Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ van mögötte egy fps-ekhez mérten jó sztori/univerzum, jó AI, vállalható fizika... egyszerûen élvezetes, na 😊
(ami gond lehet, ha nincs konzolod, akkor csak a Halo1-2 áll rendelkezésedre, ami mai szemmel elég unalmas/rondácska)
Forza.
Nem voltam amúgy tisztában vele, hogy mennyi dlc van hozzá és mennyibe kerülnek
Dragon Age nekem kimaradt és valószínû ki is fog, én csak a magányos kalandozós rpg-ket szeretem, ha jól tudom ez csapatos, azok nem jönnek be, meg úgy általában a Bioware játékok se, tudom valószínüleg egyedül vagyok vele vagy legalábbis kevesen vagyunk
Kevés rpg-vel játszok/játszottam, nekem csak a Gothic jön be, meg a Bethesdás cuccok (Morrowind, Oblivion, Fallout 3, meg remélem a Vegas is)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
És máris nem igaz, amit tegnap mondtam, mert idõközben megláttam a Runaway 3-at jóárasítva, és eszembe jutott, hogy én GTA IV-et is venni akartam ebben a hónapban 😄
viszont az a Halo2 egy ilyen gyûjteményben eléggé <#csodalk>#csodalk>
Forza.
DLC-k
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Vásárolj tartalmakat a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Vérvonalak játékodhoz az 1600 BioWare Pontot tartalmazó Pontkártyával!
Az új BioWare kártya segítségével testre szabhatod és tovább gazdagíthatod a Mass Effect 2 és Dragon Age: Vérvonalak játékélményét.
Válogass az egyedi letölthetõ tartalmak gazdag tárházából! Páncélzatok, fegyverek és egyéb tartalmak széles választéka vár."
És ilyeneket tölthetsz le értük
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Alap játék: 2000 Ft
Awakening: 2000 Ft
2 x 1600 pont (annyi kell, hogy MINDENT megvegyél azt hiszem): 2x 2000 Ft
Összesen 8000 Ft, az Ultimate szerintem olyan 10 000 Ft-os áron fog mozogni, 2000 + Ft-ot nekem megér, ha nem kell töltögetni a DLC-ket, hanem rajta vannak a lemezen!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha le kell tölteni úgy is a DLC-ket, akkor nem veszem meg!
Engem az egyszerûbb megoldás érdekelne (kövezzetek meg, de engem a szép borító annyira nem érdekel, nekem elég a játék, kivéve a Fallout New Vegas, annál nem bírom ki, hogy ne CE legyen), nem váltogatni a lemezeket, hanem egyben felrakni és kész, mint a Bethesda Goty megoldásai.
Bennem a Sima Dragon CE hiányos érzést kelt, mert nincs benne minden, ami járna a játékhoz, viszont remélhetõleg az Ultimate Edition-ben benne lesz.
És kicsit konkrétabban? Pl. ezek a plusz felszerelések csak ilyen piperecuccok, vagy értelmük is van?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Külön-külön mégis csak pofásabb - nem beszélve az alap "Collector's Edition"-rõl...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Azért ez megkoronázná a gyûjteményt rendesen:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerk.: Francba... most látom, hogy kinek válaszoltam, sorry többet nem fordul elõ újrack.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
jóhogy nem kocka inside feliratot teszek a kapum fölé piros nyíllal
meg legolasnak öltözve megyel túró rudiért
Itt egy fullos HALO anthology, amit elront egy Best of kiadvány... aki érti az érti, aki nem az meg hanyagoljon.
annyira egy egyszerû fosadék game hogy hihetetlen
Mondjuk nem gondoltam volna, hogy ennyi cucc van benne. Köszi, hogy megmutattad 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

A tartalma
- Dr. Halsey-nek a személyes naplója a Nobel Teamrõl aki a Spartan-program "anyja" és a mesterséges inteligencia ( Cortana ) kifejlesztõje.
- igényes kisköny, sok sok oldallal és tartalommal, direkt úgy tálalva mintha egy sokat használt napló lenne ( foltok, kitépett oldal, személyes, tudományos feljegyzések, skiccek stb stb... )
- kivágott ujságcikkek, orvosi leletek, fényképek, levelek, különbözõ leírások találhatóak benne illetve egy térkép a bolygóról ( érdekesség hogy itt már feltünik Visegrád )
- a Dr. belépõkártáyja és egy felvarrható Nobel Team logo
Ez pedig a szerényke "gyûjtemény". ( sajnos a H2 nem elsõ kiadás, és lusta vagyok hozzá nyomtatni rendes borítót😊 )
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
lll l ll lllll l lll ll
Felesleges, meddõ, értelmetlen <és szép anyanyelvünk számos szinonimával bír>és szép anyanyelvünk számos szinonimával bír> a dolog feszegetése.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#vigyor2>#vigyor2>