Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
kicsit battlefield, abban az értelemben, hogy elég sok jármüves-harcos rész is van benne, de nagyrészt fps lövölde

+ van mögötte egy fps-ekhez mérten jó sztori/univerzum, jó AI, vállalható fizika... egyszerûen élvezetes, na 😊

(ami gond lehet, ha nincs konzolod, akkor csak a Halo1-2 áll rendelkezésedre, ami mai szemmel elég unalmas/rondácska)

Forza.

giorgio81
Jó hát, drágább lesz az a lényeg
Nem voltam amúgy tisztában vele, hogy mennyi dlc van hozzá és mennyibe kerülnek
Dragon Age nekem kimaradt és valószínû ki is fog, én csak a magányos kalandozós rpg-ket szeretem, ha jól tudom ez csapatos, azok nem jönnek be, meg úgy általában a Bioware játékok se, tudom valószínüleg egyedül vagyok vele vagy legalábbis kevesen vagyunk
Kevés rpg-vel játszok/játszottam, nekem csak a Gothic jön be, meg a Bethesdás cuccok (Morrowind, Oblivion, Fallout 3, meg remélem a Vegas is)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke, ratgab: köszi! Asszem berakom ezt is a kosárba...

És máris nem igaz, amit tegnap mondtam, mert idõközben megláttam a Runaway 3-at jóárasítva, és eszembe jutott, hogy én GTA IV-et is venni akartam ebben a hónapban 😄

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

viszont az a Halo2 egy ilyen gyûjteményben eléggé <#csodalk>

Forza.

Többnyire + küldetéseket adnak az alapjátékhoz, illetve úgynevezett egyéb életutakat, ezek mindegyike ad új felszerelést, történetet, esetleg új csapattársakat!

DLC-k

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A reklám szöveg így szól:

"Vásárolj tartalmakat a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Vérvonalak játékodhoz az 1600 BioWare Pontot tartalmazó Pontkártyával!
Az új BioWare kártya segítségével testre szabhatod és tovább gazdagíthatod a Mass Effect 2 és Dragon Age: Vérvonalak játékélményét.
Válogass az egyedi letölthetõ tartalmak gazdag tárházából! Páncélzatok, fegyverek és egyéb tartalmak széles választéka vár."

És ilyeneket tölthetsz le értük

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha összeadod:

Alap játék: 2000 Ft
Awakening: 2000 Ft
2 x 1600 pont (annyi kell, hogy MINDENT megvegyél azt hiszem): 2x 2000 Ft

Összesen 8000 Ft, az Ultimate szerintem olyan 10 000 Ft-os áron fog mozogni, 2000 + Ft-ot nekem megér, ha nem kell töltögetni a DLC-ket, hanem rajta vannak a lemezen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Remélem nem letölthetõ tartalmas lesz, hanem a lemezre applikált verzió (ha már fizetek érte, akkor legyen rajta a lemezen nem?)!

Ha le kell tölteni úgy is a DLC-ket, akkor nem veszem meg!

Engem az egyszerûbb megoldás érdekelne (kövezzetek meg, de engem a szép borító annyira nem érdekel, nekem elég a játék, kivéve a Fallout New Vegas, annál nem bírom ki, hogy ne CE legyen), nem váltogatni a lemezeket, hanem egyben felrakni és kész, mint a Bethesda Goty megoldásai.

Bennem a Sima Dragon CE hiányos érzést kelt, mert nincs benne minden, ami járna a játékhoz, viszont remélhetõleg az Ultimate Edition-ben benne lesz.

Ez gyors volt, thx! <#vigyor>

És kicsit konkrétabban? Pl. ezek a plusz felszerelések csak ilyen piperecuccok, vagy értelmük is van?

IMYke2.0.0.0
Plusz felszereléseket, fizetõs DLC-ket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezekbõl a Bioware pontocskákból egyébként mit lehet venni?

giorgio81
Az igaz, de szerintem kétszer annyi lesz, mint ezek együtt

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

IMYke2.0.0.0
StarCraft II/1 Collector's Edition - bontatlan, fóliás - 19.990 Ft.

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg egy 2 DVD-tokos kiadvány lesz, 1 kézikönyvvel, plusz "ingyen letölthetõ tartalommal". (Fuck, shit)
Külön-külön mégis csak pofásabb - nem beszélve az alap "Collector's Edition"-rõl...

Már majdnem bugarat ültettél a fülembe ezekkel az árakkal, de akkor eszembe jutott, hogy mit sza...rakodjak én ezekkel apránként, mikor 1-2 hónap és megkapjuk a Dragon Age Ultimate Edition-t (minden földi Dragon Age Origins jóság egyben)!

Totti5
scifi FPS

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wedge31
Ez sértés volt a Mass Effectre...<#vigyor3>...egyébként egy primko lövölde, fps.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

w77d
gyerekek most nagyon hülyének fogok tûnni... ez a Halo tulajdonképpen milyen kategória? FPS akció? TPS? Olyasmi mint a Mass Effect? Vagy inkább battlefield?

robotnyk
nem fog, rájöttek, hogy felesleges
Bence94
nem vagyok fanja de engem megfogott(only pc persze...)!annak idején nagyon élveztem az 1-et és a 2-õt is meg veszem majd valamikor...nagyon sajnálom, hogy a 3 nem jött ki vagy "még" nem jött ki...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tinman
Így is elég durva pakkot gyûjtöttél össze... nekem bejön ;-)

Azért ez megkoronázná a gyûjteményt rendesen:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Bizony ám! Egyszerûbb letölteni és kiírni DL lemezre <#eljen>

Szerk.: Francba... most látom, hogy kinek válaszoltam, sorry többet nem fordul elõ újrack.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Duplán drágább és még 2 kval, mint amennyiért vettem ezt. Fél éve volt Halo 3 Legendary 10 k alatt, újszerû! nagyon hezitáltam és végül lemaradtam róla... Halo 2bõl meg most már szerzek egy rendeset, mert nyomtatott papírral nem az igazi az.

lolSL
szobrocska rotfl
jóhogy nem kocka inside feliratot teszek a kapum fölé piros nyíllal
meg legolasnak öltözve megyel túró rudiért

Tinman
26k az ország legrdrágább 576-jában... ehhez legalább van egy ütõs szobrocska, nem úgy, mint a Szárkráft 2-höz 22-24-ért az a kevéske...

Tinman
Néha tényleg azt érzem, hogy rossz topicba írok.
Itt egy fullos HALO anthology, amit elront egy Best of kiadvány... aki érti az érti, aki nem az meg hanyagoljon.

Totti5
Hát nekem nincsenek regényeim, könyveim, bábuim stb stb... szóval kispályás vagyok csak. 30 ezeré Legendaryt? hülye azé nem vagyok!

robotnyk
tragédia, nem is tudom hogy tudta így végigjátszani ^^
lolSL
nem értem mit esznek az xboxosok a halon, b kategóriás cuccok jobbak
annyira egy egyszerû fosadék game hogy hihetetlen

Tinman
Nálad nagyobb Halo fant nem ismerek... így nem értem miért nem a Legendary editiont vetted. A Halo 2 Best of kiadásban pedig rendkívül lelohasztó egy ilyen SZÉP és gazdag gyûjtemény láttán.

Holnap én is megkapom a futártól. De basszus pont holnap kell 8ig suliban lennem...
Mondjuk nem gondoltam volna, hogy ennyi cucc van benne. Köszi, hogy megmutattad 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Shep
Hogy engem ezek a játékok miért nem tudnak lázba hozni? A gyûjtemény viszont ennek ellenére tetszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bulba
Ahogy elnézem elég hasonló az ízlésünk (#8566) <#taps><#pias><#eljen>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Totti5

A tartalma
- Dr. Halsey-nek a személyes naplója a Nobel Teamrõl aki a Spartan-program "anyja" és a mesterséges inteligencia ( Cortana ) kifejlesztõje.
- igényes kisköny, sok sok oldallal és tartalommal, direkt úgy tálalva mintha egy sokat használt napló lenne ( foltok, kitépett oldal, személyes, tudományos feljegyzések, skiccek stb stb... )
- kivágott ujságcikkek, orvosi leletek, fényképek, levelek, különbözõ leírások találhatóak benne illetve egy térkép a bolygóról ( érdekesség hogy itt már feltünik Visegrád )
- a Dr. belépõkártáyja és egy felvarrható Nobel Team logo

Ez pedig a szerényke "gyûjtemény". ( sajnos a H2 nem elsõ kiadás, és lusta vagyok hozzá nyomtatni rendes borítót😊 )

Daell Drow
g
Daell Drow
Ibnition nagyon zsir, most mar tudom hogy jelent meg. 😊 Elfogadnam en is igy, sokat toltam regen.
Rowlend
Kézikönyv, lemez rendben van, csak nyomtass egy elõlapot 😊

GET OVER HERE!

IMYke2.0.0.0
<#falbav><#rinya>

Figyelem a nyugaom megzavarására alkalmas képsorok Következnek.
kb 2 hete megvettem vateráról csak idõhiány miatt most tudtam csak átvenni,Így képet sem kértem a játékról...
abban a hitben voltam hoyg elsõ kiadás és mekkora király vagyok hoyg megszereztem ,de pedig nemis.

kép
kép

nonicks
Ignition az mi jó játék <#eljen><#eljen><#eljen>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

KRi2
Legújabb zsákmány:

mégtöbb erre

lll l ll lllll l lll ll

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. Szerencsém volt 😊

IMYke2.0.0.0
Én is szeretném finoman megkérni a fórumtársainkat, hogy hagyjuk már ezt a témát!
Felesleges, meddõ, értelmetlen <és szép anyanyelvünk számos szinonimával bír> a dolog feszegetése.

balee4
Grat annyiért ajándék volt, én meg bontatlanul vettem, szal elviekben él a kód, de nem érdekel a multi. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mi lenne ha ugornánk már ezt a fólia,doboz- steam vitát? Ez már kezd elharapódzni, lassan már olyan mértéket ölt, mint a pesti - vidéki ellentét...

Shep
Ez van meg havernak, elég komoly 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Neked meg a fólia és a doboz a fétised... Tudod mit, veszek neked fóliát és dobozt karácsonyra. Meg gyertyát is, mert látom, sötét van felétek...

Fúúú, LEDÖBBENTEM ÁM!!! Bizony! Annyira, hogy szóhoz sem jutok, csak a földön fekve kapkodom a levegõt... "Bontatlan játék a polcon?" Hihetetlen!!

<#vigyor2>

w77d
nna egybõl csak a farkaddal tudsz gondolkodni XXXXXD itt másféle szeretetrõl van szó bammeg XXXD