Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Imi mondta már kb. 3-4 hete, de jobb későn, mint soha.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Köszönöm szépen itt is 😊

(Tudom, sajnos igen, elég gyengén :/)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

dartonite
Styx-e nincs vkinek elfekvoben a mult havi bundlebol?

Tudnek adni az ehavibol barmit, kiveve a Dragon's Dogma-t.
3Error

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Nem tudom mikori, de most vettem észre: GoG Connect játék: Limbo

[merlinw.org]

3Error
Alávéstem a petíciót, elég gyengén állunk... 😞

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Az űrcsaták monotonitását az eredeti, klasszikus játék kapcsán jegyeztem meg.

MarkBlade
Nem az űrharcról beszéltem az nekem is másodlagos. De a manager része, a fejlesztés olyan egy gombos hogy nekem nem jött be. Ennél lehetne kicsit összetettebb.
Atisz
A Master of Orion 2, az 1996-os, a mai napig szuper szerintem (bár az űrcsaták a későbbi stádiumban már nagyon fárasztóak tudnak lenni) és ez azon kategóriák egyike, ahol kb. 0 szerepe van a grafikának.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut

Kellemes csalódás volt számomra a játék, kihagyhatatlan alkotás véleményem szerint! Már a menüben a fülbemászó zene azt sejteti, hogy ez egy igényes munka és külön örömteli, hogy ezt egy magyar stúdió hozta össze. Minden téren magasra tette a lécet a játék, látványos grafika és pályatervezés, a játékmenet változatos és nem fullad unalomba, a zenei aláfestés pedig első osztályú. Ami szintén dicséretre méltó az a tartalom. A Final Cut tartalmazza mind a három epizódot amiben a fősztori mellett sok mellékküldetés, rejtett tartalom, mini-játék található, talán már túlságosan is sok felé oszlik a figyelmünk néha, de semmi sem kötelező. És akkor még nem beszéltem az Arénáról, ahol tesztelhetjük harci képességeinket jutalmakért és még ott van a coop/multiplayer. Minden titkot felfedezni egy komoly feladat segítség nélkül, de a játékban erősen benne van már csak ez miatt is az újrajátszási faktor és az miatt is, hogy több karakter közül választhatunk. Azt külön megemlíteném, hogy a játék tele van humorral, más játékokból és filmekből utalásokkal.

Ami nélkül még jobb lehetett volna:
- van 1-2 bug
- túl könnyű, nincs jelentősége a halálnak (bár van hardcore mód is)

Értékelés: 9/10
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.12.03. 09:57:06
grebber
IMYke2.0.0.0
Hú, ezt szomorúan olvasom. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MarkBlade
Épp csak ránéztem az Orionra. Szeretem az űr stratégiákat de ez nem fogott meg. Annyira le van egyszerűsítve minden hogy szerintem egy 2 éves is eljátszik vele. Lehet nekem nőttek az igényeim de nagyon gyerek lett a játék.
Atisz
Sosem zavart a kevesebb spell (ami csak látszólag kevesebb, mivel az a 6 db/szint ami megvan, bármikor elsüthető, nem kell előre memorizálni és ez jól is jön egy nagyobb csatában, ahol pont még +1 tűzlabdára lenne szükség a boldogsághoz), mindig el tudtam dönteni, mik azok amikre érdemes rámenni (direkt sebző + enchantment). Ráadásul a sorcerer számára elérhetőek olyan epic osztályok (mint pl. a red dragon disciple), ami a mágus számára nem és az elérhető felszerelések tekintetében is jobb.

A monk is baromi erőseket tud ütni: először is folyamatosan kapja a +-okat a pusztakezes ütéseihez (tehát olyan magasabb szinten, mintha egy korrekt mágikus fegyvere lenne) és jó kesztyűkkel (amik monk specifikusak) elemi sebzés is hozzáadódik. Tehát egzotikus fegyverek ide vagy oda, a monk sebzésben is felveszi a versenyt, a magas védekezés meg már csak hab a tortán.

Atisz
Először is, nem baromira nem OFF, erről kéne, hogy szóljon elsősorban a topik 😊

Witcher 3, Firewatch, Inside, Mirror's Edge Catalyst nálam mindenképp nagyon jónak számítanak, de azért ne feledkezzünk meg az olyan elsőre "futottak még" kategóriába esőnek tűnő játékokról, mint pl. a Valley, vagy a Through the Woods.

(ja és ideinek számít még a Resident Evil 0 is 😊)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.12.03. 08:48:07

Dzsini
Crew most kapott rendőrös kergetőzést, szórakoztató. Nagyon árkád (elsüthető powerupok, ilyesmi), de jól áll a játéknak, tetszik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mooo
Köszi, be is rántottam. Még a Wings of Liberty-t előrendeltem, de a többi már nem hozott lázba magyarítás híján, ennyiért már viszont kiszótárazgatom azt amit nem értek meg 😊 Emlékszem úgy vártam anno a WoL-t mint egy kisgyerek, ezt a trailert megnéztem vagy 50x annyira adta a hangulatot. (Persze az alatta menő zseniális zene is sokat segített).
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.12.02. 23:29:20
Ebből is látszik, hogy mennyire fontos az ízlés, illetve a különböző műfajokhoz való viszony kérdése. A Total War: Warhammer bizonyos visszalépései mellett is jó, az XCOM 2-t nem tudom, mert amikor megjelent még az előzővel játszottam, de az marha jó volt, és ugye ott a modtámogatás. A Civ VI, Stellaris? Mikor lesz időm ezekre? Mire már kijött egy raklap DLC hozzájuk. És még jön a Shadow Tactics. Meg hát nekem bejött az Overwatch is, de az itt bűn.

Mindig rossz lesz adott év, ha az aktuális kínálatra nem jut idő és pénz, csak az előzőekre.
MerlinW
Tudod, hogy mindegyik DaS-t szeretem, de engem sosem zavart ez a fajta önismétlés, nem zavartak a humanoid boss-ok, stb. A harmadik résszel majdnem annyit játszottam, mint az elsővel, ha nem többet (~200 óra offline, ~150 online). Én szeretem, nem tudok mit kezdeni ezzel 😄 A DLC-t még nem néztem meg, mostanában Elite Dangerous, Rockjet League meg Forza láz van, illetve itt figyel a MGS: Phantom Pain és a Mafia 3 is. Aztán jön az új Deus Ex, Dishonored 2, FF15, majd a Mass Effect:A, Walking Dead 3, (Michone-t sem kezdtem még el), stb. Szóval szerencsére nincs most DaS-ra idő, na meg kicsit túljátszottam vele magamat, nem árt a pihi😊 Majd a két DLC-t együtt.

Egyébként már van poise, belepatch-elték, addig sírtak a népek.

PS: hiányzik a betevő Asassin's Creed-em, megszakadt az éves rutinom..😞 <#bee1>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.02. 23:30:01

[merlinw.org]

MerlinW
Pont olyan, mint a Crew pár eltéréssel (mindkettőt szeretem):
FH3: autók irányítása valamivel kellemesebb, élvezetesebb
FH3: sokkal szebb a játék
FH3: ~3x több autó
FH3: jobb hangok
Crew: a terület ~10x nagyobb, mint a FH3 jelenlegi térképe
Crew: ~5x több aktivitás (a Crew jelenlegi állapotát tekintve)
Crew: Sztori, még ha olyan is amilyen, de legalább van valami.
Zene téren egál van,
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.02. 23:19:51

[merlinw.org]

Tinman
Teljesen őszintén: Most fogom és félreteszem, hogy poise így és úgy, meg ctrl rángatós kaszaborgia. Félretettem.
És akkor is azt mondom, hogy most már egyre inkább zavar az önismétlés és kb. annyi új és érdekes ötletet láttam a DaS 3-ba, mint amennyit egy CoD Space-be...

Megvan a SP-is, kijött az első DLC, ha rágondolok arra, hogy végig kéne tolnom szabályosan feláll a szőr a hátamon.

Szép volt a DaS 3? Maximálisan! Nekem közvetlenül a 2. rész után meglátni a 3. részt kisebb sokk volt... de pont a küllem, ami ebben a játékban a legkevésbé mozgat.

Tényleg örülök neki, hogy van akinek ez tetszik, kívánom, hogy játszatok vele nagyon sokat és jókat, de nekem ez az irány nem pálya.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem nagyon adnak rá lehetőséget, hogy lemondjam az előfizetést :-(

- Dragon’s Dogma: Dark Arisen - alap
- The Escapists: Supermax Edition - rosszat soha sehol nem olvastam róla komolyan vehető emberek tollából, így kellően fel vagyok rá piszkálva
- Mordheim: City of the Damned - wishen volt jó ideje
- Hacknet - nem az én stílusom, de ha lenne tengernyi időm rápróbálnék, nem vagyok semmi jónak elrontója
- Western Press - érdekes kis cucc, de annyi szebb, jobb, komolyabb játék van, hogy csak +1 sor
- The Flame in the Flood - erre régóta vágytam
- Minion Masters (Debut!) - abs. kimarad

- Warhammer: End Times - Vermintide + DLC - Sose voltam nagy WH-es arc, de ez is eléggé tetszik, instant fizettem elő a következőre is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
Árkád? Akkor elég nekem a Crew is, ha meg annyira "autózni" akarok, beülök a valódiba. <#idiota>

MerlinW
Meg vagy sértődve, mint rajongó. Ettől függetlenül zseniális alkotás lett, minden téren.

[merlinw.org]

MerlinW
Forza Horizon 3: Jó. Kontrollerrel. Keményvonalas árkádjáték, kontrollerre tervezve. Kormánnyal nekem élvezhetetlen volt. Kormánnyal Forza Apex-el játssz.
No Man's Sky: Próbáld ki, 1 év múlva, talán addigra befejezik.
Doom: újat nem hozott viszont többet, jobbat, múltat, metált és felhőtlen szórakozást.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.02. 23:11:21

[merlinw.org]

Tinman
Ha a DaS 3 az év játéka lenne kipusztulna az emberiség. N+1x adják el u.a. azt.

3Error
Ez igazából Totti-nak szólna az offban, de rájöttem, hogy ez nem is annyira off, hátha Ti is reagáltok rá, itt. <#vigyor5>

"Nem kötekedés képpen, sőt, de PC platformon mi volt idén, ami nagyot szólt? Eddig. Folyton ugranak be a címek és mondom magamban, hogy miért is volt ez az év ganaj sokak szerint, de utána mindig ráeszmélek, hogy azok a címek amik eszembe jutnak, nem 2016-osok...
Tényleg kíváncsi vagyok, nem csak a Te véleményedre, hanem másokéra is.

Pár cím :

Dark Souls III - biztos jó, engem annyira nem érdekel

Overwatch - tudjuk

Doom - érdekel, meg is veszem, de újat nem hozott tudomásom szerint, persze nem is várom el egy Doom-tól

Battlefield 1 - se CoD, se Battlefield nem érdekelt soha

The Witness - belenézek majd

XCOM 2 - szintén nem az én műfajom

Final Fantasy XV - erről már beszélgettünk, nekem a látottak alapján nem tetszik

Deus Ex: Mankind Divided - ez jó volt, tetszett, élveztem

Titanfall 2 - nem érdekel

Dishonored 2 - szintén "still loading" kategória, bár jóféle, az első rész tetszett

Uncharted 4: A Thief's End - passz

Tom Clancy's The Division - semmi extra

Firewatch - jó volt (bár csak gameplayt néztem végig róla, de klassz kis játék lett)

Forza Horizon 3 - biztos jó... kormánnyal, 5.1-el

Hitman 6 - az összes Hitman-t végignyomtam, volt rengeteg misszió amit többször is, szvsz kifakult, "elbutult" a szép+egyszerű+hülyepistike is bérgyilkosnak gondolja magát, ne kelljen "küzdeni"

Watch Dogs 2 - első rész tetszett, majdnem ki is maxoltam, ezzel a második résszel fenntartásaim vannak (Imi, a szűk gatya egy feka srácon, mi? <#idiota>)

Gears of War 4 - szívesen kipróbálnám, de win10 köszönöm még nem és Dark szerint elpattintották a végét kellően

Call of Duty: Infinite Warfare - lásd feljebb

Darkest Dungeon - biztos...

FIFA 17 - egyik sport játékot sem szeretem

No Man's Sky - ki akarom próbálni, de elég időigényesnek tűnik és baromi sok negatív kritikát olvastam (ami nem érdekel, de befolyásol picit azért)

Superhot - jópofa

The Banner Saga 2 - köszönöm, nem

Pro Evolution Soccer 2017 - lásd feljebb

Stardew Valley - hmmm... nem tudom...

Civilization VI - gondolom jó, de nem érint

The Witcher 3: Blood and Wine - csak kiegészítő, igaz pazar

Oxenfree - érdekesnek tűnik, talán egyszer...

F1 2016 - a forma 1 már vicc, lassan távirányítós autók fognak versenyezni, nem pilóták - plusz számomra unalmas az F1 TV-ben is

Mirror's Edge Catalyst - kipróbálom, valamikor...

Far Cry Primal - Far Cry 3-4 copy mammutokkal

Pokémon GO - hehe, jópofa, de nincs hat anyám

Total War: Warhammer - ez a fajta stratégiai játék stílus nem az én világom

NBA 2K17 - lásd feljebb

Inside - kétségtelen, hogy remekmű

The Last Guardian - hmmm... sajnos PS only

Street Fighter V - 5...

ABZŰ - érdekes, szép, indie... (ha csaj lenne a búvár... <#nyes>)

Dying Light: The Following - tetszik, bár az elején döglött meg a monitorom, mostanában fogom folytatni, DE csak kieg. ez is

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 - a legelső jópofa volt, elég is volt

World of Warcraft: Legion - nem érdekel

Quantum Break - köszönöm nem

Stellaris - imádom a világűrt, de végtelen... ("A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Albert Einstein <#nyes>) Azaz, időm nincs már sajnos az ilyen játékokra...

Homeworld: Deserts of Kharak - annyira nem fogott meg a Homeworld anno...

Bocsánat, kicsit hosszú lett, és természetesen a teljesség igénye nélkül irkáltam. Hozzáteszem, hogy ha időm/pénzem/egészségem/erőm több lenne, valószínű, hogy a felsoroltak között találtam volna még mást is amivel játszanék.
Ebben az esetben, amiben vagyok, mérlegelni kell és ahogy olvashatóak az okok - számomra nem volt hatalmas durranás az év. Pl. a Mass Effect Andromeda-t félholtan is végigjátszottam volna, de az még odébb van és a felsoroltak között egyik sem bír olyan "must play" hatással rám, mint az. (...fog, remélem...)"

//Remélem nem ezért akadt meg a szerver... nálam legalább is... <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.02. 22:58:40

A Dragon's Dogma és a Mordheim ezt nagyon szépen elviszi önmagában is a hátán, jó kis hónap. De a saját szemszögemből, így, hogy az előbbi már megvan (még három végigjátszás után is tud utána bizseregni a tenyerem 😊, az utóbbira meg nincs időm, nem bánom, hogy lemaradtam.

A Vermintide is érdekel valamennyire, de legjobb esetben is egy valamit dobnak be még mellé, amivel egy éven belül játszanék. Talán elleszek nélküle is.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.12.02. 22:36:48
A sorcerer akkor van előnyben, ha nem élsz azzal a lehetőséggel, hogy minden bokorban táborozol, így számít, hogy vele többször tudod elsütni ugyanazt a varázslatot egy nap alatt - ha vannak gyakran használt kedvenceid. Én egy dumás, karizmatikus varázshasználót építettem (úgy áltlaában szeretek a karizmára sok pontot tenni, és használni is azt), ebbe jobban belefért, mint a wizard. Valójában annak idején szidták is, hogy túl tápos (lehet belőle red dragon disciple-t is csinálni vagy más presztízskasztot felvenni, de nem volt szívem elrontani az übersorcerer buildet), de nyilván a wizardot is durván fel lehet futtatni. Mindenesetre jó volt vele játszani, szemben az unalmas fighterrel (ugye főkarakternek party nélkül halál az NWN-ben, míg a BG-ben úgyis ott a csapat).

Grimgnaw-t tekintve egyetértek, bírtam a gonosz törpe szerzetest, sok ellenfél ellen hatékony is volt, mert nem tudják megütni, így nem kellett gyógyítani, és simán legépelt mindenkit. Viszont egy-egy nagyobb főcsúnya ellen kevésbé voltak erősek a pofonjai, és hazateleportálva inkább hoztam a félork barbárt, aki ebben jobb volt. (Mindent ütő szerzetes, na, az leginkább a Wizardry 8-ban van 😊
IMYke2.0.0.0
Hogy-hogy senki sem vette meg még a 2016-os "Master of Orion"-t?
Jó lett volna egy kevésbé reklámszagú élmény beszámoló olyan emberkétől, akit "közelebbről ismerek".

Nem bírtam már szerkeszteni....:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Te most magaddal beszélgetsz? <#beka2>
Ha a kérdés nekem szólt, akkor nem tudok segíteni, nem vettem meg, csak bemásoltam a hírt.

@FEARka: biztos hogy csak úgy tudtad felrakni, mivel már többedszerre írom, csomó magyar szöveg a textúrákkal van egybecsomagolva. Mondjuk így egy csomó MEUITM szépítéstől is megszabadultál, de az azért nem annyira feltűnő.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.12.02. 20:30:21

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Látom neked egyik sem kívánságlistás...Esetleg lenne kedved valamilyen cserét nyélbe ütni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FEARka
Én ezt használtam a MEUITM moddal. Ha jól rémlik előbb a modot raktam fel és utána a magyarítást. A "külső" MassEffectMagyarítás.exe-t indítod.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Rapid81
Én meg nevezném...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Már valami orosz patch-el magyar lett a felirat is. Érteni nem értem, de jó lett... <#wilting>
Ilyen sok szöveg esetén nem feltétlenül akarok angolul mazsolázni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Akinek nem kell a Mordheim és nem kell a Flame in the Flood az please keressen meg!

IMYke2.0.0.0
Az angol verzióval jobban jársz.
Nekem megvan a dobozos magyar. Megvan Originen az angol + és a Pinnacle Station.
Angol esetében nekem jobban ment a párbeszédezés - nem voltak "érdekesen" hangzó szavak...

mooo
A Megát én nem nevezném gáznak. Pláne hogy minden probléma nélkül sikerült letöltenem.
Rapid81
Ráadásul a grafikai beállítások minden indításnál alaphelyzetbe állnak. Zsír. Továbbra sem indít túl jól nálam ez a játék...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Köszönöm! Már szedem is. 😊

Szerk: 75%-nál valami kvóta túllépve és megállt a letöltés... Ennél gázabb letöltős oldalt keresve sem találhattak volna...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.12.02. 19:14:46

mooo
Küldtem privátba!
genndy
Igen, de szerintem a netről leszedhető változatból pont azok maradtak ki (mert egybe vannak csomagolva a textúrákkal és emiatt persze bazi nagyok). Ezért szóltam, hogy valami eredeti magyar teljes változattal próbálkozz, abból lehet kiszedni rendesen a szövegeket.

Más: megjött a decemberi Humble Monthly:
Dragon’s Dogma: Dark Arisen
The Escapists: Supermax Edition
Mordheim: City of the Damned
Hacknet
Western Press
The Flame in the Flood
Minion Masters (Debut!)
a new Humble Original, Yojimbrawl

A januáriból ami ismert: Warhammer: End Times - Vermintide + DLC, meg a szokásos -10% Humble Store kupon.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.12.02. 19:10:30

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Akkor ez nem a megfelelő magyarítás ezek szerint... Nincs meg valakinek véletlenül? Én az 1.2-t találtam meg, ami egy telepítőt tartalmaz.

mooo
Minden magyar benne.
darkSectorxxx
Ja nem azért mondtam hogy szarul érezd magad, csak énnekem az U4-hez kicsit sem illő snasz minta került a tokra szerintem, ettől még az UCollection is frappánsabb volt.

Nem is értem ez a stílus hogy került ide, nekem erről a Mafia 3 ugrik be mindig valamiért.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rapid81
A ME 1-ben a magyarítás ráhegesztése után a feliratoknak is magyarnak kellene lenniük? Nekem csak a menü, a kódex és az átvezetők feliratai magyarok, de a feliratok, amiket beszélgetnek, azok maradtak angolok. Kivéve a sorok elején lévő neveket. A választási lehetőségek is maradtak angolul. Azért ez így szerintem nem az igazi... 😞

MarkBlade
GZ! Ezt a gitáros cuccot már kipróbálnám..Majd mesélj milyen!<#eljen>
Nagyon oldschool cucc a fémtok. Nekem minden eleme tetszik az U4 packnak.

darkSectorxxx
Grat.
Bár én a U4 érmét olcsóbban vettem. 😄

Fémtokot úgy elkúrták, ahogy az a nagy könyvben! Undorítóan randa lett sajnos....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.02. 18:53:01

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT