyen, soha nem volt gépben sem, egyszerûen legalizáltam a korábban wrz-ben letolt játékot 2k-ért.

Amúgy használt esetében sem kellene aggódni, szvsz tuti beleférsz még az aktivációk számába, de ha nem segít a support. MS support PÉLDÁS! Valódi 10/10!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Trymedia is keresztbe leszarja napok óta hogy adjon kódot rfactoromhoz. Ugytünik nem úszom meg anyázós mail nélkül az ügyet...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Ja-ja... megszûnt egy cég, egyértelmû az én hibám, sõt ha netszolgáltatót váltok az is az én hibám.

még mindig inkább steam mint ubisoft drm, punkbuster, GFWL, starforce, 5* aktiválható securom kezdetnek ezeket ajánlanám fennakadásnak nem a steamet

csetelésre, achik gyûjtésére is kiválóan alkalmas végre nem kell az a szutyok szar msn meg xfire

<#eljen><#worship>

Most olyan érvekkel próbálsz szólni a Steam mellett, mint Tinman ellene.

Na látod, éppen errõl van szó. Csak rá akartam világítani, hogy egy Steam a gépen semmivel sem borzalmasabb dolog, mint mondjuk egy starforce nevû rootkit...

tototto
ez tényleg kurva jó, végigvittem a demot nem volt egyszerû, ha jol értem 8 pálya van benne a fullban és ez a kettõ ami a demoban volt csak egy részlete a pályáknak? remélem mert ha ilyen hosszú egy fullpálya akkor viszont kevés a 8map :S

tototto
tök komoly 80valahány komment és kb semmi nem szól az eredeti játékokról, bár nem unatkoztam a 10milliárdos licit odabasz 😊
amugy én használom és szeretem is steamet, még mindig inkább steam mint ubisoft drm, punkbuster, GFWL, starforce, 5* aktiválható securom kezdetnek ezeket ajánlanám fennakadásnak nem a steamet, 4 éve használom napi szinten és soha semmi bajom nem volt vele, leszámitva néhány nagyobb cím megjelenésekor tapasztalható lassulásokat, csetelésre, achik gyûjtésére is kiválóan alkalmas végre nem kell az a szutyok szar msn meg xfire, UT3-at is késõbb megoldották hogy lehessen regelni kulcsot, a 25 peccset meg bonuspackot alapból leszedte a 15megás netemmel pikkpakk
szal számomra áldás, nem átok a rendszer
steam powa 😊

bertino
mi a sz@r ez amugy ? <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én csak azt nem értettem az elõbb sem, hogy ha már ennyire vitatkozni akartok errõl a témáról, akkor miért kell nevetséges dolgokkal jönni. Most olyan érvekkel próbálsz szólni a Steam mellett, mint Tinman ellene.

Azt például nagyon nehéz elképzelnem, hogy valaki csak és kizárólag játékok kézikönyve miatt telepítene PDF readert a gépére. Jó, a P1-esemen még nekem is a HoMM III installere talepítette fel az Acrobat Readert, cserébe sosem néztem meg vele a kézikönyvet 😊 Mindig az elsõ dolgom feldobni egy Foxit Readert az új rendszerre, alapvetõ dolognak tartom, mint például a Macromedia Flash Playert.

És ne érts félre, most sem egyik oldal mellett vagy ellen kívánok beszélni, csak fura látni, hogy néha min vagytok képesek leállni vitatkozni.

Személy szerint az automatikus frissítést egy nagyon feature-nek tartom, egyébként van olyan nem Steames játékom is (Blood Bowl), amely rendelkezik vele, sõt lemezt sem kér, és még az egyedi CD-kulcsot is kiolvasta a lemezrõl, hogy ne kelljen begépelnem. Érdekes egy DRM, de eddig kényelmes 😊

Különben érdekes ez, néha zavar, hogy el kell indítanom a Steamet egy-egy játékomhoz, máskor direkt rajta keresztül töltöm le a demót is, kényelmi megfontolásból. Biztos attól függ, hogy a hardcore dobozos, vagy a Steammel szemben joviálisabb lábammal kelek 😊
Reméltem, hogy nem tartozik hozzá ilyesmi, ha a dobozon nincs rajta a Live felirat is (legalábbis a sima Games for Windowsos játékaimhoz semmi ilyesmi nem tartozik), csak rémlett, hogy volt ennél valami online mentés dolog.
balee4
Bazz ez mekkora játék próbáljátok ki steamen a demót, zselé nagy, de készüljetek fel, hogy idegõrlõen nehéz, majd agyvérzést kaptam mire az elsõ pályát megcsináltam. 😄

Tinman pont az e-mail címmel cseszett rá a dologra...

User error. Bocs.

Olyan segédprogramra gondoltam, amit külön fel kell telepíteni az alapállapothoz képest (böngészõ nem ilyen, Steam ilyen, ráadásul ki tudja milyen infókat szed ki és küld el a gépedrõl...

Soroljam? Pl. Adobe Reader, hogy el tudd olvasni a lemezen érkezõ manual-t... Érted, megveszem pl a Divinity 2-t, adnak hozzá egy pár oldalas kis nyomi manual-t, amiben nincs semmi hasznos infó, ott a lemezen a manual, oszt óvassad aszt. A kötelezõen feltelepítendõ starforce-ról már nem is beszélve... Ami ráadásul nekem nem is mûködött 64 bites rendszeren... És mivel nálunk nem ugyanaz a verzió jelent meg, mint külföldön, patch-elni sem lehet az eredeti játékodat, mert ehhez basztak készíteni. Így jobban jártam volna, ha megveszem Steam-en...

Na, beszélgessünk még a külön feltelepítendõ segédprogramokról? Mert tudok még példákat mondani...

Holott normálisabb esetben, ha kijön 1 patch megnézed, hogy mit javít, utánaolvasol fórumon és ha ilyen van egyszerûen megvárod a javítást és nem sz...psz vele addig sem!

Vagy a Steam-es játékod automatikusan frissít és órákat is szophatsz, akkor sem tudod kikerülni, max újrarakod és letiltod a patcheket, míg a mások bevásárol, kávézik, zuhanyzik, jah és vígan játszik azzal a játékkal, amit a Steam automatikus frissítéses fasz..sága nem szar el neki!

Örülök neki, hogy találtál egy ellenpéldát, mivel általában épp fordítva szokott lenni. De kivétel erõsíti a szabályt 😊

Tudom, hogy nem a vásárlás miatt volt szó róla... De most komolyan, mi olyan ellenszenves egy háttérben futó programban, amibõl a játékaidat indítod? Amúgy is van kismillió segédprogram egy átlag user gépén (amik ráadásul lassítják és fölöslegesen hízlalják a rendszert). Jajistenem, a Steam már pont mindennek a teteje...

- Tinman pont az e-mail címmel cseszett rá a dologra...

- Internetfüggés kapcsán odaírtam, hogy egyre inkább szükséges sajnos

- Olyan segédprogramra gondoltam, amit külön fel kell telepíteni az alapállapothoz képest (böngészõ nem ilyen, Steam ilyen, ráadásul ki tudja milyen infókat szed ki és küld el a gépedrõl...

- Patch: Pl.: Mount and Blade Warband: Steames játék, ha akartad ha nem felrakta a patch-et, ami olyan dolgokat tartalmazott amitõl fagyott a játék.... No comment. Holott normálisabb esetben, ha kijön 1 patch megnézed, hogy mit javít, utánaolvasol fórumon és ha ilyen van egyszerûen megvárod a javítást és nem sz...psz vele addig sem!

Vagy a Steam-es játékod automatikusan frissít és órákat is szophatsz, akkor sem tudod kikerülni, max újrarakod és letiltod a patcheket, míg a mások bevásárol, kávézik, zuhanyzik, jah és vígan játszik azzal a játékkal, amit a Steam automatikus frissítéses fasz..sága nem szar el neki!

Ne védd annyira a Steam se tökéletes, mint már lentebb leírtam van Pró és van Kontra! Egyébként meg nem vagyok Steam ellenes, de ne vitatkózzunk ezen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bocs, de én nem böngészõbõl indítom el a dobozos játékaimat.

Hint: nem a vásárlás miatt volt szó a Steam felületérõl.
#8442: Steam: Drágább, de amíg internet és steam van addig megvan a játék (feltéve, ha nem szûnik meg az e-mail címed: Tinman), automatice megkapod a frissítéseket, cserébe el kell viselned a steam szoftver jelenlétét.

Ha megszûnik az e-mail címed, akkor átírod a "contact e-mail address"-t Steam-ben, szóval nincs para. A kliens szoftver pedig nem sok vizet zavar, az "el kell viselni" megfogalmazás erõs túlzás 😊

Doboz: Klasszikus megoldás, fizikai megjelenés, artbook, kézikönyv, miegymás, nem internetfüggõ (általában, mostanában már sajnos az, ami nekem is fájó pontom), viszont ,ha lemez betojik, akkor nem olyan egyszerû pótolni, mint a steam-est, nem kell hozzá jobb esetben egyéb segédprogram, nem patchel automatikusan (nemtom ki hogy van vele, nekem ne töltögessen semmilyen steam automatikusan frissítést, ha én úgy látom, hogy kell frissíteni majd leszedem...)

nem internetfüggõ: sajnos ez egyre inkább nem igaz.

nem kell hozzá jobb esetben egyéb segédprogram: miért, egy Steam-es játékhoz milyen segédprogram kell (mármint a Steam-en kívül)? Ha te dobozos játékot rendelsz internetrõl (elég gyakran megesik a fanyalgókkal is), akkor ahhoz is kell egy segédprogram (böngészõ)... Ennyi erõvel ez is ugyanaz...

nem patchel automatikusan: ha kikapcsolod az automatius frissítést (külön-külön be lehet állítani az egyes játékokra), akkor Steam-en sem frissít. Bár nem látom be, miért kellene ezt kikapcsolni. Elég ritkán fordul elõ, hogy egy patch rontana a játékon.

ha én úgy látom, hogy kell frissíteni majd leszedem: akkor már nem kényelmesebb ezt rábízni? Amúgy honnan látod, hogy kell? Összeomlik a program, bugos, nem tudsz megcsinálni küldetéseket, stb., majd utánajársz fórumokon, rájössz, hogy ezt meg azt meg amazt a frissítést le kell hozzá szedni, leszedegeted, feltelepítgeted... És órákat szoptál vele, más meg közben bevásárolt, megkávézott, lezuhanyzott, stb. 😊

Totti5
Akkor legyen opcinális, de lehessen normálisan élvezni a versenyeket is.

w77d
a rendõrök szerintem is kellenek bele. Sõt az is kell bele, hogy te lehessél rendõr 😊

viszont nem árt, ha van valami olyan kapcsoló,a mivel ki lehet szedni a zsarukat, ha te csk õrültködni akarsz...

arty
Zsaruk kellenek. Voltak az elsõben is, voltak a High Stakesben is (ég még megannyi, számomra kevésbé emlékezetes részben). Ergo ez hozzá tartozik az nfs-hez - szerintem 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Age of Empires II - nagydobozos
Ára a fix 4990 Ft.

a topiknak lassan tényleg köze nem lesz a címéhez
ki a fa**t érdekelnek a retkes focijegyek 10milliárdért meg hogy jogi útra megy-e a dolog vagy sem?

inkább vitázzatok a steam-en, az inkább való ide

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

IMYke2.0.0.0
Nekem egy "üzletrontás" szókapcsolat azért rémlik...

balee4
Hmm kár, hogy nincs bûncselekményi tényállás, ami erre ráhúzható, szóval csak ezért nem foglalkoznak vele a hatóságok, de az ilyet tényleg célszerû lenne büntetni...

Totti5
1:1ben Burnout Paradise, még a fizika/ irányítás, autók mozgása is, csak liszenszelt autókkal, szar töréssel, kicsit más helyszínekkel, de a feelingje ugyan arra hajaz, ami pedig az unalmat, ismétlõdést fogja jelenteni. Normális autós fizika kellene alá lásd PGR4, olyan törés mint az elõzõ Burnoutban, a zsarukat teljesen kiiktatni, belsõnézet! lásd PGR4, rohadt jó hangok lásd PGR4 ( de ez lehet jó, csak hát eddig idétlen Burnout sufni hangokban utaztak a készítõk és lehet nem lesz annyira jó ) és és és jó kis kanyargós szerpentinek, nem pedig nyil egyenes utak ahol mész 300al és az idétlen rendõrök lepattognak rólad... ennek sok köze nem lesz a klasszikus NFShez.

Shep
Ez mind ok de ezért mondom ,hogy akkor nem licitálok rá és kész. Nem kell ezért keménykedni ahogy ott csinálják páran.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
a jegyüzérkedés, hivatalos áron felüli eladás illegális, nyerészkedésnek számít, és börtönnel büntetendõ, az más kérdés, hogy a hatóságok szemet húnynak efelett...

A kérdés az, hogy miért akarja valaki jóval drágábban eladni, mint vette. Illetve ez érthetõ, de ezen nyerészkedni nem éppen a legnagyobb jófejség a világon. Ráadásul nálunk sajnos tényleg elég fejlett az "üzérkultúra" 😞
davidka003
Mert õk focidrukkerek, azok közt meg 99% köcsög. Nem bírják elviselni ha valaki el akar adni egy jegyet.
Gondolom az fel sem merül bennük, hogy valaki azért akarja eladni, mert nem tud kimenni, közbejött neki valami vagy csak meg van szorulva anyagilag és kellene neki a pénz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Hát én drágállottam azt az 1400-at amennyiért itt nálunk lehetett menni tavaly a meccsekre, helyette mentem inkább féláron amerikai focit nézni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja így már érthetõ, de ettõl még szerintem nem kellene hápogni a népnek, mert ha sokalják nem licitálnak rá, akinek meg így is megéri az meg igen, ha meg senkinek nem kell az eladón marad ennyire egyszerû.