Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Galaxisnál anno nem volt ez 2k-ért?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk eddig visszaigazoló mail sem jött :-/ Neked?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mivel giorgio81 fórumtárs megemlítette az UK only-t azonnal rest of the world-re tettem. 5 fontba csak elpostázzák rendesen... remélem.
Szóval, attól, hogy én hülye vagyok, neked még nem kell annak lenned... ergo bátran tedd EU-ra.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Nem viccelek, rest of the world-re tettem! Nem érdekel semmi, KELL, bárhogy, bármi áron!
De ha ennyire akarod, akkor felvilágosítanálak, hogy a korábbi hosszú hsz-edben a kategorizálás szót tévesen hosszú ó-val írtad.
Ami a még durvább, hogy az erre adott válaszomban, ha akarsz találsz rengeteg hibát, ilyen ez...
zavvin nem is látom, Game.co.uk: UK ONLY
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
legújabb only steam üdvöske
Teccikérteni?
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Egy hívást megér(het) ...
A medve nem játék.
Tisztelt CD Galaxis!
NEM önök, ismétlem NEM önök ellen szól a következõ kérdés, de kérem/kérjük a magyar PC-játék gyûjtõ játékostársaim nevében, hogy ha lehetséges kérdezzék meg a t. magyar képviseletet, hogy vajh a mi pénzünk büdösebb-e, mint tengerentúli társainké?
Különösen annak fényében sokkoló volt ezt olvasni, hogy az annak idején a szintén Önöknél vásárolt Fallout 3 CE gyakorlatilag 1-2 hét alatt teljesen elfogyott, egy hónappal késõbb pedig már sehol nem lehetett az országban kapni.
Üdvözlettel: Steam Heater (egy törzsvásárlójuk).
Tisztelt Steam Gyûlölõ!
Korábban leadott értesítés kérése kapcsán, a magyar képviselet mai tájékoztatása alapján értesítjük,
hogy a:
Fallout New Vegas Collectors
c. PC játék (gyûjtõi kiadása, angol nyelven)
érkezése Magyarországra a korábbi információkkal ellentétben sajnos NEM várható.
A játékból a normál változat érkezése továbbra is várható, angol nyelven, magyar kézikönyvvel.
Ennek megfelelõen, a gyûjtõi kiadásra vonatkozó elõjegyzését fel kellett függesztenünk, várhatóan nem fogjuk tudni kiszolgálni azt.
Amennyiben bármilyen csoda folytán mégis érkezne collectors, természetesen árusíthatjuk, a dolgok jelen állása szerint a fentiek miatt erre most kicsi esély mutatkozik.
Amennyiben a normál változatot elõ szeretné jegyezni, az alábbi linken teheti meg:
http://cdgalaxis.hu/PC/17847/fallout-new-vegas.html
Az esetleges kellemetlenségért a magyar képviselet nevében is elnézést kérünk, sajnos nem rajtunk múlik a dolog.
Levelünket az egyes postafiókok html kódú levelek fogadási képtelensége miatt küldtük sima txt formátumban.
Köszönjük érdeklõdését.
CD Galaxis
1088 Budapest, Múzeum körút 10.
Nyitva tartás: hétfõ-péntek 9:30-18:00 óráig
Webáruház: http://www.cdgalaxis.hu
E-mail: [email protected]
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
nem mintha Steam gyûlölõ lennék.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lll l ll lllll l lll ll
Engem annak idején csábított - de ugyanakkor, sosem voltam híve a multigyaknak igazán.
Ennek ellentmondani látszik, hogy évekig játszottam Quake 2/3, UT1999-et neten. De, aki ismeri ezeket, tudja, hogy nem feltétlenül kell napokat, órákat játszani velük, és még véletlenül sem kötelezõ klánokba tömörülni, vagy menedzselni stb.
S nekem, a napi meccs-adagomat még koca-játékoskánt is megadták.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
A Force Commander pedig egy hatalmas ötlet volt. Sokan fanyalogtak amikor megjelent, de szerintem nem volt rossz, bár amikor a hadjáratban kötelezõen rebelnek kellett állni, utána már annyira nem jött be, de volt egyfajta feelingje (bolygók, elsõ SW RTS, stb.). Eredetiben amúgy 990 forintért vettem meg amikor egy Auchanben elárazták. 😊
A medve nem játék.
A Force Commander megvásárlása engem meglep 😊
A medve nem játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ráadásul, a fõszereplõt igencsak megváltoztatták. Számomra, szokatlan.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ássuk el mostmár a csatabárdot...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
bár az alacsony eladási szám miatt van egy pár játék amibõl gyûjtõi kiadás csak konzolra jön
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Valóban a digitális terjesztésé a világ. Igaz, nekem már nem sok részem lesz benne, mert még mindig van mit végigjátszanom, a jó öreg, kezemben fogható kiadványok közül 😊)))
Még egyszer annyi év sem lenne elég, mint amennyi ideje PC-vel foglalkozom.
Þór vígi þessi rúnar
nem lenne keret a reklámra mert a kiadóknak PCs címmel nem nagyon foglalkoznak, nem is MOra gondolva, hanem külföldre ahol már elvétve talál az ember a polcokon PCs címeket szinte csak konzollal foglalkoznak, szerintem a PCs játékok jövõje egyértelmûen a steam és hasonló cégek online boltjai
lehet utálni hogy ez van, de okos ember beletörõdik és alkalmazkodik, nem pedig duzzog és inkább dacból warezol