Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Egy Runaway-t, Dirt 2-t nekem is kéne rendelnem, mert ennyiért szinte ingyen vannak. Csak most annyi minden más van betervezve. Ebben a hónapban jön még egy Metal Gear Solid 4 és Ninja Gaiden 2, jövõ hónapban Castlevania Lords of Shadows, SW TFU 2 (bár ezek még a demótól függnek), novemberben Little Big Planet 2 és még ki tudja mi, decemberben meg Move-t szeretnék pár játékkal. Be vagyok "táblázva". Vhogy szorítani kéne azért rá pénzt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Dj Tommy
Én ezt szereztem ma meg:

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

A Dark Messiah-t nagyon élveztem anno! Szép kis zsákmány!

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Bakker... nem semmi, hogy még a BioWare pontokhoz a kód is dobozban van. Én lehet majd megkérem egy ismerõst (megbízható), hogy vegye meg nekem, és küldje el a kódot email-en keresztül. csak az a baj, hogy nekem is csak egyre van pénzem (kellene vagy három az elkövetkezõ DLC-k miatt is a Mass Effect 2-höz).<#rinya>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

lolSL
korhatáros pontok? 😄

Legújabb szerzeményeim (itt még fóliásan, de nem sokáig <#smile>):

Nem probléma, teljesen jogos! Sõt! Köszönöm!

(Igazából szégyellem is kicsit magam a tegnapi vita miatt, csak túlságosan belelovalltuk magunkat. De nem ért ennyit ez a téma.)

Carlos
Nekem nem volt gond az irányítással, viszont az autókázást énis untam. A vége jópofa. Összeszedtem az összes playboy-t, aztán kakukk... 1x játszható volt, pénzt nem ér...

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
kapcsold ki a simulator modeot.

davidka003
Én még most tolom. Olyan szinten rossz, hogy az már hihetetlen. Még jó hogy nem adtam ki érte pénzt. Kizárólag a történet miatt tolom, mert semmi élvezet nincs a sok autókázásban, ráadásul a kocsik is irányíthatatlanok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ne haragudj, ez magas labda volt...

<#buck><#nyes><#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
No, végigtoltam a mafia 2-t...
Nem rossz, nem rossz... azért a végén érzõdik, hogy lesz ennek DLC folytatása vagy valami...

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Amikor a bantulandi ember pénze büdös szitu... nehéz ezeket a dolgokat megérteni, amikor minden a profitról szól, de a szemed közé szarnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
fasza...

(vicces TÉK)

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Tisztelt Vásárlónk!

Megértjük a levelében foglaltakat, ez a döntés számunkra is roppant kellemetlen, hiszen forgalomtól, vásárlásoktól esünk el a kiadó/képviselet miatt.

Természetesen rákérdeztünk, azt a választ kaptuk, hogy a kiadó tervei alapján a Közép-Kelet-Európai régióban nem kerül a gyûjtõi kiadás forgalomba.

Üdvözlettel,
CD Galaxis Kft

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én csak a korábbi tapasztalataimból indultam ki, a kiegészítõk mindig élvezetebbé, többé tették az alapjátékot is.
Ó, én nem is próbáltam soha mást, mint a Sports Interactive játékait, ugye mind a CM3 (pontosabban a negyedik részig a sorozat), mind az FM széria hozzájuk kötõdik, a FIFA Manager eszembe sem jutott.

Tulajdonképpen inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy a Football Manager 2010-hez képest miben nyújt pluszt a 2006. De végül sima kkor melyikben vannak szélesebb kommunikációs lehetõségek? A CM 3-hoz szokva nekem már az FM 2010 is elképesztõ 😊
IMYke2.0.0.0
Eddig se volt, ezután sem lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lehet bárminek hívni szerintem (nem vettem kötöszködésnek :-) )! Csak azért neveztem add-on-nak, mert 4 új kampány-t ad a játékhoz! Hogy ad-e valamit az alap kampányhoz? Amikor én annak idején felraktam rögtön a plusz kampányokkal játszottam, szóval nem tudom, lehet, hogy ad...

w77d: A legbiztosabb ha felrakod a Kingdoms-t is és akkor mindened meglesz! De nem gondolnám, hogy ha javít is valamit, az igazán számottevõ dolog lesz. Természetesen nálam tapasztalt kollégák nyugodtan javítsanak ki, ha tévednék...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintetek majd a media mark-ban is lesz 2000 ft-os Dragon Age kieg, és Bioware pont, vagy ez csak a Cdgalaxisnál van? Csak a szállítási költség miatt kérdem.

Fabio Capello
Alapvetõen ugye 3 focimanager van, az FM, a Championship Manager, és a FIFA manager. Alapvetõen én az FM-et tolom, a CM-et mindig kipróbálom ha új verzió jön, sokkal részletesebb dolgokat lehet benne állítgatni mint a CM-ben (pl. profi meccselemzés meccsek után, edzéstípusok beállítása, szélesebb kommunikációs lehetõségek). A FIFA manager nálam maga az antikrisztus, alig-alig van köze egy vérbeli manager dolgaihoz, ellenben nagyon sok irritáló dolog van benne, ami miatt én soha nem nyúlnék hozzá. Egyszer próbáltam, köszönöm annyi elég is volt.

Ok! Lehet nem mindegyiket adják ki úgy!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És, ha egy pár mondatos OFF erejéig rá szabad kérdezni, pontosan mi a az, ami miatt ajánlható az FM 2010 mellé. Nem mintha lenne idõm egy harmadika focimenedzserre is a két beválton kívül, de sosem lehet tudni.

Az FM 2005-bõl rémlik például olyan, hogy edzéseknél, külön be lehetett állítani, hogy konkrétan mikor legyen pl. terepfutás, nem csupán csúszkát tologatni, mint az FM 2010-ben.
Nem kötözködés, de addonnak éppen inkább azt híjuk, ami beépül az alapjátékba, és ahhoz ad pluszt, nem pedig plusz kampányokkal kiterjeszti azt (expansion).

Egyébként az alapjátékhoz biztosan nem ad új feature-öket? A Shogun és az elsõ Medieval esetében ahhoz is adott újdonságokat, a Rome-nál viszont a Barbarian Invasionnel meg sem néztem az alap kampányát (mert vele már csak a sajátját játszottam), így arról nincs tapasztalatom.
w77d
köszi

lolSL
azt nem tudom, de a blazblue pár hete jött ki és ment még.

A kettõ között nincs összefüggés! A Kingdoms pár az alap játéktól teljesen független kampány-t ad a játékhoz pl.: Keresztes háborúk, Amerikai felfedezése és az õslakosháborúk, Brit szigetekért folytatott csatározások, Templomos kampány (balti államok területén zajlik ha jól emlékszem)!

Teljes mértékben felfogható külön játéknak, én inkább add-on-nak nevezném!

w77d
gyerekek egy kérdés: a Medieval 2 kiegészítõje ugyebár a Kingdoms... most telepítem a Medieval 2-t... a Kingdoms-ot is most rakjam fel? vagy azt inkább egy következõ epizódként az alapjáték után? remélem értitek mit akarok kérdezni.. tehát a Kingdoms az felfogható külön játéknak és telepítsem késõbb, vagy most rakjam föl mindkettõt, mert ettõl lesz egy egész a játék?

Nem arról volt szó mostanában, hogy az új gfwl-s programok már mind csak egyedi kódokkal mûködnek? Ennek fényében már csak az adott programhoz használhatóak. Pl.: Dead Rising 2 is ilyen lesz!

Nagyon szépen köszönöm a kimerítõ magyarázatot <#worship>

Én csak ebben azt nem értem, hogy ha a steam 1 másolásvédelmi megoldás, akkor ehhez minek kell még plusszban a gfwl, meg az ubilauncher meg a hasonlók, mikor ezek is másolásvédelemként képzõdtek. (ez afféle költõi kérdés volt, nem kell rá válaszolni) Másolásvédelemnek a másolásvédelmének a másolásvédelme már ez ebben az esetben...

Kár azért a Fallout New Vegas CE-ért (Ugye úgy néz ki kishazánkban nem lesz megvásárolható) , engem érdekelt volna, viszont annyira azért nem érdekel, hogy külföldrõl berendeljem, lehet, hogy csak sima verzió lesz belõle, aztán adok a steamnek 1 esély (még azért alszom rá 1-et 2-õt, de még nem próbálkoztam a steammel, szóval bizalmatlan vagyok, ugyanakkor tényleg nagyon jó akciók szoktak lenni, és talán ezzel a lépésemmel, hogy veszek 1 FNW-t, talán kedvet kapnék a használatához vagy megszeretném a rendszert és nem maradnék ki az akciókból sem) Na majd még meglátom!

Fabio Capello
mind a mai napig tolom, a legjobb a sorozatban, és ez az egyetlen hiányzó darab (CM3 óta ennek a kivételével megvan mind) - akkor nem volt rá pénzem, aztán eltûnt a piacról 😊

IMYke2.0.0.0
Engem meg - többek között - pont a külsõ teres, lakókocsis menürendszer idegesített fel egy idõ után...

lolSL
szerintem nagyon jó, magával ragadott a hangulata a lakókocsis menüvel, zenékkel, ken block és dave mirra szakértésével 😄 kinézetre is a legszebb játékok közé tartozik.
csak túl rövidek az igazi rally pályák, meg van egy csoda autó amit sínen húznak és eléggé tönkretette a multiplayert.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, egy idõ után olyan szinten válik ismétlõdõvé, hogy én is, aki az 1. rész (Colin McRae) óta rajongója vagyok, meguntam - nem is játszottam teljesen végig. Igaz, maximum 10 verseny hiányzott a térképen...

giorgio81
Ennyire szar lenne ez a játék, hogy már egy ezresért dobálják az ember után?
Én májusban még 10 fontért vettem a zavvitól, bár azóta még nem volt idõ kipróbálni a többi játék mellett
A Dirt 1 tettszett, azért is rendeltem meg második részt is. Mostmár kíváncsi vagyok rá milyen

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

No igen, de nekem pontosan max. 2eHUF-ot ér a játék, így számomra tökéletes szállítással együtt! <#wink>

wesker24
Jah az tudom van is egy Pár Live key-em ! 😄
lolSL
viszont a cd key jó vagy 20 játékhoz, a hamarosan megjelenõ f1 2010-hez is 😊

wesker24
Ez is csak annak jó akció aki helybéli és Pesten lakik !

Nekem még a szállitást is ki kéne fizetni annyit meg nem ér az egész !

Eddig se voltam oda Dirt részekért !
Hoppá! A DiRT 2 dobozosan 990HUF! <#merges2> <#ijedt> <#worship>

Jut eszembe, az FM 2010-nek van nagyon kellemes megoldása: lehet választani Steames, lemez nélküli telepítést, illetve lemezt játék közben is igénylõ telepítést, melynek során nem használja el az ember a kulcsot. Csak érdekességként említem.
A Football Manager 2006 mellett mi szól(t)? Én is játszom mai napig a CM 3-mal (az FM 2010 mellett), nem arról van szó, csak érdekel.
Pedig ebben aztán semmi újdonság megvolt, kár is volt felhozni, mint "új" Steames játékot, hiszen az alap DoW 2 és az elsõ kiegészítõ is igényeli a Steamet (Steamworks, mint másolásvédelem) ÉS a GfWL-t (online felületnek, multihoz, achievementekhez) is.

Sajnos a az újhullámos, népszerûtlen másolásvédelmek ellen a Steam sem igazán véd, az AC2 ugyanúgy igényli a netkapcsolatot, és az új Riddick limitjein sem enyhít. Az EA játékai esetében nincsen telepítési limit (talán részben azért, mert az EA már kezdett lemondani errõl a rendszerrõl, amikor kiengedte Steamre a játékait), de az szerintem kifejezetten felhasználóbarát volt, no-CD crack helyett de-authentificationt kellett futtatni, ha már nem kellett a játék. Csak az okozhatott gondot, ha valami kataklizma érte a rendszert.
lolSL
nem kell megvenni, az ilyen információk ott vannak az oldalán mindig.

"3rd-party DRM: Ubisoft’s Online Services Platform. Ubisoft requires a permanent Internet connection to play this video game at all times."

szerintem nincs ember itt aki azt steamen vette mert dobozosba ezresekkel olcsóbb.
én 3-at mondtam,neki azt mondta 4-ért már érdeklõdtek.mivel az alapot megvettem már így nekem többet nem ér sajnos😞
a.carkey
Az Überkonzolt és a Platiniumshopot is 1x talán érdemes megcsörgetni, hátha hoznak be SEt is, nem csak simát, ha van rá nagyobb igény. Õk nem függnek a hazai terjesztõktõl, így akár segíthetnek is.

A medve nem játék.

Carlos
1 próbát megér, bár ha a magyar képviselet aszongya nem, akkor nem valószínû.

Þór vígi þessi rúnar

a.carkey
Az 576ot talán még érdemes lesz holnap DÉLUTÁN megcsörgetni, persze akinek Fallout: New Vegas Collector's Edition kell, mert lehet, hogy náluk lesz, legalábbis egyelõre még fent van a hirdetés, de választ legkorábban csak holnap délután tudnak adni.

A medve nem játék.