Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw, valahogy vissza kéne fogni ezt a steam vs nem steam dolgot, a bannerban is kinn van a véleményem, és a topikcímben is szerepel az eredeti játékaink kifejezés, szóval nem hiszem, hogy bármi kivetni való van abban, aki ilyen módon vásárol eredeti játékot.
Nincs doboza, nincs benne semmi extra, de valahol mégis egy értéket képvisel a tulajdonosa számára, ha megvette, ezt kéretik ratgabtól kezdve Tinmanig mindenkinek tiszteletben tartani!
és egy kis témához kapcsolódó:
ha minden jól megy, ma meglesznek:
origi, dobozos
szintén dobozos, nem a steames verzió:

Játék, amit szeretnék, és az eladója csak budapestieknek, személyesen adná el...
Ehh!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ass. Creed 2-es kérdésemre azonban változatlanul kíváncsi vagyok, ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A végén, ha régebbi cuccokkal is akarsz játszani hány ilyen szart kell feltelepíteni, tö...köm már teli lesz asztal ezekkel a szarokkal! Ne mondjátok nekem, hogy ez így jó....(legalább azt megtennék, hogy át lehessen ültetni, mondjuk a gfwl, ubisoft launcher-öst cuccok, akkor steamre, hogy lenne egységes....)
Tényleg Assassins Creed 2-höz, ha steamen vetted kell ubisoft launcher, meg online kapcsolat (nem kötöszködés, csak érdekelne)??
Elnézést kérek mindenkitõl, Tinmantõl és Indigótól is, de megérhetitek, igazuk van a többieknek: nem kéne a STEAM vs. PC vitát tovább erõltetni.
Inkább folytassuk a gyöngyszemek keresését, megmutatását, a játékról való diskurálást, és az off topicot, de ne dobálózzunk sz... sárral.
Akit érdekel, a teljes tegnapi hozzászólás-termést megnézheti, letöltheti:
Klikk a képre! Ott van az 😊
Vajh, miért csinálják ezt velünk magyarokkal? és
Én mi a fityfenéért nem kaptam értesítõt errõl, holott én is elõrendeltem?
Errõl ennyit! Egyetértek az ezt követõ hsz-eddel is: Úgy látszik a mi pénzünk büdös, de sajnos ez nem csak külföldi hozzáállás!
Példa: Már biztosan baromira unjátok a videókártyás sztorijaimat, de 1 hete megrendeltem az új kártyát személyesen, úgy volt, hogy másnap kiszállítás és már vihetem is haza a cuccot! Azóta eltelt 9 nap, küldtem sms-t voltam benn személyesen, küldtem faxot, csõpostát, morzejelet, postagalambot, és mindig azt kapom, hogy nekik sok dolguk van, meg hogy majd megbeszéljük (Mostmár kezd elfogyni a türelmem és valakire ráborítom az asztalt). Mehetnék máshova, de a gariztatás (elromlott kártya javíttatása) rajtuk keresztül folyik, így egyenlõre hozzájuk vagyok kötve. Úgyhogy nemcsak a külföldieknek büdös a magyar piac, a magyar ember pénzze, hanem a magyaroknak is (nem kell nekik 50000 Ft, jól állnak, minek az nekik, válság idején ez nem pénz....)
Mint azt szemfülesek már észrevehették, mindennap reggel ~ 8-tól este 7-ig (legkésõbb) tudok aktív lenni - a két melóhelynek köszönhetõen.
Ebbõl adódóan, az intervallumon kívül esõ diskurzusokat nem tudom azonmód felügyelni.
Elolvasván az igencsak komoly hozzászólás-termést kettõs kép alakult ki bennem:
1. Van értelme benn hagyni a vitatkozást: elrettentésként, hogy lám, ennyire szélsõségesen nem szabad a másik érveire reagálni, és nem szabad így védeni/támadni a digitális terjesztést, vagy propagálni a nem-digitálist.
2. Nincs értelme törölni, mert ha nem most, akkor késõbb újfent kirobban a háború a biliben.
Mindenesetre: utoljára kérek meg mindenkit, hogy legyen kedves elfogadni a fõszabályt - Megmutatni, örülni, kicsit irigykedni szabad, személyeskedni, gyûlölködni, és még inkább a két "tábort" szidni nem
Köszönöm.
Te Indigo... neked k. igazad van! Minden szavával egyetértek! Fõleg a dõlt betûsekkel... <#bohoc>#bohoc>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt láthatod a Cerberus Network tartalmát, ebbõl Zaeed a lényeg.
Egyébként én nem keveslem, így is több ez a DLC a kelleténél, bár a legutolsót már szinte mindenki dicséri.
imádom a régi kedvenc játékaimat big boxban begyûjteni😄rakan,HL,Sin stb.
DVD tokosban csak elsõ kiadásokat veszek-két darabon van ami olcsóbb kiadás.ami jó azt fémdobozosban vagy más CE kiadásban veszem meg:pl. Stalkerek.de a steam nélkül sem tudnék meglenni:pl. AvP multi vagy HL2.szóval én így élek mert így a jó😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
itt a lista
a blood dragon és collectors armor, a zaeed jár ingyen a gyûjtõihez
Amúgy meg inkább legyen egy megszerzett játékról kép akár többször is, mint hogy a nyamvadt viszályokat, és a vacak off-ot kelljen olvasnom. <#wink>#wink>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Status: CANCELLED (no money has been taken)
Þór vígi þessi rúnar
De tényleg!
Becs szó!
amúgy azért ne lepõdjetek meg, ha a game nem fogja a new vegast kiküldeni, mikor a postázáskor meglátják hogy nem UK a cím.
Nekem is feladáskor mondták le az SC2 CE-t, jóval a confirmation után. Várjátok meg, amíg más helyre is felkerül a CE! Így csak késõbb kapjátok meg máshonnan utólag megrendelve, és még várhattok a refundra is. De ti tudjátok.
Þór vígi þessi rúnar
Ne gyertek a "bármilyen módosítással", mert akkor a modok is illegális csúnya dolgok, ráadásul az eredeti exe-hez hozzá nem érek... egyszerûen kicserélem egy másikra, de az eredetibe egy db. kódsort nem írok át.
Indigo-t persze bármely sztím fikkantás úgy szíven szúrja, mintha Valve részvényes lenne, de mit csináljunk, érzékeny a lelkem :-/
No, megrendelve game-rõl.
Þór vígi þessi rúnar
Feltételezem a game-en használandó user aka nickname.
Þór vígi þessi rúnar
Az SC2 CE-t nekem 16 nappal az order confirmation után törölték, mert csomagolásnál derült ki, hogy túlsúlyos. Már a pénzt is levonták addigra, szóval refundra is kellett várnom. A Gameplaytõl rendeltem, az ugye egy cég a GAME-mel, olyannyira, hogy egy game.co.uk-s email címrõl közölték a cancelt. Lesz szerintem Zavvin is CE, csak várni kell még egy kicsit, õk késõbb, a megjelenéshez közelebb szokták felrakni a speciálisabb kiadásokat. Amúgy azóta is várok az augusztus 30-án feladott BioShock 2 CE-re, de hát én végül is ráérek...
A Subculture-rõl pedig valóban tudom micsoda, de nekem nincs meg, sõt élõben sem láttam soha, csak olvastam róla megjelenéskor az újságban, valahogy sosem kapott nálam akkora prioritást, hogy direkt keressem, egyébként pedig nem akadt az utamba.
Imyke:
A fölösleges flame-et és személyeskedést miért nem törlöd, mint házigazda? A "hivatalod" szükségessége mellett nagyobb érv sosem szólt, mint ma Indigo és Tinman viszálykodása. Szánalmas, ami itt folyik, elõbb vallanék közösséget bármilyen warezpistivel, mint azzal, amit itt adnak elõ amúgy értelmes, felnõtt emberek. Szégyellem magam helyettük is.
Szerk: 1500-ért is van ph-n 2 db.
NE habozzon, aki hasonlóan vágyakozik rá, jön ez ide is, csak akarni kell!
A kártyát pedig csak despatch-kor terhelik!