Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát természetesen gyûjtõnek érdemesebb "összebogarászni" a cuccokat! Nekem tökéletesen jó lenne az a bizonyos Ultimate Edition.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
és az mindent tartalmaz? alap+kieg+összes DLC?

Tinman
Ennyiért is drága volt!

I2k összesen 8000 BW pontról beszélt... nem ellenõriztem.

1600 Pont = 1990 Ft
8000 pont = 9950 Ft

Nem fûzök hozzá kommentárt, mert ki kellene törölni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nekem is 2.000-ért az alap - és majdnem elcsábultam a kieget illetõen is .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dragon Age Ultimate Edition: Mindent tartalmazó kiadás, elméletileg október 12-ei megjelenéssel, szerintem jobb választás, mint a "bogarásszuk össze a DLC-ket egyenként" verzió (Ennek ellenére 2000-ért én is megvettem az alap gémet, rá 2 hétre jött a hír az Ultimate-rõl!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát 2000 Ft 1600 pontért nem éri meg, de 8000-10000-ért egy mindent tartalmazó Dragon Age Ultimate Edition már megéri szerintem!<#nyes>

robotnyk #8937: Remélem egyszer látok ilyet xbox logó helyett pc felirattal is!!! Remélhetõleg a polcomon és a gépemen! Nagyon szeretném!!! <#nyes>

Tinman #8942: Annyira gerjesztetted a keresletet, hogy hirtelen mind elvitték! <#nevetes1>

w77d
baszzus... ez nagy kár, errõl lecsúsztam... drágábban meg nem fogom emgvenni..

Tinman
Elõbb vágnám le a...

Eléggé fáj, hogy a kedvenc játékaimhoz, többszörösébe kerülnek a DLC-k, mint maga a játék. És nem csak a ME2 és DA-re gondolok :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Valld meg, titokban zsákszámra felvásároltad õket... 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Alap. Must have!
De még drága...

Tinman
Hát ez érdekes... már nincs Bioware pont 1990-ért a Galaxisban.
Nem én voltam, esküszöm ^^

IMYke2.0.0.0
Én folyamatosan ezt forszírozom - beszerzésekrõl, árakról, ajánlatokról, és persze játékélményekrõl, értékelésekrõl szívesebben beszélgetek, olvasgatok, mint meddõ vitákat.

IMYke2.0.0.0
A "Fable" nekem nem jött be - igaz, és pont ezért is, nem játszottam végig.
De, vélhetõleg, bõven megéri.

wesker24
Gondolom akkor a Fable 1 Lost Chapters 4 CD-s változat is megéri a 990 FT-ot mi ! xD

Most nézem egész jó régi játékok vannak 1000 FT alatt a CD Galaxisban !
Shep
Te így is egy átok vagy, lehet mindenkinek jó lenne ha egy hétig nem tûnnél fel 😊 szerintem túl sokan gerjesztik a negatív hullámokat a fogadásaid miatt aminek az az eredménye, hogy mindenki azt hiszi te valami "csodatévõ" vagy 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
Tinman
Szvsz simán!

Mindenhol már csak Dark Athena van... ha komolyan gondolod a gyûjtögetést, akkor nem kérdés. Ha csak játszogatni kell, akkor Dark Athena... az bõvebb tartalommal bír.

Tinman
Árakról lehetett volna társalogni, de olyan érzékenyek vagytok.

1990 Ft 1600 Bioware pontért nektek amúgy belefér?

Egyúttal kérdezném, hogy normális dolog-e egy 2000 Ft-ért megvásárolható AAA+++ játékhoz 2000 Ft-ért "pontokat" venni, hogy a hozzá elérhetõ több száz játékórát (NOT!) átélhessük?

Errõl lehetne kulturáltan is beszélgetni, persze ha nem megy, hagyjuk.

IMYke2.0.0.0
Nekem semmi bajom a CD-s kiadványokkal.
A "Riddick" pedig a szívem csücske - szereplõ, univerzum, történet, és tálalás nálam 5/5-ös.

w77d
akkor már inkább az assault on dark athena, mert abban benne van az escape is ráadásul javított grafikjával...

w77d
Shep ne bannoltass itt mindenkit, me ha engem is bannolnak cseszhetitek a sportfogadásokat XXXXD

wesker24
Szerintetek a régi Chronichles of Riddick (Escape for Butcher Bay)
Az 5 CD-s változat megér 1k-t persze + PK!

Ami azt illeti nem nagyon komálom a CD-s verziókat ilyen idökben már a DVD-k hive vagyok ! Szeretem ha egy dvd-n van rajta a játék !

Mint pl a régi idökben az UT 2004-es 6 CD-s változata! xD

Shep
Egy hét bant mindenkinek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
A macsek aranyos, de már kértem mindenkit, hogy nem kéne szítani a harcot, és személyeskedni...

lolSL

Tinman
Rosszindulatú rágalom.

25 euro nem sok!

tototto
úgylátom nem sokáig bírtad steam fikázás nélkül..

Tinman
Akkor jól sejtettem... annak idején emiatt vettem külföldrõl, mert megerõsíteni és megcáfolni se nagyon tudta senki, hogy az idehaza megjelenõ kiadvány mennyire felszerelt.
Örülök, hogy kintrõl vettem.

Tinman
ATYAÉG!!!
Ez nagyon sok!!!

Mese nincs meg kell várni Goty-kat olcsón...

Tinman
Aham... tudodhol ennyi, lehet meg kéne venni, annyit megér.

Shep
Kösz.

24-én ha minden jól megy!

Az a Dragon Age összesítés az valahogy nem jó! (Feastday combo packkel, eszmélés nélkül: 4320, ha egyenként számolod a 2 Feastday dlc-t, eszmélés nélkül, akkor 4400)

Shep
Ez a Darksiders jön akkor ebben a hónapban? (na nem mintha meg akarnám venni 😊)

Dj Tommy
Én jobban örültem volna ennek a verziónak, ami a képen van.
Nekem csak a cseh verzióhoz hasonlító kiadás jutott<#rolleyes>
A cseh verzióhoz hasonlító kiadásban, csak egy rövid Magyar user manual van és a játék dvd.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

a.carkey

A medve nem játék.

IMYke2.0.0.0
Azaz, kb. 8000 BW pont kell az eddigi összes fizetõs DLC beszerzéséhez.
Jó kis üzlet ez. (Sajnos)

IMYke2.0.0.0
Dragon Age: Origins
Összesen: 4080 BW pont (Eszmélés ára nélkül)
====================

Warden's Keep: 7$
The Stone Prisoner: 15$
Return to Ostagar: 5$
Feastday Gifts and Pranks: -
Darkspawn Chronicles: 5$
Leliana's Song: 7$
Golems of Amgarrak: 5$
Witch Hunt: 7$

Dragon Age: Vérvonalak

Witch Hunt
==========
A final confrontation with Morrigan!

"Never follow me." With these words, Morrigan vanished into the shadows. Her plans and her whereabouts have remained a mystery... until now. But...
560 BW Points | 560 MS Points | $6.99 PSN

The Golems of Amgarrak
======================
NOTE: This adventure is extremely challenging. Recommended for experienced players.

The dwarves' lost thaigs, forgotten for a thousand years, are finally within reach. Among them is...
400 BW Points | 400 MS Points | $4.99 PSN

Leliana's Song
================
A standalone adventure in which you play as Leliana during the mission--and betrayal--that changed her forever.

It is years before the Blight, and Leliana is a young bard whose...
560 BW Points | 560 MS Points | $6.99 PSN

The Darkspawn Chronicles
========================
Play as the darkspawn! The city of Denerim, jewel of Ferelden, girds itself for war. As a hurlock vanguard, you alone hold the power to make thralls of your fellow darkspawn and drive them into...
400 BW Points | 400 MS Points | $4.99 PSN

Dragon Age: Vérvonalak - Eszmélés
=================================
A vezérdémon halott, a partmenti Amaranthine tartományt azonban különös éjfattyak seregei dúlják. Az ottani szürke kamarások újonnan kinevezett parancsnokaként rád vár a feladat,...
$39.95 | 3200 MS Points | $39.99 PSN

Feastday Combo Pack
==========================
Throughout Thedas, the great holiday of Satinalia is marked by sumptuous feasts, wild celebration, and naming the town fool as ruler for a day. Amid the feasting, it is customary for friends,...
240 BW Points | 240 Microsoft Points | $2.99 PSN

Feastday Gifts
===========================
Throughout Thedas, the great holiday of Satinalia is marked by sumptuous feasts, wild celebration, and naming the town fool as ruler for a day. Amid the feasting, it is customary for friends,...
160 BW Points | 160 Microsoft Points | $1.99 PSN

Feastday Pranks
========================
Throughout Thedas, the great holiday of Satinalia is marked by sumptuous feasts, wild celebration, and naming the town fool as ruler for a day. Amid the feasting, it is customary for friends...
160 BW Points | 160 Microsoft Points | $1.99 PSN

Return to Ostagar
========================
The battle of Ostagar laid waste to your order and claimed the lives of many great men and women, including the brash King Cailan and your mentor, Duncan. Now, there are rumors that a fellow...
400 BW Points | 400 Microsoft Points | $4.99 PSN

Kõbe zárva
========================
Crafted by the ancient dwarves as their first line of defense against the darkspawn, the dread sentinels known as golems dwindled in number after the art of their creation was lost. Shale, one...
1200 BW Points | 1200 Microsoft Points | $14.99 PSN

Kamarás erõd
=========================
Two centuries ago, the Grey Wardens were expelled from Ferelden amidst a storm of blood and betrayal. Their fortress remains at remote Soldier's Peak, overgrown and reportedly haunted. Now...
560 BW Points | 560 Microsoft Points | $6.99 PSN

Mass Effect 2
===============
Összesen: 3760 BW pont

Shadow Broker
=============
Sajnos ebben a régióban nem lesz hozzáférhetõ a „Lair of the Shadow Broker” tartalomcsomag. Az ebbõl fakadó kellemetlenségért...
800 BW Points | 800 Microsoft Points

Tûzerõ csomag
=============
A Tûzerõ csomag három új eszközzel bõvíti Shepard fegyverszekrényének tartalmát.
160 BW Points | 160 Microsoft Points
Learn More

Aegis csomag
============
Mi lehet jobb a legújabb csúcstechnológiás páncélnál? A csúcstechnológiás páncél...

Overlord csomag
===============
Shepard geth behatolókba botlik egy érthetetlen okból elnémult Cerberus...
560 BW Points | 560 Microsoft Points

Equalizer csomag
=================
A Cerberusnak nem hõs kell, hanem egyszemélyes hadsereg. Ezért bõvíti az Equalizer csomag...

Kasumi - Elorzott emlékek
==========================
A Cerberus megvásárolta a galaxis legtitokzatosabb mestertolvaja, Kasumi Goto szolgálatait....
560 BW Points | 560 Microsoft Points

1. alternatív külsõ csomag (Garrus, Thane, Jack)
===================================================
Jack fekete motoros bõrjakót, farmer csípõnadrágot és acélbetétes...

Cerberus hálózat
=================
A Mass Effect 2 egyes változatai tartalmazzák a Cerberus hálózat aktiválásához szükséges kódot. Csatlakozz most, és bónusz...
1200 BW Points | 1200 Microsoft Points

Összes Dragon Age DLc 2x1600 pontból épphogy kijön (Ha a golemes dlc is kell, de nincs meg akkor összesen 4400 pont, ha megvan akkor csak 3200 pont) és akkor még 1 gramm ME2 DLC-t nem vettél...

lolSL
ME2-höz eddig a 3 nagyobb DLC 1920 pont összesen, és még jön pár remélhetõleg.

Tinman
Három??? Komolyan érdekelne, mihez kell 3x1600 pont ME2 és Dragon Age esetében?

Tinman
Na ezt mindig meg akartam kérdezni... ez u.e. a verzió?

Tinman
Europa Universalis III. csak 25 Euro tudodhol... onnan nem lett volna jobb?

Na ilyenkor fordul meg az ember fejében az a gondolat, hogy: "Ja a terjesztõ szar..ik a fejünkre, mert ott élünk ahol, akkor én is szar..ok az övére és lewarezolom.... (még hozzá lehet tenni csöndben, hogy egyébként hogy kakiljanak sünt, de kifejlettet!)"

Dehogyis ma... tegnap... <#idiota>

Dirt 2-rõl jut eszembe... Teszkóban jártam ma (ott vettem a King Arthur-t 2k-ért), és a PS3-as Dirt 2 alatt 17000 Ft virított az árcímkén! Uhh, rögtön odébb is sétáltam, nehogy rosszul legyek...

Ja igen, most a CD Galaxisban a Codemasters-es játékok eléggé áron alul kaphatóak.

(GOG.com-on is akcióznak, ott ami említésre méltó, az a zseniális Soldiers: HoWW2, meg a Second Sight.)

Csak gondoltam szólok...

Hát, figyi, ez a két játék a felsoroltak árának töredéke, gyakorlatilag a matekban már elhanyagoljuk... ^^

Dirt 2 pl most csak egy ezres, a Runaway 3 pedig 1800 Ft...

Na go-go-go, ennyit biztosan ki tudsz rá szorítani! 😊

Thx! Én is nagyon élveztem (csúnya warezban játszottam végig)! Elsõ körben a harcos útját választottam, de kedvem támadt tolvajként, lopakodva is végigjátszani, kicsit az íjászatra is rágyúrva 😊

Jah <#circling>