Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(Tudom, sajnos igen, elég gyengén :/)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tudnek adni az ehavibol barmit, kiveve a Dragon's Dogma-t.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kellemes csalódás volt számomra a játék, kihagyhatatlan alkotás véleményem szerint! Már a menüben a fülbemászó zene azt sejteti, hogy ez egy igényes munka és külön örömteli, hogy ezt egy magyar stúdió hozta össze. Minden téren magasra tette a lécet a játék, látványos grafika és pályatervezés, a játékmenet változatos és nem fullad unalomba, a zenei aláfestés pedig első osztályú. Ami szintén dicséretre méltó az a tartalom. A Final Cut tartalmazza mind a három epizódot amiben a fősztori mellett sok mellékküldetés, rejtett tartalom, mini-játék található, talán már túlságosan is sok felé oszlik a figyelmünk néha, de semmi sem kötelező. És akkor még nem beszéltem az Arénáról, ahol tesztelhetjük harci képességeinket jutalmakért és még ott van a coop/multiplayer. Minden titkot felfedezni egy komoly feladat segítség nélkül, de a játékban erősen benne van már csak ez miatt is az újrajátszási faktor és az miatt is, hogy több karakter közül választhatunk. Azt külön megemlíteném, hogy a játék tele van humorral, más játékokból és filmekből utalásokkal.
Ami nélkül még jobb lehetett volna:
- van 1-2 bug
- túl könnyű, nincs jelentősége a halálnak (bár van hardcore mód is)
Értékelés: 9/10
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.12.03. 09:57:06
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A monk is baromi erőseket tud ütni: először is folyamatosan kapja a +-okat a pusztakezes ütéseihez (tehát olyan magasabb szinten, mintha egy korrekt mágikus fegyvere lenne) és jó kesztyűkkel (amik monk specifikusak) elemi sebzés is hozzáadódik. Tehát egzotikus fegyverek ide vagy oda, a monk sebzésben is felveszi a versenyt, a magas védekezés meg már csak hab a tortán.
Witcher 3, Firewatch, Inside, Mirror's Edge Catalyst nálam mindenképp nagyon jónak számítanak, de azért ne feledkezzünk meg az olyan elsőre "futottak még" kategóriába esőnek tűnő játékokról, mint pl. a Valley, vagy a Through the Woods.
(ja és ideinek számít még a Resident Evil 0 is 😊)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.12.03. 08:48:07
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.12.02. 23:29:20
Mindig rossz lesz adott év, ha az aktuális kínálatra nem jut idő és pénz, csak az előzőekre.
Egyébként már van poise, belepatch-elték, addig sírtak a népek.
PS: hiányzik a betevő Asassin's Creed-em, megszakadt az éves rutinom..😞 <#bee1>#bee1>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.02. 23:30:01
[merlinw.org]
FH3: autók irányítása valamivel kellemesebb, élvezetesebb
FH3: sokkal szebb a játék
FH3: ~3x több autó
FH3: jobb hangok
Crew: a terület ~10x nagyobb, mint a FH3 jelenlegi térképe
Crew: ~5x több aktivitás (a Crew jelenlegi állapotát tekintve)
Crew: Sztori, még ha olyan is amilyen, de legalább van valami.
Zene téren egál van,
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.02. 23:19:51
[merlinw.org]
És akkor is azt mondom, hogy most már egyre inkább zavar az önismétlés és kb. annyi új és érdekes ötletet láttam a DaS 3-ba, mint amennyit egy CoD Space-be...
Megvan a SP-is, kijött az első DLC, ha rágondolok arra, hogy végig kéne tolnom szabályosan feláll a szőr a hátamon.
Szép volt a DaS 3? Maximálisan! Nekem közvetlenül a 2. rész után meglátni a 3. részt kisebb sokk volt... de pont a küllem, ami ebben a játékban a legkevésbé mozgat.
Tényleg örülök neki, hogy van akinek ez tetszik, kívánom, hogy játszatok vele nagyon sokat és jókat, de nekem ez az irány nem pálya.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Dragon’s Dogma: Dark Arisen - alap
- The Escapists: Supermax Edition - rosszat soha sehol nem olvastam róla komolyan vehető emberek tollából, így kellően fel vagyok rá piszkálva
- Mordheim: City of the Damned - wishen volt jó ideje
- Hacknet - nem az én stílusom, de ha lenne tengernyi időm rápróbálnék, nem vagyok semmi jónak elrontója
- Western Press - érdekes kis cucc, de annyi szebb, jobb, komolyabb játék van, hogy csak +1 sor
- The Flame in the Flood - erre régóta vágytam
- Minion Masters (Debut!) - abs. kimarad
- Warhammer: End Times - Vermintide + DLC - Sose voltam nagy WH-es arc, de ez is eléggé tetszik, instant fizettem elő a következőre is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
No Man's Sky: Próbáld ki, 1 év múlva, talán addigra befejezik.
Doom: újat nem hozott viszont többet, jobbat, múltat, metált és felhőtlen szórakozást.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.02. 23:11:21
[merlinw.org]
"Nem kötekedés képpen, sőt, de PC platformon mi volt idén, ami nagyot szólt? Eddig. Folyton ugranak be a címek és mondom magamban, hogy miért is volt ez az év ganaj sokak szerint, de utána mindig ráeszmélek, hogy azok a címek amik eszembe jutnak, nem 2016-osok...
Tényleg kíváncsi vagyok, nem csak a Te véleményedre, hanem másokéra is.
Pár cím :
Dark Souls III - biztos jó, engem annyira nem érdekel
Overwatch - tudjuk
Doom - érdekel, meg is veszem, de újat nem hozott tudomásom szerint, persze nem is várom el egy Doom-tól
Battlefield 1 - se CoD, se Battlefield nem érdekelt soha
The Witness - belenézek majd
XCOM 2 - szintén nem az én műfajom
Final Fantasy XV - erről már beszélgettünk, nekem a látottak alapján nem tetszik
Deus Ex: Mankind Divided - ez jó volt, tetszett, élveztem
Titanfall 2 - nem érdekel
Dishonored 2 - szintén "still loading" kategória, bár jóféle, az első rész tetszett
Uncharted 4: A Thief's End - passz
Tom Clancy's The Division - semmi extra
Firewatch - jó volt (bár csak gameplayt néztem végig róla, de klassz kis játék lett)
Forza Horizon 3 - biztos jó... kormánnyal, 5.1-el
Hitman 6 - az összes Hitman-t végignyomtam, volt rengeteg misszió amit többször is, szvsz kifakult, "elbutult" a szép+egyszerű+hülyepistike is bérgyilkosnak gondolja magát, ne kelljen "küzdeni"
Watch Dogs 2 - első rész tetszett, majdnem ki is maxoltam, ezzel a második résszel fenntartásaim vannak (Imi, a szűk gatya egy feka srácon, mi? <#idiota>#idiota>)
Gears of War 4 - szívesen kipróbálnám, de win10 köszönöm még nem és Dark szerint elpattintották a végét kellően
Call of Duty: Infinite Warfare - lásd feljebb
Darkest Dungeon - biztos...
FIFA 17 - egyik sport játékot sem szeretem
No Man's Sky - ki akarom próbálni, de elég időigényesnek tűnik és baromi sok negatív kritikát olvastam (ami nem érdekel, de befolyásol picit azért)
Superhot - jópofa
The Banner Saga 2 - köszönöm, nem
Pro Evolution Soccer 2017 - lásd feljebb
Stardew Valley - hmmm... nem tudom...
Civilization VI - gondolom jó, de nem érint
The Witcher 3: Blood and Wine - csak kiegészítő, igaz pazar
Oxenfree - érdekesnek tűnik, talán egyszer...
F1 2016 - a forma 1 már vicc, lassan távirányítós autók fognak versenyezni, nem pilóták - plusz számomra unalmas az F1 TV-ben is
Mirror's Edge Catalyst - kipróbálom, valamikor...
Far Cry Primal - Far Cry 3-4 copy mammutokkal
Pokémon GO - hehe, jópofa, de nincs hat anyám
Total War: Warhammer - ez a fajta stratégiai játék stílus nem az én világom
NBA 2K17 - lásd feljebb
Inside - kétségtelen, hogy remekmű
The Last Guardian - hmmm... sajnos PS only
Street Fighter V - 5...
ABZŰ - érdekes, szép, indie... (ha csaj lenne a búvár... <#nyes>#nyes>)
Dying Light: The Following - tetszik, bár az elején döglött meg a monitorom, mostanában fogom folytatni, DE csak kieg. ez is
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - a legelső jópofa volt, elég is volt
World of Warcraft: Legion - nem érdekel
Quantum Break - köszönöm nem
Stellaris - imádom a világűrt, de végtelen... ("A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Albert Einstein <#nyes>#nyes>) Azaz, időm nincs már sajnos az ilyen játékokra...
Homeworld: Deserts of Kharak - annyira nem fogott meg a Homeworld anno...
Bocsánat, kicsit hosszú lett, és természetesen a teljesség igénye nélkül irkáltam. Hozzáteszem, hogy ha időm/pénzem/egészségem/erőm több lenne, valószínű, hogy a felsoroltak között találtam volna még mást is amivel játszanék.
Ebben az esetben, amiben vagyok, mérlegelni kell és ahogy olvashatóak az okok - számomra nem volt hatalmas durranás az év. Pl. a Mass Effect Andromeda-t félholtan is végigjátszottam volna, de az még odébb van és a felsoroltak között egyik sem bír olyan "must play" hatással rám, mint az. (...fog, remélem...)"
//Remélem nem ezért akadt meg a szerver... nálam legalább is... <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.02. 22:58:40
A Vermintide is érdekel valamennyire, de legjobb esetben is egy valamit dobnak be még mellé, amivel egy éven belül játszanék. Talán elleszek nélküle is.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.12.02. 22:36:48
Grimgnaw-t tekintve egyetértek, bírtam a gonosz törpe szerzetest, sok ellenfél ellen hatékony is volt, mert nem tudják megütni, így nem kellett gyógyítani, és simán legépelt mindenkit. Viszont egy-egy nagyobb főcsúnya ellen kevésbé voltak erősek a pofonjai, és hazateleportálva inkább hoztam a félork barbárt, aki ebben jobb volt. (Mindent ütő szerzetes, na, az leginkább a Wizardry 8-ban van 😊
Jó lett volna egy kevésbé reklámszagú élmény beszámoló olyan emberkétől, akit "közelebbről ismerek".
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha a kérdés nekem szólt, akkor nem tudok segíteni, nem vettem meg, csak bemásoltam a hírt.
@FEARka: biztos hogy csak úgy tudtad felrakni, mivel már többedszerre írom, csomó magyar szöveg a textúrákkal van egybecsomagolva. Mondjuk így egy csomó MEUITM szépítéstől is megszabadultál, de az azért nem annyira feltűnő.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.12.02. 20:30:21
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Már valami orosz patch-el magyar lett a felirat is. Érteni nem értem, de jó lett... <#wilting>#wilting>
Ilyen sok szöveg esetén nem feltétlenül akarok angolul mazsolázni. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nekem megvan a dobozos magyar. Megvan Originen az angol + és a Pinnacle Station.
Angol esetében nekem jobban ment a párbeszédezés - nem voltak "érdekesen" hangzó szavak...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szerk: 75%-nál valami kvóta túllépve és megállt a letöltés... Ennél gázabb letöltős oldalt keresve sem találhattak volna...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.02. 19:14:46
Más: megjött a decemberi Humble Monthly:
Dragon’s Dogma: Dark Arisen
The Escapists: Supermax Edition
Mordheim: City of the Damned
Hacknet
Western Press
The Flame in the Flood
Minion Masters (Debut!)
a new Humble Original, Yojimbrawl
A januáriból ami ismert: Warhammer: End Times - Vermintide + DLC, meg a szokásos -10% Humble Store kupon.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.12.02. 19:10:30
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nem is értem ez a stílus hogy került ide, nekem erről a Mafia 3 ugrik be mindig valamiért.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bár én a U4 érmét olcsóbban vettem. 😄
Fémtokot úgy elkúrták, ahogy az a nagy könyvben! Undorítóan randa lett sajnos....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.02. 18:53:01
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT