Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
(Igazából szégyellem is kicsit magam a tegnapi vita miatt, csak túlságosan belelovalltuk magunkat. De nem ért ennyit ez a téma.)
Þór vígi þessi rúnar
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
<#buck>#buck><#nyes>#nyes><#vigyor5>#vigyor5>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem rossz, nem rossz... azért a végén érzõdik, hogy lesz ennek DLC folytatása vagy valami...
Þór vígi þessi rúnar
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Megértjük a levelében foglaltakat, ez a döntés számunkra is roppant kellemetlen, hiszen forgalomtól, vásárlásoktól esünk el a kiadó/képviselet miatt.
Természetesen rákérdeztünk, azt a választ kaptuk, hogy a kiadó tervei alapján a Közép-Kelet-Európai régióban nem kerül a gyûjtõi kiadás forgalomba.
Üdvözlettel,
CD Galaxis Kft
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tulajdonképpen inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy a Football Manager 2010-hez képest miben nyújt pluszt a 2006. De végül sima kkor melyikben vannak szélesebb kommunikációs lehetõségek? A CM 3-hoz szokva nekem már az FM 2010 is elképesztõ 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
w77d: A legbiztosabb ha felrakod a Kingdoms-t is és akkor mindened meglesz! De nem gondolnám, hogy ha javít is valamit, az igazán számottevõ dolog lesz. Természetesen nálam tapasztalt kollégák nyugodtan javítsanak ki, ha tévednék...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az FM 2005-bõl rémlik például olyan, hogy edzéseknél, külön be lehetett állítani, hogy konkrétan mikor legyen pl. terepfutás, nem csupán csúszkát tologatni, mint az FM 2010-ben.
Egyébként az alapjátékhoz biztosan nem ad új feature-öket? A Shogun és az elsõ Medieval esetében ahhoz is adott újdonságokat, a Rome-nál viszont a Barbarian Invasionnel meg sem néztem az alap kampányát (mert vele már csak a sajátját játszottam), így arról nincs tapasztalatom.
Teljes mértékben felfogható külön játéknak, én inkább add-on-nak nevezném!
Én csak ebben azt nem értem, hogy ha a steam 1 másolásvédelmi megoldás, akkor ehhez minek kell még plusszban a gfwl, meg az ubilauncher meg a hasonlók, mikor ezek is másolásvédelemként képzõdtek. (ez afféle költõi kérdés volt, nem kell rá válaszolni) Másolásvédelemnek a másolásvédelmének a másolásvédelme már ez ebben az esetben...
Kár azért a Fallout New Vegas CE-ért (Ugye úgy néz ki kishazánkban nem lesz megvásárolható) , engem érdekelt volna, viszont annyira azért nem érdekel, hogy külföldrõl berendeljem, lehet, hogy csak sima verzió lesz belõle, aztán adok a steamnek 1 esély (még azért alszom rá 1-et 2-õt, de még nem próbálkoztam a steammel, szóval bizalmatlan vagyok, ugyanakkor tényleg nagyon jó akciók szoktak lenni, és talán ezzel a lépésemmel, hogy veszek 1 FNW-t, talán kedvet kapnék a használatához vagy megszeretném a rendszert és nem maradnék ki az akciókból sem) Na majd még meglátom!
csak túl rövidek az igazi rally pályák, meg van egy csoda autó amit sínen húznak és eléggé tönkretette a multiplayert.
Én májusban még 10 fontért vettem a zavvitól, bár azóta még nem volt idõ kipróbálni a többi játék mellett
A Dirt 1 tettszett, azért is rendeltem meg második részt is. Mostmár kíváncsi vagyok rá milyen
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Nekem még a szállitást is ki kéne fizetni annyit meg nem ér az egész !
Eddig se voltam oda Dirt részekért !
Sajnos a az újhullámos, népszerûtlen másolásvédelmek ellen a Steam sem igazán véd, az AC2 ugyanúgy igényli a netkapcsolatot, és az új Riddick limitjein sem enyhít. Az EA játékai esetében nincsen telepítési limit (talán részben azért, mert az EA már kezdett lemondani errõl a rendszerrõl, amikor kiengedte Steamre a játékait), de az szerintem kifejezetten felhasználóbarát volt, no-CD crack helyett de-authentificationt kellett futtatni, ha már nem kellett a játék. Csak az okozhatott gondot, ha valami kataklizma érte a rendszert.
"3rd-party DRM: Ubisoft’s Online Services Platform. Ubisoft requires a permanent Internet connection to play this video game at all times."
A medve nem játék.
Þór vígi þessi rúnar