Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
legfeljebb játék nélküli üres accountokat törölhetnek, de azt se szoktak, megnéztem most nekem is megvan még egy 2005-ös.

lolSL
igen a WoW pörögne nélküle is
bár ha az a sok millió steames cs-s nem lett volna már a pc-n amikor kijön az se lenne olyan fényes

IMYke2.0.0.0
Szerintem, le tud járni. Naivan írom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azt azért ne hidd, hogy a STEAM nélkül nem létezne PC játék piac... <#ejnye1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Lehet, hogy "lejár" vagy ilyesmi egy steam account?

Þór vígi þessi rúnar

Nem baj! Legfeljebb csinálsz FNW-hez újat!

balee4: Én nem kétlem, csak nem tetszik....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
steam. Bár van valahol egy accom, de asse tudom megvan-e még. Orange Box-al adták vagymi.

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Higgyétek el sajnos idõvel minden steames lesz...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Most min akadtál ki a steam szükségességen vagy azon, hogy ráeresztem a törést?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jah és persze az internet nélküliek meg dögöljenek meg.... Hogy fogják a játékot Timbuktuban játszani? Jah és kedves házigazdánk Imy, hogy fog FNW-zni internyet hiányában?

Mondjuk ahogy olvasom 1-etlen 1 mentsége van az FNW steam-es szükségletének, hogy csak az installálás idejére igényli a steam-et, utána lehet offline-ban is nyomni elvileg (ennek ellenére nem vagyok biztos benne, hogy ráengedem a gépemre a steamet, holott az achievementek érdekeltek volna, de lehet, hogy inkább megcrackelem)

Tinman
Ugyan.

játékmásolásvilág.com... mindig van legális alternatíva ;-)

Ugyanis, ha rendelkezel az eredi játékkal, szíved joga, no-cd/no-dvd cracket használni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

blackcalibra
Bocsánat, hogy csak most de köszi szépen a segítségeket a Stalker ügyben!
Itthonról lesz használtan egy utóbbi kiadás.....
Carlos
Nebasszfel!!!

Þór vígi þessi rúnar

Bazz! Fallout New Vegas tényleg steam-es lesz (sebaj legfeljebb rádobok 1 cracket)...<#wow2>

Na hazamegyek és felvágom az ereimet....:-)

tototto
hirtelen ami eszembe jut: RUSE, Fallout New Vegas, Civilization 5, Call of Duty Black Ops
ezek most jönnek nemsokára és bevan jelentve a steamworks, és gondolom nem csak ennyi
de pár példa miért fontos nekem a steam mert én pl imádom ezeket a játékokat és mindhez kell a steam Killing Floor, Red Orchestra, Left 4 Dead 1-2, Team Fortress 2, és a többi valve játék, az új worms, Alien Breed, FEAR2, AvP
és a steam csak most kezd beindulni szal kezdhetitek felvágni az ereiteket
aki meg fikázza a steamet az mindig tartsa szemelõtt sok játék megse jelenne pcre ha nem lenne steam, fõleg a kisebb garázs projekteknek kiváló terjesztési forma lehet hogy nem kell nagy kiadókat kajtatni maguknak amik aztán basznak reklámozni a terméket csak lenyúlják a hasznot
ha nem lenne ez a sok "igénytelen steam felhasználó" mint Indigo meg a többiek akik vesznek akár steamen játékot a 0 eladás miatt még ennél is kevesebb játék készülne el PCre, tehát jó lenne ha nem lennénk egy kalap alá véve a warezosokkal
aki meg a dobozra veri és nem hajlandó steamet használni hogy legálisan játszon az vegye meg dobozosan és warezoljon, aztán legyen vele boldog
én mondjuk leszarom aki hülye haljon meg

Fabio Capello
nyugatinál fel kell pattanni a metróra :]

grebber
Igen lehet.Nem pesti vagyok.Pest nekem kb ezekbõl áll:
Nyugati pályaudvar ,Westend CC,árpád híd.
Semmi több.

Next PC upgrade: 2022

lolSL
nemzeti muzeum mellett van

grebber
1. Nem tudom hol van a galaxis.
2. Már ott sem 1990 az csak nagyon akciósan volt annyi.
Majd legközelebbinél lecsapok rá!

Nem azért fóliás, mert nem akarja kibontani, hanem azért mert nincs rá ideje, hogy játsszon vele! Azért meg, hogy megnézegesse a lemezt, meg a kézikönyvet nem bontja ki!

Úgy látom neked is problémád van az írott szöveg értelmezésével!

"Eljövendõ játékok nagy része lesz steam exluzív": Felvilágosítanál minket egyszerû doboz és fólia fetisiszta, "kémkedõ" steam ellenes gyarló elavult korcs "játékgyûjtõ" fajzatokat :-), hogy mely jövõbeni játékok ilyenek???? CSak hogy lelkileg felkészülhessünk...
Köszönjük elõre is!

....Szarkazmus, Irónia kombó off....!

Tinman
Félreérted.

Feltettem EGYELÕRE a polcra a társai mellé, mert éppen a GTA4-el játszogatok. Természetesen eljön az idõ, amikor leveszem a polcról és nagy örömmel vetem magam bele... jó eséllyel azt is notin fogom tolni ágyból, mert úgy kényelmes.

Igen, így van. Azonnal warezolni fogok minden játékot, mihelyst nem lesz dobozos verzió... és nyugodtan fogok aludni, ahogy azt kell. Már a DLC-zéssel kinyílt a bicska a zsebembe és szó szerint bánom, hogy nem jtag-es az XBOX-om és nem tudom lewarzolni az eredeti játékaim mellé(!) az engem kicsit érdeklõ DLC-ket.

A SR2 esetében a 2 DLC TÖRTÉNETI ELEMEKET és új küldetéseket ad az alapjátékhoz, de olyan áron, hogy a 2 DLC melynek össz gametime-ja 1.5 óra DRÁGÁBB, mint a SR2 alapjáték, melybe alsó hangon is 40 órát beletettem.

Továbbfolytatva a gondolatot... azok az emberek, akik ilyenért pénzt adnak, szavaznak, hogy ez így rendben van. Hát gyerekek ez k. nincs rendben! Persze sok a pénzes birka, akikrõl bõven van mit lenyúzni, de könnyen megesik, hogy egy rajongó összekuporgatja a pénzét egy ilyenért és õ is szavaz. Mocskos kapitalista világ, buta, ostoba vásárlók.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
hát akkor mire vársz? 😊

grebber
Voltam 576-ba és a Media Marktba.Hát sajna nem ütik meg a cdgalaxis árakat így hát üres kézzel távoztam 😞

Medal of Honor összest akartam 1990 ért de az csak galaxisnál annyi.

tototto
de akkor most mi lesz felteszed a polcra, és ki se bontod?
sose értettem azokat a gyûjtõket se akik sok pénzért vesznek egy akciófigurát vagy egy képregényt, és ki se bontják mert elveszti értékét, akkor minek megvenni, fektess aranyba az érték állóbb 😊
de hogy már pc játék fronton is vannak ilyenek hát nem semmi
ahogy elnézem az eljövendõ játékok nagy része lesz steam exkluzív, tehát akkor vagy egy senkiházi warez huszár leszel és arcon köpöd magad, vagy be kell adnod a derekad és telepíteni steamet 😊

Tinman
<#eljen>

Az-az! Nagyon jópofa kereskedõs/bounty hunteres vízalatti móka volt :-)

Tinman
"Szívószálad" vedd el a szemed elõl és olvass...

Dawn of Magic a gamer notimra kell, érdekel, mert egy unalmas tárgyaláson láttam egy kollega gépén és mivel mekibe nem járok, ezért nem sajnáltam rá azt a vicces összeget, amiért megvettem.

Watchmen? Ha barátok lennénk, azt mondanám, hogy barátom, neked fingod sincs szuperhõs témáról. Nem vagyunk azok, így simán csak szellentésed sincs az ügyben... ami nem te hibád, én se láttam még pl. a Gyilkos vagina címû alkotást.
A Watchmen az egyik legmélyenszántóbb szuperhõsõs alkotás. Az eredeti DVD film mellé, feltétlenül kellett a polcra jóárasítva. Egyébként 5-7 közötti pontokat kapott, ami 1x elmegy kategóriává teszi, de ismétlem nem ez volt a fõ szempont.

Braid? Azért voltam el vele fél órát anno, perc egyszerûen nem esett kézre a billentyûzetes irányítás... de azóta van Box-om, van PC-re köthetõ XBOX controllerem, mindjárt más a felállás.

Tropico Reloaded? Ismétlem: Vannak az igényes vásárlók és vannak az igénytelenek, akik ugye többek között sztím lúzerek.
Namármost, nekem megvolt az ELSÕ kiadású Tropico, 1-2 hete megvettem a galaxisban akciós, elsõ kiadású Tropico 3-at, most meg a szintén jóárú 2-öt. Gondolom érted... ha nem --->

Indigók kedvéért (gy.k.): Egy magára valamit is adó gyûjtõ igyekszik az elsõ kiadásokat a polcon tudni és ha lehet kerülni az ilyen Reloaded kiadványokat.
ÉS igen! Kielégült pofával tettem fel a polcra a másik Tropico részek mellé, mert így már teljes a Tropico gyûjtemény. Nem értheted.

Tinman
Pedig azt hittem elképzelhetetlennek tartod, hogy egy játék fóliásan van a polcon... erre tessék. Bort iszik...

w77d
megnéztem az emailt amit küldtek, ma 6 óráig lehet csak érte menni... utána gondolom emgy vissza a polcra az áru

Carlos
Semmi.
Ugyanis csak x napig tartják. Ha nem mész érte nem mész érte. Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom, akkor mivel kevertem...
Három nap után automatikusan törlik a rendelést, azt hiszem. De el kellene olvasnod részletesen az oldalon lévõ írásokat.

w77d
telefont nem kérnek, csak e-mail címet és nevet....

IMYke2.0.0.0
Mivel elég sok adatot kell megadnod (telefont is), keresni fognak - szerintem.

w77d
gyerekek ha leadok egy rendelést a galaxisba személyes átvétellel és nem veszem át akkor mi van??

bakvarnyu
Én is úgy vettem észre este 7 körül szoktak váltani, a Republic commandonak meg miért nem készítettek 2. részt?? Minden szar játékot folytatnak, pont azt a jóságot nem.

Na megjött végre a Halo Reach + Halo Wars. Nagyon jól néz ki ez a Limited Edition. <#taps>

Daell Drow
En tapasztalatom szerint, itt 7 ora korul van. (legalabbis a quake con-os akcional mindig 7kor valtottak itteni ido szerint)
Am remelem ma Repubilc Commando lesz le arazva azt még mindenkeppen meg vesezm, nagy kedvencem.
w77d
jah tényleg, ki is ment a fejembõl.. az amik még alszanak édesdeden XXXD

Apus
SubCulture az a tengeralattjárós játék volt nem? ahol söröskupakot meg ilyesmiket kellett gyûjteni, és elcsencselni.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Fabio Capello
4-5 körül, amikor amerikában reggel van 😊

w77d
a steam-en mikor van napváltás?? mert ez még mindig a keddi akció, pedig már szerda van....

lolSL
Buy Star Wars: Knights of the Old Republic
-75%
8,99€
2,25€
ADD TO CART

giorgio81
Mi a mai akció? (munkahelyen nem tudom megnézni)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

<#eljen>

A tegnapi akciót kihagytam, nem mozgatott meg. Na de a mai! Egy olcsó gyros áráért felejthetetlen szórakozás!

Nekem amúgy már megvan (dobozosan, volt rajta fólia is 😊)!

IMYke2.0.0.0
Hagyjuk a személyeskedést! Van - sajnos - elég sok olyan beszélgetõ-téma itt is, máshol is, ahol ez megy 7/24.

Ja, erre ment: Tinman #8682

Képes voltál megvenni ezt a Dawn of Magic nevû undorító szutykot? Meg Watchmen? <#wilting>

Éljenek az ilyen igényes játékok!

Ja nem... az ilyenek mégse!

De legalább dobozos! 😊

A Tropico Reloaded-et (3 rész egyben) meg olcsóbban megvettem GOG.com-on, mint te a viszonylag gyengébbre sikeredett második részt 😊 Ja, hogy neked van hozzá fóliád meg dobozod... Gondolom kielégült pofával raktad fel a polcra a dobozát (fóliástól), és azóta sem bírsz betelni ezzel a fantasztikus kiadással 😊

Amúgy X3, Runaway 3, Secret Files 2: <#eljen>

Ja, meg gratulálok a Braid-hez is, amivel egy fél órát játszottál és meguntad. Most legalább az is megvan eredetiben. Van hozzá fólia meg doboz is!

IMYke2.0.0.0
Értem. Drukkolok, hogy megvehesd. Szerintem, 3.000 Ft-os plafonig elmehetsz.

igényeseknek:
http://www.gamestar.hu/gray-matter-gyujtoi-valtozat-keszul-jane-jensen-kalandjatekabol.html
nem,én PÜ-t küldtem neki😊