Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Szívesen.
Csak nem Te hirdeted? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi😊
balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
A 2. rész dobozosan már meg sem jelent, csak steamen.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Mass Effect 2 Collector's Edition - bontatlan, fóliás - 1.000 Ft
A "Kinek mennyit ér?" kérdést lefelejtettem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
és akkor vettél egy doboz warezt n1

Tinman
Dehogy kell...

Elszegényedett városrész ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tototto
tudode SShez kell steam? 😄

Daell Drow
Most 2,25 euro a SW:KOTOR, anyiert nem hagytam ott.
nonicks
igen csak szerintem akkor az átlag fizetés se volt 40.000ft felett! <#nezze><#nezze>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Tinman
Akkor megnyugodtam :-)
Régóta pályázok, rá de most olcsóbb volt, mint egy mekis menü.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Komolyan mondom a GTA4 szenvedõsen unalmas, száraz, alig poénos 12 órája után (kb. 40%-nál lehetek), itt és most kiszurkolnék 0-day 13k-t egy SR3-ért. Nem bírom addig :-(

nekem is nagy kedvencem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Sinclair ZX-en kezdtem... az Elite-el. C64-en folytattam a Supremacy-vel, PC-n én vagyok talán az egyetlen Zó-n kívül, aki tudja, pl. mi az a Subculture, etc. Szóval szerinted? :-)

x3al játszol is?

balee4
Bazz nem is tudtam, hogy a Braid van dobozosan, zseniálisan jó játék.<#eljen>

Tinman
Éljen a sztím! Ja nem... mégse.

arty
tudom, hogy errefelé kultikus, hát megosztom, amit olvastam a hardwireden:

Saints Row 3 megjelenés - 2011 õsz

Forza.

ha jól emlékszem 9 k körül voltak

nonicks
10 éve milyen szép áruk is volt ezeknek <#banplz><#banplz>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

anno jóval nagyobb warezpatkány voltam mint most, persze keresetem se volt de ami nagyon tetszett azt valamilyen módon mindig megvettem

3 kedvenc darabom a régi szép idõkbõl, megjelenés után vettem õket

Kongy
A Steamen csak a MAI napon 7 euró vagyis 2000 Ft a Force Unleashed!!! LucasArts hét van, holnap újabb akciók!!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A liaráson kívül az összes többi jó (nem kell vacakolni azokkal).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Igen, majd biztos játszani fog vele, és nem kiállítani a többi CE-s figura mellé. Gondolom csak a Halo-nak szólsz, az Assassin's Creed-nek és a Splinter Cell-nek véletlenül sem, pedig ott is vannak mûanyag katonák...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

w77d
de ez csak a liarásnál van nem?? az eddigi összes többi ugye jó? rendeltem ilyen bioware pontokat azé kérdem...

Nem csak hogy magyar felirat nincsen, de még kell egy kicsit ügyködni, hogy fel lehessen egyáltalán telepíteni a magyar verzióra!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Tinman
<#ticking>

wedge31
A legujabb liarás dlc-ben már nincs magyar felirat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Ez számomra is jó hír - és megnyugodtam, köszönöm.

davidka003
Igen, simán mennek vele.
Nekem a magyar verzió volt meg, letöltöttem mellé a DLC-ket és semmi gond nem volt velük és még magyar nyelvet is tartalmaz a DLC.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
(voltam fogdokinál, röntgen is volt, kinemnõtt bölcsességfog, szájsebész csak jövõhéten)

Forza.

wedge31
Fogfájásra: elmész a fogorvoshoz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Úgy látom, mégis vissza kell tennem a korábbi banner feliratomat...

bakvarnyu
óóó mûanyag katonák, ennyire ne menjünk már vissza az óvodába..

The Protector
Fogfájásra:kurvára erõs pálinka amivel öblögetsz.
Vagy.Sót melegítesz egy fazékba.Ezt egy zacskóba teszed mikor eléggé meleg.A sót tartalmazó zacskót pedig bele egy zokniba majd egy kendõvel az arcodra kötöd.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Nem, tudtommal.

IMYke2.0.0.0
Na, béke, szeretet - ezt szeretjük:

w77d
srácok ezek a Mass Effect 2 DLC-k kompatibilisek a magyar nyelvû verzióval?

Semmi gond, nem sértõdtem meg 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

arty
Én is elnézésedet kérem a hangnemem miatt 😞

Forza.

arty
Mindenképpen 😊 De csak egy sima, mezei változatot veszek 5-6k magasságában, majd jövõre.

Forza.

Ne haragudj, nem kötekedésbõl írtam, és nem is neked válaszoltam 😊 És csak annyit írtam, hogy furcsa, tehát szvsz ez nem kötekedés. De hagyjuk sztem ezt, mert felesleges.
Amúgy te megveszed a Reachet?

arty
plusz esetleg ajánlom elolvasni w77d eredeti kérdését, ami talán felfedi miért került a válaszomba a battlefield 😊

Forza.

arty
muszáj... mind1 😄

Forza.

arty
ezt írtam:
"abban az értelemben, hogy elég sok jármüves-harcos rész is van benne"

nem ezt írtam:
"abban az értelemben, hogy mindkettõ egy multiplayer játék, amiben a két hadsereg játmüvekkel, gyalog irtja egymást"

Magyarázhatod a bizonyítványt, de inkább ne kötekedj, ha nem muszály... ma szarul viselem (fáj a fogam).

Forza.

Ezzel egyetértek, hogy van benne jármûves harcos rész, de ezzel ki is fújt. Ennyi erõvel rengeteg játékra hasonlít, és azok közül sztem a BF áll tõle a legmesszebb. Nem a levegõbe beszélek, megvan mindkét Bad Company boxra, és Halo-ból is a 2 kivételével mindegyik.

arty
"kicsit battlefield, abban az értelemben, hogy elég sok jármüves-harcos rész is van benne"

rídonly teccik lenni?

Forza.

arty
Legalább halvány fogalmad lenne róla, mit beszélsz ... <#papakacsint>

Gondolom sokat halóztál... "<#vigyor1>"

Forza.

Légyszi ne szarozd le 😊 Habár a BF-hez hasonlítani tényleg furcsa 😊

bakvarnyu
Légyszi Ne hasonlítsd már a BF-hez azt a szart <#vigyor1>